Дейвид Камерън се зарече да унищожи ”Ислямска държава”

Британският премиер Дейвид Камерън остро заклейми "Ислямска държава" и се закани да вземе твърди мерки срещу екзекуторите на Дейвид Хейнс.

Обратно в новината

Коментари - Дейвид Камерън се зарече да унищожи ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ВИЕ НА ОСТРОВА КАКВО ВИ ОСТАНА???? МНОГО ИСЛЯМИСТИ ЖИВУЩИ И ОБУЧАВАНИ НА МЯСТО, И МНОГО МАЛКО ПОВЕЧЕ/КАТО СЕ ИЗКЛЮЧАТ ГОЛЕМИТЕ ФИНАНСОВИ ИЗМАМИ, ОФШОРНИ И ДРУГИ НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ В ЕВРОПА, КАТО ГИБРАЛТАР /ИЗНОС НА ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ И МНОГО ДРУГИ/

ако може и русия

!!!ВНИМАНИЕ!!!Ако искате да разбере какво се случва и защо се случва - можете да се информирате обективно от историческите факти в таз икнига: link

Упорито редакторите крият линк ана книгата - моля сами я потърсете - Никола Николов - Световната Конспирация" - линк за сваляне: link

"Дейвид Камерън се зарече да унищожи Ислямска държава.." ...както и няколко други.

камерън виж си дупето, щото ти се раздела от към ШУТландия

жалка човешка раса! ако бях посетител на земята, бих напуснал това диво племе веднага!! за съжаление съм затворник тук..

Трябва да унищожим кофтито инвестиция която излезе от контрол.

Западът пак реагира с голямо закъснение. Що за разузнавания имат най-големите и най-силните западни държави, че не можаха да предвидят това, което се случва. Тази така наречена ислямска държава не ще да се е появила от нищото и отдавна трябваше да бъде унищожена в една не толкова шумно обявявана, но затова пък много ефиканса военна операция. Сега ще е много по-трудно, много по-бавно и ще струва много по-скъпо.

700 Британски, 500 Французки и 400 Германски гаджали сега режат тикви в бившата и не съществуваща вече държава Ирак. А, това е само върха айсберга, от отжлежданите в тези страни общностти от радикализиращи се изповядващи исляма общности - в UK - 5-8 мил. , Франция - 8-12, Германия - 3-7 мил. Хайде да ви е честита новата "главорезница" слепи и глухи "европейци"!!!

Това се е най-обикновен ислям и нищо повече. И Камерон го знае отлично, ама всеки който се вози с бензин си натиска парцалите.

х

Всеки "мюсли" в Европа е "спящ" коляч,ЧАКА САМО МАЛКО ДА ЗАСПИМ!! Хора бдете !!

Ислямска Държава се появи с помощта на САЩ и Англия. Те въоръжаваха бунтовниците, те унщожиха реда в Либия, те разбутаха всичките ислямски държави и сега берат плодовете на действията си. Жалко, че страдат и си отиват невинни хора, но когато сееш зло не жънеш цветя и рози.

Ислямски държави и планини от рязани глави е имало преди още нито Англия нито САШ да са съществували.

Зверовете ислямисти колят хора по Интернет!! Целият свят трябва да скочи срещу тези варвари!!! Най-вече Батак и Перущица!!

"Това не са мюсюлмани, а чудовища" Съвсем точно! Това са някакви умствено осакатени изроди които освен от война, имат нужда от някакво лечение на мозъка, защото са недоразвити, малоумни и зли.

Ама защо все от средите на мюсулманите се раждат такива главорези? Значи има нещо сбъркано в самия ислям :)

Абе койзнае защо всички тези чудовища са мюсулмани. Не че на всички мюсюлмани им се предоставя възможността да са чудовища, ясно.

Още не се е качил на коня и размятал крака..

продажници стига опорни точки има дойче веле на бг

а мръсните комунисти я поддържат

Франкенщайн !

Ако можеш избий тези , които я създадоха - твоите "приятели" зад океана...!

Британците винаги са били и ще си останат амреканската маша в Близкия изток. Ислямския радикалимъзъм е опасен, защот използва мирната религия в остра военна конфронтация, но той е проста само следствие. От десетки години американците с помощта на няколко европейски държави водят експанзионистично насилствено "демократизиране" на арабските държави. Средствата не се подбират и от чисто контраразузнавателни меропричтия през вражеска пропаганда и промиване на мозъци, до истинска война за унищожаване на ислямските ценности и паметници - как няма да има радикализтм? Всеки нормален човек иска да защити страната си, езика си, етническите и историческите си ценности, религията си. Но тези ценности са потъпкани и обругавани от Запада. Защо стотици британци, французи, германци и други християни участват на страната на ислямистите? Опитват се да ни внушат, че тези хора не са христични, а мюсюлмани, които не са се интегрирали в западната цивилизация. Прочетете някои анализи на Дойче Веле за да потърсите обяснение на този феномен. Когато дразниш диво животно - то напада за да се защити. Природата е такава, както с животните, така и с хората.

дивото животно и да го дразниш и да не го дразниш ... в природата му е да те нападне, ако е хищник или силно териториално животно. Цивилизованият свят се бори с всички сили да няма агресия, но за мир трябва война преди това.

Шило

За видео записите не вярвам да са монтаж, както пишат немалко колеги. Но мен ме интересува как се появиха, и как се развиха, че да станат такава сила тези от ИД. Толкова ли "всемогъщите" разузнавания и аналитични служби не можаха да го предвидят? Все пак има поснат обект - "Ал Кайда". За какво им се гласуват огромни бюджети на тези "разузнавания"? Какво ми се правят на ударени сега - коалиции и не знам още какво си. Защо "опозицията" в Сирия бе поставяна на равна основа? Защо още от самото начало не беше изолирана тази армия? И подпукана?

Ха сега де,ти хубаво питаш,ама ще си останеш само с въпросите:))) Важното е...оръжейния бизнес да върви,че иначе...няма папо:)))

Видеозаписите се появиха след много по-сериозните процеси в Украйна. Допускам че всъщност няма истинско клане на въпросните жертви, а само някаква схема за отклоняване вниманието на хората от процесите в Украйна. Това пък значи че и ЦРУ участва в схемата.

ЕТО ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ! Един много точен коментар от 09.09.14г.: - Всичко това дава възможност за поредно окупиране на Ирак. Дори повече, тази окупация, по всяка вероятност, ще се разпространи и върху някои сирийски територии. Защото в североизточна Сирия също действа ИДИЛ. При това американците едва ли ще питат разрешение на властите в Дамаск за провеждане на военната си операция. Както и преди чуваме заявления на американски официални лица за готовността да предоставят помощ на сирийската опозиция, по-специално на Сирийската свободна армия. Но вече отдавна е известно, че тази структура е станала параван за терористите на сирийска територия. По този начин, цялата помощ, уж изпращана на опозицията, всъщност се оказва в ръцете на ИДИЛ. Т.е. американците, казано накратко, водят двойна игра, крайната цел на която е окупацията на Ирак и Сирия под предлог за борба с тероризма. Експертът отбелязва, че американците биха могли да докажат искреността си в борбата с ИДИЛ като предоставят оръжия и други помощи на централните правителства на Сирия и Ирак. Но в случая с Дамаск Вашингтон все още настоява за сваляне на Башар Асад. Относно Багдад, американците по всякакъв начин протакат с представянето му на оръжия, които биха могли да помогнат на правителствената армия в борбата с ИДИЛ. Пълното унищожаване на "Ислямска държава на Ирак и Левант" не е нещо невъзможно, просто формираната от САЩ коалиция и не мисли да го прави.

Интересно е и друго!!! Тези от ИДИЛ ли бяха,МИНДИЛ ли бяха все тази,но интересното е,че те са откровени...садомазохисти:))) Тъй де,аз ако имам малко...акъл в плоската си кЪртуна,няма съзнателно и целенасочено да търся конфликт с..."големите"по света:))) А дано сега някой да..."сгрее",за какво иде реч:)))

Великобритания отказа да участва във война със Сирия. Сега САЩ пробват друг начин. Пуснаха ИДИЛ да се развихри в Ирак и ето повод да БОМБИМ Сирия. А пудела на Обама Д.Камерън ще го принудим като екзекутираме негов гражданин. Както виждаме планът сработи. САЩ винаги са били най-добрите в МРЪСНИТЕ игри. Чудя се на коя страна с голяма армия ще екзекутират гражданин. Франция???? Германия???? Италия????

Ингилизино,а когато снабдявате някого с оръжие,за да убива във...ваша полза пак ли сте...мирен народ??? А когато...продавате оръжие на някого като преди това...съзнателно инсценирате нужда от него,пак ли сте...мирен народ??? Простак такъв,който сее ветрове,жъне след това...бури!!! А най-смешното е,че ви..."скъсяват"...вашите си...джихадисти,а не...тамошните!!!

И в Батак ли беше виновен ингилизинът? :)

Milen Gagov

Че прочети малко...книжки и ще разбереш,няма аз да те...ограмотявам!!! Същите,които тогава бяха зад гърба на...рязаните,довчера бяха зад гърба и на тези!!! Или и това не го знаеше???

Деде,стига си се пробвал с произволни миксове да градиш позиция.Пък и точно англичаните стояха на страната на Османската империя във времевата, в които произволно пренасяш проблемите.

за батак са били виновни доспатските ахряни !

а защо ли е така ? те ли са виновни ?

ууссппеехх!!! :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тролчета, хайде бегом у джамията, че ще изпуснете инструктажа -как се режат глави на беззащитни хора :(

Глупи,ти знаеш ли изобщо какво е...трол:)))

Що? Трол няма нито Корана, нито в Манифеста, та затова ли се интересуваш :)

Не разбирам защо се изопачава позицията на хората.Всъщност не ''хапеме'' тоягата,а ръката,която я държи.Никой не подкрепя зверства пък в името на каквато и кауза да се извършват.Проблемът е кой всъщност е отговорен и стои зад всичко това.Всъщност разбирам!

Айде бе! И кой според теб е държал тоягата у нас 500 години? - Според теб - хамериканския империализъм :) Евала!

Палячо. Един от многото назначени.

палячо викаш ? камерън ? назначен ? това е един от световните лидери , бе нищожен беден смешнико .

Milen Gagov

А ти...кой беше??? А и между другото...боли ме патката кой е...този на снимката!!! И за последно!!! Дали не може дори и световен лидер(според теб)да е...палячо??? Та той този в родината си е...господин Бездарник бре,тиквеник такъв!!!

А защо го наричат ПУДЕЛА на Обама. А или трябва ВЕЛИКИЯ, ГОЛЯМ, СВЕТОВЕН ПУДЕЛ!!!!!!!!!!!!!!! Пудел на Пуделите!!!!!!!!

Путин Ви спря да не влизате в Сирия, сега си намерихте повод.

първо вади гредата от окото си тоест почиства собствения си двор и тогава напред А пропо, не е зле и ние да се огледаме около нас си

Pesh0

въплъщение на злото :) Като анимационните филмчета , за деца . След като знаем лошия , дали другата страна са добрите . Да не се окажат в въплъщения на злото , едно срещу друго .

Свободата да се изповядва религия носи поредните религиозни жестокости. Мисля, че публичното изповядване на религия трябва да се забрани отново, защото религиите не служат на Бог, а убиват хора. Случаят с исляма е напълно описателен. Религиите убиват хора и не носят мир.

Шушумигите лакейчета на путинката пак са се развихрили.... няма спасение за бедната ни родина.... като чета коментарите половината сте годовите да убивате украинци, а другата половина ей сега ще тръгнете да правите джихад.... само дето сте такива страхливи шушмиги, че освен да лаете по форумите за нищо друго не ставате.... хайде почвайте да плювате.... сега ви е паднало

Шушумиго,къде е при теб...разликата???

Не украинците, а фашистите в УКРАЙНА. Единствената страна, която Хитлер си позволи да посети беше Украйна където имаше и сега има най-много последователи.

Тоя филм сме го гледали...

Напълно подкрепям Дейвид Камерън! Долу Социалисти/Либерали и прогнилата им политика,която развързва ръцете на съмнителни типове!Дано Консерваторите запазят властта си във Великобритания!!!

Ако моят коментар коментар'Крайно време беше'е ѓтнически нетолерантен'смятате ли,че масовото нагло поведение на мюсюлманите е етнически толерантно??? Днес Камерън говори за резултата от една недалновидна Европейска политика,водена предимно от социалисти и либерали,които отвориха вратите на Европа като разграден хан.Вие ми говорите за ѓтническа нетолерантност',когато 'чергата'на Европа е подпалена от недалновидни политици,допуснали Мюсюлманите да се разполагат,както им е удобно и да се гаврят с историята,религията и Културата на Европа и Света!Догкато има такива като Вас на хора като дейвид Камерън ще е доста трудно да поправят сореното зло!!!

+ х 100 :)

Брей тоя Камерун мноо страшен бе. Сега ислямистите като се изплашат и нява да спят от страх.

дано да успее! A после да се справи и с ислямистите в UK