Коментари - Случай с отнемане на деца стигна до премиера, ДАЗД започва поредна проверка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе хора ,ако съда е крив Бате трябва да уволни първо кака Цеца , ако съда си работи значи няма проблем

След като твърди,че бившия и мъж я биел дали има подавани от нея оплаквания срещу него,медицинска експертиза? Щоза хора са това? Децата имат нужда и от майка,и от баща и те дори разведени трябва да подържат нормални отношения,за да не стресират децата си. Това са елементарни неща.

Не знам каква е истината, а и от медиите у нас няма и как да се научи. Но едно нещо ми прави впечатление - връзката съд - присъда - премиер. Какво излиза - съдът е постановила на няколко инстанции присъда. Обаче премиерът се задействал и съдът - ДГД! Е да де, ами закона, ами върховенството на закона? На ставащото му се вика пряка намчеса на изпълнителната власт в съдебната власт. Някакъв си цар-премиер самодържец решил, че съдебната присъда няма да се изпълнява? Така ли? Ми що тогава да се изпълняват присъдите и по всички останали случаи - криминални, граждански.... Абе я направо да закрием съдебната власт и да си назначим БоБо за пожизнен цар-премиер. И внукът му да го наследи на трона! Хайл!

лошо бащата е бил ителигентен , много лошо и , ако не е гей или педофил не виждам причина да му дадът децата .

И сега какво - човека - Бог Бойко Б. явно не я е отразил и за това човека - полу Бог Валери Всеобщии ще раздаде правосъдие от небесната колесница, защото земните мингяни ( хора облечени в черни дрехи ) не са разбрали, че идват извънредни избори и пак тия небесните ще трябва да лъжат хората в очите. А мнението ми може да се изрази и чрез въпрос - Кой си ти бе Валери Симеонов, че ще си позволяваш да заобикаляш решението на съда и закона? Не забравяй, че и ти си сменяем и ти ще застанеш пред тия с черните тоги.

Статията е подвеждаща, събитията се отразяват едностранно и пристрастно.Защо не се дава право и на бащата да каже своята теза? ПО СКОРО МИ ПРИЛИЧА НА ПОРЪЧКОВА СТАТАИЯ, жалко затоя журналист,все пак става дума за деца...Ако бащата беше виновен едва ли би спечелил делото на ТРИ инсатнции...

Падишаха, той и Кадия ще осъди справедливо.

Смени канала на телевизора, гледай футбол, зарежи тия турски серияли.

Ако бяхме приели ИК децата щяха да са вече отнети и щяха да бъдат дадени на гейчета, и нямаше да се стигне дотук

Домашното насилие се превърна в задължителен атрибут в едно бракоразводно дело.Изваждат си срещу стотина лева от часни съдебни лекари медицинско че ти липсва един крак и ти вече си осъден.Измамите в тази област сачудовищни.Не се учудвам че някои стигат до крайности

Четивото е крайно субективно и едностранчиво.Другата страна не присъства,като теза. Но щом името Премиерско е замесено-публикува се в този му вид.

Ей това е, което ми е много съмнително: "Жената се оплаква и че институциите не й съдействат и е благодари на премиера Борисов за бързата реакция.". Благодарна била на премиера... не би трябвало да е благодарна след като е стигнала до тук. Има един психологически момент, в който измамника се наслаждава на победата си, че е минала заблудата му и точно по този начин звучи тази благодарност към премиера... На всичкото отгоре 3 инстанции да потвърдят.. не знам какви връзки трябва да имаш

В случаят със сигурност трябва да се чуе и мнението на другата страна . Надали обаче щом три инстанции са потвърдили решението е както казва майката .

Той Премиера живее на друга планета. Как са стигнали до него? Глей ти!

Единици са бащите които печелят децата си.Тази истерия е именно за това.Социалните работници са само жени в които е събрана цялата злоба на Земята срещу бащите.Бащите в тази държава не се смятат за родители и дори за живи същества.Те имат правото само да плащат и да плащат.Тази агенция трябва да се закрие.Всичко при тях е предварително решено.

Четох и гледната точка на бащата. Неща изобщо не са така, както са представени тук. Вярно, че това е според него, но наистина имаше много логично обяснение за всичко, а побоищата и домашното насилие са пълна измислица. В самото бракоразводно дело изобщо не се споменава то като мотив. Започва да говори за това едва, след като губи делото за попечителство на първа инстанция. Измисля си го. Вторият и съпруг се нанася при нея буквално на следващия ден, след като първия и мъж напуска жилището.

Тези двамата бяха при милен цветков в 2 поредни дни. Бащата ми се стори доста по уравновесен и интелигентен от нея и неговия разказ звучеше по достоверно.

Да проверят и вещото лице, което както излиза има главна роля в събитията. Да видят други експертизи, правени от нея дали са сходни като съдържание. Става въпрос явно за престъпна схема. Премиерът да действа смело и да се накажат виновните. Да няма и бъдещи пострадали хора.

Затуй ли е сложен премиера там. Да действал смело по истериите на някаква жена.... прости ора , ейй

Представя се само едната гледна точка, която най вероятно е силно изкривена. Ако питате мъжа, почти е сигурно, че ще каже същите и дори по-неприятни неща за бившата си. Затова статията е едностранчива и подвеждаща.

Да бе, веднъж бащата да спечели попечителство над децата и веднага става насилник, манипулатор и с връзки в съдебната система. Ами и бащите имат права, а и мога да се обзаложа, че тази едва ли е света вода ненапита щом като бащата печели попечителството на ТРИ инстанции. Сигурно е доказана к...а, зарязала е човека заради нова тръпка и прочие.