Защитата на Брендо се оплака от незаконен обиск в килията му

Адвокатката на обявения за "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо Ина Лулчева обяви днес в съда, че миналата седмица по неясни причини от килията му в следствения арест са иззети документи, книги и бележки, които тя му е дала.

Обратно в новината

Коментари - Защитата на Брендо се оплака от незаконен обиск в килията му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доколкото знам, съдебният процес е съревнование между обвинението и защитата, където адвокати и прокурори мерят сили (знания)!!! Та не ми е ясно, какво е виновна защитата, че е умна и можеща, а срещу нея се изправят куци коне? Защо поне веднъж разследващите органи не се напънат да съберат доказателства спазвайки законите? Или е по-лесно умишлено да се допускат процесуални нарушения, за да може после някой друг да ни е виновен!!

целта на този прозес е големия бандит да не отиде в Италия, където ще го съдят, ама наистина. целта е да остане тука, да го осъдят ужким, за да замажат положението. ще си увеличи състоянието някой прокурор, някой водещ държавник, защото този бандит не работи без опеката на държавата и милиционерите.

Как мислите - дали тази т.н. адвокатка Ина Лулчева не е част от престъпната група на Брендо?! Дали не и плащат с кървави пари получени от убийства, контрабанда, наркотрафик и пране на пари?! Да това е истината - такива като тази адвокатка Ина Лулчева и адвокат Марковски защитават организираната престъпност у нас!! Трябва тези лица да бъдат по стриктно наблюдавани и ако се констатира че са знаели за престъпните действия на защитаваните от тях лица, веднага да се лишат от адвокатски права!!

невинен е брендо! сте видите! судут сте го докаже! кво се пунете! маи вас за клевета трябва да ви вкарат за 15 годинки ! ааа вии куде живеите бе? има си закони и трябва да ги спазвате! до 2 седмици брендата е оправдан!

Кънти-иии ; Всичко кънти . Времето няма край ... и никой не спи !

Брендо си е бандит и да си полежи малко . Ама не знам дали ще стане ха ха - с тия ерудирани адвокати

Брендо е доставял стотици тонове кокаин всяка година.Даже от Швейцария го търсят за доставки. Продавал изделията на италианската фирма"Чико", за да има повече деца, - бъдещи клиенти! Умен!

Не бях чувал, че килиите в пандиза са нещо като частна собственост и са неприкосновени! Трябвало нареждане от прокурор, за да претърсят килията на затворник??!! Голяма "демокрация", голямо нещо!

Когато си получи заслуженото,ми се обади.Особено от тия безочливи съдии,за които няма никакво нарушение по закон и по съвест,свързано със заграбването на имоти в Приморско

Госпожо Лулчева, с хубавия тоалет блуза на цветя и жилетка на раета, спите ли спокойно? Какви са взаимоотношенията със собствената ви Съвест?

Ако вие знаехте какво е съвест въобще не бихте задали този въпрос..Какво общо има облеклото/на вкус и цвет друзей нет/ с професионализма . Адвоката е длъжен да защитава клиента си както лекаря е длъжен да лекува без да се интересува от това какъв е пациента а единствено от това как може да го лекува най-благоприятно.. Какво ви е виновна Лулчева че си гледа работата и показва некадърността на обвинението??

прав си. има кой да ги съди. даже, казват, има отделен казан, само за адвокати.

"Бойко Борисов е великолепен Пи-Ар. Той е популист, който знае как да въодушевява масите. Още като главен секретар той имаше няколко добри представления в битката с престъпността. Показваше се по телевизията, но това не промени с нищо нещата. НИТО ЕДНО от 200-те поръчкови убийства не беше разкрито, докато беше главен секретар,И в този смисъл Бойко Борисов е един популист, гениален манипулатор, какъвто впрочем бе и царят. Това заяви в интервю за Дойче веле бившият германски посланик в София д-р Клаус Шрамайер. Впрочем, ПОЛИЦЕЩИНАТА НЯМО НИЩО ОБЩО С ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА , а е синоним на див произвол, корупция, насилие и терор. А и защо да вярвам на Цветанов, та нали соченият за убиец на Мирослава се оказа сътрудник на МВР, младежът набеден от Цвъка за убийството на Яна се оказа невинен, а италианският съд оправда Кленовски, арестуван с бой в детски кът на мола

мафята трябва да издигне паметник на своята покровителка ина лулчева, палнеща гуша с мрасни пари от наркотици, проституця, кражби и рекет. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лулчева явно добре си върши работата. Де да бяха същите професионалисти в следствието и прокуратурата. А то адвокатката си ги върти на малкото пръстче. Не ми е ясно за какво си получават заплатите въобще. Или просто са на заплата при Лулчева.

шшшшшшшш тихо, гледай театъра и не шуми на останалите с въпроси и мисли. И едните и другите са еднакво умни и добри в постановките, не се заблуждавай, просто все някой трябва да играе глупака т.е. прокуратурата и полицията, а тия последните си играят ролята перфектно.

хайде стига с тези адвокатки и адвокати. Такива като Прендо, направо на гилотината.....

Както един доктор е длъжен да лекува пациента си без значение дали е работник,затворник,директор или наркодилър. Така и адвоката е длъжен да си върши работата съвестно! Замисли се малко!

"Така и адвоката е длъжен да си върши работата съвестно!" Е да ама ако осъдят подсъдимия (айдука), тогава е морално адвокатът да лежи на топло заедно с престъпника. Най малкото защото се стреми да го изкара ангелче .... и следователно е съучастник....

Хей малоумник, дали такова ще ти е мнението ако твоето дете е зарибено и недай боже пострадало от наркотика на Брендо-вци?!

Какво искате бе, до доказване на вина всички обвиняеми са невинни!!!!!! За какви бандити си позволявате да говорите? Колкото до Лулчева, тя е един страхотно подготвен юрист, отличен адвокат! Човек може да си мечтае да го защитава адвокат от такава класа, като адв. Лулчева, адв. Василев, адв. Марковски. Същите излъчват уважение и респект. Има доста смотани адвокати, които ти пребират паричките и нищо не вършат.

Адвокатът нищо не създава! На хан Крум не са му били нужни адвоскати и тогава страната ни е била силна...

Тежко ни, щом като има българи, които се възхищават на мазния Марковски. Извинен си само ако си престъпник.

Чукайте на дърво да не ви потрябва адвокат, защото тогава не само ще се възхищавате на Марковски, но и ще го молите вие или вашите роднини да ви помогне.....Никой не е застрахован от нищо в живота си..

Май си доста простичък! Затова да ти е простено! Слушай, това са едни добри професионалисти, каквито трябва да бъдат следователи, прокурори и съдии. Хората просто си изпълняват добросъвестно задълженията, за което получават хонорар. Пъс дали са мазни или грозни няма значение. Няма да ги правим порно звезди, ама яяяяяя. Моли се на Бог да не те подгонят, че после ще търсиш връзки за добър адвокат. Те това е истината, пък ти си обикаляй из облаците, като искаш!

Квалификация, квалификация и пак, квалификация - денонощно четене и учене. Така една жена ще направи за смях 20 човека, ако не са си свършили работата.

на справедлива кауза, а тази на престъпния свят. Да си говорим истината. Безогледното трупане на пари не води до добър изход.

Чрез инструмента управление държавата, и обществото, трябва да направи тези хора, които са на нейна страна, да имат стимул, да са професионалисти, и с убеждение да защитават "Справедливата кауза" Но ако стимулът се свежда само до некакви пари, значи нищо не правим. Децата искат да стават учители, лекари, полицай, пожарникари, шофьори и др., още преди въобще да знаят, че има такова понятие като заплата.

Дано дойде време такива като Лулчева да влязат в затвора.Тя стана милионерка за сметка на страданията на много хора,причинени от бандитите,защитавани от Лулчева.

Лулчо, мамин сладък, Какво не и харесваш на жената? Това, че е професионалист в областта си и изпипва всичко до последния детайл? По твоята логика строителите, които са построили къщите и офисите на Брендо, Маргините и други подобни, също да отидат в затвора? Също така и продавачите от Мерцедес, БМВ, Порше и прочее да излежат ли по една ефективна присъда? Следващите са ЕРП-тата, и водоснабдителните дружества, че са им осигурили нужните за извършване на престъпленията ток и вода. Да не забравяме Лукойл, че са им продавали горива, вносителите на компютри... Сещаш ли се за още някой? И на въпроса с Лулчева - ако насреща и има същите такива професионалисти от полицията и прокуратурата, щеше да й е много по-трудно да измъкне клиента си. Не защитавам Брендо, но неграмотните и некомпетентни държавни служители наравно с корупцията са най-големият бич за държавността.

ОК, сигурно е добър професионалист. Но очевидно е адвокат на мафията. Тук осъждаме моралния и облик, а не професионалния. Ако моралът й е на ниво, особено след като е натрупала вече голямо състояние, може да вземе да подбира клиентите си. Не е нормално непрекъснато да се стремиш да измъкнеш от справедливо наказание убийци, наркомафиоти и др. подобни. И имаш всичкото право на света, да им откажеш да ги защитаваш. Освен ако жаждата ти за пари е по-голяма от съвестта ти.

Дано италианците му дадат "до живот" на тоя бандит,защото тук такива като Лулчева ще го оправдаят.

от съдебната система ги е изяло...

А пък аз очаквах русата Златка да се кандидатира за депутат и дори щях да гласувам за нея ... Жалко !

За милиционерите закон няма - какво им дойде в кратуните това си и правят - и го смятат за законно и за правомерно. А когато номерът им не минава, го удрят на морал и сълзи, дето вече не хващат декиш никъде и пред никого. Хайде стига с тази елементарна и просташката демогогия!!!!! Задачата на адвоката е точно тази -да защитава подсъдимия и дори да търси под вола теле за да го спаси, а вашата, на милицията и прокуратурата, - да съберете годни доказателства и да го осъдите като спазвате най-малкото НПК. Но явно не можете да се справите точно с тази задача. Ама никак! И ставате за смях в обществото - у нас и в Европата.

Споко - в Италия ще приложат закона...

Ходи се гръмни с тия годни и негодни доказателства бе тарикат. Радвай, се че си адвокат в най-малоумната държава в света. Ходи извади, някой от американския затвор като си толкова печен. И им обясни на магистратите, там за "негодните доказателства". Еи го на вчера връщат дете на майка от Нова зеландия. Тия нашите мухльовци прокурори не могли да повдигнат още обвинение. Сигурно се чудят по кой точно член да стане. Миналата седмица пък се оказа, че малоумните ни магистрати върнали паричките на Братята Галеви, които видите ли отишли да си пекат шкембетата на топло. Нашите не разбрали пак. Така е , като не им искат парите сега от собствения джоб така ще е.

Ако не е Марковски ще е Лулчева. Как точно те водят делата на най-големите престъпници и никой от тях не го осъждат! Попова...... какво става, бе, същата песен на нов глас и от твоята заместничка.

В деградирала България милионер се става най-лесно, като станеш адвокат. Успоредно с вонята на нафталин и ретроградност, от тези хорица де носи зловонието и на невиждана корупция. За да спреш делото на един отявлен бандит като този ненормалник - ухилен и с вид на олигофрен - Брендо - трябва да си плюл на всякаква съвест, правна култура и ум. Но тези момиченца ламтят за пари и за пари са готови на всякакви мерзости. Дело няма да има, Брендо ще духне м чужбина, а вие ще плащате със здравето на вашите деца, изкушени от бандите с наркотици. Егати държавата, егати властта, егати демокрацията!

Заплатата на държавен служител - 800 лева. Заплатата на Лулчева - 60 бона. Кой се старае повече според теб?

Ами държавния служител да е станал адвокат а не цял ден да си бърка в носа и да се чуди какво да не свърши

Е, то се иска и акъл, не само желание! ;))))

какво правосъдие да очакваме, ако МВР едни елементарни правила не могат да спазят??? ДОри и да успеят да го осъдят този на някоя от първите инстанции, силно се съмнявам, че при такива нарушения на процеса, няма да падне на следващите. И хайде по познатата схема: доразглеждане, доразследване - проточи се години и накрая го пускат. Ама на МВР шефовете не им пука. После винаги могат да си измият ръцете, че съдът ги е пуснал. А всъщност МВР пак така си е свършило работата, че жална ни майка...

Като чета как са се запенели "коментаторите"ми става жал че все още не сме разбрали че ИМАМЕ ПРАВА освен САМО ЗАДЪЛЖЕНИЯ..Не коментирам точно този случай а по принцип.Каква е Лулчева, какъв е Брендо немога да знам, но знам че има ЗАКОНИ които трябва да се спазват не само от гражданите но и от силовите и праворасдавателните ведомства..Тогава може да говорим за демокрация, нищо че ни я набиват в главите всеки божи ден..

Не се заблуждавай! Права имат хората, които могат да си позволят 60 хиляди за адвокатски хонорари и 2-3 милиона за съдийски! Другите имат само задължения! И не знам какво се кефиш, че поредният наркотрафикант се измъква..

Мунчо ще си остане винаги "Мунчо"

Простете -- Вие искате да кажете, че всеки Български Данъкоплатец има неотменимото Право да вкара ( Успешно при това ! ) 40 тона бяло `прахче` на година у Нас ? ( Като си остава потенциалът и за други направления и/или `стоки` ! ) ... Дано барем не излезе, че е Задължение де .

Ето това е "добър" адвокат! Не коментира факта, че Брендо има такъв документ, а защо му го взели? За да са защитени правата на подобни лица, полицията първо трябва да разбере точно какви документи има брендо, после да получи разрешение за обиск и ако евентуално тези документи са все още там - да ги изземе? и как ще стане на практика това.....

един пада, друг го сменя. системата просто прибира парите и извършва вътрешни реформи, които често са в определен политически момент. обичайна закономерност с доказани качества и резултати. в тези случаи, интересното е, че никой, никога, не казва нищо за това кой е следващият, колко ще бъде неговият оборот и до къде ще бъде оставен да стигне и няма един журналист с подобен въпрос. да се изхожда от презумцията, че няма да има следващ и на никой не му е ясно предварително, не е особено актуално, след като е ясно, че сапунката е просто повторение на недалечното минало. на полицаите се раздават значки и потупвания под знамето, но на същият ъгъл, виси същият дилър и продава от същото на същите и можеби на по-висока цена поради "кризата" с материала след униформената клоунада...

Мафиотска адвокатка!

Аааа, недей така! Представлява парламентарно представена сила!

Малоумната полиция пак е оплела конците както винаги

Случайно ?

И те така...

Всички ние знаем Лулчева какви хора защитава. Ясно ни е като бял ден. Дали ще видим нея или оная свиня Марковски. Не съм видял да защитават невинни тия двамцата убавци.

Яааа!Взели на краля документите!И кво ще прави сега?

То при тия "ужким" доказателства които на Цецо малоумните копои са събрали, на Брендо може и да не му трябва адвокат.

Споко - в Италия ще го оправят

Вече и за слепия е очевидно че хората на Цецо нарочно допускат грешка след грешка целяща да няма осъдени престъпни босове у нас

ОЧЕВИДНО Е, ЧЕ ТОЛКОВА СА ИМ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ -- Т.Е. НЕКАДЪРНИ СА! /спомнете си кой влизаше и учеше в Симеоново - който него приемаха право в Универсетета./

По бърже да го екстрадират, че ако не побързат нашия съд ще пусне. Тъй ми се струва.

А къде да го екстрадират,като няма искане?

В Италия го искат, за да го съдят. Там ще се справят без да им мигне окото.

Този или ще се разболее или ще изчезне и той като Галевите в момента в който го пуснат под гаранция.

"Документите са били иззети от Евелин Банев напълно без основание, смята адв. Ина Лулчева и съдъ прие становището й" Нещо грешка да имате?

"Адвокатка отложи делото срещу Брендо" Първо, дори жените са адвокат, а не -ка. Както юрист, както шофьор и т.н. Второ, само съдът може да отлага дело и точно това е станало. "Адвокатката" е подала сигнал - нито тя е отлагала дела, нито тя е взимала документи, което е довело до отлагането.

Случайно да сте чували за жаргонизми и тем подобни ежедневни лафчета завладяли нашите вестници по примера на едновремешния 24 часа ? Няма лошо , но когато всички правят едно и също и няма никаква разлика в описването на ежедневни любопитни случки по нищо не се различават от едновремешното Рабонтическо дело само дето речтта е цветуща !

Определено започва добре това дело. Оптимист съм.

Егати съдебната система - полицията ги фаща, съдът ги мота и чакат да ги забравят.

смърдиш. Ти напраши ли усилие да прочетеш какво пише и защо е пуснат? Полицаите са неграмтни и не знаят как да свършат работата. Съдът е за да СПАЗВА, а не да ПОГАЗВА закона!

Защо не си пасеш овчиците или да береш гъбки, както каза твоя ИДОЛ, ами си седнал да пишеш простотии! Плащат ли ти за това или ти така доброволно, от сърце

Г-жа Ина открай време се грижи за наркобароните Сигурно добре се облажва от тях осигурявайки им комфорт и недосегаемост

Споко и тя ще си намери майстора

А кой досега си е намерил майстора?

що ли не ни искат у шенген

Щото такава болна и циркаджийска съдебна система няма никъде - пълна с вратички и двойни тълкувания!

Докато не се напише нов Наказателен кодекс - така ще е... Този е соц версия - предвиден е за работа с малко престъпници(демек да не им нарушим правата) - останалите силната държава така или иначе вече ги е смачкала. Ама кой да го напише - Герб едва в края на втората година поразбраха вече кой от депутатите им става. А за нов кодекс трябва много време и работа...

Не батка, щото сме пълни с хора като теб, дето коментират и не знаят какво коментират. Съдебната система няма как да е пълна с двойни тълкувания и вратички, с това е пълен създадения от депутатите закон. Съдебната система отсъжда според този закон. А кога престъпниците ще започнат ефективно да влизат в затвора - ами когато в редиците на МВР и прокуратура има професионалисти като адвокатите на тези престъпници. Докато продължава да битува мнението - ти намери ли си работа или още си полицай, ще гледаме ей такива процеси и Шенген през крив макарон.

Ами щото Цецко така и не научи за 3 години законовата уредба а продължава да кара подчинените си да дерибействат от което следват и оправдателните присъди. Цецко и много други около него не разбраха че за да ни пуснат е Шенген не е необходимо само едно подмазване на бараката..

Брендо е чист като сълза. Защо избщо е в следствения арест, след като Цветанов не е доказал вината му???