Коментари - Камерън не изключва въздушни удари по ”Ислямска държава” | dnes.dir.bg
назад

Камерън не изключва въздушни удари по ”Ислямска държава”

Британският премиер Дейвид Камерън не изключва въздушни удари по "Ислямска държава" (ИД), но заяви, че те не трябва да са "през главите на съседни държави".

Обратно в новината

Коментари - Камерън не изключва въздушни удари по ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И утре в Шотландия!

този тип първо да се опита малко да ограничи нашествието на ислямисти в държавата си,а после да говори за самолети и бомби.

Откакто страхливците стоят на чело на държави и правителства нещата ще отиват все по на зле.Били са времена когато вождовете са повеждали армийте си срещу враговете.Връщали са се или увенчани със слава или с цветя,но са умирали не за политически мъгляви идеи а за нещо ясно очертано- за земя,за слава, за богатство.а този глупак-"може да има въздушни удари"Кога бе смотаняко?Когато ди дойдат до прага и почнат да убиват по Трафалгар.Ако Нелсън се беше държал като тебе Англия нямаше да я има.Ако Адмирала слезе от паметника първото което ще направи е да ти нашари задника с шпагата.Политици -мая прокиснала.Не знам защо изобщо ви търпим още.

Камерън не изключва въздушни удари по Ислямска държава Камерън, аз си мислех че не изключваш въздушни удари срещу България и Румъния, които в последно време станаха най-голямата заплаха за "томитата.

ТОЗИ НАПЪЛНО Е ИЗПЕРКАЛ , ТА НАЛИ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ВЕЧЕ МЮСЮЛМАНСКА ДЪРЖАВА , себе си ли ще бомбардираш ?

Защо така с лошо към "отрочетата си" ?

Украйна провежда антитерористична операция с участие на редовна армия - танкове, тежка артилерия, фронтова ударна авиация срещу мирно население. И това е демокрация. Защо да не може да се приложи оръжие срещу трези които трябва? Опс... те са въоръжени....

Тези болни животинки практически обединяват в една кауза американци, еропейци и руснаци. Което не звучи зле но пък каузата е на евреите, липсата им ги издава, че отново са зад кулисите и пишат сценарият докато продават оръжие и на едните и на другите. Последните слухове гласят, че все пак юдеите са решили да ликвидират окончателно проблемите си с ислямската порода и планират да бъде нанесен мащабен удар по цивилното население в Европа, Америка и Русия. Доставя се био-оръжие, което този път ще порази милиони, защото посланието с гръмнатите самолети, кули, влакове и др., явно не е разбрано.

"Последните слухове гласят" :))) аз пък чух слух че зад това стоят извънземните, които мислят да ни заробят и натоварят на космически кораби както във "Война на световете"

засегнато чифутче ?

От толкова борци за мир и добрите намерения, цялата планета заприлича на готова да избухне всеки момент атомна бомба.

Прав си. Това е насилственото умиротвиряване, както стана в Ирак - МИ6 измислиха претекс, химически оръжия, после САЩ бомбрадираха 2 седмици Багдат, избиха няколко ислямиста и хиляди жени и деца, разделиха страната на шиити и сунити, на Северен и Южен Ирак, после си обрааха крушите, ни лук яли, ни лук мирисали, пръкна се радикалния ислям със жажда за мъст и сега вече се чудим защо ни заплашват. Аз ако убия майка ти - ти няма ли да искаш мъст?

Баба ми казваше: Всяка крушка си има дръжка. Перефразирано според теорията за причинно-следствените връзки, това което се случва има дълбоки причини. Исляма не просто се възражда, той изкуствено беше провокиран от безчинствата на американската армия още от времето на първата война от Буш-баща, после Буш-син, сега Обама. Всеки, който търпи с години да го мачкат, малтретират, да го унижават идва един момент в който изкрейзва. Ето това се случва с радикалния ислям, той е рожба на действията за насилствено демократизиране на ислямските държави от Чичо Сам и сега си сърба попарат, която е надробил. Само преди 15 години тези хора бяха миолюбиви мюсулмани. Аз съм работил в Либия почти 7 години, винаги са били отвворени, усмихнати, наричаха ни "садик" - приятели. А сега какво - режат ни главите. Казвам "ни", защото и двама наши шофьори преди 4 години бяха убити. Както казва баба ми: Покрай сухото, гори и мокрото. Може ние българите да не сме ги дразнили и наападали, но и нашата база в Ирак я нападнаха. Има си причини и причините започват от Запад. Сега са следствията.

айде, почна се: *Коментарът е скрит, защото е етнически нетолерантен ?!? дир.бг май се модерира от главния мюфтия...

Радвай, се че поне ти го скриха моят направо го изтриха!

Ислаяма е по-страшен от ЕБОЛА !

SAS-аджиите вече са там... и Джихади Джон наистина е вече умрял, само дето не го знае още... И въобще, не разбирам какво е това малоумие у тези джихадисти, да дразнят вековни империи... ми нали ще ги сдъвчат и изплюят на закуска... луда работа, ами си отидоха курбан журналистчетата...

А защо мислиш, че империята не дразни сама себе си за да оправдае военни харчове иначе икономиката умира. SAS не са на фотосинтеза там, да не говорим са въздушни удари.

То и римска империя е имало вековна пък сега се сещаме само за нея.Но роднините на тези жертви да потърсят отговорност от собствените си правителства,те са най виновни .В името на интересите на корпорациите те са във състояние да избияттолкова хора колкото е нужно .

давай давиде, удряй талибаите с напалм направо докато са си още в лондон, преди да са заминали да правят английска мизерия в пустинята