ДБ и ПП искат временна комисия за Пловдивския панаир

Ще настояват още да получи статут на паметник на културата. ГЕРБ пък дават сделката на съда

Обратно в новината

Коментари - ДБ и ПП искат временна комисия за Пловдивския панаир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте пискали! Панаирът си е мой!

...каква хубава двойка...

Единственото, което гнусното червено русофилистично прасе гергов умее е да краде държавна и общинска собственост, давайки подкупи на продажната администрация. Това са и единствените му инвестиции - в корупционни схеми. Други разходи няма и му излиза евтино. После продава откраднатото и от това живее. Напълно е неспособен да стопанисва и развива. Само краде и продава. Комунист, руски гражданин и почетен консул на Путя.

Руският гражданин Георги Гергов благодари на турския гражданин Бойко Борисов Ага за пловдивския панаир. Гласувайте задължително с хартиена бюлетина на изборите. Другото оставете на нас

Хайде сега комисия. Как може да развалиме далаверата. Ще гушнат панаира, а после други ще бъдат виновни.

Затваряйте хранилницата ви наричаща се още НС и си правете каквито комисийки за каквото си искате по домовете и офисите ви, за да си плащате от джобовете а не от джоба на хората. Не ни вълнува ни Пловдивския, ни Украйна, защото не ни вълнуват вашите интереси.

КО КАЗА БЕ КАЛИНКЕ ГЕРБЕРСКА?

Самите вие умнокраДЛИви сте временни. По-точно кратковременни. Слави ви направи услуга като ви свали. Щяхме да ви гоним с камъни по улиците.

КО КАЗА БЕ КАЛИНКЕ ГЕРБЕРСКА

634 627 и се увеличаваме. А вие жълтопаветните партизани отивате в канала. Някои даже в затвора.

Община Пловдив подари на Иван Тотев толкова общински терени,че пред тях панаира изглежда като детска площадка.

Последния голям скандал е тъкмо с хора от ГЕРБ, действащи в полаза на Гергов и сега те ще дадат на съд сделката?

Хахаха, ОПГ ГЕРБ дават на съд сделка, в която участваха те :) И ако малоумния електорат пак им се върже - явно количеството мозък на територията клони към нула.

Само една гъска може да приписва греховете на комунистите на ГЕРБ. Е тия кухи опорки отивате в канала.

Това за ролята на корни е вярно! Тогава тя го играеше твърда седесарка- при костов.Но, сега съдът ще изпълни решението на гергов.ББ знае това и ще ревне гороломно- аз не съм дръжте съда.Ама онези 40 млн за дупката също са пари и той трябва да носи отговорност...... не политическа разбира се.

ПП и ДБ да питат Нинова!!! Ще им разкаже от първо лице... "С решение №773 от 10 ноември 2006 г. правителството на Сергей Станишев приема Стратегия за преструктуриране на панаира и дава ход на процедурата чрез увеличаване на капитала.... Същата седмица заседава и съвета на директорите на "Международен панаир Пловдив“ с председател Корнелия Нинова (зам.-министър), в който се взимат три важни решения... На 18 декември 2006 г. министър Румен Овчаров светкавично разглежда всички обстоятелства и взема Решение РД-21-325/18.12.2006 г. като принципал и собственик на капитала и приема увеличението на капитала с апорта на частната фирма...." "Как Пловдивският панаир се озова в ръцете на Георги Гергов?" - https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kak-Plovdivskiyat-panair-se-ozova-v-rucete-na-Georgi-Gergov-783041

Понеже не ни стана далаверата дайте да го обявим за паметник на културата. Че ако някой тръгне да разследва цялата сделка........

Ами научиха се, че от такива обявени за ''паметник на културата'' голяма далавера става а и апетитни имоти се придобиват след поредния ''инцидент'

То щото цъфнахме и вързахме като управлявахте, та сега и Пловдивския панаир ще оправяте!

Няма доказателства! Бойко и Пеевски са невинни! Чисти са като момини сълзи!

Няма доказателства за данъчни престъпления от страна на пеевски. Бсп-пеевски е най-подходящият човек за шеф на данс. Рашков дамаджаната-кой е пък тоя пеевски? Не го знам не го познавам нито съм го разследвал.

Най-големите далавери Гергов ги направи прегръщайки се с ГЕРБ и преди това със СДС.