Кабинетът обеща някой ден 16% ДДС

Финансовият министър се срещна с членовете на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът обеща някой ден 16% ДДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обещанията са нужни на българския народ както слънцето и водата на всяко живо същество. Без обещания ние не можем да живеем. Обещанията са това което ни крепеше през тези трудни 20 години преход. В тази връзка, бих помолил управляващите да обещаят още няколко неща. Да обещаят че ще ни купят шоколад като пораснем, колело, за което стана дума вече, и че някой път ще ни заведат на море - зимата евентуално.

Колко искате аз да ви обещая, че един ден като ме направите Министър председател ще ви го направя? Това с ДДС-то го обещаваха още в предизборните обещания. Досега трябваше да са почнали да го правят. А не да ни казват, че ако ги гласуваме за още 20 години - като нищо ще го направят. Най-големите ми лични опасения се заформят в посоката, че както африканските вождове, един път Бойко помириса власт и ще се бори с нокти и зъби да я задържи докато е жив.

Колкото и невероятно да е - ще се случи през 2011г. Тогава ще се укрепи управлението на Герб и ще замлъкнат много от сер-Гейчетата.

Колкото и невероятно да е - ще се случи през 2011г.- Вера ще те плющат на далавера - без пари и ще им плащаш.

Значи ще го вдигат! Утре ще излезе Мухобойко и ще заяви , че понеже вече са изхарчили валутния резерв се налага да се вдигне ддс на 23 %. Други ден ще се откажат да го вдигат и така до края на мандата.

Друг е номера, не си го разбрал още. Първо ще кажат ДДС 25-26%, настава вой. После ББ излиза и казва "няма да се пипа". Накрая го правят 22% и всички си викат "пак добре, че е бойко".

choko73

Нее, Дянков ще каже, че ще става 23%, а в други ден ще се изпъне Бойко, ще каже, че няма да го вдига, и така ще се провъзгласи отново за национален герой.

А ние обещаваме някой ден да гласуваме отново за лъжливите популисти от герб ... някой ден, когато си изпълнят обещанията !

Смешник. Той не може бюджета да си върже вече втора година ще сваля ДДС. Голям специалист е няма що.

Я! Бюлетинът за нивото на ДДС в проценти беше ежедневен преди няколко месеца, а сега е станал тримесечник... Вярно, криза е...

"Кабинетът обеща НЯКОЙ ДЕН 16% ДДС" Тате ще ми купи колело ... ама друг път! ЦИРК ГЕРБ!

иди ми дойди ми, както всичко в тоя кабинет

Дянков, нали кризата свърши през април бе ... Сега сме окомври защо не свалиш ДДС-то.

И сега могат да намалят и ДДС-то, и осигуровките.Стига държавата да си застане на мястото и да накара всички да пащат.По 100хил.ДДС се краде на месец от клиентите на 40% от счетоводните къщи.Масово търговците не ползват касовите апарати.През митниците и слон може да мине без да го"видят".Министерства и агенции са пълни с хора на които единственото им занимание е да следят часовника.От всички държани и общински фирми се краде поголовно.

Едно време родителите ми са учили , че 1980 г. ще има построен комунизъм в Бг. Може пък и да е имало за някои.

Кабинетът обещава, а аз предвещавам. В краткосрочен план състава на Кабинета ще се съктати до убедителната и благотворна за всички НУЛА.

ДА АКО МИНИСТЪРА ЗАВЪРШИ ПЕРНИШКИЯ УНИВЕРСИТЕТ

Тате каза, че ще ми купи колело... ама друг път!

Това при кой мандат на правителството може да стане? При десетия ли, петнайстия ли? Толкоз много ли смята да царува тайфата на Борисов? Ами МВФ и СБ, под чиито шапки сме все още? Абе що пускате кьор фишеци, бре? Вие и сега не можете да напълните хазната, пък камо ли като свалите ДДС-то.

Аз обещавам в другия си живот да гласувам за ГЕРБ...

И аз ще гласувам за ГЕРБ, ама някой ден може би ... !!! :)

Вместо да внасят предвидимост в живота на страната, министрите всячески се стремят да дестабилизират и малкото което имаме .... То и аз мота да обещавам че ще направя един ден ДДС 4 % ....

Кабинетът да не обещава неща,които няма да му разрешат отвън.

Тате обеща да ми купи колело, ама друг път...

Ха-ха, точно това ми дойде и на мен на устата :)

При положение, че Дянков се махне, тогава и ДДС-то може да падне до 16 процента!