ДБ се присъедини към ПП, двете групи бойкотират пленарната зала заради Изборния кодекс

Кирил Петков постави ултиматум към БСП, че няма да говори с тях за коалиция, ако върнат хартията на вота

Обратно в новината

Коментари - ДБ се присъедини към ПП, двете групи бойкотират пленарната зала заради Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разпускайте този цирк надявам се че не им се дават заплати за тези разигравки...

глупаци и некадърници сте бе изроди мръсни. а елекронната мафия бе цървули от която сте вие бе мръсна паплач

Американски слугинаж.

Голям праз, че някаква си измет напуснала кочината.

Никой на снимката няма човешки вид.

Трябва парламента да е от 100 прасенца и да се вдигне процента на 10% за влизане да се спрат всякакви субсидии иначе няма оправия все едни лайна ще са там...

взимат много пари ,за да се правят на маймуни и нас също ! На Киро му угасна усмивката,защото знае ,че с бюлетини е заминал в глуха линия,там няма как да му добавят гласове !

Само така, не се давайте на ДПС и ГЕРБ!

В.”ЩУРЕЦ” – 1933 год………….. "Пътеводител за България – пътища и безпътие" "За България може да се каже, че е свободна страна. Или по-правилно казано – България е странна свобода. По устройство е държава, в която всеки се устройва, както намери. Намира се на кръстопътя на дребните амбиции. Населението ѝ се състои от бивши, сегашни и бъдещи министри. Занятието на всички се състои в това: сегашните министри да дават амнистия на бившите, а бъдещите – на сегашните. Страната е разделена на 14 окръга, 60 партии, 600 крила, 6 хиляди групи и 6 милиона мнения, като всяко отделно мнение подлежи на разцепление. Разположена е между границите си, а разположените в нея не знаят никакви граници. Снабдена е с железници, чрез които най-лесно се стига до катастрофа. Има добри и уредени прави пътища, обаче поданиците ѝ предпочитат да вървят по кривите, защото са по-утъпкани. Държавата си служи с телефони, а държавниците – с телефончета. Столицата ѝ има обществени сгради и улици, като улиците са пълни с уличници, а обществените сгради с общественици. Случва се обаче и обратното – уличниците се настаняват в обществените сгради, а обществениците се пращат на улицата. Страната има държавен строй, но самият строй не върви под строй. Държавата се управлява от хора, според случая. Случаите пък се управляват от случайни хора. България търгува с всички. Но случва се и обратното – всички да търгуват с България. Националният девиз на държавата е "Съединението прави силата", поставен върху разединеното Народно събрание, на което му е нужно да намери една сила, която да му направи съединението. Държавният девиз на нацията пък е "Боже, пази България" . В случая Бог е натоварен да пази България, вероятно, защото другите са заети да си пазят частните интереси." И ТЪЙ ВЕЧЕ СМЕ В 90-тата година от написаното още тогава..

за туй ПростоКиро орева орталъка!

Най-после всички партии са на на едно мнение - всички са Мафия. Имат основания, но все пак е редно да използват различни наименования за различните кланове.

Оф , няма ли да го разпускат тоя цирк и нови избори.

Розовочервената мафия (ПП=ДБ=БСП) не харесва демокрацията. Мафията мрази изборите, парламента и плурализма. Мафията действа с лъжи, бойкоти, протести. А ако това не й помогне да се качи на власт, мафията преминава към въоръжена борба и революция.

На едно ниво с Кардараши, Демирджии, Калайджии, Рудари, Йерлии и т.н. Благодаря на wikipedia, че пази информация за различните цигански съсловия в странта.

"При буржоазната демокрация няма значение кой как гласува, а кой брои гласовете". А с тия машинки нещата станаха толкова лесни, че повече няма накъде...

Спокойно както се очакваше Бойко ви легна.Сега може и правителство да направите боклуци

Викаш, кой организира протести в подкрепа на правителството преди има-няма 4 месеца ? Не-мафията ПП или не-мафията ДБ ?

Eй, голям страх тресе кочината ПП-ДБ!

Тези деградирали идиоти обслужват всякакави чужди интереси,но не и българския.

Моля, ви следващият път не гласувайте за партии, чийто единствена цел е да правят сеири и да бойкотират демокрацията!

Глутница евроглупаци

на тия ако им сумираш IQ-тата общата сума ще е 90

харесва ли ви или не, но герб и дсп имат някакъв жив електорат, който може в реалността да гласува с бюлетини ... виж за машиноизбрнатите пп и дб това е точна така, така че за тях въпроса човек или машина е въпрос на живот или оставане извън парламента и папането в него.

Чичо Васко от Дубай не иска хартиени бюлетини,хах!

се позволява на шепа продажници да съсипват родината ни?

ДБ и ПП не могат да вършат машинации с машините. Марш на фронта в Украйна

Защо пак с хартиени бюлетини госпожо Корни,господин Боко и везир Карадайъ? Толкова ли е тъп и прост електората български ,че може да тегли левчетата си от банкомати а неможе според вас да гласува на машини.Голями мушмуроците сте босовете на ГЕРБ и ДПС.За Корни колоборантката да не говорим, тя тотално се проваля и затрива БСП с услугата на Боко и Доган- (Карадайъ) към властовия кокал и безнаказаност.

Нали ПП са много умни, честни и подготвени, нали Киро канадеца ги беше избирал лично един по един своите хора? Защо тогава ги е страх от хартиени бюлетини? Техните умни, честни и подготвени хора ще влязат във всяка една секционна комисия, в районните комисии и ЦИК и ще контролират да няма фалшификации. Някой помислили, че район "Чужбина" ще ощети районите в страната и ще трябва да се намялят депутатите, които се избират от България, за да се осигурят бройки за район "чужбина". Какво ще правят тези депутати от този район? По чужбина ли ще се разхождат, за да се срещат със своите избиратели? Ще харчат народна пара за разходни насам и натам. ДПС ще вземе почти всички мандатии какво ще се постигне - едно голямо нищо!. В момента ако има някой горе долу свествен депутат той може да лобира за района от който е избран - да се отпуснат пари за нещо полезно. А за кого ще лобират избранниците от чужбина? Всичко е една голяма демагогия...

Има нужда от директор и двама заместници

Абе до кога ще ни навирате тоя идиот Про100Киро и неговия мъдурник Асен

Кики, крадливо недоносче, а ти кога се връщаш "трайно" в Канада? Колко още трябва да ви търпим нахалните мутри с кокорещия се?

Навсякаде е така, не си открил топлата вода

Вече стана ясно кои са мафиотите, които фалшифицират изборите. Това са ПП на Кирчо и ДБ на Гнома и Пинокио.

Всички сте свини. Вие може и да не вярвате, но българите така ви виждат. Нещастници малоумни!

О не хората които постоянно ни натякват как ще бъдат само в опозиция плашат, че няма да преговарят за правителство ако не се откажат хартиените бюлетини. А то както никой с никой не е започвал преговори защото "ама трябва пръво да се предаде мандата преди да започнат преговорите" направо да се разпуска НС и да се насрочва нова дата. Пък дали ще стигнат парите за изборите и новите бюлетини само времето ще покаже.

Развали се

Електоратът си е наред, но машинките не са.

ㅤ

Процесорите на машините нещо започват да парят, а?..

Аз съм на мнение, че хората които постоянно живеят в чужбина да не гласуват. Все пак като гласуваш избираш как да се харчат парите на данъкоплатеца. Демек държавата като една фирма и гражданите са акционери и решават как и кой да управлява тази фирма. И тук идва въпроса.... Защо някой който не плаща данъци, не внася в пенсионните фондове на България. Е защо този човек да решава МОИТЕ данъци как да се харчат. Като аз си давам почти половината заплата на тази държава под формата на различни данъци.

Какво задкулисие БЕ, всичката измет сте на показ, хората ви знаят поименно.., повръща им се вече като чуят гласуване, избори... Колкото и да не ви се вярва народът не е чак толкова наивен, ако на хоризонта имаше нещо стойностно щеше да излезе масово и да го избере... Ниската избирателна активност говори само за едно- на хората им е все тая кой боклук ще ги управлява, от коя партия и с чие лице.. важна е ориентацията, посоката, докато е правилната- ще сте там, в противен случай ще сте аут- това е!

Недоволен че и плаче с Кокора и Христо дбто и той завършил у Харвард -алваджии.

С тия декларации и циркове ПП си спасяват кожата, защото отклоняват вниманието от енергетика, газ, парапети и всякакви други глупости, които опасно ги приближават не само до срив на поддръжниците си, но и до разследвания и наказания. Но ДБ? Още ли ще се водят от тоя нефелен Атанасов, който е председател вече сам на себе си и който говори нелепости от вида "последните избори ги купиха? сега искат да откраднат тези?," но същевременно с машини е най-честното гласуване? Пълна шизофрения. И ако извадят пак хулигани да мятат яйца и да носят ковчези, да си знаят, че този път номерът им няма да мине.

Избори могат да се манипулират и фалшифицират всякак - и с хартиена бюлетина, и с машинно гласуване. Е, всеки си има предпочитания. Само не разбирам защо очаквате да развълнувате с това избирателите, които (поне повечето от тях) отдавна са отвратени от всички вас.

Всичко което жълтопаветниците направиха досега беше в ущърб на България. Щом са твърдо за мадуровките, значи хартиената бюлетина просто е необходима за доброто на страната. Странно е разбирането им за демокрация. "Като говориш с мен ще мълчиш". Това ли научихте в Харвард бе крадливи лъжци с обратна резба???

При 14% НЕВАЛИДНИ бюлетини и 80% СГРЕШЕНИ протоколи Барба Ганьос Правеше избори. Такива %-и се срещат САМО в РБ. ... А Корнелия може ДА ПРИВЛЕЧЕ някой и друг избирател с ХАРТИЕНАТА бюлетина, но ЩЕ ЗАГУБИ ПОВЕЧЕ от ФАЛШИФИЦИРАНЕТО на бюлетините и протоколите.

Кирчо е българския Зеленски! Трябва да бъде изгонен от страната възможно най-скоро

Ти си 82% сбъркано, скъпо чадо...

,,Темата за гласуването на хартия или с машина е тема, по която сме говорили много. Припомням, че в момента обсъждахме и подкрепихме проект на БСП за даване на възможност на българските избиратели да имат избор дали ще гласуват с хартиена бюлетина или с машина“, посочи Атанасова. Тя уточни, че единственото, което ще се промени, е начина на преброяване. Любимите им флашки се заместват от физическо преброяване на хартиен носител на вота на българските граждани, т.е. няма да има манипулации на вота, защото всички секционни избирателни комисии имат членове от всички парламентарно представени партии, допълни Атанасова.

Идеално. Изобщо да не се връщат

Защо е тоя зор да върнат хартиените бюлетини? Нека си припомним изборите от 2015 г. Не е важно как гласуват хората, важно е кой брои бюлетините, е казал Йосиф Висарионович Сталин. Да, важно е. А машините объркват работата. Изкарват такива резултати, каквито гласоподавателите пуснат. Затова първата работа, с която се захванаха ГЕРБ, ДПС и БСП бе да върнат хартиените бюлетини. Не с бюджета, не с тока, не с инфлацията, не с Плана за възстановяване, не с всички дъвки, с които ни заблуждаваха, че им трябва работещ парламент. Захванаха се с връщането на хартиените бюлетини. Днес парламентарната правна комисия прие промени в Изборния кодекс, а в петък ще ги гледат в пленарна зала и благодарение на новото "хартиено мнозинство", вероятно ще ги приемат. Защо е тоя зор да върнат хартиените бюлетини? Нека си припомним наше разследване от 2015 г. То е цяла поредица. И дава отговор защо ГЕРБ, ДПС и БСП толкова мразят машините. Изборите от 2015 г. са исторически за българското политическо мошеничество. Те надграждат и надхвърлят завета на Сталин. Не само е (меко казано) съмнително дали много от комисиите са преброили правилно гласовете в урните. Съмнително е дали изобщо протоколите на комисиите са стигнали до ЦИК или някой ги е преправил по пътя. На теория всеки протокол има свой уникален номер. Да, ама не. Много от протоколите са с еднакви серийни номера: Да, изборите не са фалшифицирани. Само 'уникалните' номера на протоколите са еднакви Протоколи в София имат различни серийни номера на първата и втората си страница. Но за сметка на това еднакви "уникални" номера с други секции. Протоколи с еднакви "уникални" номера и в София В Пернишкия квартал "Църква" застъпниците получават протокол, според който кандидатът на ГЕРБ има 11 гласа. Но в ЦИК е подаден друг протокол, според който кандидатът на ГЕРБ вече има 112 гласа. Двата протокола са с различни серийнйи номера. Вторият не е подписан от всички членове на комисията. Колко взема ГЕРБ в кв. Църква в Перник - 11 или 112 гласа? София, Лозенец. В една от секциите БСП получава 33 гласа за листата си със съветници и 31 гласа за кандидата си за районен кмет. Колко мислите, че е получил кандидата им за кмет на София в тази секция? Получил е 0. При положение, че в цяла София гласовете на БСП за листа, районен кмет и кмет на града почти напълно съвпадат. Истина ли е това? 31 гласуват за БСП, нито един за Мирчев В една от секциите във Варна "Движение 21" на Татяна Дончева получава 7 гласа с преференции и 14 гласа без преференции, поне така е записано в протокола. Но ако си мислите, че 14+7=21, грешите. В протокола е записано, че общият сбор на 14 плюс 7 е ...седем. И този резултат е въведен в ЦИК. Как 21 преференции дават само 7 гласа Пак във Варна. Наш читател ни пише, че той и майка му са гласували с преференция за един и същ човек. Значи би трябвало да има поне 2 гласа. Но не - има само 1. В протокола на същата секция пише, че Реформаторският блок е получил 20 гласа без преференция. Но после тази цифра е зачеркната и преправена на 4. Без подпис и печат. Къде е преференцията ми? Изчезна Да се заличат две трети или четири пети от гласовете на една малка партия не е най-лошото. Има и по-малки партии. На тях им заличават всички гласове. В секция в софийския квартал Лозенец "Зелените" имат 3 преференции. Значи би трябвало да имат поне 3 гласа. Но не - в протокола имат 0 гласа. Незачетен вот в протокол за София, район Лозенец За сметка на това гласовете на ГЕРБ се увеличават. В секция в столичния район Средец от 104 стават 124. В същата секция в София са доставени 800 бюлетини. Но в урните са намерени 853. Корекции без подпис, никакви преференции и още абсурди в столична секция В резултат на всички тия шмекерии през 2015 г. невалидните бюлетини за общински съветници са 463 695 или 14%. На изборите сега с машинното гласуване невалидните бюлетини са само 9 042 - под половин процент. Давате ли си сметка колко много е 14%? Това е повече от резултата, който получава ДПС. Нали разбирате, че тези гласове са подадени за някого. Но важното е кой брои хартиените бюлетини. Които не му харесват, просто не ги брои. Драсва една черта и ги пише невалидни. В гласуването за кметове невалидните бюлетини са само 5% - просто кандидатите на ГЕРБ и ДПС печелят убедително и не си струва труда и риска като при бюлетините за съветници. 463 695 невалидни бюлетини за листа (14%), 175 562 - за кмет (5,32%) Това, че гласовете на живите се зачитат, само когато ти изнася, е едната екстра на хартиените бюлетини. Другата е, че и мъртвите гласуват. В секция в столичния квартал Лозенец по списък право да гласуват имат 300 души. Гласували са 299 - невиждан за София рекорд. Наш читател от същата секция ни пише, че само в неговия блок между датата на определяне на избирателните списъци и датата на гласуване са починали двама души. Но поне на един от тях смъртта не му е попречила да гласува. Протокол с 99% активност в Лозенец, покойници ли са гласували? Всички големи шмекерии се заверяват с мантрата "Нали има съд, нека той реши!". Няколко партии подават жалба до съда, че в две от секциите всички подписи на всички членове на комисията в протоколите са фалшифицирани. Експертизата е категорична, че подписите са фалшиви и съдийката по делото я приема. Но решава, че фалшифициран протокол не е причина да се касират изборите, а въпросът кой е фалшифицирал протоколите е "ирелевантен".