Добрев: Корумпирани политици опорочиха ”Белене”

За АЕЦ "Белене" имаме план Б, имаме и план В, но нито един от тези резервни планове не включва нито плащане на неустойки, нито строителство на централи. С парите за централата можехме да осигурим 20% увеличение на пенсиите.

Обратно в новината

Коментари - Добрев: Корумпирани политици опорочиха ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добрев, ти ли ще говориш за корумпирани политизи !?! амо защото ти и вашето правителство сте върха на дебелоочието и гионсуратлъка ,може би тук - там има някои, които да ти повярва.Kато ви изтече мандата ще се чуе и за твоята "честност "и "почтенност ".Nе се съмняваи !

Проучи добре документацията, ако искаш да те обичаме!

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЛКО ЩЕ Е ТОКА 15СТ ИЛИ 30СТ НО САМО АКО МИ НАПРАВЯТ ПЕНСИЯТА 300ЕВРО

А бойко продължава да се опитва да съживи проекта, за да си получи комисионните!

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ДАЛИ ИМА ПЛАН--- С

Ако се каже едно, трябва да се каже и две. Сиреч, като се казва че корумпирани политици са омазали пак идеята, да се напиша имената им. Ако се знае повече по темата - да се оповести и ИМ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ! Такива методи ще поправят сринатата ни държава. Трябва ОТГОВОРНОСТ, а не шуробаджанащина!

"Цанков камък" е оскъпен със 200-300мил.лв.,сигурно има крадене, лапане и коминсионни, но го ИМА и РАБОТИ. Водното огледало в Кърджали е оскъпено с 10-15 мил.лв.-крадене лапане и коминсионни, но го ИМА. В проекта "Белене", сигурно има крадене лапане и коминсионни, но със спирането му всичките похарчени 3,5 милиарда отиват безвъзвратно в КАНАЛА! Абе тези управници са големи богаташи или неспасяеми г........и.

Към постващите И като толкова знаете и сте толкова отворени, какво ще направите?!!!!!!- риторичен въпрос.

Я не се занимавай с другите, ами виж ти какво ще направиш..

Каквото ми позволяват скромните възможности -- просто го правя. Тихо и кротко.

Когато сред 20 години останем на тъмно, и когато днешните кретени от ГЕРБ останат лош спомен, тогава ще ни светне какви са ги надробили нашите алчни и неграмотни политици - рожби на едно тъмно село с примитивни форми на живот. Тогава ще целувате ръцете на новите руски путиновци и ще усетите какво е да си зависим от други държави. Но днешните десни реакционери и крадливи типове като Овчаров това не ги интересува. Те са абонирани за втори живот с нагпрабените от Белене пари. Боже, какви идиоти сме избрали!...

Вие пък щото не сте корумпирани, хайде моля. Като не можете да се оправите с настоящето, говорите за миналото, все някой друг ви е виновен за бездарието.

бих продължил мисълта на това голобрадо келеме и некадърни политици като тебе и боко тиквата

Струва ми се, че много умело Ни набутвате в не-съвсем правилната посока, Колежке. У Нас всичко Е (на практика) собственост на бате Бобчо (и сье апапьi), част от които е и Цветелинка. И които всичките -- са мутирали метастази на дегенериралата БКП; Ерго -- на отвъдчерноморско-канални процеси у Нас. ...А `Мариците` cъвсем не са обственост на AES; Която е в ужас ( Да! В ужас.) от това което вижда че става у Нас. ========= Или сумарно : -- намираме се в поредното схемище за трояно-конизиране на България. (започнало не 1989, а 1944)

ХАЙДЕ СЕГА, ЗА ПОРЕДНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ, ТОЗИ ПЪТ КРАДЛИВИТЕ И КОРУМПИРАНИТЕ ДА СИ ПЛАТЯТ ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА. ХАЙДЕ ДА ПРОЧЕТЕМ И ИМЕНАТА ИМ - ГОВОРИ СЕ ЗА ПЕРИОДА 2002 - 2009 год.

Я сега да направиме един интернет референдум и да попитаме Българските граждани , готови ли сте да извадите 3-4 хиляди евро от джоба си за да платите на рашките да ви построят , най-скъпата атомна централа на света . Моля отговаряйте !!! ДА или НЕ .

Не. (Ниц, Нъцки. Зилч. Кайне. Йок. Охи. Но.)

Браво , познахте верния отговор !

АЕЦ се финансира от инвеститора, а не от хората. Ако пуснат акции на свободна продажба, аз ще си купя, а съм сигурен, че и доста други българи, които имат пари, ще се включат. Въпросът е тия майцепродавници да не пречат на частния бизнес да направи АЕЦа, никой не иска пари от държавата или от хората.

Добрев: Корумпирани политици опорочиха Белене. Тва на кой го казваш бе хасковско говедо. За кой се отнася - за тебе, за господарят ти Тиквата или за ГРОБ като цяло.

Я сега да направиме един интернет референдум и да попитаме Българските граждани , готови ли сте да извадите 3-4 хиляди евро от джоба си за да платите на рашките да ви построят , най-скъпата атомна централа на света . Моля отговаряйте !!! ДА или НЕ .

Абе щом от несъществуваща АЕЦ откраднаха толкова пари, то колко ли са откраднали от Козлодуй?? Там нали имаше информация за далавера с горивото, какво стана, защо всички медии мълчат като пу..и???

Я сега да направиме един интернет референдум и да попитаме Българските граждани , готови ли сте да извадите 3-4 хиляди евро от джоба си за да платите на рашките да ви построят , най-скъпата атомна централа на света . Моля отговаряйте !!! ДА или НЕ .

Станишев кажи си,Овчаров кажи си,Петков кажи си,БСП кажи си..........

Я сега да направиме един интернет референдум и да попитаме Българските граждани , готови ли сте да извадите 3-4 хиляди евро от джоба си за да платите на рашките да ви построят , най-скъпата атомна централа на света . Моля отговаряйте !!! ДА или НЕ .

Глей как говори тоя за шефа си

Уж били изненадани от иска на руснаците, а вече шест месеца плащали на адвокатски фирми за планове Б и В. Бахти и лъжците, досега не сме имали такива лъжливи политици.

Е и защо "отново спести името на министрите от Тройната коалиция"???

А защо с парите от магистралите не осигурихте увеличение на пенсиите?

Ами защото парите за магистралите са от еврофондовете, които ни отпуска Брюксел тикво такава! Пази за пенсии не дават, ясно лиПак се е напълнило тук с червени боклуци еййййй? Ей затова ще загинем задружно!

Всъщност комбинация от еврофондове (заплатени отново с национална квота в бюджета на ЕС) + национално съ-финансиране. Всъщност няма да умрем, но може да се стопим по-бързичко, докато ни управлява откровената глупост!

Досега харчат само от резерва на тройната. Еврофондовете още ги чакаме.

Стотинка още не сме взели от Европа за магистралите - може и нищо да не вземем, ама бюджета го изгребахте до дъно .. Мизерници нещастни..

Щели да разследват -дали? то и пред предишните избори щяха да разследват и какво разследваха?

Както в повечето случай царя, братовчеда на Елизабет е на ниво.

Става жега!Виждам едни избори заедно с един референдум за/против АЕЦ(Боко сам си избра да са заедно) Дотогава ще цъфне истината, че Боко и сие са вземали насляпо някакви си решения, без да са си направили труда да прочетат какви ги е подписвал Р.Овч.преди това. И понеже в арбитражния съд, клетвите на хер Флик не важат, най-вероятно ще ни одрусат с милиардчето- сори за пенсиите, заплатите, полицаите, военните, бля-бля.Станишко вероятно държи коз с потенциален инвеститори задната скорост на руснаците за иска.Изборите придобиват вида "Гласуваш за ГЕРБ и няма нито АЕЦ, нито пари" За такова нещо ще гласува само Цвъчко, Боко е под въпрос:)

Да му кажа от къде ще дойдат парите.Защо не развалят чуждите концесии в Челопеч,Елаците.Държавата е изгубила до този момент около 20 милиарда.Канадската фирма дава само 0.5% на България.Никакъв контрол,екологичен,технологичен.Освен злато се добиват и други редки метали-пак никакъв контрол.Дънди имат блестяща печалба.Акциите им се търгуват ежедневно на борсата в Лондон.В конституцията е записано ,че подземните богатства са на народа.Кой позволи да се нарушава конституцията?

Тези които си избирал на изборите досега, и сини и червени и зелени и жълти та и герберисти !

Рубладжиите да не забравят, че таксите за арбитража и хонорарите на адвокатите зависят от размера на иска... Да не се окаже, че някой адвокат на българската страна ще стане милионер покрай това дело! И разходите за тези хонорари да ги сложат на сметката на ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, взели комисионни за да се случи БелеНЕ!! Дали ПРЕДАТЕЛИТЕ няма да бъдат натоварени и с разходите за изгубеното дело???

Не забравяй, че в делото има и ТРЕТА ЗАИНТЕРЕСОВАНА СТРАНА и това е банката кредитирала изграждането на реактора. Познай дали Приба ще вземе българската страна. Г-жа Миглена Кунева - Пръмова като член на УС на българския клон на тази банка е наясно колко добре ще и се отрази на банката едно такова вземане от НЕК. Междувпрочем Борисов нямаше да плаща и онези един милиард лева които НЕК дължеше на Париба за ГЬОЛА В БЕЛЕНЕ !!! За твое сведене не само ги призна по ни ги нахакаха и в цената на тока, който плащаме.

Има и трета и четвърта страна - Сименс и Арева, които участват в Белене и до сега не са се обадили. Ама те и за мотрисите си траяха до едно време, после стана напечено. На ти "европейски проект", на ти "западни инвеститори". При положение, че Путин няколко години поред залага 6 млрд. евро в руския бюджет за да ни финансира - и като акционер и като изгоден кредитор.

От страна на Атомстройекспорт в България е кантора Борислав Боянов, от страна на НЕК - една от няколкото казионни кантори. Наисина, таксите на арбитража са според интереса и хич не са евтини, и като така едва ли руснаците са ги платили "за да оказват натиск", по скоро твърдо разчитат да спечелят щом са увеличили иска.

Тъй де, ... "корумпираните го опорочиха", а най-кадърните, сред всички "кадърни" политици /разбирай ГЕРБ и Мутрата/ го дозакопаха!!

Спокойно братя, АЕЦ Белене ще се строи и то от американски инвеститор с руски реактор/ най-добрите за момента/ и и смесено оборудване. Костовистите и предателите да си приготвят валериан, защото скоро ще им потрябва. А сегашната паплач виновна за забавянето на строежа да си подготви защитата пред съда.

Ал

Ето затова трябва да се правят референдуми по такива важни въпроси. Първо обстоятелствата се изсветляват и второ хората избират дали да инвестират своите пари в евтин ток от АЕЦ или да ги скубят с надбавки за зелена енергия. Защото със забавянето на Белене и последвалия отказ от строителство се получи точно това - даде се път на Цветелина и нейните фотоволтаици с цена на тока 20 пъти по-голяма от прогнозната от АЕЦ Белене.

Добре е "Ал" да изказва мнение след като се проведе референдума за Белене. Аман от празнодумци във форумите.

Амиии. Човекът си е абсолютно прав - след като през 2009 г. ББ "пое" властта, първото което направи госпожа ти Бориславова беше да си продаде акциите в банката и да си вложи парите във ВЕИ проекти! Чети архивите!

Всички министри станаха като шопари,голямо ядене - повсички направления.Та затова от затлъстяване мозъците им блокираха. Като лъжат,дали си вярват?

Напълно си прав. Всички, които тук защитават ГЕРБ да погледнат снимките на техните кумири от 2009 г. и да ги сравнят със сегашните. Боко е качил поне 30 кг., Миро - 20, за Фидоската да не говорим

Защо корумпираните, лично облагодетелствани политици не са в затвора? Като се знаят облагодетелстваните фирми от българска страна, защо не бъдат осъдени да изплатят всички неустойки? Вместо това Дянков се дръвчи и да раздава шамари на Русия. Това означава ли, че и ГЕРБ защитава именно корумпираните и облагодетелстваните?

Колко пъти да повторя КОЙ Е НОВИЯ Левски? Кой е НОВИЯ Стамболов? Ибо доживях, Господи, български политик ДА НАЗИДАВА КРАДЛИВАТА ПАПЛАЧ, предвождана от имперските си господари! Не съм виждал по-големи ПАТРИОТИ във властта откакто съм жив! И благодаря на Бог, че доживях, Симеон(Велики?) Дянков да се гаври с непоносимите КРАДЦИ и ИЗНУДВАЧИ, руските енергийни псевдо бизнесмени, нямащи нищо общо с широката руска душа и обикновения руснак!!!Ако трябва да избирам на кого да вярвам-на доказаните КРАДЦИ и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ-Р.Овч. и СерГея или на Симеон(Велики!)Дянков,кого мислите ще предпочета?Това е риторичен въпрос!На простите КОМУНОИДИ ще разясня-риторичен въпрос е тоя,който не се нуждае от отговор.Така че спокойно,българи!За да осъдиш някого на международен съд или арбитраж,трябва акъл и компетентност,а МРЪСНАТА КОМУНОИДНА, КРАДЛИВА ПАПЛАЧ е всичко друго,само не умна и компетентна!Вярвайте на Дянков, той ще им види сметката!!!Бих съжалявал отрепките Р.Овч., ГОЦЭ и СерГея, ако бяха просто страхливи дупедавци, треперещи пред руската мечка и некомпетентни управленци, нямащи понятие от управление на държава и ПАТРИОТИЗЪМ! Но тъй като от 2005 г. насам разбойничестват против България и действат като АБСОЛЮТНИ ПРЕДАТЕЛИ, призовавам за безмилостност към шайката КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ, каквито България не е виждала в ЦЯЛАТА СИ ИСТОРИЯ! Но мърси за КРАДЦИТЕ, ПРЕДАТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ! ЗАТВОР ДО ЖИВОТ за тях!Да му мисли НОВИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР!!!

Айде бе, човек, чак се притесних че те няма цяла сутрин - да не са те напичкали сутринта с повече хапчета? Айде давай - зареждай лай-омета, че Цв Цв ще ти отреже от надницата...

Не бе..... това не може да бъде IQ-то. Оня поне се мъчеше да пише интелигентно, а тоя направо е изперколясал и май е почнал да пише против Бойко.

"Колко пъти да повторя КОЙ Е НОВИЯ Левски? Кой е НОВИЯ Стамболов?" - ИВАН КОСТОВ как кой...

Махни го този мургав и долен лицемер ! Вече и в Парламента няма място.

.............. 7.ТИМ и КГБ - разследване на братските отношения :) 8.Изриване , чрез взривяване на ВСИЧКИ съветски паметници - и преместване на руските такива .. 9.Намаляване състава на руското посолство - до 20 души - със шофьорите и чистачките :)) 10.Обявяване публично, че ни дължат обезщетение - за 45 години - руска диктатура в България :) 11.Имената , имената , имената - публично -на ВСИ!ЧКИ агенти на ссср- и сегашните и починалите ..: 12. По- късно - още неща .. засега ТОЛКОВА - но струва ми се - едва ли ще стане.. Дай , Боже , да стане ..:)

Знаеш ли колко хубава държава щяхме да сме ако нямаше такива като теб? Гъзолици до умопомрачение! Ама имам предвид не само американофилите ами и русофилите. Ходи да обясниш на Обама що не му трябват самолетоносачи с ядрени двигатели!

Той и Стоян Ганев искаше да съди руснаците за социализъма, ама му припомниха, че първия соц-кръжок в Русия го е спретнал Димитър Благоев, а не Ленин.

Добрев, ако е вярно , е добре :) КОЙ нормален НЕ иска Р.Овч. и Гея - в пандиза ?? Все пак става дума за мнооого мангизи..И все пак , по-вероятно е Р.Овч., като истински лидер на комунистите в София и национален мащаб , да прекара старините си на Хавайте-около дъщеря си и да 'продава" имоти на видни руски мафиоти..Не го виждам в Масква..) 1.Планът трябва да включва и ШУТ- на Южния- да го прекарват където си искат .. 2.Камчия - обратно изкупуване .. 3.Рафинерията- на Лук - обратно изкупуване..Златев- в софийския .. 4.Няколко руски агенти - в пандиза . 5.Ревизия на колко руски мафиоти е дадено българско гражданство - от Гоце и сие . 6.Преглед на "почтените" руски фирми и затворените курортни комплекси -по морето . ....

Щях да те призная за безпристрастен ако поне един път беше казал американец, американско и т.н. Само веднъж щеше да е достатъчно!

Омръзна ми да чета глупости! И в края на краищата - кучето си лае, кервана си върви, тоест каквото са решили да направят, ще го направят. Само с коментарите клатите молекулите на въздуха. Тия тулупи (всички политици, независимо пембени, жълти и прочие) не четат по форумите, пък и да четат не им пука, тка, че напразно се дърляте. Просто България си отива, благодарение на всички продажни правителства досега.

Подкрепям коментаторката.тия не четат форумите.Особено "прокуратурата"и цветановите хора!Ако четяха щяха да знаят кой пуска доносите срещу пишещите ни събратя и защо.Попитах олигарка от къде са и парите /от БЕХ,"МЕХ",НЕК/ а и сега излязоха на яве и опа качулатите на Цветанов ми стъжниха живота.Сега техният ще се вгорчи ,защото не четат и власт няма да видят.Тъй мисля аз!

Р.Овч. е почтен човек и аз не вярвам на Дилян Добрев!

Тъй ли,а аз мислех че той е главния.Май около него и скъпата му съпруга и дъщеричка са почтените в този случай.Ял ли си му попарата или просто не си попаднал на пътя му? Документацията е добре укрита ,а слугите му един по един се измъкват дори с цената да вгорчат нечии живот ако дръзнеш да ги попиташ от къде са им парите!

Ужас,вече ми се повръща и това пале ,даже и без висше образование,бил кирлив бакалавар по рисуване с молив, почна да сее сюргюн,Ми като са крали 3 години вече сте тиквите на власт вкарайте ги по затворите,ама май че много сте заети с контрабандата на кокаин и не ви остава време да защитите държавните интереси.Май ще ги пляскате с голо дупе по картофите.

хей бръмбъре, ти ли му свети,че знаеш че е без диплома? Тия приказки ги пускат ей такива типове като теб и пускат бръмбари в главите на хората по този начин. Има си диплома човека, а ти си погледни твоята, дали не е фалшива,м?;

Чак на мен ми стана интересно. То и Калина имаше диплома, ама...

Малкия смръдльо наистина няма диплома. По точно има, но тя е за бакалавър за културология. При превода обаче "случайно" преводачът записал че е по "икономика", което означава, че дипломата му е фалшива. След като се разкри това и журналистите се заинтересуваха, проблема с дипломата на дришльото стана най-строго пазената държавна тайна.

зад белене ст0ият сергеy димитриевич, рyмен овчаров (савецки вазпитаник) и останалата банда от "по-наши хора". тези кокошкари са се договорили да оберат парсата чрез свои доверени фирми

ЗАЩО СА ПРОДАЛИ СТАРИЯ РЕАКТОР НА БЕЗЦЕНИЦА? Отговора на този въпрос е елементарен. ЗАЩОТО СПОРЕД ГОСПОДАТА ОТ "ЕС" ТОЙ Е НЕБЛАГОНАДЕЖДЕН И НЕ ОТГОВАРЯ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ !! Защо обаче вие герберски престъпници ОТКАЗАХТЕ ДА ИЗПЪЛНИТЕ ЕДИН ПОДПИСАН МЕЖДУФИРМЕН ДОГОВОР М/У "НЕК" И "АТОМРЕМОНТСТРОЙ" ?? И този отговор е елементарен. Защото по този начин УМИШЛЕНО превърнахте в длъжник НЕК и я подготвихте да бъде ПОДАРЕНА на руските хазари. ЗА ВАШЕ СВЕДЕНИЕ РАШАНИТЕ СА ВЪЗБРАНИЛИ ИМОТИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА КОМПАНИЯ И ПО ТОЗИ НАЧИН СА Я ПОДГОТВИЛИ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ. Ще я купят пак техните поставени лица които купиха не само Булгартабак , но и БТК. ИСТИНАТА Е СКРИТА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА КОРПОРАТИВНА БАНКА КОИТО СТОЯТ ЗАД ТЕЗИ ПРОДАЖБИ. Американския посланик си отиде като глупак който така и не я разбра

За да си "демократ" в България трябва да отговаряш на пет прости условия: 1.Да мразиш Русия, руснаците и всичко руско... 2.Да обичаш Америка, американците и всичко американско и да си им по кучешки предан.. 3.Да обявяваш за "комунист" всеки, който не е съгласен с твоето мнение.. 4.Да изпълняваш сляпо всички заповеди но Държавния департамент - дори ако ти наредят да продадеш майка си, да тръбиш , че това е демократично.. 5.Да си твърдо убеден,че историята на България започва от 1989 година - преди това не е имало нищо...

Какви демократи, повечето са долни прости и тъпоглави лицемери !

Дядоми казваше, " дано Бог ни пази от руски освободители и комунисти хранители".

в момента не става въпрос кой какви пари в България е заграбил по повод строежа за Белене , става въпрос договора , който сме сключили за изработката на 2-та реактори , за които Русия е влошила пари - става въпрос, че сме стигнали до съд, за което Русия предупреди Управляващите за неустойката , когато се отказахме от строежа за Белене и развалихме договора . Русия не я интересува , ние кого ще разследваме и кого ще наказваме , тя си иска парите. Този проблем, който го поставят на дневна тема , няма да отмени делото и решението на съда - за иска от страна на Русия за 1 милиард . Нашата практика е да се отвлече вниманието на народа от истинския възникнал проблем.

умен кометар.

Много точно казано. Но явно Борисов мисли хората за глупаци затова е пратил този да ни говори глупости. Мен ми е ясно съдът какво ще реши. Поръчал си, не си платил, ще плащаш и то яко! Няма 4-5! Няма руска или американска. Тук става за търговски договор. А Борисов много ме дразни, че се мисли за много умен, а хората за глупави. Просто определено се е объркал! щял да вдигне пенсии, не знам си какво. Ей, вземи се спри, че се излагаш, като мома с насрани гащи!

Добрев, кои са тези продажни политици! Изброй ги за да ги почва прокуратурата. Ако не можеш да те почва тебе, че ми писна да ви слушам как все другите били виновни!

Дали? Аз пък съм видял как децата на такива от ДС, БКП, соц. генерали, прокурори и т.н. обиждат на комунист! Точно тези, които са свикнали да ЛАПАТ наготово и сега за да продължат пак, се пребоядисват. И определено много ми се смешно привърженик на охраната на Бай Тодор, да сее обиди с думата комунист! Питай шефа си къде си крие червената книжка.

АЕЦ Белене е от стратегическо значение.Великите сили няма да позволят да се строи.На тях им трябва България,като стратегическо място.На народа му е ясно,че нито Южен поток,нито АЕЦ ще се строи.Конците се дърпат от друго място.