България попадна в инвестиционната програма на саудитския крал

България ще бъде включена в голямата инициатива на краля на Саудитска Арабия за инвестиции. Това е заявил министърът на земеделието на Рияд Фахад Абдулрахман Балгунаим, който се срещна с българския си колега Мирослав Найденов, предаде "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - България попадна в инвестиционната програма на саудитския крал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние дали ще им изнесем агнета не е ясно, защото за да изнесем, трябва да ги имаме. Но че те ще продължат да строят джамии у нас на поразия, е ясно като бял ден, защото имат пари в изобилие. Така че и едното и дрегото зависи от нашето правителство, а не от някое друго. Но като се знае, че нашето правителство е част от американската администрация, е ясно какво ще стане.

виж форума и не питай ,,Кога Българите ще живеят добре""..

Колко е просто-агнета за нефт и то завинаги.Всички от борсата да пасат овце и то завинаги./бат Бойко/.

Не става ясно от статията за какво Миро Мършата е в С.Арабия.Какво точно цели с тази визита.Най-добре ще е като се върне Боко да го скалпира защото пак излага БГ както Младенов и Трайчо в Катар. За справка С.Арабия е с по-малко население от нас и не е ясно какъв пазар ще ни бъдат на с.с.продукти.

Поредната глупост, която не може да се оцени по никоя скала. Ако саудитците беха казали, че ще купуват тези продукти - добре, но те мислят да ЗАВЗЕМАТ БЪЛГАРСКИ ТЕРИТОРИИ!!!! Тези ... хора, не приличат на нас по нищо, по-добе да си запазят милионите за другаде.

България никъде не е попаднала! Ами системно и съзнателно е унищожавана откъм ресурси, земя и население.

Аз си мислех, че след онзи бизнес-КАТАРзис, отпратил Трайчо да пасе другаде и накарал Младенов да се поизповяда мааалко, няма да има повече подобни емоционални потресения, но не би. Ето на близкия хоризонт друга група с дълги бели роби и плажни чехли ...

Умен съм, но не се научих да крада. Парите ще търсиш при глупаци без скрупули.

Какъв срам! Да просим пари от тая средновековна ислямска деспотия, където на площадите отсичат с мечове глави, ръце и крака! Позор!!!

ЕЕЕ, НЕМОГА ПОВЕЧЕ ДА СЕ СДЪРЖАМ, ВЕЧЕ ЩЕ УМРА ОТ СМЯХ. ТОЗИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ НАГЛЕЦ В ЦЯЛОТО НЕКАДЪРНО ПРАВИТЕЛСТВО.

Цял свят се стреми към цивилизацията ние се загробваме с араби, турци и всякакви други с мислене и нрави отпреди няколко века. Това правителство вече е много вредно! То не води България към Европа, а към Ориента.

На саудитците сигорно доларите им са паднали от небето!!

"...Арабската държава е направила избора си заради...спазване на законовия ред, прозрачност в бизнес отношенията и липса на корупционна среда...: Хи-хи-хи!!!

Тоя конски доктор разбирал от всичко. Що не си лекува животните, пишман Министър.

Програмата на нашите" изключително начетени" управляващи е впечатляваща - Катар,Грузия ,"общо бъдеще с Турция",Саудитска Арабия, колапс на икономиката,замразяване на доходите,изпъждане на инвеститорите,изяждане на резервите,отказ от АЕЦ Белене,слугинаж и ибрикчийство.Не ми е ясно как някои още може да ги харесват?Или ,както прочетох в един форум-"попаднали сме в една лумпенска серия и имаме всички шансове да постигнем рекорд за най-тъпа нация "!

аз не само ги харесвам, мисля дори, че побри не е имало. Пак ще гласувам и се надявам да имат още един мандат. :)

Не е нужно арабите да инвестират (купуват българска държавна земя), за да имат от нашите плодове и зеленчуци! Ако имахме българско правителство, щяхме да произвеждаме и да им ПРОДАВАМЕ, каквото поискат.

Звучи като комунистически лозунг. Но и комунистите когато бяха "държава" не отглеждаха плодове и зеленчуци, а заставяха ТКЗС-тата и селяните да го правят за да се тупат сега сами по рамото си.

а ти звучиш не от Германия а от некоя паланка .Родното производство се мачка с всякакви средства , та да дойде сулио да ти каже как се гледа домат само и само ония мишки в МС дето чакат на ясла да прибират рушвети ,комисионни и данъци .На кой върши работа това ?

Българите сме първи до даване на акъл! Толкова сте умен! Да се чуди човек защо не можете толкова време да си намерите работа и такси карате..

Даваме акъл, защото го имаме! Но нямаме държава, заради продажен политически елит, които тайно въвлича хората в ситуации, зад гърба на избирателите. И каквато е вътрешната им работа, такава е и външната. Карам такси, защото земеделският министър не договаря пазари за българското производство, а ще продава земята ни.

..коя земя?! Тази, която "гражданите" със селски души продадоха за да си купят стари джипове или да постоят хотели?! Не ме разсмивайте! Ние не милеем за земята си - ние само искаме да я продадем максимално скъпо, а голямата ни драма е, че никой не я иска...

Много инвестиции, много чудо. След катарските, които текат, сега и тези от Саудитска Арабия. "Браво!"

Този с мазния си задник чак там ли отиде Хак му е нека и там да се надупи-свикнал е неще го боли гот ще му е Да неподложи всички на това надупване че как е тръгнало Мале ле - изгорехме

Договорът е животни и слескостопанска продукция срещу пясъци и песни.

Вземето го там за постоянно, халал да Ви е. Толкова глупости натвори тук.

Да не се разкарва толко често и да губи "ценнно " време в път , ами да остава там и никога да не се върне. Поне там ще има полза от него - като шаман ще докарва дъжад на арабите. Да им е честит и РЕКЛАМАЦИИ НЕ СЕ ПРИЕМАТ!

Да сме живи и здрави, че да им плащаме екскурзийките на тези наглеци.

След инвестициите от Тунис, Катар и кой ли не още, сега като дойдат и от Саудитска Арабия, кой като нас. Ще процъфтим, че може и да вържем налъмите. Големи некадърници, цял свят обиколиха за да просят пари и да ни излагат все повече и повече!

Щото е Гола вода.

Миро се пошегувал а арабина дваж повече...

Тези господа от Сауди араби не знаят с кого се захващат Не само дъжд но и такава градушка можем да им спретнеме че и Аллах неможе им помогна Дип че са петроладжий та има с какво да се перчат Иначе,прав е колегата,който не е бил там просто няма как да знае какво е

Нали Слънцито Борисов твърди, че няма пари, а неговите подопечени министърчета не спряха да харчат нашите пари по екзотични екскурзии. Това е срамота, но герберист срам няма, той има само мазен ззаддник.

Бойко е наредил дъжда за да не ходи човека на плаж...Арабите пак са "объркали" човека който може да им го подарим срещу намалени цени на нефта а като ги подарим вкупом може и още отстъпки да ни направят...

Никакви отстъпки няма да има, това да пратиш тия хора е поредната недомислица! Трябваше да пратят другарката Фидосова, и ония мазници като видят туй голямо дупе щяха лигите да им потекат... а към нас щеше да потече река от евтин петрол!!

Ами в това "вкупом" влиза и фидоската...Хем по голяма тежест на "подаръка ни" ще има....

Алилуя :) И малките богове вече правят чудеса, а журналистите усвояват жанра "житие"

Милото то...

На този не му върви. Отишъл е слънце да види...:) А докарал дъжд...

Манговци, направо го задръжте там, потоп ще ви докара, и скоро пясък ще започнете да внасяте, и то не какъв да е, а 20 годишен престоял и развален пясък. И като всеки гербераст, да знаете какви неща може със задните си части...

Вземето го там за постоянно, бял ден няма да видите, ще ве издави от дъжд.

Назначаваме си 10 министъра на земеделието. Изпращаме ги през седмица в арабските страни по схемата самолет с министър срещу танкер с нефт. 2015 правим палмови острови на яз. Батак.

-"Срещата между двамата е закрита за журналисти." Ето пак,няма да има журналисти,защото управляващите вече си прокарват мръсната политика НА ТЪМНО!Същото се получава и като срещата в Анкара,за която чак след време разбираме,че борисовци и младеновци са ни окачвали на въжето и са ни мазали задниците с вазелин!А такива простотии с които парадира този мошеник Найденов,просто не намират място в стилът на управлението на Герб,защото това правителство няма нито една зделка,без значение в коя насока е,и която зделка да не е свързана с корупционна практика!Всичките герберастки управници са органично корумпирани!Позор за българската нация!

Този път си в грешка. Не са ти виновни нито "мръсните комунисти", нито "гербарастите", даже Иван Костов не е виновен. Чел ли си нещо за Саудитска Арабия? Струва ми се, че почти нищо не знаеш, за да не кажа - съвсем нищо. Вземи да се поограмотиш малко, вземи да научиш, че това е абсолютна момархия, при която т.нар. министри не могат да гъкнат, ако нямат съгласието и разрешението на краля им. Лично на мен от тази държава и порядките в нея ми се повръща, но имат, дявол да ги вземе, нефт! Затова всички им се кланят доземи и търпят безумната им вътрешна политика, за каквато всяка друга страна би била сурово наказана от международната общност.

Колко съм или не съм чел за Саудитска Арабия,няма да ти давам обяснение,защото явно си доста суров!След като правиш реплика на моя пост,то поне го прочети внимателно и вникни в неговата същност и в това,на какво акцентира той и не ми плямпай простотии за монархии и за това,кой на кого се кланя!Ти може да се кланяш на когото си поискаш,а може и от много кланяне наведената стойка вече да ти е постоянна и естествена,но това не трябва да се идентифицира с българската нация!

Почви, климат и вода си имаме. Но и министър на земеделието си имаме. От време на време си имаме и шап. Арабите да питат Найденов, какво се случва със стадата в такъв случай! Нека да им разкаже, как изклаха всяко животно из оборите в Странджа.

Не искат ли кучета, че да им пратим 15-16 хиляди на промоционална цена за малко петрол ?

Дано, само не им обещава да продава българската земеделска земя на Саудитска Арабия.

Герберите имат божествен, произход и правят чудеса.

Да си го вземат там, целогодишно да вали.

..... както и спазване на законовия ред, прозрачност в бизнес отношенията и липса на корупционна среда.... Добре ли прочетох това или само ми се е привидяло?

Добре си видял. И аз така се поопулих малко, ама и аз видях същото. Особено се впечатлих от "липсата на корупционна среда". Тия там сигурни ли са, че говорят за една и съща държава? Наясно ли са точно кой им е на гости? Или от дъжда са получили ментални изменения?

Е те това търсят, но няма да го открият тук...

ДИПЛОМАЦИЯ.......

Да си седи там!

хи хи този да не е пеперудка.