ДБ обвини ГЕРБ, ДПС, "Възраждане", БСП и "Български възход": Продадоха мача за еврозоната

Да хванем последния влак, защото цената за България е много висока, заяви Мартин Димитров

Обратно в новината

Коментари - ДБ обвини ГЕРБ, ДПС, "Възраждане", БСП и "Български възход": Продадоха мача за еврозоната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лидер по тъпотия сред лидерите тъпаци и тъпачки е тъпия като слонски гъз,еничерските гей товаришч ББориссова!!!

Тези"Убавци"продадоха майка и баща,пък за еднаа Еврозона сме загрижени.Те сами себе си продават,но ги копират само за временно ползване или на ИШлеме.САМОДОКАЗАЛИ СЕ!!!

Това плямпало Мартинчо /вечният депутат/ го слушам онзи ден в една телевизия,да разправя как Президента,понеже много искал да управлява,дал третия мандат на БСП,защото знаел,че няма да могат да съставят правителство и той пак щял да управлява със служебно правителство.А не ще да признае,че редовно правителство няма,защото в парламента има 240 празни глави/ с малки изключения/, които не могат да превъзмогнат егото и ината си и не желаят да се обединят в името на България.В това отношение ДБ,ГЕРБ и ПП са лидери по тъпотия.

Евро зона аааа да крадете повече продажници скапани

Скапани небръснати шимпанзета американски подлоги от къде на къде ще ни вкарвате в еврозоната направете референдум и каквото народа каже омръзна ни някой друг да решава вместо нас

Тоя съсел е една държанка и слуга на олигарсите долно същество и нищо повече

Кривогледия пловдивски фъфляк може да се фане за палците.

Маафтинчо Димитлофф жив ли е още?

"Демократична България" обвини в договорка депутатите на ГЕРБ-СДС, ДпС, "Възраждане", БСП и "Български възход" И какво чудно има в това ? Та това са децата на БКП. Докато не бъдат изхвърлени на бунището в България ще царува беззаконието.

Иванчо на бунището ще заминат само ПП и ДБ и вся паплач като теб лайнар скапан

Останалите, до 240 броя, са им братовчеди Ментета ... Както тази сляпа мишка преди 12 години лобира да НЯМАМЕ НАЙ- РАЗВИТАТА ЕНЕРГЕТИКА НА БАЛКАНСКИЯ П-ОВ, сега пак си е свалил гащите на някой и лобира неистово за еврозоната... БОКЛУК!!!

Тоя специалист ни доказваше че нямаме нужда от нови енергийни източници,сега всички Мисирки мълчат,ама попитайте то този ВЕЛИК гении сега ТРЯБВАТ ЛИ НИ НОВИ ЯДРЕНИ МОЩНОСТИ,КОГАТО ВЗИМАШ ПОВЕЧЕ ОТ 10000 ЛЕВА ,ТИ Е ВСЕ ТАЯ КОЛКО СА ДАНЪЦИТЕ

Правилно

Мартин Димитров, а? "Продали мача", а? Вашта м---а! За вас съдбините на хората и България са игричка някаква, квартално мачле някакво! Кво толкова, нали бе майкопродавници?! Що не видите, какво става в Хърватска след въвеждането на еврото - само за един месец! Вие много добре виждате, но си траете, щото не ви изнася! Не на еврото поне докато доходите на българите не се изравнят със средните за ЕС! Да се приеме сега просто ще ни доунищожи!

Простак , Искаш да плащаме гражданска Застраховка от 600лв.

Ристьо, в политиката не е като в математиката. С ПП 2 плюс 2 няма да ви е 4. Повече от 20% няма да вземете на изборите.

Лаладжиите не са по сметките.

На ДБ и ПП влака ще е с One way ticket.

Те Възраждане най-хубаво ще ви оправят като дойдат, продажници

Ама чакай малко, Възраждане правят референдум и са ПРОТИВ еврозоната. Не знам как тоя смешник очаква точно те да му подрепят лайната за еврозелниците...

Ае, ти, пък ... детайли ... Важното е да обвинява другите в заговори срещу народа, нищо че баш влизането в гейрозоната ще ни докара само беди ...

очила...

Матринчо продължава да говори пълни глупости, както обикновенно. ПП проявяват голяма глупост, като се съюзяват с провалени политици, кавито са ДБ.

забравихме че в новата си исторя - век и половина, не винаги сме имали стабилна валута. Сега я имаме. Тази стабилност идва от валутния резерв и ресусрсите с които разполагаме. Какво искам да кажа? Искам да кажа, че когато отборът печели, не се правят смени. В случая нашият отбор върви добре. Ако още 20 години задържим стабилната влаута, поне нашите деца ще се видят в една нормална и средноевропейска среда. От друга страна, срива при приемането на еврото ни най-малко не е изключен - финансовия и дмографския. Справка Итлаия, Испания и Гърция! Че и балтийските са добър птимер. На другата тсрана са ПОлша, Унгария, Швеция и пр. Не, не казвам, че ЕЗ е забранена зона за нас. Казвам ,че няма какво да се бутаме там на всяка цена и колкото се може по-бързо. А след като ни отрязоха от Шнеген и ни забиха нож в гърба с Македония, съвсем няма какв ода припиряме!

Е демографски къде по-зле? До 3 милиона ман-гали ли?

А, ти си мислиш, че не може по-зле ли?

Вчера май беше - гледах по някакви новини ухиления до уши Лорер, който обясняваше, че щяли да се коалират с ДБ за изборите, за да продължат позитивните промени в България, които те започнали. Едва не метнах ножа по него. Парно нямам, но плащам по 200 лв. месечно за топло. Икономисвам ток и вода, но сметките растат. 3а 30 лв. в магазина преди година купувах храна за 3 дена, сега - за един. Преди година можех да си позволя почивка в хубав хотел по празниците, днес това са хиляди левове. Вече съм работеща бедна. И сега Мавтинчо Димитвов да ми истерясва... за още пари от моя джоб... за мое благо???... някак си не е красиво. Чувствам, че няма да гласувам за тях чисто по естетични съображения :)))

Е то това е планът, повечето работещи да са бедни, а богатите да не работят нищо реално. Работата не цели да забогатеш, а де умреш от глад.

Слизане от потъващия кораб, наречен "ЕС" - това е най-важното за България в момента. Но или сте късогледи, или купени, за да го видите. А че нямате топки да го направите, е отделна тема.

Като дойде еврозоната спират далаверите те за това не искат а се правят на инициатори разказват само кучетата вълка козината си мени нравите не

Само дебили си мислите, че еврогейзерите не въртят далавери. Техните далавери толкова големи и мащабни, чак умопомрачаващи, че не ви стига акълът да го осъзнаете. Назапад хиляди инженери си изкарват прехраната, като проектират дефекти, с които да съкратят живота на уредите и машините до малко над гаранционния срок. Някъде гледах интервю с един химик, който каза, че още преди десетилетия са били създадени бои, които са едва ли не вечни. А, на него буквално му плащат каруци с пари, за да измисля начини да съкращава живота на тези бои до едно-две десетилетия. За колите - по-скоро 8-9 години.

Да, продажници. Явно са осигурили своите деца, защото не мислят за нашите. Не приемат нещо, заради лъжата, че цената на гражданска отговорност ще скочи. Жалко за тази държава...

Никаква еврозона не ни трябва . Тоя кривоглед лумпен да хваща лопатата че работа го чака .

ПП и ДБ шайка престъпници сочат останалите престъпници с пръст. Затвор за вас гадове продажни

Абе кой ти иска Еврозоната в България ? Вие един файтон Маймуни искате да легарезирате откраднатото от нас превърнато в Евро ! БЪЛГАРИНА КАЗА ВЕЧЕ , НЕ НА ЕВРОТО В БЪЛГАРИЯ ! През 2025 година се разпада ЕС и еврото изтича в Канала !

Този и още десетина плюнки с по 5 ника "управляват" страната във форума за хардуер. Няма такива палячовци.

Прав си!

Yann

На нито един политик не му пука за Еврозоната! Пука им за над 33 млрд.евро валутен резерв на БНБ, от който 10% ще отидат в ЕЦБ, като депозит, а останалите ще бъдат изпапкани от нашите "можещи" политици. Това е истината за Еврозоната!

Радев им направи голям жест на тия и подмяната, като ги остави да си празнуват празника в парламента и чак тогава да се пръждосват.

_stankow

Ами като гледаме какво стана в Хърватия, и като помним какво стана в Гърция - правилно са направили ! Таман сме събрални някой лев - айде ковид, айде инфлация, айде еврозона и спестяванията не наполовина, ами на третина. И защо ? За да можели американците да си оправят дълга !

ㅤ

Ама много се извинявам на мравояда, ама и аз не искам 600 лв ГО! Затова бойкот и от мен.

Мартин Д. действително ли е толкоз тъп колкото изглежда?

_stankow

Не е тъп. Продажен е.

Тц. По-тъп е.

Щом киртаци и помияри като Ристю Лодкаря и Мартинчо Олигофренясалия така драпат и призовават да се влезе в еврозоната значи логично е да се направи точно обратното. Тези двамата са някаква порода редки идиоти за които всичко проамериканско и пробрюкселско е добро независимо дали е добро и за България, нейните народ, икономика, интереси и тн. Тези двамата и оня джобния тенис, така де джобния генерал, като чуят Русия и почват да треперят и да изпадат в конвулсии придружени с отделяне на много жлюч и плюнки плюс яко насиране. Това са хора които и от самолет личи, че са на хранилката на Козяк и усвояват грантове в полза на чужди държавни интереси. Те нямат качествата и капацитета да се занимават с политика и да водят такава, а са посочени и назначени за политици и то десни. Я сравнете демократа Ристю с демократа Орбан или Мартинча с Моравецки. И онези не обичат руснаците, но гледат първо интересите на своята страна, а Орбан го уважават и във Вашингтон и в Москва и в Пекин. Кога у нас ще има такъв "демократ" дето да се радва на уважение от трите големи сили в света в момента? Затова тия двамцата за ръчичка и да се потапят в канала където им е мястото. Ристю да каже къде са "даренията" от Нексо-то, а не да лае за застраховките. Явно Лев Инс са бутнали яко кинти щото те са едни от мизерниците дето имат пряка облага да се прокара тоя закон иначе ще трябва да обявяват фалит. Освен това ДейБъ манипулират публичното пространство, защото вчера една юристка обясни, че няма нищо подобно и членството ни в еврозоната не е обвързано по никакъв начин с предложенията за промяна в закона за който Мартично реве понеже едното е от държавен характер, а другото от частно правен такъв, тъй че реално няма връзка между двете и тия кавали манипулират общественото мнение в полза на едни фалирали копелдаци занимаващи се със застраховане.

на коментиращия -особено в частта за ОРБАН

ДА ИЗГОНИМ ДБ в еврозоната и да се отървем от тях!

Олеле какви политици....мартинчо батьовото личи ти...

Леви цели с десни инструменти. От шизофреници какво искаш да направят. Те незнаят какво искат, камо ли какво да направят.

Браво - да го духа евроцоната!

Този некадърник говори за някакви инвестиции! Какви инвестиции, когато вече няма кой да работи. От 9 милиона, благодарение на демокраДи като него сме останали 5 милиона на територията. Предимно пенсионери и ман-гали! Тук преимуществено са нерентабилни производства и такива в които няма хай-тек. Сал на износ на електроенергия и оръжия се крепим. Добре че навремето рашките ни ги направиха! Кой ще инвестира в най-бедната колония на Европа. Могат само да източват мозъци и природни ресурси за жълти стотинки.

Ако закона за застраховането, който предлагат е като законите против Гешев, ми прави са хората да го бламират! Пък ако не искат да ни приемат, катвото и да направим, няма да ни приемат! Справка - Шенген?

Мартинчо, не е просто дебилен той е инфантиленглупендер с психичниоткронения….

Глупавата олигархия си търси виновници...

Гласувай! Купи на Хардвардските Измамници билет за Титаник! Спаси България!

Гробарите имат най-много бели роби в България и много ясно са против влизането в Еврозоната. Иначе ще трябва да им вдигнат заплатите.

Ей тая еврозона бе! Голямо драскане натам, голямо мрънкане. Работата направо е не на живот, а на смърт! Изтървем ли "златната" възможност явно ще умрем. Еврозоната е по-важна от въздуха и водата за нашите палави ДеБета и ПеПета... Интересно как сме живели досега... Ама такива сме си ние - тъпи балкански субекти, оцеляваме въпреки и напук на всичко.

а може ли да ви пратим там, където Стоичков праща всички?!? Последния влак за там хванете и повече не се връщайте никога!

ДБ с този мартин се продадоха на Трактора.Какви избори какви 5 лева Бойко ще ви размаже като дървеници.Продажници.

Затова не иска евро или ако го иска, то при друг курс! Влезем ли е еврото - край на далаверите на мафията в размерите които правеше до момента! Мислете овце! В момента в който обявим че се отказваме от еврото, това автоматично означава - отваряне на преговорните глави... сиреч - излизане от ЕС....а това овце прости означава че се връщате поне 50 години назад...и тук всичко ще се посипе като пепел - хиперинфлация и ограбване! Не си еврото, с без еврото ще обеднеете! Кои имаха най голямата инфлацията 2022 х - тези, детето нямат евро! Мафията не ще евро, щото трябва да дава евро заплати...с значи ще и падне печалбата!

Тия дето пишат са на копейки и гербаджии тролската фабрика, някое куче има по-голям шанс да те разбере.

Това, че не приемат лобисткия закон на ДБ за Гражданската отговорност най-малко ще навреди на приемането на еврото. По-голям проблем е дефицитите които се правят. Асен ви Василев излезна и каза до 3 години дълга да стигне от 30 и няколко милиарда на 55-60 милиарда. А ПП-то ви обикаля и лъже младите им избиратели, че са за влизане в Еврозоната, но раздават пари на килограм, не инвестират в нищо, теглиха през седмица дългове, провалиха Плана за въстановяване и не знам дали има страна, която не е взела нищо до сега от него. ПП-то ви са придвидили дългове следващите години 3 години и лъжат, че са за влизане в Еврозоната. Сега Мартин ви Димитров вижда на къде отива държавата след Промяната им и бърза да обвини други за провала следващата и по-следващата година, а те разбира никаква вина нямат :(

Това, че влизането на България в еврозоната ще е от голяма полза е факт. Ама все пак, това не значи влизане в еврозоната на всяка цена. Нито означава влизане в еврозоната в политическа криза и с служебни правителства. За влизането в еврозоната, като минимум ни трябва стабилност правителство способно да приема решение и да реагира при вземането на решения в полза на държавата.