Порожанов категоричен - няма да минем без ревизия на бюджета

Дефицитът може да се увеличи до 3% от брутния вътрешен продукт. Приходната част изостава значително и няма да се разминем без ревизия на бюджет 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Порожанов категоричен - няма да минем без ревизия на бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ви знам към какви критерии се придържате винаги и зад какви доводи заставате ама Гърците усукаха толкова милиарди от Европа и продължиха да са ОК а ние все сме насрани и бедни и гледаме да се ,,докараме,, ама пред кого не е ясно. Уж сме в ЕС ама и в малко бедствие да попаднем напр. КТБ Европа е сляпа и глуха и само пише някакви повърхностни писма. Та по темата - за какво ми се придържате към някакви показатели при положение, че ЕС отдавна ви е обърнал задните си часто, не заради друго ами точно защото ние сме клоаката на Европа, както и тоалетната чиния на която ни окачествиха.

Мдааа, преди 2 години излезе в интернет една много интересна статия , която всеки трябва да прочете - Очерк на един англичанин за България: "Няма по-прост народ от българския"!

А ще има ли наказания за неправилно разпореждане и злоупотреба на чужди пари?

ЧАК СЕГА ЛИ ВИДЯХА,ЧЕ КАСИЧКАТА Е ПРАЗНА И 25 ГОДИНИ ИНТЕРЕСУВАШЕ ЛИ СЕ НЯКОЙ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ,ЧЕ ТИКАТ БЪЛГАРИЯ КЪМ ПРОПАСТ? Никой ли от тях не разбра и интересуваше ли го изобщо,че българският малък и среден бизнес + гражданите са тези,които плащат данъци и пълнят касичката,а нашите управляващи 25 години убиваха точно реалните данъкоплатци и респективно българската икономика.И сега кой ни ... в гащите?! Чуждите фирми,разни там вериги и разпродадените ни на чуждестранни субекти стратегически фабрики и фирми не са тук с главна цел да пълнят касичката на България и да плащат човешки заплати на българите поне на тези,които са заслужили или изкарали такива.И към днешна дата българите изчезваме от България,единици са работещите български фирми и селскостопански производители,нямаме здравеопазване и социални придобивки и как ли да стане като касичката е празна не от вчера.Пенсионерските фондове са отдавна ограбени и чужденците,които познавам,ме питат как е възможно да се живее та макар и в България с пенсия от 70 или 100 или 200 евро.Не се знае докъде е стигнало и обирджийството на банките,но няма никой да бъде изненадан ако утре всички се събудим и без това,което имаме в тях,за да се озовем окончателно бедни като църковни мишки и да се чудим как да започваме живота си от 0-та.Но всичко това е така,защото търпим безкрайно и не виждаме по- далече от носа си

А той иска приходите до юли вече да изпълнени за цялата година преди да е изтекла,е голям ум,няма що!Върти суче,заеми да тегли,поръчки да изпълнява,а кой ще го плаща,ако беше който сам решава,добре,ама не!

ivo10

Ти мисли кой ще плаща вече взетите доста милиарди от правителството на Орешко.

Там всичко е точно и предвидено,а сега показват мъглявина!

Орешарски им остави пари и за твое сведения каската има пари. Само че тия некадърници искат да харчат много.

ivo10

След управление на крадци винаги се прави ревизия за да знаеш колко и какво е откраднато.

Ами няма нищо откраднато,както разбра,идиотче тролче,другарю герберундел!И не става въпрос за ревизия,нека да има,но няма различно от това което си беше,а няма и адекватно решение в момента!

Те и на предните правиха ревизия, малоумнико, и на по-предните и на по-по предните и се оказа, че всеки следващ е чист като сълза докато не падне от власт а всеки предходящ е крадец и завлича всичко което е останало от държавата. Та за кои крадци по-точно пишеш тук не можах много да схвана. Сега малко изясни ли ти се, че всички са такива а....? Елементарен коментар си оставил - типично за посредствен тип

Господинчо хвани се да поработиш, стига с тези изявления и желания да станеш телевизионна звезда.

ivo10

Троловете заработват много активно. Що лаете по служебното? То не е на Бойко. Вярно, на Плевнелиев е, но любимата ви жертва е Бойко. Лайте си по него.

Кажи си направо бе педерасче мръсно че Бойко Тиквата те е накарал да говориш така!!! Ако може и да вземат още 7-8 милиарда заем за да си направите чикий и да погребете окончателно тъпият отдаван ебан и умрял българин!!! "Министър" Порожанов.едно гадно лайно което го пребиха преди години за корупция и после каза- "Ами няма нищо не знам за какво ме биха сигурно са ме объркали с някой друг" Пълна българска перверзия!!!!!!

ivo10

Май си се запенил. Вземи си хапчетата.

Като се сменя правителството защо да се отпускат още пари на министерствата и да се взимат още заеми. Както народа мизерува и тези от министерствата да си свият разходите. Не може държава от 6.5 милиона защото реално в България и толкова не сме да издържаме тази тежка бюрократична машина с високи заплати и разходи които правят. Стига сте тъпкали народа и........

Защо ли тези комсомолци се мъчат да замажат бакиите на социалистите, а не кажат направо какво е истинското финансовото положение с пълна прозрачност за голите факти?

А бе защо ни занимавате какво са казали тези кретени. За какви се изживяват тия некомпетентни некадърници. Да готвят изборите и да си стоят на задника, защото чеп за зеле не става от тях.

Другарю Пожоранов, нека сключим сдерка. Вие обещавате , че няма да правите актуализации на бюджета, а аз обещавам, че няма да актуализирам майка ви. Вече ми писна от вас. Един бюджет за годината не можете да направите. По 150 пъти го актуализирате и пак не може те да то направите като хората.

БСП при всяк оуправление е оставяло разбита държава. За една одина толкова успяха. Ако бяха останали още година, жална ни майка! То и сега не е за банкет. БСП имаха 4 управления до сега и при всяко от тях правеха икономически спад. Само в последното имат колебливи резултати, но категорично надолу разбира се. Поне не успяха да ни вкарат с повече от 2-3 милиарда на минус. Само толкова успяха да изцоцат гнидите долни.

Дрън-дрън плямпаници!Щеше да е много по добре,ако бяха останали,защото имаха решения! Този минус се влачи от Тиквените 1.5 млрд. отклонени за някъде си от здравната каса,което остана проблем.Борисов вкара икономиката в стегнация умишлено и естествено за една година не може да възстанови системата,а и както знаеш спрените проекти са на общини с кметове от ГЕРБ,а това което дрънкаш са обичайните простотиите на мухлясалите тикви!Не е партийно отношение,а факти!

ivo10

Стига си чел само в. Дума бе тъпан. Аман от промити плоски мозъци.

Нищо ново и нищо по различно!Държавните служители които са на хранилка на данъкоплатците да си плащат осигуровките от заплатите, да не се мислят за богопомазани,че ни писна!И виж колко пари ще отидат към бюджета!И защо няма приходи,колко са работещите и защо има висока миграция,кога ще си зададете този въпрос,какво само ни занимавате със статистика,която я знаем!И това че Плевню иска актуализация при липса на достатъчно приходи,кой ще плаща после този заем,имате ли решение,какво само искате ,аман от профани! Нали за фондовете е временно и ще ги пуснат,хайде действайте,служебни били,да не сте на частна служба!

Толкова бързате да крадете, че да има и за следващите.Ще си плащате вече хората не спят изверги такива.

Не е много бързо. Цяла година.

Безумното увеличаване на административни разходи, огромни заплати за безмислени структури-нац. сл.с/ба няма работа,но съществува, агенции, комисии, очевидна контрабанда и кражби на ДДС от кухи фирми-всичко това е незабележимо и за поредното правителство.Никакво желание за работа освен увеличаване на дефицита.Учудващо е, като се има предвид,че нямаме и 1/2 жители от Истамбул например, а е пълно с контролни органи, които крадат,като обезумели. На България определено й липсват държавници!

Че той,човечецът,си изпълнява задачата-нали за това го назначини майстора от паркинЗите?!Така де,не мина номера през НС,та сега ще го врътнат зад гърба на всички,та да му е леко на ББ-то!Пък нас-кучета ни яли- лош мат,рал!

Мога да помогна с един безплатен съвет към Порожанов да си облекчи излишните разходи през тези 2-3 месеца, което може да доведе само до положителни отзиви към него и излишно ухиления му премиер. Моментално да бъдат уволнени всички политически кабинети и кабинетчета към МС и отделните министерства. От там ще се спестят малко пари, но хората ще видят, че се премахват излишните хора от властта. На всичкото отгоре няма човек който може да си обясни за какъв им е политически кабинет при условие, че служебния кабинет УЖ не е политически представен, зад него УЖ не стои никаква партия. Май няма да стане тази работа Близашки да махне колегата си "проф." Калин Янакиев с който търкаха паветата по време на протестите през последната година, защото това е разплащането на ПРезидентката и БУДА към тези идиоти.

Абе , поражан...за каква ревизия говориш? Като професионалист ревизор с 35 годишен опит, ти казвам, че при извършването на ревизия и анализа на фактите се спазват изискванията за точност, обоснованост, доказаност, обективност, добронамереност и непосредствено участие на ревизора, без посредничеството на други лица да извърши проверките и анализа. А това значи работа не по-малко от два месеца. А след два месеца временно правителство няма да има. Та думата ме е, вместо да "плямпаш" работи, та белким ти запомним името.

то какво сте ревизирали преди з5 години? ревисия на бюджета е различно от ревизия на склад.

резерва те е подвел.

Напечатайте още 1 млрд. банкноти, като, количествено облекчение в Българската икономика, и нещата ще се стабилизират, поне до време ! Що пък ФРС ще го прави това, а ние, НЕ ???

по-добре да се въртят едни пари и бачкаме отколко стагнация. Губя форма.

За щастие сме във валутен борд. Не можем да си печатаме пари.

да се чете 250,00лв.

да актулизирате бюджета. Намаляй заплатите на държавните мишки, 200-2500лв им стига, по цял ден спят!

държавните мишки са нищо пред пиавиците със социални пенсии (ние си знаем за кой говорим) също и тези малцинства заради който токъ ние супер скъп....

Кога успяха да окрадат осемте милярда на Пацо? На това се вика "Бързи смели сръчни"!

помощите за бедните да се намалят и да станат помощи а не да се издържат с тях. когато това се направи и с милиони фалшиви инвалиди всичко ще е ОК. П.С. и също недостига на данъци идва от ромите и циганите който смятат , че само трябва да взима и никога да не дават на държавата

Като се сменя правителството защо да се отпускат още пари на министерствата и да се взимат още заеми. Както народа мизерува и тези от министерствата да си свият разходите. Не може държава от 6.5 милиона защото реално в България и толкова не сме да издържаме тази тежка бюрократична машина с високи заплати и разходи които правят. Стига сте тъпкали народа и........

Трябва да се вземат поне 20 млрд заем, за да се оправи кочината. Да ги плаща после който ще - циганите и патриотите, на които бегето им е мило! Моите деца вече се изнесоха "по тая тежка чужбина"... И не искат да се връщат обратно.

Подготвя се нов заем и едно хубаво и сладко крадене.

ИСТИНАТА Е ЧЕ НАЙ- ЛЕСНО Е ДА СЕ КАЖЕ РЕВИЗИЯ ПО ТРУДНОТО Е ДА КАЖЕТЕ ЗАЩО СЕ НАЛАГА - ЗА ДА МОЖЕ ПО-ЛЕСНО ДА СЕ КРАДЕ - Е КАЖЕТЕ СИ ГО ДЕ

Не схващам. Ревизия се прави, за да се отчете дали някой е крал. Как това може да е предпоставка за "по-лесно крадене"?

Ако крадете и лъжете по-малко и работите повече в полза роду, вместо единствено за себе си, от ревизия на бюджета няма да има нужда !

Правителството на ГЕРБ-Подгряващи , избрано от "мощният" фалцетен предател-президент Плевнелиев ... ..се оказа точно Такова ... Предателско,Импотентно-Немощно да Създава добро ,...ГЕРБерстко ! ...... И то само подгрява,замита за ГЕРБ ! Бог да пази Родината от подобно Зло !

верно е търговците крият обороти като луди,плащат по 100 лв.ддс на месец и им дреме.обложете ги поне с 5000 лв. год.-нещо като патентен данък иначе те все са на загуба .от какво живеят горките пък и веригите им виновни, като са ви виновни свалете цените и ги конкурирайте.

На всяка страница едни и същи коментари,другари,влагайте повече творчество,стига копи пейст,излагаме се така !

карат стриктно по опорните точки!

трябва да ви признаят за първокласен работодател - тука колко хора си изкарват хляба с тролене - съгурно стотици!

Много ми е интересно,когато тиквата спечели изборите и окончателно се спре Южен поток.Тогава руснаците се изтеглят от нашето черноморие,и тогава дефицита боко ще го гледа през крив макарон.Предстои интересна зима.

Еле пък , ако врътнат и кранчето.......

Не е ваша работа да ревизирате бюджета!!! Или това са приказки /лъжи/, тикащи стадото, наречено народ към урните с бюлетина на ГЕРБавите в ръка???

Защо Плевнелиев назначи най-големите некадърници? За да съсипят държавата ли?

Той и да иска неможе,най големите ги беше назначил Дуганя ;-)

така ще е ....тия друг акъл не могат да ти дадат.

Като пате в калчища са се оплели и само харчат резерва на народа! ВЪН некадърници!

Ако по малко крадете чрез ненужни назначения и смени само за да задоволите протестърите дето са били с вас или капризите на боко ПАРИ ЩЕ ИМА ама вие гледате за ДВА месеца да опапкате пари за година,До момента НИЩО като хората НЕ СТЕ СВЪРШИЛИ,

Пари има господа финансисти, но вие не ги търсите.Преди да поискате ремонт бюджета или да посегнете на резерва поразходете се по селата и кварталите градски и проверете магазините и подобни на тях търговски обекти издават ли касови бележки.Моите наблюдения показват,че над 50 процента от тях не издават такива. Е, питам се тогава от къде ще се пълни хазната ?.

Отрежи бонусите на цялата администрация,представителните също,идвайте на работа с колела. Може да понамалите дефицита.

И аз, ревизирайки домашния бюджет за 2014 г. виждам,че не мога да изпълня приходната част,така както бях планирала в разходната. Само,че зад мен не стои нито МВФ, нито Световната банка,та така - остава да търся подкрепа от бъдещото поколение,оставяйки им да платят заема от някоя банка като се гътна!

бюджета трябва дасе актуализира с 13 %, защото няма пари за ктб. друг вариант е да се спрат фалшивите пенсии, помощи за сам. майки и детски за 3 и повече чавета на ромите, така новородените чавета ще се продадат в чужбина и ще се реши ромският въпрос.

СТЯГАЙТЕ КУФАРИТЕ! ЗАМИНАВАТЕ СИ!

Щом и ЯНКА МАГИСТРАЛНАТА С ДВА ФАЙТОНА РОДНИНИ ША ВИ ПОДКРЕПЯ - НЯМА КАК ГРОБ ДА ПИЧЕЛИ!!! НО ВЪПРОСА С КОЙ - ВСЕ ОЩЕ СИ ВИСИ НАД ОРЕОЛА МУ!!!

аз съм негласуващ! греда, троле!

То това се знаеше още на 12 Май 2013 година че ще има актуализация на бюджета! Нормално след работата на такива експерти!

ЛЪСНА ВИ НЕКАДЪРНОСТТА

Поредните некадърници!Създайте благоприятна среда за развитие на бизнеса и стига сте назначавали "износени" и корумпирани кадри ...

"банкянските тиквички" къде сте бе, "бойкотиквеничковчета" ??? Какво по различно правеше предишното правителство ?? Ама, тогава беше лошо, сега обаче е добре :)))) Нали беше фалирала държавата ? Да, но защото всички вие помага(х)те дружно на "месията" да я клати ?! Е, като ви "опре" и на вас, да не се вайкате :)))

Хората подкрещяши Пеевски и Депесарското правителство са на линия у форумчето. Как е идват ли кинти от гепените заемчета 6 милиардови?

Ти от кои си? Щото като те гледам колко си активен, ....

За всичко са виновни протестиращите! Ако не бяха те, още щяхме да живеем в една социална държава, загрижена за индивида, с ежемесечно намаляващ ток и данъци и с непрекъснато увеличаващи се пенсии и социални помощи! Вече щяхме да строим 4-та АЕЦ, а коминчетата на Кремиковци и Химко весело да правят "пуф-паф"! Банките щяха да са забранени, а всеки българин щеше да е милионер и да има колкото пари иска да си отпечата. ..ама не! гадните протестъри!!!

До колко си на работа тук днес примерно? А нощни караш ли? И от това се живее така ли?

Тук съм по 12 часа, после в централата на Сорос и ако остане време ходя и в Банкя за инструктаж. Веднъж седмично задължително съм на среща с Обама, че много държи да ни съсипе, щото ние адски се цъфнали и много го дразним.

пак сред нас "кухавелнице" :) Понеже все питаш за енергетиката, полезно е да прочетеш в ДИР-а, първа страница-Финанси мнението на експерта по 7-ми блок и Уестингхаус ! След като го осмислиш питай, ще ти отговоря. Макар, че и от това е ясно какви са игрите и защо Боце млъкна да кълне, че ще го плащат и децата ви :))) Просто не знае как да "не си го завре" сам пред (х)американците :) Но, сега "червените" му го забиха здраво преди, та и след изборите, ако смее да дойде на власт ")))

Ако в БГ се развихри хиперинфлацията идва въпроса за какво се присъединихме към ЕС?? За какво ни беше този валутен борд??? Или Шопа го е казал по ясно: оти ручахме жабетата......