Дъщерята на Дик Чейни загуби мястото си в Конгреса от подкрепяна от Тръмп кандидатка

59-годишната адвокатка Хариет Хейгман стои зад твърденията на бившия президент за „фалшифицирани“ избори през 2020 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дик Чейни е доказан рептил. Няма да се разплача за дъщеричката му.

Каква демокрация има в сащ - две партии играят на добро и лошо ченге. Избор за дебилите в сащ няма.

САЩ имат единствената и уникална политическа система -еднопартийна политическа система с две партии!

Чейни жалък боклук и лъжец. Масов убиец и то на собствените си граждани. Трябва да бъде разстрелян и положен в масов гроб с други отрепки.

Баща и беше истински политик - без всякакви скруполи!

Чейни подкрепя войната във Виетнам и е годен за наборна военна служба, но кандидатства и получава четири студентски отлагания от набор и веднъж, защото съпругата му е била бременна.[4][5] През януари 1967 г. Чейни навършва 26 г. и вече не може да бъде повикан в армията.[6]

Трябва да бъде съден за военни престъпления, както и за държавна измяна в САЩ, одит на петролната му компания която все още точи петрол от Сирийските находища в Голан, окупирани от Израел.

представете се само ако в Русия дъщерята на Лавров стане депутат в Думата - какъв вой ще е за липса на демокрация и за шуро-баджанащина. Ама в САЩ е друго. Там е раят на "демокрацията" - хахаххаа - там дори президентите са от едно семейство: Буш , Клинтън и т.н.

САЩ : Не ни гледайте какво ви причинява е, а изпълнявате нашите Заповеди! Това Запада и българските му агенти, наричат, Демокрация, Либерализъм, Защита за Различните..... .. и налагат Силово в България. А всъщност това е Фашистка диктатура в демократична опаковка.

Политическите фамилни династийй в САЩ не са новост, Теди Рузвелт е далечен роднина на Ф Д Рузовелт, който пък е женен за жена от друго крило на фамилията. Същото е и с Буш, преди това Прескот, след това Кенеди, Клинтън, пак Буш, Обама е много далечен наследник на Ф Д Рузовелт, повечето им президенти имат корени в старата Ам Аристокрация, това е доказвано не еднократно.

Чадо! Ние всички сме деца на Адам и Ева!

загубила изборите и вече "нашата демокрация е под атака и под заплаха." Ама нали изборите са истинската демокрация! Или само когато ги печелите вие!?

В САЩ в момента има две партии - Демократическата партия и партията на Тръмп. Републиканската отиде в историята.

В САЩ винаги е имало две партии, едната на едрият капитал, а другата на по-едрият капитал.

Всъщност до преди Тръмп имаше една партия, съвсем обединена във политиката си, особено външната и с много малки разлики във вътрешната политка. НО от времето на Буш старши до Обама, се водеше една външна политка, както и доста подобна фискална политка, огромни кредити и работа на дефицит, с постоянно разширяваща се администрация. Тръмп имаше много малки разлики от това, главно във външната политика, която е в противовес на глобализма главно, но много про Американския империализъм, поне икономически.

Всъщност Тръмп е петролното лоби, а глобалистите са тия без петрол. Почти си познал.

Няма демократи и републиканци, а само глобалисти. Така че това няма голямо значение, както и кой ще спечели на междинните избори. На тази пача ще и намерят друго топло място, а Тръмп няма да бъде допуснат пак да се кандидатира.

Една по една чумите срещу Тръмп окапват.

При честни избори републиканците ще вземат и двете камари на конгреса, плюс почтри всичките местни власти в щатите. През 2024 обаче най-вероятно нма да видим Тръмп, а Де Сантис или друг подобен кандидат. На Тръмп ще му спретнат съдебнен процес точно по време на първичните президентски избори догодина.

Те и на Десантис могат да му направят съдебен процес. Винаги можр да се намери претекст за нещо.

След изборите ще има импийчмант. Дедо ще ходи в някой санаториум за болни от деменция.

Този щат е един от "спорните", които решават президентските избори, а и тези от двета камари. Браво на Тръмп, белите трябва да живеят.

Уайоминг, спорен щат? Ама ти сериозно ли? Тази републиканска крепост? През последните 20 гходини там гласуват за републикански президент с квалифицирано мнозинство от над 67%. Ако на Тръмп му се разминбе президентнството през 2024, най-добре за него е да го издигнат за сенатор точно там. ПС.Чул си нещо за батълграунд стейтс, ама какво си чул и ти не си много на ясно, илитерате :)

Въобще няма шуробаджанащина.

В Метрополията се нарича "лобизъм",за по-изискано...

Дори в Германия експертите казват, че 50% било качества на кандидата и 50% "контакти" - шуро-бажанащина демек. А щом официално казват 50%, значи е повече доста. И щом в Германия е така, то извън Европа е 100% така.

Дъщерята на Дик Чейни загуби мястото си в Конгреса от подкрепяна от Тръмп кандидатка - а сега какво ще работи горкото дете !!!

Ще си харчи 600те милиона долара дето е забогатяла последните няколко години (според Брейтбарт)

Левите либерали от демократите си тръгват. Дори тъпият американец разбра каква долна сган са.

Мачкай, Тръмпи! На есен с 200 , свят да им се завие на леберастите

1500000000000+++

Чейни подкрепя войната във Виетнам и е годен за наборна военна служба, но кандидатства и получава четири студентски отлагания от набор и веднъж, защото съпругата му е била бременна.[4][5] През януари 1967 г. Чейни навършва 26 г. и вече не може да бъде повикан в армията.[6]

Предателите никъде не ги обичат. Използват ги ама никой не ги обича . Защото един предател остава такъв за цял живот

Да !!! Да му мислят соросоидите...

Абе продажни дирници няма ли новини от Полша,България,,дайте изказването на Орбан в Щатите,франция,Италия.Кво ме интересуват конекрадците и краварите та от сутринта само за тях.Поне напишете как върви млеконадоя в Аризона например баси новините.

Se taia

Ми има си новини за всичко бе приятелю. Кой те кара точно тук да кликнеш, па и да изсереш коментар? Тролска му работа

Случилото се е нормално след като се съюзи с "демократите". Всъщност, тая гнусна пача-травестит, както и цялото семейство Чейни, си е от естаблишмънта или както в България му казвахме "номенклатурата" дето е превзела държавата и я употребява за свои нужди.

Баща и дъщеря изроди. Олицетворение на всичко което не е наред със САЩ.

Ама тоя верно си прилича на "дик".

Борбата е между белите и шарените с дъгата, ако искате да знаете !

Борбата е между белите и "богоизбраните"...

Чейни е и лесбийка. Явно в този щат лгтб декиш не ловят.

Не е проблема с ЛГБТ-то а с това че тази е предателка .Никъде не обичат предателите

Тъп си бате! Лиз чейни има 5 деца Пт съпруга си. Бахти лесбийката…

сестра и е лезбийка, ама това е част от оцеляването, инак няма постове. А за бял, хетеросексуален мъж хич няма да говоря, тотален геноцид.