Пеевски: Рухна митът за мое влияние в съдебната система

След като стана ясно, че Делян Пеевски ще бъде призован на разпит, той заяви, че напълно катастрофирал митът за неговото влияние върху съдебната система.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Рухна митът за мое влияние в съдебната система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отврат, повръща ми се

ама разибра се, представителю народен, с нищо нямаш общо. най-малкото с източването на катебе, с кредити които не връщате с мама и с закупуването на предприятия, медии и актции. те парите ти падат от небето, наглостта също. жалки сте, нещастници, жалки

Абе то май Пеевски вика на разпит Цацаров!

При теб каквото и да рухне ще ни смачка.

Много на бързо беше "сглобен" този сценарий ! Сигурно отдавна е бил замислен ? Цацаров, ще вика на разпит, своя шеф Пеевски ! Какъв театър се разиграва , за наивници !...

алваджията за бозаджията! Що не го разследват от къде намери пари за да купи толкова много активи, след като беше гол като пушка миналата година по това време??

Браво Слави,браво Славуци!

Да мери с еднакъв аршин може, само ако прасето влезе в някакви нормални мерки.Чудя му се с толкова пари и обществена личност, никак ли не му се иска да изглежда нормално.А може да го направи , с пари всичко става.Не ги разбирам с майка му, много алчни свини са.Сами са, за чий уй им са толкова много пари, в гроба не могат да ги занесат.

Тези свине, които заедно тежат половин тон, са от една порода. Може да разговарят само между себе си. Никой не желае да слуша свинщините им.

Парасето ,защо ли си мисли ,че вече сме убедени в неговата честност.Двете свинчуги разиграват театър.Смятат ,че сме толкова лековерни??

Отговорът е в стил "Дарт Вейдър"

Кукловодите на двамата шопари явно подценяват интелектуалният капацитет на българите,разигравайки им слаби етюди на ниво детска градина:) Явно съдят по собствения си електорат.

И каза Мечо Пух: " Опичай си ума, Прасчо, защото до 5 години ще си в положението на Мустака, а ако много се опъваш - на Мул(тр)ака, (Пис)Кюлев и Орионския шеф!"

колкото дебел, толкова и арогантен. Абе свиньо мазна чете ли Шпигел.

ще си правят каквото искат, много важно кво пише в доклада на ЕС - такава арогантност има само у нас. Във всички докали се критикува съдебната система, а те - роса ни роси. Само се чудя дали мислят че сме действително идиоти или им е все тая.

все тая им е..... щото ако бяхме народ и общество, тоя нямаше да е в народното събрание на Република България и то на първия ред

и за да няма отклоняване на вниманието - този да трупа, да ни управлява - той ни управлява чрез ДПС и ДАНС. Как го гледаш без да повръщаш. И от какво ни отклоняват вниманието. От това, че при Станишев и Орешарски БЕше по-добре. КОИ ни управляваше тогава?

нищо не ти се разбира - ти добре ли си?

ми е дали ще има и един пост в защита на Цацаров. Абе щом Цацаров преди 2 дни каза, че неговата империя е закупена със законни пари - за какво говорим? И пред детектор на лъжата да се кълне - няма да му повярвам. Каква законова справедлива държава сме - цяла София протестира месеци наред против него - защо го държите в парламента.

Незнам вие ''трети крак'' ли се явявате на пиковците след блиЗачите та говорите за отговора на Слави на манипулациите в жълтите пиковци??Саде сте забравили да публикувате и сърцераздерателното писми на Недялко- баща му на ''малкия'' йорданов дето със зъби и нокти щчл да защитава''живота''???на отрочето си ама със зъби и нокти не е възпитал сина си да престане да ръси гнусотии за другите,

Дир, пак сте объркали заглавието - правилното е : "Пеевски: ГРуххххх-на митът за мое влияние в съдебната система". Гледайте по-весело на нещата -днес е слънчев и приятен ден :)

Тия дето заложиха на дебелата свиня, май още не са наясно каква груба грешка направиха! Едва ли можеха да изберат някой по-антипатичен човек от цяла Европа! Нищо, хак да им е!

Откъде да знаят, че така много ще му се лепят сланините на момчето- те нали си го бяха харесли още преди да се дипломира - още като студент той беше някакъв шеф на Пристанище Варна.

Митът ще рухне,когато Пеевски и компания влезат доживот в затвора!!!

Делян Цацаров отговаря на Сотир Пеевски !

Кого заблуждаваш бе дебелак. Това говори на твоите сьтрудници не на вряли и кипяли хора.

Тази статия прилича на поръчкова,едно изречение повторено три пъти по две,тоест общо шест пъти???

маскари

Dira засрамете се, тсзи статия а пълна глупост, много текст но никаква информация. Малко взехте като жълтите вестници да ги пишете тези статии.

Слави пък защо да го викат ? Не е заплашил Недялков с убийство, а се заканил да го "люби". А за такава "закана" няма член в НК :)

Такава реплика може да каже прасето само през решетките на софийския затвор.... останалото е лицемерие и театър за простия електорат.

Това е абсолютен цирк за пред простолюдието. Пеевски плаща толкова много пари на ЦАцата, за да води дела и да съсипва бизнеси, които после той изкупува/ такъв е случая и с Цветан Василев/. А сега ще го викал на разпит.... за какво ще е , предполагам, че да изпият по кафенце и да се договорят за по-високи суми за ЦАцаров. Кого лъже това леке бе?

ЦИРКаджия, не обичам хора като Пеевски, но не приемам твърденията ти без доказателства за изкупуване на бизнеси от него (в.ч. и на Ц.В). Ако имаш такива - заповядай и бих ти се извинил за недоверието. Също се отнася и за предположението ти за пиенето на кафе - може би знаеш нещо повече от нас- простолюдието? Не оценявам нито с + или - твоя коментар, но се учудвам на дадените ти 12+ и нито един -. Това говори, че няма реален анализ и коментар, а се търси само "жълтината" - така е по-лесно и духовито.

Сценки от селски вечеринки. Дали им вярваме и защо ни правят на улави

Защо всички политици и магистрати се натискат да получат статута на домашни любимци на Пеевски?Едва ли е заради естествената му красота?

РъБъ и протестерите-соросоиди, като няма какво да правят, започват да се занимават с Пеевски и КОЙ. Не ми е ясно какви са обвиненията или съмненията за наказателна отговорност. Може би защото е дебел, от ДПС и богат? Или просто се отклонява вниманието от блатото в което е затънала ГЕРБ и марионетната "коалиция". Е, като отшуми Пеевски, отново ще се захванат със Сидеров. Като не могат да работят в НС, а основно се занимават с полит-сапунки, да си подават оставката и нови избори. Борисов да не ни плаши, има доста примери в Европа с многократна смяна на правителства и поредни избори. И нещата си идват на мястото.

поредният театрален сценарий с предначертан хепиенд. И двамата са дебели, и двамата са лоши актьори, и двамата знаят много за всички останали в гротеската. Ще ги погледаме, но не с голямо внимание и без очакване на ужаси и екшъни. Дърти, не особено интелигентни мъже, тотално безинтересни.

Пеевски привикал Цацаров за обяснения ли ?

Трябва,да ги карат в свинарника-там им е мястото!...

Аршинът за сем. Свинкеви е доживотна каторга! Както и за всички останали черени и продажни башибозушки отрепки, вкл. и свинкята, дето уж го била привикала да го разпитва!

то ще бъде един разпит, една мъка, задълбочено, обстойно, с факти. на каква ли мъка Цацаров ще подложи Пеевски? Направо не ми се мисли.

Дали пък гущера на се опитва да си откъсне опашката. Ще е много интересно, ако Доган е решил че Пеевски вече му е неудобен заради набраната негативна енергия и реши да се освободи от него. Така или иначе на всички е ясно, че е Пеевски е бушон и в един момент ще изгърми.

Затова ШИШИ вади бизнеса на светло и мама Грух ,но защо се бави... е по големия въпрос! Местан го отсвири веднага ,а КВИК фемели ги бави защо.....

С Местан му беше лесно, защото той нямаше никаква власт - нито политическа, нито икономическа. Докато с Пеевски не е точно така - той концентрира много икономическа власт в себе си и със сигурност няма да я даде лесно.

DIDA

Значи Делян Пеевски е "лошите" милионери, а Иво Прокопиев е от "добрите". Майко мила, как само ни манипулират!!!

направо ахмет доган да ги вика и двата шопара да се разберат при него

Прокопиев се отчита пред друга страна, не пред Турция.

Направо да им се дават оскарите без номинация.

и по комунизма прасетата ядяха цаца, ся пак същото

Абе, дир-а, напишете веднъж, че Пеевски няма никакво влияние в/у съда, нито веднъж не е споменато в "статията"...

Шилo

Цирк! Цирк! Цирк!

Едно време хората като заколеха прасето увиваха във вестник, луканки,сланинка ,суджуци, а сега всички вестници са на прасето.

DIDA

Ами може го човекът, нали ако не е той, ще е някой друг; и кво прайм тогаз???

Считах, че дир-а е по-сериозен сайт, а не някой да дава гастрономически рецепти.

Това, че д.пеевски е призоваван и се е явявал в прокуратурата нищо не означава. Важното е какво са си говорили там ? Най-вероятно къде ще се срещнат вечерта.

И аз си мисля същото! Ама тия за много наивни ни имат. Даже за глупаци.

що да е рухнал? канят те на бира с цаца

ъъъъ,пръсе,тва че те викат господин...никой,не значи че не е зяивисима съседната система от тея дето те командват,от теб по принцип нищо не зависи,неква лой ,която я ползват.Сам си знаеш,че си марионетка,но тея зад тебе ,прасчо..

" ... ПИК - единствената медия, пред която говори ..." Прасчо, се нарича Прасчо И Компания. Дали пък няма да го отстрелят още по Великден, че да мирне малко държавата ?! Какво ли го питат в следствието и в прокуратурата? Първи въпрос - как се казва и втори въпрос - наистина ли тежи 160 кг ? И го пускат ...