Пеевски даде отговор на въпроса ”КОЙ” (обновена)

В интервю пред "24 часа" депутатът Делян Пеевски говори по всички наболели въпроси около него – от добре познатия „КОЙ?”, през „Булгартабак” и Цветан Василев.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски даде отговор на въпроса ”КОЙ” (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има ли официални данни това прасе (пеевски) - човек (българин) ли е, или евреин, като украинеца "прасенко"

"ДИР"ници, ако не можете да водите новинарски коментарии - затваряйте си сървъра! (новина "Украйна" - пълна "скръб", за да не ползувам по-груба квалификация)

според всички основни документи у нас, това "нещо" е "санкюлот" ("безгащник"). Ако и да има нещо (неговата фамилия), то е на майка му (а може би, на тези които и плащат)(за какво ли й плащат?)

Мислех да напиша нещо за сериозните и отговорни неща ,но се отказах .Ще ги напиша тогава когато почуствам че има държава.Когато разбера ,че тези негодници са по затворите и има на власт държавници които мислят за ХОРАТА ,а не за собствените си задници.

''Бодигардовете му казали...' О..нещастна Българио, ти знаеш ли че най-богатия човек в света Бил Гейтс ходи без охрана, Бил Клинтън ходи без охрана, хиляди мултимилионери по света ходят без охрана, а всеки тъп тюфлек, откраднал от теб няколко милиона , мила ми Българио, се обзавежда с охрана..Как след това да не мисля , че си с леко поведение, мила ми Българио?

1. Делянчо бил от комунистически род.....тогаз какво прави при ЦАРЯ??? беше на младежкото НДСВ??? 2. Майка му "консултирала" Цв.Василев за ТВ7....хайде бе...нея виждали ли сте я??? 3. "бодигардовите му казали"...че откога депутатите ходят с бодигардове????....и кой им плаща че пазят тая лоена топка???....ние, нали? Време е да ги изритаме всички към софийския.

Проблемът е че за такива като тоя трябва да се смени власта за да ги разследват и съдят, иначе са недосегаеми, даже ги избират за евродепутати, напук на хората.

И накрая се скарали с цецо кой повече да краде от " банката" и сега трябва да теглим заеми за да им заздравяваме "банката" , щото било проблем на националната сигурност и държавата щяла да фалира, ако си вземе обратно парите от тези тарикати неоглозгани!

Кво ще им вземеш? Те всичко са предали на ДАНС и на СВР...

"Бай Делян е само МАС"!

после цецо им дал пари и те с мама купили ИПК Родина, а пък следователя на доган го направил следовател.А пък докато изучавал правото го направили директар на пристанище Варна, а после пък герберското ръководство му дало да купи Булгартабак, като цената се изплащала с печалбата на Булгартабак.Такова нещо няма и в Занзибар,бе чалдии смотани!

Престъпно крадливо прасе. Каквото и да каже всичко е далавера. Тандема Пеевски и Доган-проклятието на България!!! Така е в България-престъпниците си живеят супер и акъл дават на нас глупаците.

Нищо не е дал,въпросът е КОЙ,а не КОИ! Нали правите разлика?

След далаверите той избрал да бъде политик и така пътищата им се разделили.Оня останал банкер.Майчице ми....... а,бе вас няма ли кой да ви заключи ,бе.И достъп му били дали,щото премиера наредил, ония пък от данс му го дали за два дни.Явно всичко е възможно да се случи в държавата на обърнатите гащи!

Пеевски даде оДговор ,и държавата тръгна нагоре....?????????????

разправията между американци и руснаци и само 155 коментара за главния въпрос КОЙ. Да си бяхме оправили наште работи и после да оправяме световните. Гледайте си нашия интерес и стига сте си въртели задниците на изток и на запад.

горкят дебелак. изкачи се толкова високо, че не усеща как все повече става безтегловен

То бива,бива наглост, но този изрод мина всички граници!!!!Краде с НДСВ,сега краде с ДПС!!!!Никой не го пита от къде му са милионите,имотите,какво работи и колко получава и как вече е станал милиардер на тези години??Никой не му провери и как взе диплом за висшист и то юрист??!!Всички знаем,че диплома е купен,като на много от сегашните политици!!Но няма кой да се разтърси ,да им изкара далаверите и да ги тикне в затвора тези алчнюги!!!!

ние сме си виновни! какво са правили едно време "краварите" --- "ККК" и това прасе, и "българката" първанова, и "доган-соколчето", трябваше да бъдат проверени --- от 100 метрова кула - ако Господ е с тях - ще ги спаси, а ако са отрепки неудобни Госопду, с какво право корумпират нашият съд?

Стига сте го чепкали тоя Делян. Ако знаете какви глупости е писал един агент на ДС..има статия в Между редовете ком. за Владо Танев.

Моме ,ела в къщи ,да ти обясня КОЙ.

Изведнъж Пеевски стана добро и кротко момче, умно, чувствително. Протестъри - къде сте? Стана ясно кой ви плащаше /Пашата и Америка за България, по-просто е да се каже - България за Америка/, а сега стигнахте до там да се радвате на коалицията Тиква - Пеевски. Има ли малоумни, които вярват на Пеевски? Голям успех на протестърите.

Схемата: Взема се кредит от КТБ. Купува се Булгартабак. Лихвите по кредита се изплащат в брой от постъпленията от наркобизнеса. Кешовиците са изпрани, БТ се продава за чисти пари...

Сега и веднага. Василев е разполагал с парите на банката като със собствени пари и все едно че си е купувал дял в Пеевските бизнеси. Че кой бизнес може да издържи бадева да храни дялов участник и същевременно да връща парите на банката. Това е миришело от 100 километра, но къде са били квестори и банков надзор?

Има такъв бизнес: НАРКОбизнесът. Ама и той е ченгилски и затова е под гриф "секретно"

не знам аз ли не разбрах но пак не ми стана ясно кои го е предложил, знаем кои го е подкрепил но кои кои кои го е предложил кои е казал аз предлагам пеевски, маи никога няма да узнаем, а пък станишев казваше да върнем държавата на хората, само че на кои хора питам аз, маи боико отне държавата от бандитите а станишев им я върна обратно.

Едната банда се бие с другата това е госпожо Елка.

Руската мафия го предложи.Нали с майка му са перачи на техните пари.

Защо давате трибуна ,на престъпници? "УЖ'' нямал ''нищо'',пред НАП,....а се разпорежда като най-голямата мутра в Бг?????

мамин свинчo ни лук ял, ни лук мирисал.

Проектите "Бареков" и "Лафка" с пари от КТБ ли са?

На 100%.

Пеевски президент сега!!!

Чудничко са си подреждали нещата. Прасчо даже не се усеща като ги говори. КТБ му отпуска заеми от парите на вносителите, а в замяна Василев получава дял в бизнесите. Т.е. с чужда пита помен. Ама нямаме прокуратура да развърти една сопа.

Явно Пеевски не иска да разбере какво означава въпросът "Кой?". Налага се да му разясним: Този въпрос изисква в отговор едно единствено лице, а не да се размива личната отговорност между повече от едно лице. На всичко отгоре нито едно от предложените имена не ми се види да участва във верния отговор. Но нека Пеевски не хвърля кьор-фишеци, защото смисълът на въпроса е чии икономически интереси са защитили горепосочените от него лица. Ето този ще е и човекът зад кулисите, в чиятоглава най-напред се е зародила идеята да предложи и който действително е предложил Пеевски, а официалните предложители по една или друга причина са се съгласили с него.

Какви ''хора'' ни управляват???? Въобще не ме интересува ,..кой,коя,кое .... Важното е ,има ли работа ,образование,култура и здравеопазване ,всичко друго е ---ПРОСТОТИЯ...

Отвратителен индивиТ.

Има ли поне едно нещо положително ,в Д.Пеевски?

Има -количеството мас.

Остава и да каже истината,....такава каквато е! НАЙ-НАЙ-НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА ...

Абе, не се занимавайте с това прасе! Ходете си на море, сега му е времето.

До ИВО някой те попита за годините имам двама сина на 22 и 30г, ако вярваш в това,което сподели сякаш по-леко ще дишаме

си е с комунистическа жилка.Дядо му по бащина линия Кънчо Пеевски беше сътрудник в градсия комитет на БКП в София.

Съжалете го: бил непълнолетен, когато се извърши "задкулисната" приватизация! Но когато порасна, не попита тотаджийката, откъде е взела пари, за да си купи няколко печатни издания. Или ги е получила в наследство от баща си?!

пеевски не казва кой го е предложил, а кой го е подкрепил, така че изобщо не отговаря на въпроса, а освен това не казва и "защо", което е не по-малко важно

Предложиха го ДАНС и военното разузнаване - да им прикрива мушиите с милионите валутни спестявания...

"Упорито се търсят причини и средства, така че документите на комунистическите служби да останат непрочетени, за да се манипулира истината, както е удобно за някои", заяви Плевнелиев по повод събитията от 1 февруари 1945 година.

ВЪПРОСЪТ НЕ Е КОЙ, А КОЛКО НИ СТРУВАШЕ ТОЗИ ДЕБЕЛАК!

Липсата на 500 години нормална европейска история на България, през които сме пропуснали същественни правила на поведение на едно общество на бели хора, формирането на отвратителни черти като алчност, простащина, склонност към предателство, раболепие и куп още подобни отклонения от морала на Европа, са в основата на постоянната криза на страната в покледните 25 години. Липсата на дисциплина, тъпоглавието, нахалството и просташкия цинизъм на народа предопределят наличието на днешните политици - от президент до началник-отдел. Не се вижда изход, безизходицата е ужасна, държавата се разпада. Като последен етап липсва само една война, в която ще загубим, по подобие на Кипър, част от територията и населението. Държавниците ни упорито следват именно такава линия.

българите сме егати чешити все някои друг ни пречи АВЕ с какви пари на море то софиянци имат нали живуркат на гърба на црлия нард докат има такива нагли СФ няма оправия

Спомням си, че доста безучастно гледахме разграбването на България през тия 25 години! Сега за едно изказване на Пеевски или Б. Борисов вдигаме голям шум?! Май наистина си заслужаваме това , което ни се случва!

Има ново звучене на цитата от онзи класик в бълг. литература: " Долу, горе Пеевски"!

Изтрили сте ми коментара "he looks like an angel" защото нямал връзка с темата. Обяснявам си го с възрастта Ви. Има една вярно стара, но много известна песен на Елвис Пресли - Devil in Disguise (Маскиран дявол). Накратко в нея се казва, че тя изглежда като ангел, ходи като ангел, говори като ангел, но е дявол с маска. Според мен коментарът за ангела Пеевски си е точно на място и има хора, които биха го разбрали. Надявам се, че допринесох за общата ви култура.

мръсен комунистически наследник, ти така си възпитаван да крадеш, лъжеш и да убиваш нали работим за такива изроди възпитавани от аоунсу или наследниците им същите малки изроди арогантни и неграмотни като циганите. но с пари

Моята кандидатура бе подкрепена от министър-председателя, от лидерите на двете партии, които стояха зад правителството. И това се видя при гласуването в парламента", каза Пеевски.... Ееее къде е отговора? Кой те предложи? Двете партии подкрепиха моята кандидатура...ОБЩИ ПРИКАЗКИ И НЕЖЕЛАНИЕ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА !!!

сама човек като пеевски можеше да вкара тези ченгета мутри там където им е мястото но за жалост не успя бсп и дпс се уплашиха и не го подкрепиха сега пак ченгетата ще управляват държавата загубен народ не народ а мърша както казваше един политик да живеят ченгетата да живеят мутрите мор на този изчезващ загубен народ

И този останал без приятели, като господин Бойко.

Африка,правителства също продажни като техните. Така може да мине живота на на много поколения. Само че политическата върхушка стана богата още от 1989г и продължава и да днес да богатее.Я колко много милионери имало само в една банка. Не знам каква е рецептата за промяна,защото много хора се продават за едното работно място.. за едната заплата в администрацията които са от ден до пладне.Другите са наивни и си мислят че някой ще помисли за тях...

Рецептата за по-добър живот е "гордост" и "единодействие". Аз вярвам е себе си. Винаги съм се възправял срещу несправедливостта и корумпцията. Не съм се продавал за едната заплата. Готов съм още по-настървено да се боря за правото. Това, което не ме убива, ме прави по-силен. И повярвайте - живея добре, не треперя за нещата, от които по-голямата част от хората със стадни инстинкти се поболяват. Бих дал всичко, за да мислят и действат така повечето българо. Няма какво да изгубите, освен МИЗЕРНОТО СИ БИТИЕ!

Ако си на 20+ има време да ти оберат парите един ,два пъти,да ти скапят бизнеса....и изобщо да те смачкат.

страдалец и репресиран... Омръзнаха ми всички политически....