Коментари - ДБ искат от Демерджиев списък на пътувалите в колата на главния прокурор | Днес.dir.bg

ДБ искат от Демерджиев списък на пътувалите в колата на главния прокурор

Кои са лицата, които са придружавали Иван Гешев, настоява да разбере депутатката Стела Николова

Обратно в новината

Коментари - ДБ искат от Демерджиев списък на пътувалите в колата на главния прокурор | Днес.dir.bg

Коментари

По информация от самият Гешев децата и жена му са били в колата !

И аз искам списък от парапета.

Добър ден, г-н Гешев... Как сте? - Бомба съм... :)

Тая овца Стела що не погледне партньорите от ПП (Подпираме по Парапетите), където Лена МустакЯ се явяваше първа лапачка на kypa на Простото и по тая линия за една година получи 20 заплати от държавата... На тоя фон, че Гешев возил жената и децата в служебната кола и това притеснява ДайБългария е направо смехотворно....

Късмета ни такъв! Ако беше успял този атентат, съдебната реформа за отстраняването на главния прокурор щеше да е приключила! Нещо повече, в момента вече можеше да си имаме нов главен прокурор и сега щяхме да празнуваме!

Никой не е длъжен да им дава на тях информация, която е конфиденциална. Гешев може да не е цвете, но е добре, че го има и разваля спокойствието на сороосоидно-помиярските партии като ПП и ДБ. На такива боклуци никога не трябва да им се дава власт, защото тогава ще видим какво е държавата да се управлява от злобни и продажни изроди, без грам морал и човешко достойнство.

За пратката на Асенка мога да кажа едно : човек, който не е ходил казарма, не е чувал дори калашник, не е бил на мястото на взрива - та такъв човек да обяснява за пиратки и бомби - смях, смях и още смях. Сигурен съм, че ако кихна във врата на Асенка ще подскочи до тавана от страх

Въпросът не е алогичен в никакъв случай. Толкова много неща се разкриха в подробности пред пресата, защо не и това? Случаят е обществено значим и не е лошо всички факти да бъдат публични, поне доколкото е възможно това.

Аз искам да разбера кой е бил в леглото на тая от Доносническа българия

Геша с половин уста каза, че децата бяха с него и се уплашиха. И защо това, с кого пътува трябва да е тайна? Осообено ако използва служебна кола и охрана за лични цели?

Много жалка реакция от Бориславоеа, Асен Василев, ДБ. Едно е да не харесваш даден човек, съвсем друго е да му желаеш злото и едва ли не да желаеш смъртта му. От ПП ДБ само дето не изразиха съжаление, че Гешев е жив. Много грозно поведение от тях. Мога само да добавя, че злобата не е признак за интелигентност

Киро Шизофренията употреби МС и Конституцията за лични цели и нямаше последствия, сега ще се циганим за едно возене със служебната кола....

Е как кой. Там са били Боко, Таки, Кой и Каскета.

Даже и 1/3 от нещата не знаеш, ама нейси. Внушава си обратното

Кога ще го канонизираме Каскети Галфоне, някой знае ли? Преди или след Тиквата?

Ще заложа на кака Сийка ...

Тая овца ПОстелКа що не погледне партньорите от ПП (Подпираме по Парапетите), където Лена МустакЯ се явяваше първа лапачка на kypa на Простото и по тая линия за една година получи 20 заплати от държавата... На тоя фон, че Гешев возил жената и децата в служебната кола и това притеснява ДайБългария е направо смехотворно..

ПОстелКа, само чекмеджето и кюлчетата са истински, останалото пунта-мара, в това число и ти

Ами разследвай бре, Галфоне! Нали над теб е само Бог?

Кики Шизофренията употреби МС и Конституцията за лични цели и нямаше последствия. С Конституцията си избърса гза, сега ще се циганим за едно возене със служебната кола.... Ганьо, Ганьо

Че той женен ли е? Не живееше ли с някаква жена на семейни начала?

А, кой да канонизираме - Киро Истината и kypa му ли? Любовник номер едно на Републиката

Аз искам списък с датите и часовете на пиците доставени в МС след 17ч. За кристалите явно няма да ми отговорите.

Тая е много проста оФца. Вътрешният министър няма право да изнася информация по случай, по който тече разследване. Да пита прокуратурата като толкова й е приоритетно това, а не проблемите на хората, за които уж е избрана да е в НС.

Леле, какъв сталинист си имаме. Има човек, има проблем, няма човек, няма проблем. Ами то по тази логика да избием всички българи и проблемите ще свършат. Ама ще утепат и теб байно, защото и ти на някой си неудобен.

Това е същата гнусна умнокрасива измет ,които обвиниха Герб и Бойко за убийството на русенската журналистка! Гредата в окото си не виждат,а сламката на другите! Мръсни,долни,подли ,зли- гьонсуратя на подмяната!

Това нещо на територията вече наистина не е държава. Очаквах, че поне чувството за самосъхранение ще подтикне политиците към подкрепа на главния прокурор. Нали са от едно котило - на властимащите. Но явно ППДБ не са властимащи, а обикновени марионетки на Черепа и Маджо.

Оная протестиращата проКУРорка с джуките....

С толкова злобни и жалки човечета, като тези от ПП и ДБ - България не може да види добро. Злобните и отмъстителни хора са много опасни

Да не се окаже бойковата Мата Хари? Никой не я знае коя е...

Большай театър репички да яде. Страшни постановки тоя сезон. Служителите на НСО потвърдиха, че деца не е имало с Каскета. Иначе преглед на твърдения и факти станали ясни до сега. Те са на шефа на следствието: 1. Взривът е насочен да убива минаващите на пътя Опровержение – мястото е под пътя и с наклон в обратна посока. Ако беше на склон, по-висок от пътя, с посока на самия път, нещата щяха да стоят по друг начин. Затова се виждат следи от някакви сачми по дърветата надолу и никакви щети по пътя, до който е гръмнал взрив. Интересно е дали има поне едно попадение по колите. Не показаха нито едно. 2. Взривът е вдигнал огнен стълб висок 4-5 метра Опровержение – дръвчето, под което е взривът, е цъфнало и даже не е обгоряло. Непокътнато е. 3. Взривът е 3 кг. тротилов еквивалент Опровержение – такова количество взривно вещество щеше да изкопае ров през пътя. А не са пострадали даже малките бордюрчета, които са на по-малко от метър от мястото на взривяване. 4. Взривът е изкопал дълбока ЯМА с диаметър 3 метра Опровержение – от показаното по телевизията няма такава яма. Само е окосена тревата. 5. Терористичният акт е подготвен изключително професионално. Самото изпълнение е много професионално Опровержение – взривът не е поставен на подходящо място, защото насочва взривната вълна в обратна посока, не е достатъчно взривното вещество, не е взривен в точния момент. Остава само обида от внушенията, непрофесионализма на журналистите, реакцията на ГЕРБ, Възраждане, Слави (малкото ДПС го наричат).

Тая зелена демократка е същата умнокрасива шафрантия,която кри ислямски терорист в България и я хванаха да отглежда нива с марихуана с нпо грантове по европроект!

Защо не ни вярвате?

Гледайте само що са лежачи на големи заплати, пък ще имаме икономика. Е няма да има.

Какви са тия простотии бе? От ППДБ не знаят ли, че покушението е дело на руснаците и е наредено лично от Путин? Така говорят 2/3 от евроатлантиците. Тия от ППДБ да не са някакви путинисти?

Е трябва да си отработят комисионната на Къро и Бобока...

Аман от форумни разбирачи. Прочел си малко инфо от нета и за една нощ стана и сапьор и бомбаджия. Много сте смешни, такива недоклатени, които и казарма не сте ходили, на мястото на инцидента не сте били, обаче обяснявате по форумите..., анонимно, разбира се! Асенка Василева и тя колко много ги разбира нещата, калашник не е виждала и хващала, бе знае какво е откат и как "рита" *в челюстта, тръгнала да ми обяснява за пиратки. Асенка по-добре да обясни за 9те млрд, които изчезнаха за 7 дни в Декември!

Че има толкова балъци, дето вярват на Свирка Милева и Каскета, че е имало покушение!

ти като си разбирач що не ни светнеш по-добре за лъжите на гешефтурата, само общи приказки пак...

Късопишков, ревнуваш ли?

Ааа, семейството диви прасета, изровили "кратера" край пътя, други неща приказват :)))

Ако това не ти харесва, можеш да се изнесеш по която искаш отсечка от 500-те милиона километра магистрали, направени от Меси от БанкИ :)

Асен Василев: "Това, което се вижда от снимките от покушението на Гешев, е по-скоро като пиратка, уплашила зайци" Мда, гледайки ТРАПА и НАКЛОНЕНОТО дръвче, всеки би го помислил.

Ела да набия два токата ,че да се кротнеш ,лаладжия...

Галфонсо, аз пък мисля, че Асенка не е ходил казарма, не е виждал и чувал граната и по тая причина да говори за бомби и пиратки е много нелепо. Да говори за кражби - в тях е добър! И бившият му работодател от Англия го каза

Каскета малко се оплете в лъжите си... децата много се били уплашили... Да каже като мъж пътували ли са жена му и децата в колата или не.

Дебилите на България пак счупиха тъпомера.

Първо Бориславова да каже с колко лапания си договори стотици хиляди в заплати от държавата, пък после и Гешев ще каже за едното возене с кола

Има ли ЕДНО ЕДИНСТВЕНО нещо, казано пред мисирките от тези ДЕБИЛИ от Прокуратурата, което да не се оказало лъжа?

Сега се оказа че "специалист от Израел" не е извършил оглед! Утре ще се окаже, че Гешев не е бил в колата! Тези хора позорят правосъдната система и цяла България!

Коментари - ДБ искат от Демерджиев списък на пътувалите в колата на главния прокурор | Днес.dir.bg

ДБ искат от Демерджиев списък на пътувалите в колата на главния прокурор

Кои са лицата, които са придружавали Иван Гешев, настоява да разбере депутатката Стела Николова

Обратно в новината

Коментари - ДБ искат от Демерджиев списък на пътувалите в колата на главния прокурор | Днес.dir.bg

Коментари

По информация от самият Гешев децата и жена му са били в колата !

И аз искам списък от парапета.

Добър ден, г-н Гешев... Как сте? - Бомба съм... :)

Тая овца Стела що не погледне партньорите от ПП (Подпираме по Парапетите), където Лена МустакЯ се явяваше първа лапачка на kypa на Простото и по тая линия за една година получи 20 заплати от държавата... На тоя фон, че Гешев возил жената и децата в служебната кола и това притеснява ДайБългария е направо смехотворно....

Късмета ни такъв! Ако беше успял този атентат, съдебната реформа за отстраняването на главния прокурор щеше да е приключила! Нещо повече, в момента вече можеше да си имаме нов главен прокурор и сега щяхме да празнуваме!

Никой не е длъжен да им дава на тях информация, която е конфиденциална. Гешев може да не е цвете, но е добре, че го има и разваля спокойствието на сороосоидно-помиярските партии като ПП и ДБ. На такива боклуци никога не трябва да им се дава власт, защото тогава ще видим какво е държавата да се управлява от злобни и продажни изроди, без грам морал и човешко достойнство.

За пратката на Асенка мога да кажа едно : човек, който не е ходил казарма, не е чувал дори калашник, не е бил на мястото на взрива - та такъв човек да обяснява за пиратки и бомби - смях, смях и още смях. Сигурен съм, че ако кихна във врата на Асенка ще подскочи до тавана от страх

Въпросът не е алогичен в никакъв случай. Толкова много неща се разкриха в подробности пред пресата, защо не и това? Случаят е обществено значим и не е лошо всички факти да бъдат публични, поне доколкото е възможно това.

Аз искам да разбера кой е бил в леглото на тая от Доносническа българия

Геша с половин уста каза, че децата бяха с него и се уплашиха. И защо това, с кого пътува трябва да е тайна? Осообено ако използва служебна кола и охрана за лични цели?

Много жалка реакция от Бориславоеа, Асен Василев, ДБ. Едно е да не харесваш даден човек, съвсем друго е да му желаеш злото и едва ли не да желаеш смъртта му. От ПП ДБ само дето не изразиха съжаление, че Гешев е жив. Много грозно поведение от тях. Мога само да добавя, че злобата не е признак за интелигентност

Киро Шизофренията употреби МС и Конституцията за лични цели и нямаше последствия, сега ще се циганим за едно возене със служебната кола....

Е как кой. Там са били Боко, Таки, Кой и Каскета.

Даже и 1/3 от нещата не знаеш, ама нейси. Внушава си обратното

Кога ще го канонизираме Каскети Галфоне, някой знае ли? Преди или след Тиквата?

Ще заложа на кака Сийка ...

Тая овца ПОстелКа що не погледне партньорите от ПП (Подпираме по Парапетите), където Лена МустакЯ се явяваше първа лапачка на kypa на Простото и по тая линия за една година получи 20 заплати от държавата... На тоя фон, че Гешев возил жената и децата в служебната кола и това притеснява ДайБългария е направо смехотворно..

ПОстелКа, само чекмеджето и кюлчетата са истински, останалото пунта-мара, в това число и ти

Ами разследвай бре, Галфоне! Нали над теб е само Бог?

Кики Шизофренията употреби МС и Конституцията за лични цели и нямаше последствия. С Конституцията си избърса гза, сега ще се циганим за едно возене със служебната кола.... Ганьо, Ганьо

Че той женен ли е? Не живееше ли с някаква жена на семейни начала?

А, кой да канонизираме - Киро Истината и kypa му ли? Любовник номер едно на Републиката

Аз искам списък с датите и часовете на пиците доставени в МС след 17ч. За кристалите явно няма да ми отговорите.

Тая е много проста оФца. Вътрешният министър няма право да изнася информация по случай, по който тече разследване. Да пита прокуратурата като толкова й е приоритетно това, а не проблемите на хората, за които уж е избрана да е в НС.

Леле, какъв сталинист си имаме. Има човек, има проблем, няма човек, няма проблем. Ами то по тази логика да избием всички българи и проблемите ще свършат. Ама ще утепат и теб байно, защото и ти на някой си неудобен.

Това е същата гнусна умнокрасива измет ,които обвиниха Герб и Бойко за убийството на русенската журналистка! Гредата в окото си не виждат,а сламката на другите! Мръсни,долни,подли ,зли- гьонсуратя на подмяната!

Това нещо на територията вече наистина не е държава. Очаквах, че поне чувството за самосъхранение ще подтикне политиците към подкрепа на главния прокурор. Нали са от едно котило - на властимащите. Но явно ППДБ не са властимащи, а обикновени марионетки на Черепа и Маджо.

Оная протестиращата проКУРорка с джуките....

С толкова злобни и жалки човечета, като тези от ПП и ДБ - България не може да види добро. Злобните и отмъстителни хора са много опасни

Да не се окаже бойковата Мата Хари? Никой не я знае коя е...

Большай театър репички да яде. Страшни постановки тоя сезон. Служителите на НСО потвърдиха, че деца не е имало с Каскета. Иначе преглед на твърдения и факти станали ясни до сега. Те са на шефа на следствието: 1. Взривът е насочен да убива минаващите на пътя Опровержение – мястото е под пътя и с наклон в обратна посока. Ако беше на склон, по-висок от пътя, с посока на самия път, нещата щяха да стоят по друг начин. Затова се виждат следи от някакви сачми по дърветата надолу и никакви щети по пътя, до който е гръмнал взрив. Интересно е дали има поне едно попадение по колите. Не показаха нито едно. 2. Взривът е вдигнал огнен стълб висок 4-5 метра Опровержение – дръвчето, под което е взривът, е цъфнало и даже не е обгоряло. Непокътнато е. 3. Взривът е 3 кг. тротилов еквивалент Опровержение – такова количество взривно вещество щеше да изкопае ров през пътя. А не са пострадали даже малките бордюрчета, които са на по-малко от метър от мястото на взривяване. 4. Взривът е изкопал дълбока ЯМА с диаметър 3 метра Опровержение – от показаното по телевизията няма такава яма. Само е окосена тревата. 5. Терористичният акт е подготвен изключително професионално. Самото изпълнение е много професионално Опровержение – взривът не е поставен на подходящо място, защото насочва взривната вълна в обратна посока, не е достатъчно взривното вещество, не е взривен в точния момент. Остава само обида от внушенията, непрофесионализма на журналистите, реакцията на ГЕРБ, Възраждане, Слави (малкото ДПС го наричат).

Тая зелена демократка е същата умнокрасива шафрантия,която кри ислямски терорист в България и я хванаха да отглежда нива с марихуана с нпо грантове по европроект!

Защо не ни вярвате?

Гледайте само що са лежачи на големи заплати, пък ще имаме икономика. Е няма да има.

Какви са тия простотии бе? От ППДБ не знаят ли, че покушението е дело на руснаците и е наредено лично от Путин? Така говорят 2/3 от евроатлантиците. Тия от ППДБ да не са някакви путинисти?

Е трябва да си отработят комисионната на Къро и Бобока...

Аман от форумни разбирачи. Прочел си малко инфо от нета и за една нощ стана и сапьор и бомбаджия. Много сте смешни, такива недоклатени, които и казарма не сте ходили, на мястото на инцидента не сте били, обаче обяснявате по форумите..., анонимно, разбира се! Асенка Василева и тя колко много ги разбира нещата, калашник не е виждала и хващала, бе знае какво е откат и как "рита" *в челюстта, тръгнала да ми обяснява за пиратки. Асенка по-добре да обясни за 9те млрд, които изчезнаха за 7 дни в Декември!

Че има толкова балъци, дето вярват на Свирка Милева и Каскета, че е имало покушение!

ти като си разбирач що не ни светнеш по-добре за лъжите на гешефтурата, само общи приказки пак...

Късопишков, ревнуваш ли?

Ааа, семейството диви прасета, изровили "кратера" край пътя, други неща приказват :)))

Ако това не ти харесва, можеш да се изнесеш по която искаш отсечка от 500-те милиона километра магистрали, направени от Меси от БанкИ :)

Асен Василев: "Това, което се вижда от снимките от покушението на Гешев, е по-скоро като пиратка, уплашила зайци" Мда, гледайки ТРАПА и НАКЛОНЕНОТО дръвче, всеки би го помислил.

Ела да набия два токата ,че да се кротнеш ,лаладжия...

Галфонсо, аз пък мисля, че Асенка не е ходил казарма, не е виждал и чувал граната и по тая причина да говори за бомби и пиратки е много нелепо. Да говори за кражби - в тях е добър! И бившият му работодател от Англия го каза

Каскета малко се оплете в лъжите си... децата много се били уплашили... Да каже като мъж пътували ли са жена му и децата в колата или не.

Дебилите на България пак счупиха тъпомера.

Първо Бориславова да каже с колко лапания си договори стотици хиляди в заплати от държавата, пък после и Гешев ще каже за едното возене с кола

Има ли ЕДНО ЕДИНСТВЕНО нещо, казано пред мисирките от тези ДЕБИЛИ от Прокуратурата, което да не се оказало лъжа?

Сега се оказа че "специалист от Израел" не е извършил оглед! Утре ще се окаже, че Гешев не е бил в колата! Тези хора позорят правосъдната система и цяла България!