Разкриха нови ДДС измамници, източили 3 млн. лева

Престъпна група, извършила данъчни измами и ощетила държавния бюджет с близо 3 милиона лева, е неутрализирана при спецоперация на ГДБОП под кодовото име „Каргото“, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха нови ДДС измамници, източили 3 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде 10000 лева глоба и да си ходят,нали такава е практиката!

ПОРЕДНИТЕ ЗАЛОВЕНИ!!!ВСИЧКИ РАЗБОЙНИЦИ В ЗАТВОРА!

и всички луди в лудницата начело с теб!

А колко са в затвора ? А да ти е ясно случайно, че без височайше благоволение от НАП, ДДС кредит, особено 4 цифрени числа и нагоре, не може да се възстанови, а да ти е ясно, че ти искат от 5-10% за бързо възстановяване в рамките на 1-2 месеца, иначе те бавят до 8-12 месеца.

Как става възстановяване на данъчен кредит в големи размери без данъчна проверка? На една фирма за възстановяване на 8 лева /ОСЕМ лева / ДДС данъчните ми искаха копие от фактурата, копие от платежното, трябваше да ходя поне два пъти да НАП, да представям документи, да подписвам протоколи. Немислимо е източване на ДДС без данъчен чадър.

Какво стана с Гриша Ганчев???? Той започна да разпродава фирмите си, с "честен труд" създадени!! Също като Галевите!!???

не е ли по - правилно: "Задържаха ПРЕДПОЛАГАЕМА група ДДС измамници"... или ЦвЦв па "знае" повече?!?!?! ЛУНАТИЦИ гЕРБЕРСКИ!

Какво се произвежда в България освен ДДС измамници, полицаи и криминални престъпници? И какво да си купиш с изтеглените пари-телевизор, от който парите ще отидат в Китай или Малайзия,маратонки от които парите ще отидат в Китай или Виетнам? Дрехи от Турция? Какво произвежда България освен ДДС измамници,куки и криминални престъпници? ЦИГАНИ! С такава власт това! Трябва сериозна промяна на кукловодите, защото са тъпи и недалновидни! Прецакаха всичко!

Като си знаем правораздавателната система всеки обикновен българин след подобна новина се пита следното: Защо тези измами и акции са от години, а за завършен процес и наказания не се чува? -Ползват ги, за да им вземат пари следователи, прокурори и съдии и ги пускат. Защо държавата преследва нови играчи в ДДС измамите, а старите са оставени да "бизнесменстват", политиканстват, дават съвети за развитие на бизнеса и държавата? - Пази ли държавата установено статукво и псевдобизнесмени натрупали неясни капитали? Жащо и как подобни схеми не работят в другите страни от ЕС, а нас ни убеждават, че нищо повече не може да се направи, за да ги прекратят?!

Какво по-голямо източване на бюджета от това да позволиш в държавата ти да просперира сива икономика в обсега на 35 до 50 процента. Всяко дете може да сметне колко милиарда още ще влезнат в бюджета, ако тази икономика се ограничи до 5 - 10 процента.

От тия три милиона най-малко два са отишли в касата на ГЕРБ предполагам!

И на кой му пука какво предполагаш ти? Дали щяха да ги хванат, ако снасяха на герб, а? Иди да си вземеш хонорара за тъпия коментар.

Ха-ха, да не би пък до сега да са осъдили и вкарали в затвора някой от тях. Брилянтните операции на Цецо са пълни провали.

абе, то всички регистрирани по ЗДДС са престъпници!!! Само дето никой не прави труда да посочи кой закон и кой член са нарушили??? къде пише че е забранено малоимотен да притежава фирма, нали затова промениха ТЗ с 2лева капитал фирма да откриваш за да работиш? къде е престъплението???

Къде са спали данъчните през това време? Ето в Пловдив върнаха старият шеф, дето Дянков го уволни в движение, ВАС го възстановил, значи Дянков го е уволнил неправомерно, незаконно. Толкоз много пари не могат да се източат без да е замесен данъчен от високо ниво. Докога ще четем такива новини? Краде се повсеместно от всякъде и от всеки! Как да съществува тая държава тогава? Крадат министри, крадат общинари, всички крадат. В Пловдив направиха нов асвалт пред Тримонциум, няма и месец и асвалта се поду и руши, е как става това! Бързат да вземат парите и коммисионните, пък качеството , майната му!

този дето е бил неправомерно уволнен е осъдил държавата и е възстановен на работа, както и му е ПЛАТЕНО обезщетение. сега ще има ли някой да потърси ПЕРСОНАЛНА отговорност от този който с това действие е "УРЕДИЛ" държавния бюджет да бъде ИЗТОЧЕН с това обещетение????

А НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИЗМАМНИК С ДДС ОТ ЗЪРНО ОТ ВАРНА-ДИДО "ЧЕРНИЯ" /ДАНАИЛ ГЕОРГИЕВ ЦВЕТАНОВ/ НИКОЙ НЕ ГО ЛОВИ,ЗАЩОТО СИ ПЛАЩА НА НАП И ЧЕНГЕТАТА ,А ИЗТОЧВА МИЛИОНИ !!!

Поредният кьофишек. В задачкаката се пита "Защо законодателя позволява малоимотни и неграмотни хора да притежават фирми?". Отговора е: Защото мафията си има държава.

Те даже и имената им не смеят да посочат, да не ги разсърдят!

ще прочетем новини от рода "Осъдиха поредните ДДС измамници" или "Поредните ДДС измамници върнаха в бюджета откраднатото"?

Точно това искам и аз да прочета, но досега не съм имал възможността. Много ДДС се точи от НАП само с височайше благоволение !

Alex

пишете им още една регистрация и ги пускайте

И кво от туй?