ДБ се присъедини към ПП, двете групи бойкотират пленарната зала заради Изборния кодекс

Кирил Петков постави ултиматум към БСП, че няма да говори с тях за коалиция, ако върнат хартията на вота

Обратно в новината

Коментари - ДБ се присъедини към ПП, двете групи бойкотират пленарната зала заради Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДБ трябва да разберат, че политика не е детска игра, за да го играят на сърдити.

ДБ са потресаващи продажници

От Дб нищо градивно, само бойкот и мрън мрън

Иберогаст, Иберогаст, Иберогаст - КироТъпото# педераст!!!

въведат ли хартиената бюлетина ДБ може и да не влязат в НС на следващи избори. ПП ще са четвърти или пети. Затова нададоха вой до небесата. Най много ще намажат ГЕРБ, евентуално БСП и Възраждане.

Разтурая к0чината

Каквъв Корав К, голямо квичене голямо рИване ...затова че приличимае повече на Европ отколкото на Индия

Кирчо, Кокорчо, Мравояда и Гнома направо си признават, че без машините са загубени. Вече и на малките деца е ясно каква е далаверата с машинното гласуване. Като толкова много искате, никой не е забранил машинното гласуване - нека всичките ви привърженици гласуват с машините, какъв е проблема? Аааа, ама отделно ще се брои на ръка и ще се сравняват резултатите, това не ви устройва, нали? ДБ искаха дори да се унищожават хартиените разписки.

са предлагали и възрастово ограничение за участие в изборите. С други думи, статуквото на Иван Костов - ПП + ДБ са се подготвяли не само да влизат с измама в парламента, но и да го превземат за дълго с преврат. Опитвали са да не допуснат една голяма част от населението до изборите, в името на своите корпоративни интереси, на господарите си Сорос и АзБ.

Я да видим в пушилката какво става? Машинното гласуване беше наложено по нощите от учиндолския клоун слаФчу. Простак Киру обаче обяви слаФчу за мафиот. А сега пастор Киру Тъпака проповядва машинното гласуване на мафиота?!? Чак такива МЕКЕРЕТА не сме имали в НС и в ПУЛИтиката...

Как така “ присъединили”, че те си ходят заедно отдавна, като пощенски плик и марка са. Най-добре да се махнат пак заедно, ама здраво са се хванали за властта за съжаление.

Кирчо и Кокорчо са част от умнокрасивитета на ДСБ/ДБ, останалите са от младежката организация на ДСБ/ДБ. Те са костовисти. Очевидно хората не знаят кои са, понеже ги мързи да четат, а някой гласуват за тях от глупост.

И слънцето ''не изгря'' защото тези взели да ''бойкотират'' нещо дето до сега е доказало нямаква работа в полза на България и бългрите.

Като се пръкнаха ПП на първите избори познавах 2ма -3ма гласували за тях, ама след вота на недоверие .. 1 човек не познавам , който да е гласувал за тях. Как тогава имат такъв резултат? Машинките са хакнати и децата го знаят вече това. Щом ПП и ДБ толко ревът и напуснаха НС , значи сметнете каква фалшификация са спретнали.

Тримата глупаци 1.Аутист Киро 2.Мравояд Ицо Третия от БСП по избор

а що забрави умниците от ГЕРП и ДПС?

всичките в паламента не стават но дъбъ и пъпъ е тва са най-гнилите ябълки

Ако не спрат да подстрекават метежи всеки път, в който не стане на тяхното, Про100 Киро и компания са се запътили с бодри крачки към там, за където искаха да вкарат ББ. Проклятието на България са тия недорасли хулигани, докарани от един юмрук, който със сигурност вече си мисли "какво направих!"

ПП "Прости Патки" и ДБ "Де-били" щели да бойкотират залата, разбираш ли?! Откакто е свикано това НС те бойкотират всичко което наложително и рутинно трябва да се свърши, като се започне от председателя на НС. Антидържавните им деяния са очевидни, но смайват с абсурда си. Нямат доверие в обществото и само едно мижаво малцинство гласува за тях, но ДИКТАТОРСКИЯТ им нагон предизвиква смях и отвращение. Това, че са умствено увредени и некадърни е ясно, но дори и това не се връзва с хиперактивният им напън да вредят на България и българите. Какъв е скритият замисъл на престъпните им намерения ???

Изобщо не са умствено увредени. Я как хубаво ни обраха. Виж техните гласоподаватели, те наистина са необратимо побъркани.

Да ги кажем "умствено увредени престъпници"? Та те правят мръсотии не само на "враговете" си, но и на сектата си като дрогират заблудените добичета...

е да им покажем вратата и да ги няма повече. и без това само саботират и провалят всичко, набъркаха и достатъчно каши, затова да си ходят и да не се връщат повече.

Ама вратата на килията.

много ще е интересно кирчо и асенчо да построят барикади на жълтите павет. и асенчо да развее байрака :)))))) в пловдив на главната най голямата барикада. голямо шоу ще е. айде вдигайте революция :)))) отивам за чипс и бира :))))

И без друго мястото Ви не е там!

Един Никаквец,лъжец и нещастник го инсталираха във власта със Активно мероприятие,фалшива диплома,легенда за образование и бизнес история. В последствие с фалшиви избори на два пъти го натикаха в Парламента. Премиер го направиха,за 6 месеца пара всичко ,прибра над 50 милиона комисиони през обшорна фирма за закупуване на Руски газ. В последствие пусна Северна Македония в ЕУ срещу голи обещания и празен лист хартия,40% инфлация на храните и горивата. Тоя боклук за какъв се взе. Мръсен Маймун,случайник ,лъжец. Хващай си жената със пеперудките и към Канада .Противно подобие на човек.

Ох, омръзнаха ми тия лигави момченца, джендерчета и грантоеди... А И тоя нередовен Киро- само гледа да намери някаква критична ситуация и да поръча батериите на приятели или да купи от скъпата газ....Ще ги омете народа скоро, но те забогатяха и ще избягат в чужбина.

Киро: или ще е на моето или няма да е. Съвсем демократично по американски. Вече взе съвсем съмнително да става, 1вно как ПП въпреки огромните простотии пак са в парламента. Явно някой е ръчкал нещо по машините. Иначе няма как да стане. Твърде подозрително става.

Ми те машините си казаха бе. Ама нали било от превода.

Знаят, че без мадурките изчезват.

Щото ако махнат машините другия път е отпаднал 100%.

Има си хас два слабака да не се обединят та да изглеждат каото един силен...

и Мравояда си мислят,че са център на вселената.

Тъпанари а писахте ли като беше ноща на мащината на Мадуро.

Те от самото начало само бойкотират работата на НС. Наглеци безподобни закриляни от Козяк.

Не са от Козяк! Тези са "дечицата“ на васил Крумов Божков. Каквото им кажат от Дубай, това правят!

Да не би сега вие да сте в изолация? Приятно ли ви е? :)

Над 80% сгрешени протоколи в София Хора припадаха пред ОИК след 30 часа чакане, има риск от касиране на вота в много райони 25 Октомври 2011 Над 80 на сто от протоколите за изборните резултати в София са сгрешени и се нуждаят от корекции. Има документи, които 11 пъти са връщани от ОИК за поправка. Други пък са на сто процента сгрешени. За безпрецедентните гафове при отчитането на резултатите от вота съобщи вчера председателят на ОИК-София Марина Белчева. Тя призна, че грешките са свързани с неуредици в новия Изборен кодекс и с прекалено сложната организация за отчитане на резултатите. В късния следобед ЦИК се събра на извънредно заседание, за да обсъди ситуацията. Стана ясно, че е възможно да се наложи ново броене на голяма част от бюлетините в София. Истински хаос настана пред зала "Универсиада" в столицата още в първите часове след края на изборния ден. Стотици членове на СИК чакаха над 30 часа, за да предадат чувалите с бюлетини и протоколите от своите секции. Имаше припаднали от студ хора, други пък се отказаха да чакат и се прибраха у дома заедно с бюлетините и останалата изборна документация. Репортери видяха и захвърлени чували пред паркинга на залата, където е разположена столичната ОИК.

Сега е къде, къде по-лесно нали? Е, машината казва, че е бъркано нещо по нея ама то е от превода на съобщението. Малко се разминават резултатите от контролното броене на разписките и разпечатката и при четрите проверени секции ама то не е важно щото това броене било само контролно и не можело да се зачете. Ма иначе е по-лесно. Нищо, че в света се ползват машини в 4-5 държави само. Ние сме по-умни.

Чисто машинен вот има в Сомалия, С. Арабия и Венецуела.

Киря,Кокоря,Гномът и Мравоедът за да са се вкопчили тъй силно в МАДУРКИТЕ ...ясна е работата...с тия машинни кодове,с тия флашки-патрашки-прашки...голема манипулация на резултатите ще да е била!! И то на всичките 3 изминали парламентарни избори!? Но дойде Видьов ден- нека сегинка,който иска - С ХАРТИЕНА БУЛЕТИНКА ДА ГЛАДУВА, КОЙТО ПЪК ИСКА...- НЕКА С МАДУРКАТА ДА ГЛАСУВА!! ТОВА Е ИСТНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ!! А М И Н ! ! !

Тия изроди, които са против избора на българите да гласуват с машина или с хартия са боклуци. Май те се страхуват от избор с хартиена бюлетина, защото само с машина ще могат да фалшифицират изборите

Защо е тоя зор да върнат хартиените бюлетини? Нека си припомним изборите от 2015 г. Не е важно как гласуват хората, важно е кой брои бюлетините, е казал Йосиф Висарионович Сталин. Да, важно е. А машините объркват работата. Изкарват такива резултати, каквито гласоподавателите пуснат. Затова първата работа, с която се захванаха ГЕРБ, ДПС и БСП бе да върнат хартиените бюлетини. Не с бюджета, не с тока, не с инфлацията, не с Плана за възстановяване, не с всички дъвки, с които ни заблуждаваха, че им трябва работещ парламент. Захванаха се с връщането на хартиените бюлетини. Днес парламентарната правна комисия прие промени в Изборния кодекс, а в петък ще ги гледат в пленарна зала и благодарение на новото "хартиено мнозинство", вероятно ще ги приемат. Защо е тоя зор да върнат хартиените бюлетини? Нека си припомним наше разследване от 2015 г. То е цяла поредица. И дава отговор защо ГЕРБ, ДПС и БСП толкова мразят машините. Изборите от 2015 г. са исторически за българското политическо мошеничество. Те надграждат и надхвърлят завета на Сталин. Не само е (меко казано) съмнително дали много от комисиите са преброили правилно гласовете в урните. Съмнително е дали изобщо протоколите на комисиите са стигнали до ЦИК или някой ги е преправил по пътя. На теория всеки протокол има свой уникален номер. Да, ама не. Много от протоколите са с еднакви серийни номера: Да, изборите не са фалшифицирани. Само 'уникалните' номера на протоколите са еднакви Протоколи в София имат различни серийни номера на първата и втората си страница. Но за сметка на това еднакви "уникални" номера с други секции. Протоколи с еднакви "уникални" номера и в София В Пернишкия квартал "Църква" застъпниците получават протокол, според който кандидатът на ГЕРБ има 11 гласа. Но в ЦИК е подаден друг протокол, според който кандидатът на ГЕРБ вече има 112 гласа. Двата протокола са с различни серийнйи номера. Вторият не е подписан от всички членове на комисията. Колко взема ГЕРБ в кв. Църква в Перник - 11 или 112 гласа? София, Лозенец. В една от секциите БСП получава 33 гласа за листата си със съветници и 31 гласа за кандидата си за районен кмет. Колко мислите, че е получил кандидата им за кмет на София в тази секция? Получил е 0. При положение, че в цяла София гласовете на БСП за листа, районен кмет и кмет на града почти напълно съвпадат. Истина ли е това? 31 гласуват за БСП, нито един за Мирчев В една от секциите във Варна "Движение 21" на Татяна Дончева получава 7 гласа с преференции и 14 гласа без преференции, поне така е записано в протокола. Но ако си мислите, че 14+7=21, грешите. В протокола е записано, че общият сбор на 14 плюс 7 е ...седем. И този резултат е въведен в ЦИК. Как 21 преференции дават само 7 гласа Пак във Варна. Наш читател ни пише, че той и майка му са гласували с преференция за един и същ човек. Значи би трябвало да има поне 2 гласа. Но не - има само 1. В протокола на същата секция пише, че Реформаторският блок е получил 20 гласа без преференция. Но после тази цифра е зачеркната и преправена на 4. Без подпис и печат. Къде е преференцията ми? Изчезна Да се заличат две трети или четири пети от гласовете на една малка партия не е най-лошото. Има и по-малки партии. На тях им заличават всички гласове. В секция в софийския квартал Лозенец "Зелените" имат 3 преференции. Значи би трябвало да имат поне 3 гласа. Но не - в протокола имат 0 гласа. Незачетен вот в протокол за София, район Лозенец За сметка на това гласовете на ГЕРБ се увеличават. В секция в столичния район Средец от 104 стават 124. В същата секция в София са доставени 800 бюлетини. Но в урните са намерени 853. Корекции без подпис, никакви преференции и още абсурди в столична секция В резултат на всички тия шмекерии през 2015 г. невалидните бюлетини за общински съветници са 463 695 или 14%. На изборите сега с машинното гласуване невалидните бюлетини са само 9 042 - под половин процент. Давате ли си сметка колко много е 14%? Това е повече от резултата, който получава ДПС. Нали разбирате, че тези гласове са подадени за някого. Но важното е кой брои хартиените бюлетини. Които не му харесват, просто не ги брои. Драсва една черта и ги пише невалидни. В гласуването за кметове невалидните бюлетини са само 5% - просто кандидатите на ГЕРБ и ДПС печелят убедително и не си струва труда и риска като при бюлетините за съветници. 463 695 невалидни бюлетини за листа (14%), 175 562 - за кмет (5,32%) Това, че гласовете на живите се зачитат, само когато ти изнася, е едната екстра на хартиените бюлетини. Другата е, че и мъртвите гласуват. В секция в столичния квартал Лозенец по списък право да гласуват имат 300 души. Гласували са 299 - невиждан за София рекорд. Наш читател от същата секция ни пише, че само в неговия блок между датата на определяне на избирателните списъци и датата на гласуване са починали двама души. Но поне на един от тях смъртта не му е попречила да гласува. Протокол с 99% активност в Лозенец, покойници ли са гласували? Всички големи шмекерии се заверяват с мантрата "Нали има съд, нека той реши!". Няколко партии подават жалба до съда, че в две от секциите всички подписи на всички членове на комисията в протоколите са фалшифицирани. Експертизата е категорична, че подписите са фалшиви и съдийката по делото я приема. Но решава, че фалшифициран протокол не е причина да се касират изборите, а въпросът кой е фалшифицирал протоколите е "ирелевантен".

Идеално. Изобщо да не се връщат

,,Темата за гласуването на хартия или с машина е тема, по която сме говорили много. Припомням, че в момента обсъждахме и подкрепихме проект на БСП за даване на възможност на българските избиратели да имат избор дали ще гласуват с хартиена бюлетина или с машина“, посочи Атанасова. Тя уточни, че единственото, което ще се промени, е начина на преброяване. Любимите им флашки се заместват от физическо преброяване на хартиен носител на вота на българските граждани, т.е. няма да има манипулации на вота, защото всички секционни избирателни комисии имат членове от всички парламентарно представени партии, допълни Атанасова.

Кирчо е българския Зеленски! Трябва да бъде изгонен от страната възможно най-скоро

Няма толкова акъл! Да поведеш цяла нация, да се жертва се иска сиво вещество.

Да бе, да! Кирчо и представа си няма от военно обучение.....като нищо ще вземе да се претрепа сам!

При 14% НЕВАЛИДНИ бюлетини и 80% СГРЕШЕНИ протоколи Барба Ганьос Правеше избори. Такива %-и се срещат САМО в РБ. ... А Корнелия може ДА ПРИВЛЕЧЕ някой и друг избирател с ХАРТИЕНАТА бюлетина, но ЩЕ ЗАГУБИ ПОВЕЧЕ от ФАЛШИФИЦИРАНЕТО на бюлетините и протоколите.

Ти си 82% сбъркано, скъпо чадо...

Всичко което жълтопаветниците направиха досега беше в ущърб на България. Щом са твърдо за мадуровките, значи хартиената бюлетина просто е необходима за доброто на страната. Странно е разбирането им за демокрация. "Като говориш с мен ще мълчиш". Това ли научихте в Харвард бе крадливи лъжци с обратна резба???

Избори могат да се манипулират и фалшифицират всякак - и с хартиена бюлетина, и с машинно гласуване. Е, всеки си има предпочитания. Само не разбирам защо очаквате да развълнувате с това избирателите, които (поне повечето от тях) отдавна са отвратени от всички вас.

С тия декларации и циркове ПП си спасяват кожата, защото отклоняват вниманието от енергетика, газ, парапети и всякакви други глупости, които опасно ги приближават не само до срив на поддръжниците си, но и до разследвания и наказания. Но ДБ? Още ли ще се водят от тоя нефелен Атанасов, който е председател вече сам на себе си и който говори нелепости от вида "последните избори ги купиха? сега искат да откраднат тези?," но същевременно с машини е най-честното гласуване? Пълна шизофрения. И ако извадят пак хулигани да мятат яйца и да носят ковчези, да си знаят, че този път номерът им няма да мине.

ти ли си. Мишо, да пием по бира.

Недоволен че и плаче с Кокора и Христо дбто и той завършил у Харвард -алваджии.

Какво задкулисие БЕ, всичката измет сте на показ, хората ви знаят поименно.., повръща им се вече като чуят гласуване, избори... Колкото и да не ви се вярва народът не е чак толкова наивен, ако на хоризонта имаше нещо стойностно щеше да излезе масово и да го избере... Ниската избирателна активност говори само за едно- на хората им е все тая кой боклук ще ги управлява, от коя партия и с чие лице.. важна е ориентацията, посоката, докато е правилната- ще сте там, в противен случай ще сте аут- това е!

Аз съм на мнение, че хората които постоянно живеят в чужбина да не гласуват. Все пак като гласуваш избираш как да се харчат парите на данъкоплатеца. Демек държавата като една фирма и гражданите са акционери и решават как и кой да управлява тази фирма. И тук идва въпроса.... Защо някой който не плаща данъци, не внася в пенсионните фондове на България. Е защо този човек да решава МОИТЕ данъци как да се харчат. Като аз си давам почти половината заплата на тази държава под формата на различни данъци.

ㅤ

Процесорите на машините нещо започват да парят, а?..

Развали се

О не хората които постоянно ни натякват как ще бъдат само в опозиция плашат, че няма да преговарят за правителство ако не се откажат хартиените бюлетини. А то както никой с никой не е започвал преговори защото "ама трябва пръво да се предаде мандата преди да започнат преговорите" направо да се разпуска НС и да се насрочва нова дата. Пък дали ще стигнат парите за изборите и новите бюлетини само времето ще покаже.

Всички сте свини. Вие може и да не вярвате, но българите така ви виждат. Нещастници малоумни!

Вече стана ясно кои са мафиотите, които фалшифицират изборите. Това са ПП на Кирчо и ДБ на Гнома и Пинокио.

Кики, крадливо недоносче, а ти кога се връщаш "трайно" в Канада? Колко още трябва да ви търпим нахалните мутри с кокорещия се?

Абе до кога ще ни навирате тоя идиот Про100Киро и неговия мъдурник Асен