Рекордно много зрители се очакват за дуела Тръмп - Клинтън

Късно вечерта днес ще се състои първият от трите тв дебата между кандидатите за президент на САЩ Доналд Тръмп и Хилъри Клинтън, предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Рекордно много зрители се очакват за дуела Тръмп - Клинтън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По коя телевизия могат да се гледат дебатите, или пак ще ни го поднесете смляно и извън контекста?

Ясно! Всичко зависи от това кого ще предпочетат евреите за президент на САЩ! Ще има наддаване за сметка на данъкоплатците...

Freak show - те за това ще го гледат хората.

По света за да управлява,политикът трябва да се представи добре на дебатите.У нас това не е задължително...даже може и да не участва,и пак да бъде без алтернатива.

АМи нашите кандидати кога ще ги видим да дебатират преди изборите ?? или това им е НАД нивото, а ? :))))

Интресно защо ужким "свободолюбивите" американци имат само 2 партии. В БГ са 87! Не че това ни дава кой знае какъв избор но пък и ние се котираме като най яката демокрация в света, така че ни е простено. Но кво остава за една огромна икономика като САЩ с над 300 милиона население и само с 2 партии? Ми че то в Русия има повече партии!!!

в сащ има хиляди партии, просто нямат достатъчно поддръжници като главните

Отново въпросът има две страни: - от една страна това е политическото риалити шоу и политическият спектакъл (в добрия смисъл на тази дума); - от друга страна, за всички нас, блатните твари и другите пъдпъдици, които весело подскачат из полето, САЩ като една действитена супер сила, не е без значение (за нас) кой ще е начело на тази държава в качеството си неин президент.

тук Боко го пази кандидата си под секрет, щото сигурно има кирливи ризи, както на Евролъвцата - приятелка на Сорос или мъжката секретарка на Първанов, чиито голем шлем тъкмо сега го плащаме с 1.5 млдр...

фани единия, удари другия!

loyola

абе тия поне имат какво да гледат. а ние, даже нямаме кандидати... де не говорим, че нашите дебати се водиха от пишман журналистки, дето идея си нямаха от политика.... и Стефан делон седя като статист през цялото време ...

Тръмп!Пълна подкрепа за Израел и преместване на посолството в конституционната столица!!!Браво!

На Запад е нормално провеждането на телевизионен дебат между претендентите за Белия дом. Тук главанаков банкянски все още няма кандидат, но пък имал СЛОГАН... боци бре, що така - шубето си е толЕм страх, а?! Що още нямаш кандидат, който пък и да се яви на ДЕБАТ с опонентите му, а?!

Допреди две седмици ГЕРБ са имали двама кандидати за президент, но след "критичните ситуации в Европа" премиерът Бойко Борисов е разбрал, че "въпреки добрите си качества те няма да могат да се справят със стресова ситуация". Това обяви самият Борисов във Велико Търново на 3 Август.

Направо хващам самолета и отивам да ги гледам.Ха ха ха.Ако ми се гледат шизофреници отивам я в Карлуково или в някоя друга психиатрия.У нас дал господ.

много ви порасна работата бе другари. хващал самолета и идвал да ги гледа....ти наистина маи не си вземаш хапчетата щом халюцинациите ти са толкова упорити

Това е тази която ви закри АЕЦ Белене и сега платихте неустойка от милиард, а мъжът и лобира за БТВ а подлогите боцко и костов изпълняваха. Та това е демокрацията за която ще си платите много скъпо.

Килъри или Трап ще убият и закопат америката. Това е най идиотската двойка кандидат прецеденти в историята на Америка.

Американците отиват на избори без избор. Каквото и да избираш между лайното и говното, все ще смърди. Америка няма избор. Какво да избираш между амбициозна каруеристка и психипатка и надут шизофреник?Двете партии избраха много неподходящи креатури, които не са в състояние да водят тази велика държава

Кукленото шоу!

да коментираме, щом повечето избиратели не харесват нито единия, нито другия, значи и в страната на неограничените възможности са в нашето положение - да нямат избор.

Двамата кандидати са получили директиви от изсраел и дебата ще се проведе в еврейския университет, нали ще служат на еврейте.

Дали Клинтънката ще се гътне пак кат умрела, а?

Искам да кажа, че ако Тръмп спечели ще бъда адски много недоволен! САЩ има нужда от жена президент, защото жените като цяло са по-разумни и мислят преди да направят нещо!

Ами ако Хилъри, евентуално ставайки Президент, бъде принудена да заклрие АзБ и другите подривни организации - филиали на ЦРУ, в България? "Що че ядеш?"

Е как ко - едно с три букви дето почва с "к"