Руският опозиционер Алексей Навални загуби дело за клевета

Руският опозиционен лидер Алексей Навални загуби делото за клевета, заведено срещу него от руския милиардер Алишер Усманов.

Обратно в новината

Коментари - Руският опозиционер Алексей Навални загуби дело за клевета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко Альоша, тъжна работа. Но, дерзай, залогът е голям - богата страна голямото лапане е на ръка разстояние!

А ние ме изключително изненадани.

Руската демокрация няма нищо демократично, съдът е зависим от царя Путин. Руският модел е мечтата на българските мафиози

И защо според теб мечта им е руският модел? Нашите си имат съдебна система, която не осъжда убийци и престъпници, а ако случайно произнесе осъдителна присъда, престъпника вече е извън България!!! Разбира се има и изключения - има хора осъдени на години затвор за кражба на 10лв, или 5 кебапчета или за прострелване на циганин крал в къщата му и т.н. Недей да мислиш само на Русия за какво да се подиграеш - виж какво е у нас!

Руската опозиция е много зле. Тя използва долнопробни аргументи, които не достигат до хората, което означава, че или е на хранилка при противниците си или няма водачи с политическа платформа за управление на Русия. Използването на обиди срещу властта , показва много лош стил и пълна безпомощност. Дори и у нас не сме на толкова ниско ниво.

Бъркаш за България. Още от началото на "демокрацията" се възползваха от тикива обвинения. Даже в момента има тикива представител в парламемта, които все още живот в миналото. Един такъв дори имаше предаване "минало несвършено" по една американска телевизия, преди да влезе в редиците на ДОСТ.

ха ха ха,еб*ти съда и делото.Дали му 10 мин.за да разгледа "доказателствата" на миардера които са срещу него.А не позволили изслушване на негови свидетели и доказателства.Всичко се решило за един ден...Фарс. Путьо съвсем я закърши.Арестуват деца защото рецитират Хамлет...Следващият филм на Навални ще го гледат не 20 млн.а 40 млн.пъти.Тва е руският мир-няма такъв кенеф,няма такава гнусна държава.А Цацаров се среща с Чайка -ще обменят опита на рашка... Нашите руски мекерета-на там ли искат да ни закарат???Тоя азиатски див деспотизъм ли ще носят? Пак ли??? 45 г.дивашки комунизъм малко ли ни бяха?

Шило

Дали е така?

Място за излияния на злобата на тъпи комплексари и заработка та тролове.

Не си седи в америка, където е на хранилка. Тъпо и упорито изпълнява нарежданията на цру.

В русия всичко е ясно-от партийни секретари правят академици,съдии и т.н.Там корупцията е 1

ДИР, моля не публикувайте тези "ПЛЮВНАЛИЙСКИ ТЕЗИ" , а дайте трактовка на тази сериозна тема обективно и без пристрастия, ако сте "независима медия" ?

Людмила Путина за бившия си вече съпруг Путин.. Тези хора са много страшни, те пред нищо няма да се спрат. Аз се страхувам, че те ще убият и мен и дъщерите ми. Истината е, че нашето семейство с Путин не беше от идеалните. Когато се омъжвах, аз бях влюбена в офицера-разузнавач. Но реалността беше съвсем друга. Путин се оказа подъл, жесток човек, тиранин. Той никога не се съобразяваше с моето мнение. Нещо повече той не забелязваше дори съществуването ми. Аз му бях необходима само като справка за семейното му положение и като майка на децата му. Много ми е трудно да говоря за това, но Путин ме биеше, унижаваше, издевателстваше над мен Животът с него беше много труден. Аз се опитвах да се боря, неведнъж и два пъти се опитвах да подам заявление за развод, но за този човек нямаше нищо свято. За да ме застави да мълча, той ме изпрати за известно време в психиатрична клиника. Аз преминах през деветте кръга на ада. Наркотици, психотропни вещества, издевателства. За дълго време ме затваряха в изолатора и аз не можех да видя слънчева светлина, нито пък живи хора. И досега си спомням за това и настръхвам от ужас. От млада и уверена в себе си жена аз се превърнах в сянка, волята ми беше сломена, съгласявах се на всички условия, само и само да се измъкна от онова страшно място.

Соросоид, от гъза си ли извади тия глупости? Седмица не си спал. Нали сме в кибритна война?

"Русия създава информационни войски.Създадена е войска за информационни операции, което е значително по-ефективно и силно от всичко, което по-рано създадохме в това направление, което се нарича контрапропаганда, каза той. Пропагандата трябва да бъде умна, грамотна и ефективна,да се плаща на тролове които да лъжат колко е велика Русия, добави министърът." Ти един от платените ли си та висиш постоянно по българските форуми?

Георги, ако тикива неща излизат по медиите, можеш да се гордееш със свободата на словото в Русия. Само новината да не е от жълтата преса.

Този крадец на руският народ путкин все повече хора искат да го видят обесен на един клон заедно с другия ботоксов лилипут медведев. Той ще трябва да се замисля за все по дебели брони и стъкла на колата си. И по-голяма армия от фашистката си нац-гвардия. На пияните ватенки в редките моменти, когато могат да изтрезнеят виждат блатото в което живеят. Рано или късно двамата крадци и корумпирани кремльовчета ще бъдат повесени...

Соросоидите. Смях.

Решението на съда беше предизвестено. В тях е ножа - както си искат, така ще отрежат и колкото кажат толкова ще е. За да има истинска демокрация, трябва да има независими средства за масова информация, независима съдебна система и независима полиция. Ако тези трите не са независими, ще е всичко друго но не и демокрация.

ако путлер не го убие, навални е следващият руски пресидент.

Путинуидите уж бяхте горди защитници на православието и бялата раса, а изведнъж станахте мажоретки на мазния черножоп узбек. Има го в ютюб как фъчка ориенталски гюбеци - да ви е честит!

по добре да се заеме с нещо позитивно защото това е загубена битка

Като ме видят русофилите , бягат като казаци от ген.Колев.А след срещата ни фалират от сметки към зъболекаря си.

Навални не е ли гледал руския филм "Левиатан", че тръгнал в Русия правда да търси. Ако наистина можеше да изобличи някого, отдавна щяха да са го застреляли. Кучетата си лаят, керванът си върви.

В Русия управляващите айдуци са толкова нагли че въобще не се крият а открито се гаврят с мнозинството овчедушна биомаса.

Защото малко хора застреляха ли. Политковская разрови злоупотребите и ... светла и памет. Немцов подготви доклад за Донбас и нарушенията на конституцията и ... светла му памет. Навални засега само малко позагуби зрение, ама нали е жив - слава Богу, защото трябва някой да го буди този докаран до оскотяване велик народ.

Естествено че милиардерът винаги има право... локащите препарати за баня си заслужават и путкин и милиардерите му!

Навални не е ли гледал руския филм "Левиатан", че тр

Не, че нещо такова да питам - от къде и как този човек се финансира? Четейки статията със сбъркано заглавие се запитах добре де - този човек явно 90% от времето му отива в протести, придобиване на известнот и бла-бла - явно все пак живее от нещо. Въпроса е от къде са? Дарители? Ужасно богат? Не, че съм привърженик ...това, което става в Русия, ама и фалшивата демокрация в услуга на други държави не е по добре. или това в БГ.

Предполагам от същото място, от където се финансират нашенските самоообявили се за "умни, красиви" и т.н. палячовци.

ми духче, не питай тук, щото можеш и сам! пиши навални и чети! може и на русский, може и на ромский, все ще научиш нещо! професия юрист, блогър. един от най четените блогъри. 2011г създава организация с нестопанска цел .... фондът обединява всички...и съществува благодарение на дарения, и при това навални се отказва от всички анонимни дарения!!

Ами вместо да се чудиш, има едини такива дребни чернички неща - наричат се буквички. Няколко буквички образуват думичка и т.н. Та там пише откъде е финансирането ФБК, т.е. Фонд за борба с корупцията се финансира изцяло от пожертвования. Отделно родителите на Навални имат в някакво малко селце цехче за плетени вещи от ракита. И всичко това може да се прочете и на български. Един чичко Гугл се казва трябва да се пита.

осъден престъпник и крадец бил опозиционер хахахахахааа

ми вождът на пролетариата, незабравимият товаришч ленин, най добрата мумия в света, е съден , и осъждан десетина пъти, интерниран и въдворяван и все още в кочината му поддържат необходимата температура за да не червяса!

Видеото на Навални Он вам не Сечин! Тайная жизнь главы государственной компании Роснефть Игоря Сечина Вижте какви заплати си самоназначават на държавна длъжност от 50 милиона долара на година на гърба на мизерния народ и каква яхта има. Дано да съм ви бил полезен с видеата.

Яхта за 150 млн и скъпи къщи, сле побликуването на тези факти във вестник Сечин заповядва да се унищожи целия тираж.

а бе аз да папитам, пък някой русолюбец да ми каже, ако знае де, тоя алишер османов дали е по православен славянин от алексей навални, или е по русский человек, та русолюбците го защитавате с всички налични сили, също като ония "българи" в украина, кащи и кисе??

а лаихим навалнер е истински християнин хахахахаха

това сериозно ли, мурзилке нещ..астна?? наварлни алексей анатолиевич , е лаихим навалнер?? наистина русолюбците сте най неумните същества на света! времето на вестник правда отдавна отмина, крепостнико! днес има интернет, и всеки може да научи всичко за всеки!

Он вам не Сечин! Тайная жизнь главы государственной компании Роснефть Игоря Сечина. Он вам не Усманов! Алишер Усманов будет богаче, мы беднее. Богатейший человек России

Вижте ги в какъв разкош и лукс живеят чиновници с крадени пари от народа.

Назначаващи си сами заплати по 50 млн долара на година.

Он вам не Геннадий! Друг Путина Геннадий Тимченко.

загубил дело за клевета, а са го осъдили за клевета. Толкова млад, а вече с три присъди. Другите две са за мошеничество.

това в кой съд??

ФИЛМИ В ГУГЪЛ Он вам не Димон Чайка. Фильм Фонда борьбы с коррупцией. С БГ суб. Он вам не Президент! Кто такой Путин? Они богатые! Самые богатые россияне по версии Forbes 2017

предател.....

Путин не предател а боклук

хахахаха много си злобна ма ?

Вперёд Лёша, ще помагаме от тук с твоите новини и видеа. Може даже субтитри да сложим. Сайта на Навални се казва Фонд борьбы с коррупцией. Там гледайте всички новини за разбойниците.

ако искаш да ставаш съучастник на осъден престъпник си е твоя работа но не ни слагаи под общ знаменател .

Кое му е престъплението, че доказва с факти за огромната корупция и несправедливост и отваря очите на заблудените? Нима властта са неопетнени?

Вперёд Лёша, вся Россия с тобой.

и наи много да го пратят да лъска наровете, което разбира се е за предпочитане пред това господарите му да го направят сакрална жертва като плеибоя немцов .

Режима на Путин и на Ким не се различават.

Най много да завърши като предишния опозиционер около Кремъл...дупка в челото!

В Путинландия всички трябва да са крепостни.

Практиката показва, че меко желязо и соросоиден протестър се оправят само с кьотек.

Пред компа си много смел, анонимен дрисък.

ти ли си бре ?

Аз вече го написах - имам шамар като "Работническо дело". Да не ти се налага да провериш, картоф надупчен.

и то ден преди митинга на опозицията заведен на лобното място от украинската мата хари

Каква "опозиция" само има Путин. Като този криминално проявен, съден дори от френската компяния Ив Роше за измама с брат си. Според дори Дойче Пропаганда, би събрал 1% на избори. ;) На запад ще го направят явно по-популярен от колкото в Русия.

на колко навални е заложил сороса ?

дали се познава с дурицкая ?

Най краткия виц се казва руска демокрация. На предишните протести на Навални дето излезнаха огромен брой млади, нито дума не казаха по медиите и телевизиите. Правосъдието корумпирано много ясно че ще защити властта и олигарсите, а борещия се за правдата Невални ще бъде наказан. Дано да не е като Немцов.

хахаха незнаех че крадеца навални се бори за правдата , горкия тои сън не спи само мисли за бабичките пенсионерки и за безработните и бедните същинска маика тереза то си му личи .

да ви питам ако само разменим местата и в нечия преса напишат - "българския опозиционер Цветан Василев" или пък " известните български опозиционери братя галеви " как ви се струва ???

Защо ни занимавате с несъществени политически провалени маргинали с 0.5 % политическа подръжка. Ааа сетих се, защото сорос ви е платил да ни пълните новините с разни отрепки.

Изгледай видеото за Димона и виж над 20 милионната аудитория какво мисли

къде е тая 20 милиона аудитория бе ?

Шило

Добре де, какво не разбрахте? Навални е просто един престъпник!

Опетнил доброто име на узбека-изтривалка на плешивия еврейн от кремль! раССия и бг-стан = братя-близнаци! И в бг-стана като в раССия! После ЕСто било виновно, че е такваз кочина, нали! Не е виновна бг-руската дружба викате!

Само с теб нормалните руснаци ще смажат гнома разбойник и обкръжението му. Вдигни цяла Русия на революция.

Има да чакаш.Руснаците най-обичат милионер - опозиционер.А , и курвар да не забравя

Гледах клипа на Навални срещу Медведев. Няма никаква информационна или правна стойност. Става за пропаганда, но не става за съда. Само твърдения, без доказателства.

Някой да има илюзии за някакво справедливо правосъдие в Мордор? Особено, когато се касае за лидера на опозицията?

Не ни занимавайте с тази шушора боклук миризлив ! Демокрация е в Русия , щом разрешават на крадци да си правят пиар с разни обвинения ! Навални е крал та се самозабравил !

Никой не обича продажниците Питайте Евгенито

навални си е идн долен, лъжлив жид! не, че давид мендел не е също коварен жид

Незнам за опозиционера, но правилно 'честта и достойнството' на милиардера са поставени в кавички. Няма как да си милиардер докато сънародниците ти ровят в кофите и загиват в безсмислени войни и да имаш разбираш ли 'достойнство' . Това не е било процес, а зрелище за плебса. КАкто винаги - нищо ново под слънцето още от времето на Римската Империя.

да те питам само в америка ли имаш право да си милиардер докато съгражданите ти ровят в кофите ? защото и в америка има бездомници , бедняги просяци и в същото време милиардери ???

Това важи и за Америка и за Китай - и там е същото. Е - русначетата са малко по-ачик ачик корумпета ако зацепваш, не че ония не са - там е по-завоалирано. Бъди сигурен , че тия нямат чест. Честта е мтъртва още от 19-ти век и от последните самураи. Чест няма - само лайна. Е - някои са по-редички. Ти от кои си? А ония които се пеняват тука на тема Русия - Америка - те от кои са, май са от дизентерийните. Ако бях моди - щях да изтрия коментара да не предзвиквам позиви за...

Ти явно си от ровещите в кофите!мбухахаха Аве много си тъп ве, тьп си като на слона пърдялника!

Да , от тях съм. И ако знаеш какви акита намирам произведени от такива като тебе сигурно ще умреш от срам и страх хахаха

Идват нови протести за Путя на 12-ти , сега още повече ще се надигнат след като видяха и корумпираното правосъдие обслужващо разбойниците.

Вперёд Лёша, вся Россия с тобой.

коя Pосия 2-3 процента ли ? защото толкова вземаха на последните избори .

Този така набеден опозиционер какво общо има с определението ОПОЗИЦИОНЕН ЛИДЕР.