Колко му е, добавяш 3 нули към банковата гаранция и готово

Шест софийски фирми са представили пред териториалната дирекция на Национална агенция за приходите (НАП) в столицата фалшиви банкови гаранции.

Обратно в новината

Коментари - Колко му е, добавяш 3 нули към банковата гаранция и готово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Причината е в НАП. Във всяка държава съществуват данъчни измами. Разликата между тях и България е, че данъчното е невероятно некоректно в изпълнение на задълженията си към фирмите. Когато има да се връща данъчен кредит, съответната фирма е в спешност, защото това са затворени пари. Тогава данъчното е решило да прави задължителна проверка преди връщането на ДДС с цел да преодолее измами. Именно тази проверка често, много често, е безсрочна, както повечето задължения на държавата. И ето ти далавера! Знаете какво става в Булгаристан, когато някой е на зор, а друг може да го мачка. И в тази цялата гадост се явяват неминуемо пропуски, от които некоректни фирми се възползват. Не зная как, но винаги се появяват мошеници там, където държавните чиновници играят игрички. В случая се поддържа умишлено недостиг на ревизьори, за да се окаже натиск във времето за връщане на ДДС, т.е. да се притискат фирмите, да са уязвими и да се създаде среда за корупция /уж се борим скорупцията.. Оттам идва напрежението сред данъчните на всички нива и невъзможност да се изпълняват коректно задълженията от служителите на данъчното. Веднага покрай тази мръсотия се появява и мухъл. Обяснимо е, нали?

Това на което вие тъпи българи му викате допуснато нарушение (трите нули) , ние му викаме престъпление в особено голЕм размер и съответно процедираме по бързата процедура, възползувайки се от услугите на Г-н Калашников.

Баси копелета, ако зеим да станим нула, дали ше вляем в играта с парата, а?

Ами то е толкова ясно Законовият текст за възстановяване на данъка в тридневен срок беше създаден в услуга на бизнеса по инициатива на НАП.Те си си измислили схемата за даПрез 2008 година софийската дирекция на НАП е възстановила ДДС на 32 фирми след представяне на банкови гаранции. Ей правят си законите за да улеснят самите те - НАП източването(по вярно е думата краденето) на всякакви възможни блага,под каквато и форма да е !!!

Murgina e ZISTA ubeden sam ze ediniat miliard NE E SAMO za neja

Чудя се аз, как така банковата гаранция била законно издадена и просто добавили към трите цифри още три нули, айде де? Ами нали освен цифром сумата се пище и словом, а освен това и кой ще остави специално място за дописване на цели три нули??? Тука май и Банката е влязла в играта и трябва и там да се види кой случайно е подготвил истинската фалшива банкова гаранция. /P.S. на месец издавам поне по 10...15 банкови гаранции, и ако банката издаваща гаранцията не е искала да подготви заготовка за фалшификат, то няяяяма как случайно да стане. Още повече заинтересованата страна може винаги да направи проверка в банката издала гаранцията по изходящия и номер, за какви параметри на сделката става дума. /

Айде сега - счетоводителите виновни, а те работодателите горките ни лук яли ни лук мирисали. Искам да ми покажеш тези счетоводители с тлъстите пачки! Имаш ли представа изобщо как вървят разченките на счетоводния труд, защото куцо, кьораво и сакато реши, че като изкара едни курсове и може да стане счетоводител.Обикнов с пачки са собствениците на фирми, които са доволни щом имат да плащат по-малко, а най-добре изобщо нищо да не дават на държавата, а ако може и по-малко на работниците.

vzemete go namalete tova DDS, kraino vreme e ve4e naroda iznemogva! a na vas ligite vi 4ak tekat

Все пак нашите фирми няма да ги обхване проверката! Все пак избори идват!

ДДС измамите се превърнаха в рутинна практика на много фирми!Фирмите от личен опит зная,че много често водят двойно счетоводство,с оглед неплащане на алиментите си към държавата-ДОО,Данък върху доходите на физически лица,корпоративен данък,ДДС и други!Счетоводителит на фирмите,трябва да посещават за дълъг срок едни особенни заведения,където мозъците им ще отпочиват от измисляне на всякакъв род щуротии!Всички фирми без изключение наемат счетоводители с една единствена цел-познайте каква!Досега те все стояха в сянка,трупаха тлъсти пачки от благодарните си работодатели,но е време да излязат на слънце!

Никой нищо няма да понесе. Ще се обадят оттук-оттам и всичко ще се замете. Пак поради липса на достатъчно доказателства ще се потули

bravo

Пишете имената на фирмите!Така може всеки да провери на кого са.Без имена е мнго размито,тук следствената тайна я няма защото те си знаят.