Пеевски ще напусне парламента, прогнозира Осман Октай

Бившият депутат от ДПС Осман Октай допусна, че Делян Пеевски ще напусне НС скоро. Радан Кънев призова да бъдат разследвани контролните органи, проверили Пеевски

Обратно в новината

Коментари - Пеевски ще напусне парламента, прогнозира Осман Октай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСЯКАКВА ИРОНИЯ ТУК Е ИЗЛИШНА. ТАКИВА СМРАДОВЕ НЕ САМО НИ ОГРАБИХА НО И ПРОДЪЛЖАВАТ СЪС СЪЩИЯТ АПЕТИТ..........УПРАВНИЦИТЕ БИЛИ ТЕ СТАРИ И НОВА СЕ УГОЯВАТ ОТ ТАКИВА , КАТО ТАЗИ НЕНАСИТНА СВИНЯ И ДРУГИ УЛИГАРСИ. ИСТИНА Е, ЧЕ ТРЯБВА НИЕ ОГРАБЕНИТЕ БЕДНИ И МИЗЕРНИ ДА СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ И ДА ТУРИМ КРАЙ НА ТОВА БЕЗСЧИНСТВО. САМО ТРЯБВА НЯКОИ СПОСОБНИ ОРГАНИЗАТОРИ ДА НИ ОБЕДИНЯТ И ДА ИЗБУХНЕ НОВО АПРИЛСКО ВЪЗТАНИЕ С НАЦИОНАЛЕН ЕФЕКТ!

Открийте приликите и разликите в по-долу написаното!!! "КТБ е стабилна банка и няма никакви причини,за каквато и да била несигурност в нея!!!" "Прасчо е най-обикновен дУпетат и няма никакъв бизнес!!!" Изводите са направени от БНБ и органите,които трябваше да разследват дали мамин Прасчо е всъщност повече...политически търгаш,отколкото редови дУпетат!!! П.С.Всички знаем,че в момента КТБ я няма вече,а мамин Прасчо се събуди от днес за вчера...милиардер!?! В задачата се пита не само...кой изяде зелника,но най-вече...кой му го даде??? Дон Тиквун дали знае нещо по въпроса,как мислите???

В антиконституционната партия Д П С е така:- минаваш в трета тлуха ,като Доган и дърпаш конците на шерпите или ТЕ отстрелват като личния слуга на Доган/самоубилият се де??/

'Грух,грух, грух! Аз съм най-великия търбух!"

Той изчезва от политическата сцена, след като Бойко Борисов каза, че ГЕРБ може да си партнира с ДПС, ако го няма Пеевски, в този или следващия парламент, уговорен парламент - от сега.

Докато ние тук се занимаваме с Пеевски, който вероятно само си бърка в джобовете. в Киев, "Протестна мрежа" (Партията на "различния" Ляшко) са окупирали Радата и не пускат депутатите да приемат закона за децентрализацията (особения статус на Донбас). Ако го приемат за Путин ще има още един подарък, ако не, ще заговорят оръжията. ЕС нещо се вразумиха и натиснаха май Порошенко, обаче САЩ се опъват .....Та там е интересното, ние нашенския филм си го знаем, Гегов - кмет, Пеевски в ДАНС, Кунева не ще доноси, но все пак ще се разглеждат, Фалкона следващия път я няма да се приземи/излети, шоу майна, кризата продължава и никога няма да си отиде......

викаш - да не се занимаваме с Пеевски, а? И що ? Щот ДПС (АТАКА) са ти главния спонсор за тролене ?

КОЙ е той-ахмед доган, не се правете че не знаете!!!!!!

някой някога помогна на ахмед доган при връщан на имената да имат по два документа за самоличност някои групи. Всичко има история и то 30 годишна

оня от сараите командва положението в БЪЛГАРИЯ! и докато е така нищо няма да се промени и умните ще напускат страната.на него му трябват прости хора за да ги командва!

Дали това не трябваше да се случи, преди краха на КТБ?Дали това не беше причината за краха на банката?Всичко се случва, така както цяла България говореше, само отговорните органи си смучат палеца.......!Не се притеснявайте, не липсват заместници....!

трябва да бъде съден за всичките му далавери и то спешно

Първо господарят му Доган трябва да бъде съден.

кой да ги съди -техните слуги ли !!??

Толкова е изродена политиката в България, че ражда само чудовища.

Сега тия тиквеници, дето викаха "КОЙ", разбраха ли, че това не е Пеевски. Разбраха ли, че има друг, който като каже, си отива и Пеевски. Ама не им стиска на задниците да попитат кой е този "КОЙ", който създава в сянка правителства, сваля депутати и т.н.

всички е ясно кой е "КОЙ".Този,който направи от БСП няколко партии-СДС,ДПС,БСП,ГЕРБ и всички останали боклуци, в които се скриха комунистите.

Пак не е напълно ясно. От къде е КОЙ? Ако е от изток, някак не се връзва със сегашната антируска политика. Ако е от запад - не се връзва със кадровата политика на посочените партии. По-вероятно е да е от местните тарикати, които са си забравили произхода.

и къде си отива пеевски, че не е ясно..... а ти милиционерче дребно хич не си тиквеник... днес свинчо точно ти доказа кой е модела, хич не ми плямпай, че си отива пеевски и мама, и медии, и телевизии, и нови банки, и булгартабак, и нап, и митници и борисов, и миличкото съветско индиго... и ти си за..ик, не интелигенцията по площадите, ти си евтин продажник

Как само вързаха всички балъчета, че всичко в тази държава зависи от пеевски и как и думи му сложиха в устата без да ги е казвал само и само да повярват и невярващите. А докато всички гледат пеевски разграбването върви с пълна сила от всички страни!

разбрахме от чуждестранни източници, че Стразбург вече е обяснил на Пеевски, че трябва да напусне НС и то още вчера. Дир закъснява с информацията и нея предава точно. ДПС не играят в играта.Това са изказвания за избори, които са профукани...

БСП-ДПС-АТАКА - това е новата ОС НА ЗЛОТО !!!!

Не е нова.Тя си е от ''едно време''..

ОС на злото...бегай оттука бе, глудал си твърде много фирми със супергерой. А Ос на доброто има ли?

Кънев ни хвърля прах в очите - КОЙ ще го разследва тоя и мама му ? И какво ще открие ? НЕВИННОСТ! Както с Маргините, Брендовците и др.подобни.

Бате Бойко и Доган готвят коалиция. Тиквата явно не си е научила урока от последния път....

А ти що си мислиш, че предният път нещо се е случило без ББ да се съгласи?

кои е дал пари на пеевски??????? колко струва 1 акця на булгар табак?? вестниците които са на пеевски???? някои му дава пари да купува акции,а медиите са вазни за партята вув която е тои.од кого е взел пари и коя партя се оправдава сус пеевски.дпс????? кои од дпс дава парите це сега да искат да го махнат преди да се разкрие истинскя инвеститор *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пеевски напуска парламента и става "явен" собственик на всичко, за което до сега само се предполагаше, което само потвърждава, че всичко, за което се говореше е истина. Къде е сега "независимата" прокуратура, за да се сезира? Къде е "независимият" НАП, да си направи проверка на проверката, която заключи, че "няма нарушения"? Къде сте хора от площада, защо не протестирате, след като се оказа, че протестът ви е бил резонен? Пеевски напуска парламента, но той е само символ на една политика, която за съжаление остава...

Не знам защо всички му злобеете на момчето и да той е просто едно младо момче. Ако смятате, че един 30 годишен младеш е окрал държавата или е правил изобщо някакви далавери, то явно сте много заблудени. Момчето е само един "пощенски гълъб" и евала, че за разлика от повечето не е шеф купон на дискотеките или някой наркоман, а върши елементарните неща, които са му казали да свърши и те не са значими, а чисто битови. Относно на какво е станал собственик, аз изобщо се съмнявам че от политическата си кариера си е докарал нещо повече от заплата и дмс-та, а бизнеса който сега ще представлява не е негов, а той е представителното лице. Все едно сина на Бил Гийтс да е бил конгресмен и напускайки политиката да му прехвърлят част от акциите на Майкрософт и американците да кажат "Ей, този как се нагуши от политиката", не бе това му го дава майка му. Повечето хора приемат, че това е нещо лошо само защото не са на негово място. Не го защитавам, но това е обективната истина и всеки, който има мозък го осъзнава.

Ми да, плюете против един умен, интелигентен ,способен млад човек.

Абе това какъв е си е негова работа, ти като си по-кадърен защо ти го коментираш, а не той теб?

Прасчо,ти ли си:)))??? Глупи,тук не става въпрос за злобеене срещу някой(още повече срещу боклуците,които направиха от една,що-годе нормална държава клоаката на Европа),а разкриването на обективната истина!!! А тя е,че нямаш ли вуйчо владика(в конкретния случая...мама Свинка),то няма как да си...мамин Прасчо!!! Схвана ли,за какво иде реч или ти трябва и помощ от публиката??? П.С.Трябва ли да ти припомням случая с еднаквите числа в две поредни седмици на Тотализатора:)))??? Или как КТБ си отиде от...вчера за днес,просто ей-така,а някой станаха собственици на...Булгартабак и една камара...тоалетна хартия от вестници??? Чукни си малко чутурката,че да се разбълника чорбичката вътре,пък тогава раздавай акъл в ефира,става ли???

Не знам колко ще напусне, но ако не иде на плаж с Галеви и Таки като нищо ще го пратят на плаж с Павлов и Кюлев. ДС не прощава и не дарява!

Ако питате мен, Пеевски трябва да напусне ВСИЧКО и повече НИКОГА да не се чуе нищо за него, но нейсе...

тоя напуска и красивите и ранобудни от протестна мрежа се разтурват. На тлака по вечерно време на шербет и рахат локум ще четат житието- битието на Църен Манго от Драгалевци.

как може да имаш толкова пари и да изглеждаш така нелепо ?

Смело напред към новия робовладелски строй.

В последните години ББ се държеше така сякаш Пеевски и Василев не съществуват. Сега се обади точно преди оттеглянето му и не за да натисне Цацаров, а за да си отвори Вратичка към работа с ДПС. ГЕРБ и ДПС са опорни стълбове на модела КОЙ

Пеевски казва: Така се нагуших в тази политика ми е време да се махна - да видим сега къде е гневния премиер който за две откраднати коли направи няколко медийни изявления и се разгневи до небесата.На България е важно да знае откъде са милиардите на един ощетен откъм интелект и образование средно статистически българин който на държавни постове заемани с големи протекции е вземал една средностатистическа заплата и дори да е пестил от закуски не би могъл и кола да си купи. Това интересува целокупния нагло окраден български народ.

Абе,кой раздаваше хонорари на Доган,кой назначаваше Конфиденси,Алиосмани и Пеевски?Нещо не си спомням.И аз,като бесепаро-атакистки избирател,помня 3 дена...Сега седнали да тапосват ортаците си ту на РБ,ту на ГЕРБ...Гиди подли, червени бандити...Но,за техен ужас,има хора,които помнят по-дълго от 3 дена..

е да де, така е, но боко идва два пъти подрет от 2009 г насам за да се издират виновните в най-кратки срокове, за да се възвърне справедливостта и крадците да върната парите на държавата и да лежат в затвора. А какво се получи два пъти - емелката оправдана, масларката свободно разхожда чипици за по три бона, доган най-великитя хидроинженер, а пеевски успял млад мъж, а герб в едно с дпс, за които казаха, че ще бъдат махнати от властта. Писна ми от забърсване, помни повече от 3 дни кой, ама кой ограби хората и кво от това, управляващите забъсват

Колко ли време трябва на някои хора,за да разберат съвсем елементарни неща за устройството на тази държава?Ама елементарни...Боко не раздава справедливост.Има си съдебна с-ма.НЕЗАВИСИМА ..Боко не може да вкара в затвора не Пеевски или Бисеров,ами дори и заснет автокрадец

Да е в политиката, зле, да не е в политиката, още по-зле. Да Ви е.а в злобното племе. Или Пеевски няма да е вече TARGET, с която сополанковците ще нахъсват общественото мнение ???

Накрая да не излезе, че Делян ага държи контролния пакет акции на така наречената държава Булгаристан. Някой искат да му правят ревизия на доходите, но той не дава разрешение.

Султана от Бояна е държал винаги контролния пакет, а Пеевски е само посредника.

Султана и той май се мисли за безсмъртен........................ Ей, той и Аллах си има търпение до едно време.

По тази причина, според лидера на ДСБ, прокуратурата трябва да провери не само милиардите на Пеевски, но и съответните проверяващи органи. А "КОЙ" ще провери прокуратурата, след като Пеевски разкарваше Цацаров по различни офиси и канцеларии , като "танцуваща" мечка.

пеевски ще напусне парламента,за да може да се посвети изцяло на управление на бизнеса на престъпния клан ДПС

Ами като е учило момчето и е "способно",какво да си пропилява "възможностите" в парламента с някякво си" служене "на народа?!

Делян Пеевски беше грешка не е достатъчно за извинение но е добър слоган за реклама на презервативи.......

Тея български прокурори - импотентни ли са че не виждат че стандарта на живот на Грухчо не отговаря на декларираното от него.... дори и вече "официалното"....... но за съжаление Бочко беше прав - само лош мат'риал е останал в държавата......

коледа идва.....

прасчо изобщо влиза ли в парламента не съм го отразявал множе да е в столовата по цял ден да ръфа кифтета... така и така ако не се вясваш у парламенто те глобяват 800 кинта а заплатата е 2500+ чиста :-)

Този криминален тип щеше да оглави разузнаването

Как бе как "млад и успял българин" който по официални декларации няма нищо се движи с два джипа охрана, намерил си е трофейна чалга звезда за приятелка и изведнъж "официално" придобива части от такива фирми???? А главния прокурор освен да почива на незаконни постройки на дюните реално работи ли??? Или само е закачен на държавната хранилка където да обгрижва такива млади и успели българи......

какво излиза, тоя без трудов стаж и със спорно образование и капитали вече бил вадел бизнеса за милиарди на светло, значи досега народният представител е бил част от сивата иконоика, така ли. и тоя твори закони. или народът е оскотял, изпростял, обеднял. в т.ч. духовно, и озлобял в безсилието си, или вече не е ясно какво става.

Ако тайният съюз ГЕРБ-ДПС стане явен, то с Реформаторите е свършено. Сега ги забаламуркват с някой пост за пред хората. После вече ще са ненужни Но същото ще сполети и ГЕРБ на един избори, защото ДПС е от този камък, дето го слагат на удавника, за да не изплува повече.

Не че нещо, ама като какъв дебил трябва да си да те мрази цяла България и да ти се подиграва и ти да стоиш нагло и да се хилиш по най-наглия начин? Ние от провинцията не виждаме много неща и медиите са тези, които ни показват действителността, а тя ник не е лицеприятна

Та всички около него са дебили, та че....... хаха

Полицията да се задейства. От парламента Пеевски да стане клиент на съда и след това право в затвора и за по-дълго. Ако не се сещат за какво да проверят натрупване на състоянието му чрез източване на КТБ. Паралелно с Василев от времето когато не се надлъгваха един друг в ограбването на банката си което доведе до разваляне на приятелските отношения. Колко интересно е в България: Ако човек разбие стъкло и обере банката влиза в затвора веднага и е обявен за крадец. Ако си вътре в банката и обереш милиони от в ложителите дори Интерпол не може да те върне в България за наказание. Вярна е максимата ако дължиш на банка 1000 лева проблема е твой, но ако дължиш милион проблема е на банката. т.е. държавата стимулира кражбата на едро. Честито на едрите крадци в България като ментата, Цветан василев, а какво стана с перачът на пари Христо Бисеров покриха го все едно е герой на Народната република.

Ама той Доган го напусна преди години вече, а Пеевски е неграмотно по български език сламено човече- с него и без него ... освен да "страхува" някои политици за друго не става...

Няма нищо по логично от това да почва да се чисти така наречената политическа класа от отрепки, като гореспоменатия Пеевски. А е добре за България и нас българите да почнем да търсим врати и мостове към другите два етноса, щото само така с обща цел и ценности можем да вървим напред , като държава и общество. Ако ще бъдем орел, рак и щука...,значи нищо няма да направим.

Лошото е, че реално няма да има никакво чистене на т. нар. политическа класа. Ще си замине един мръсник, на негово място ще дойде друг. Или двама. Целта е да се скрие един публично компроментиран образ, за да могат ДПС да се сближат с ГЕРБ и пак да лапат яко. Според мен е по - добре Пеевски да остане, че всеки ден да гледаме (слушаме) какви "красиви" политици - бизнесмени ни управляват. Така има минимален шанс да спрем да спим и да чакаме някой друг да ни оправи.

Нормално и логично за нашенския политико-икономически живот... Нормално, защото е ясно, че при нас в политиката се влиза, за да си оправиш бизнеса. А логично е, защото след като с властовия ресурс, придобит докато си в политиката, си оправиш бизнеса, логично е да се оттеглиш и да си гледаш осигурения до 9-то коляно кеф... В едни други държави, подобни "елитни" тарикати минават през затвора... а тук, гледам, цялата държава се е впрегнала да изчисти и рекламира бизнеса на прасешкото семейство - чак с реклама за фирмата му ни облъчват;о))

jingiby

А ГЕРБ няма ли да вземе отношение по случая? Или ДПС ще спре подкрепата си, ако изразят отрицателно становище за мафиотския бизнес на Пеевски? Или просто гарван гарвану око не вади...

Явно Тъпия Борисов не е ял от баклавата на ДОган, който обещава едно, а после все едно нищо не е обещавал... ама защото са ни тъпи политиците, все едни и същи грешни ходове. Всички правителства минаха по този път и никое не прокопса, явно нямат и малко мозък в главите, за да си извлекат необходимите поуки. И в края на краищата май Борисов ще се съюзи със създателите си... от ДПС. Гнус ме е от цялата политическа помия.

А, не! Пеевски не трябва да напуска парламента. Той трябва да влезе в затвора за данъчни измами, конфликт на интереси, както и злоупотреба с властта!

То.. хубаво думаш... Ама кой ще се наеме да докаже всичките тия неща..? И кой съд ще се наеме да издаде осъдителна присъда? Също така си мисля... Че няма по-тежко бреме, от това, което той сам е турил връз себе си... Туй да живееш с многобройна денонощна охрана... живот ли е? Цивилен затвор. Че той крачка не може да направи без да го съпровожда кохорта от охрана. А, мерси...

Cтoлюбoвъ

Който юрист не се наема с решаване на престъпленията, то няма място сред и около Закона. Сам си е избрал какво ще му тежи и какво не.