Повдигнаха обвинения срещу Овчаров и за мини ”Бобов дол”

Прокуратурата повдигна две обвинения на бившия енергиен министър Румен Овчаров за концесията на мини "Бобов дол".

Обратно в новината

Коментари - Повдигнаха обвинения срещу Овчаров и за мини ”Бобов дол” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОГА СА ГО ПУСНАЛИ ОТ ТЮРМАТА,ТА Е ТРЪГНАЛ И АКЪЛ ДА НИ ДАВА!

Този нагъл крадец и лъжец на кол да го набият ще бъде малко. Продаде националния интерес на страната на руските си господари.

Мечтая си за Пиночет... А на рашките тролове където пишат в български сайтове им пожелавам с хонорарите да купуват лекарства на децата си. Ама и това да не им помогне.

Ами за тец русе кога ще го търсят?Купиха го словенци-дойдоха руснаци!

Това ли е новото БСП?! Ми то като старото, бе!

ПРИ БАТ БОЙКО ИЗЧЕЗНАХА 20МИЛИАРДА ВИЕ ПЛАЧЕТЕ ЗА НЯКАКВИ МИЛИОНИ

Грешите!другарят Р. Овч. много отговорно е подходил подарявайки строежа на съветските си другари, а те са му напълнили гушката с парици скътани в офшорка. Бели пари за черни, пардон, червени дни! Какво искате-той е наплодил колило от три изродчета-дано не са живи и здрави, трябва да ги хрантути, и любовницата му отнеха-сегашната зам празидентша-полковата к....рва, ама преди това я направиха евродепуп..тка!

Само съдия Калашнивов ,който е неподкупен може да осъди такива,като Офчи,но нещата не са чак толкова загрубели.

Та народът да изпусне парата, а после тихомълком ги оправдават...Справка: Масларова, Бисеров, Вальо Топлото...

Ще дойде ли някога видов ден за червените обирници на народа? Мизерията на този народ в огромна степен се дължи именно на десетилетия червено управление, по време на което се носехме неудържимо, конгрес след конгрес, към розовото бъдеще на развития социализъм с реки от мед и масло....

Ама надали...

ДАЙ БОЖЕ НАЙ ПОСЛЕ ТАЗИ С М Р Ъ Д Л И В А. М У Ц У Н А. ДА БЪДЕ ВКАРАНА В П А Н Д И З А!!!

Драги сънародници, не ви ли писна да ви правят на маймуни? Лично на мен отдавна! Тая престъпна мутра трябваше отдавна да гние зад решетките за многобройните си кражби и престъпления, свързани с ощетяване на България чрез енергийния й сектор. Пак ми мирише на прокурорски заигравки с цел замазване на очи и последващо оправдание за извършени престъпления.

Имам чувството че гледам Междузвездни войни. Сега е серията Нова надежда...

За голямо съжаление това е само популистки ход. Червената цацаратура няма да кура-тура на своята агентура

излишни движения на прокуратурата - още по-жалка става в очите на хората. А може би е и нарочно както при съдените и оправдани Христо Бисеров, Софиянски, Масларката и който се сетите. Та после гордо да казва - нали ме проверяваха до последното петаче - чист и невинен съм като новородено.

него и всички останали които умишлено навредиха на страната ни като спомогнаха да се разграбят суровинните й залежи и да се съсипе икономика й, вземете та чакайте протести и негодувания както в Румъния!

Мисля, че всъщност Курнелия иска да се отърве от опеката му. Ако Офчерския го приберат където му е мястото, неговият дял остава за нея. Така че няма да си дава много зор да го брани. Но тоя ако беше в Румъния, отдавна щеше да е на мамалига и чешмяна вода в панделата

Корупция 1 в България е наличието на Пета колона на Русия от бивши ченгета от ДС. Те са най-видните представители на корупцията - злоупотреба с власт и лична печалба. Задкулисните ЧЕНГЕТА от ДС, искат през 4 години да избираме НОВИ ЛИЦА - а те отзад тe ВСЕ СЪЩИТЕ от 1989 година и да потриват ръце. Защото много я харесват тази игра, лъжат народа, правят нови партии, качват и свалят политици.................. Чудех се защо царят Симеон стоеше все до ген. Радев в Ал.Невски,вече не се чудя! Колко е руското влияние в България? Много............ Мисля, че задкулисието подреди и президента Радев, и служебния премиер Герджиков, и служебните министри. Ако мислите, че през 2001 г. ЧЕНГЕТАТА не са редили листитe нa НДСВ лъжете се! Че Царя, Герджиков и Паси не са били съгласувани тогава. И не само те. И защо ЧЕНГЕТАТА толкова не искат Бойко Борисов!? Всички, които гласуваха за Пеевски през 2013 г. сега са в ръководството на БСП как ще борят корупцията?

нали номера е да ги обвиняват и после оправдават, иначе ще трябва да стане като в Румъния.....обречени сме освен ако не дойде някой като бай Тръмп и не разгони корумпираната паплач от съдии и прокурори ...само че селяка Радев вместо това тръгна и той по екскурзии с дългата жена

Такива като този, имат държавата за лична собственост, и могат да се разпореждат както си искат, и имат усещане за безнаказаност !!! Вижте го само как се надсмива този хайдук на всеки и над всичко !! Направете му одит на всичко което има, да се види как го е спечелил !!!

Да бъдат повдигнати обвинения за ВСИЧКИ КОНЦЕСИИ, за цялостното поробване на Родината ни през всичките последни 30 години!!!!!!

Имаш ли представа колко концесии има в България и колко пари влизат от тях? Ако ги нямаше много дейности просто нямаше да ги има, щяхме да внасяме елементарни материали и услуги, а за други да заплащаме доста повече.

Обвинения срещу Овчаров..... По-добре късно отколкото никога. Това не ни изпълва с чувство за справедливост, защото мотивите са предизборно кроше, а не раздаване на справедливост.

И вие си мислите че на дългия инкасатор ще му се случи нещо ? Колкото се случи на Ицо Бисеров, колкото ще се случи на Монката -пицата.Е има и по дребни рибки на тях по може но не и на акулите.

Не само Овчаров а цялото енергийно лоби на Русия- в БСП . АБВ и Атака трябва да бъде тикнато на топло за по 10 години.

Минимум 15, и строг тъмничен.

Забрави и герберасткото лоби- Тиквун, Цвъцко, Монката, Цветелинка с ВЕИ-тата, Десито, Бъчи, фитката, Делянчо, Мендето и т.н. Москов няма да го броим. Него Господ го е наказал! Има и други - Кунева, Плевньо...много са!

Интересно къде дремеше прокуратурата, та повига обвинения за деяния от преди 10 години. Свидетели сме на симулиране на дейност. Няма нито един голям крадец в затвора.

Коя, според теб, е подходящата дата Цацаров да му повдигне обвинение? Не забравяй, че преди това е имало разследване.

Има двама от ДПС, преди това Кузов, оня циганския депутат

Не ми е приятен Овчаров и трябва да му се потърси отговорност,но факта че 10 дни преди изтичане на давноста Цацаров повдига обвинението и то предизборите,ми смърди на яка политическа поръчка на Бойко Борисов за борба с БСП.Четири години Бойковият прокурор Цацаров спа и изпълняваше други поръчки на Борисов ,а сега се задейства по Белене ,НЕК и Бобов дол.Жалка пародия на слаби сценаристи.

Коя, според теб, е подходящата дата Цацаров да му повдигне обвинение? Не забравяй, че преди това е имало разследване.

а дано, ама надали! Откога слушаме приказки, и.... нищо!

Какъв затвор, по медиите и телевизиите се хвали и радва че ще има Завръщането на Джедйте.

А обвинения за водата и златото кога?Всичко що е печелившо се дава на концесия от разбойниците срещу пари за личния им джоб.

,,ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ,,много ощети народа и той има заслуги за нашата бедност.Сега е целта да му изчистят комунистическото име,те си повярваха,че ще дойдат на власт.Изчадия проклети.

"Невинен"!

,,ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ,,много ощети народа и той има заслуги за нашата бедност.Сега е целта да му изчистят комунистическото име,те си повярваха,че ще дойдат на власт.Изчадия проклети.

Нека да направим сметка. Дал е над 550 000 тона държавни въглища на частник. През 2007 са били по 300 лв за тон. Сметката ми показва че е ощетил държавата и народа с 165 милиона и парите са отишли по джобовете им. А този вместо да е разстрелян или в пандиза още му дават медийни изяви да манипулира и защитава енергийни интереси.

Накрая ще излезе невинен като Бисеров. Че и министър на енергетиката може да стане

Абе те тия въглища са за ТЕЦ, не са от ония по 300лв за тон. И трябва първо да се изкопаят.

а на спонсора на БСП Паргов дето ви праща кайма и кебапчета от Перник та чак до Бургас.

Р. Офчии е експерт.Такива трябват на Партиятя. Курнелия ще го защити.

Нали като бяха двамата заедно в управителния съвет на Булгартабак от там изчезнаха 80 милиона лева.

Дългия инкасатор...Р.Овч. не, не знаем кой е този? Драги русофилии, знаете ли кой е този другар?

Чакаме да повдигнат обвинения за добива на злато. То също е национално богатство. То е не по-малко важно от кюмюра.

Поредни прокурорски кьорфишеци

Май се почна с крадците на прехода ! Има бог и Прокуратура да защити бедните хора ! Престъпниците нямат цвят , мирис , вкус и Партия , те са престъпници и трябва да лежат в Затвора ! За сега никой не пипа Бойко Боклуков ,ще дойде и неговото време !

И тоя ще излезе невинен като Бисеров. И понеже е съден веднъж вече за нещо, никой не може повече да му повдигне обвинение за същото

Каквито и обвинения да получи, неговата половинка а.к.а. вицето Пеги ще го помилва :)

Пиешет като осъдят някого. Тия алабаланици нещо взеха да омръзват.

Че май фаче домноле.Ши ви яде май газо баница

Изглежда, най-после се намери един Министър от БСП, за да бъде осъден и присъдата му да се развява у нас и в чужбина, като постижение в борбата против корупцията! Министрите от десни правителства с обвинения повдигнати до сега, ще бъдат оправдани! Но, това може да стане, ако ГЕРБ спечелят изборите и назначат Правосъден Министър от новите, стари партии, от котилото на СДС!

Въпрос: Ако случайно, ама съвсем случайно го осъдят ефективно, което ме съмнява, кой ще излежи присъдата ? Р. Овч., Р. Офш. (офшорков), или Р. Джед. (Джедая) !?

Тоя червен боклук, който с ехидната си усмивка стана омразен на много хора пак ще излезе чист като сълза. Голям интригант е и ако бъде осъден ще повлече след себе си много хора на ръководни постове. Всички те ще се застъпят за него и присъда няма да има. Това все пак е България - най корумпираната страна в ЕС.

Айде бе осъдете го това самодоволно крадливо ко пеле,какво искате да стане както в Румъния ли?!!! То бива бива дебелокожие и наглост,ама...Май само калшников ще ви стимулира...!!!!!

с тези дреболии. По време на неговото министерстване Р.Овч успя да разхити милиарди. Вълшебник е той. Създаде планетарен прецедент. Енергийна компания да работи на загуба... А вие сега... само за някаква си там концесийка...

Баш го бОли късия на Дългия-от тез обвинения!:))

вярва ли някои,че този ще влезе в български затвор?това не е германия румъния,или сащ а болгаротурецкая губерния республика болхария!