Над 2000 договора в земеделието са под риск

Скандалите около ДФ "Земеделие" поставят под риск подписването на над 2000 договора. Възможна е загуба на европейски средства.

Обратно в новината

Коментари - Над 2000 договора в земеделието са под риск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП и ДПС довършиха мен и НДСВ!! Тази... "Глутница разбеснели се червени кучета",през 1989-90 г.от страх си самонаправиха "Възродителен процес" и се прекръстиха на БСП! Те предадоха Т.Живков и те свалиха БКП от власт! Те предадоха и свалиха Жан Виденов и завъртяха подлата крадлива схема с банките 96-97 г. като и ,обраха Пенсионните фондове! И сега за има нема 300 дни пак ви оправиха горе доле до нулата! Те си разбиха и БСП и се нароиха на АБВ и не знам какви...да си размият вината! Тях, остави и избега лидера им Сергей ,защото знае от прегръдка и целувка с анадолски ага...какво недоносче е сътворил?! Тези,.. не са хора..ПОВЕРВАЙТИ МИ...ТОВА СА ЧОВЕКОЯДЦИ!! И НАКРАЯ...ЩЕ ОБЕРАТ И ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ!!

При мен такива работи нямаше, Бойко е виновен. ЗЗСБОГОМ!

стига е! как ще има проблеми? орешарски гледа цифри и казва всичко е ок........тъпак!

Ще започна да си мечтая да имаме двупартиен модел, управляващи силни и опозиция, която да им диша зад врата силна. Пример САЩ и Англия, а тук формули, 8/5/3 ,,,6/5 и т.н разводи по италиански , не сме дорасли да живеем в демокрация, истинска парламентарна.

Да поставят белезници на шефовете на разплащателната агенция - зрелищно, в кабинета им и да ги арестуват Под ръководството на Станишева "Семейството" подписало 1000 нови договора за милиони Тонове корупция ни оставя в наследство кабинетът на Пламен Орешарски

Мисля, няма спор по въпроса, че Борисов е виновен за всичко това?

Ама естествено, че Борисов е виновен. Ти да не си мислиш, че сегашното правителство трябва да работи?

и в края на 14 век не можели да се управляват сами българите та турците им помогнали в управлението с известното османско присъствие. Е като гледата как краде ДПСто сами съдете за присъствието. Дайте им още малко само и стойте та гледайте.

Уважаеми Българи ако не се научите да се обединявате зад правата на определена група от обществото ни и не устоявате заедно правата си - както гръцките ни съседи.....то винаги ще бъдем тъпчени от политическите алчни говеда. В момента властта има респект единственно към зърнопроизводителите ЗАЩО? защото ако искарат тешката си техника по пътщата държавата е парализирана ...няма полиция...няма бърза помощ...следва анархия.....ЗА ТОВА ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ БРАНШОВИ ОРГАНИЗАЦИИ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ В ЗДРАВ ЮМРУК И С ЕДНО КРОШЕ под формата на общонационална 6 милионна стачка КАЖЕМ: СТИГА СТИГА СМЕ СПАЛИ - ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА НИ МАЧКАТ ШЕПА ДС ОЛИГОФРЕНИ - ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА 25Г. КРАЖБА - НОВА КОНСТИТУЦИЯ - ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯ - РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРЕЗИДЕТСКА ДЪРЖАВА ИЛИ МАЖОРИТАРЕН ИЗБИРАТЕЛЕН ВОТ - НЕ НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО - ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ

ДПС си е баш земеделската и горската мафия с модернен поглед и в опазването на околната среда, строителството и т.н. порциообразуващи отрасли. Сарайския бей Соколето реже порциите, ама нещо забравил да подхвърли на стаишевия кръжок от мръвката та се поомириса работата. Ама ша са опраим - нали след избори баница пак ще лапаме.

Незабавно да се реустанови всякакви плащания на заплати хонорари и прочие на тези нехранимаиковци.Не може потърпевши да са само хората, които им изкарват заплатите, т.е.техните работодатели. С Уважение Бай Иван

то не е ясно кой управлява държавата,те за земеделието ми говорят!

а ясно ли е кой се разписва за министерска заплата ? значи е ясно кой взима парите а не е ясно кой управлява ?

хидроинженера и гъзобръков нещо ми се губят ....

Всеки който е гласувал за тези абсолютни малоумници е виновен за тази ситуация, защото всеки който има по поне малко мозък можеше да прогнозира този краен резултата, а той е - ТОВА Е НАЙ-ПРОВАЛЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ

А без тия ! много ясно се знае кой управлява и фонда и държавата ! Всеки да си носи отговорност , докато лапаха огромните заплати и хонорари беше хубаво , а сега не било ясно ! Този път затвор за провалените съдби !

Държавата е на самотек, а оставка няма и няма! Ореха изби рибата с тоталната си глупотевина.

БСП още се държат за палците на краката!

Ако някой може да обвърже битността на учения, политика Греков (земеделския министър Димитър Греков) по какъвто и да е начин с ДПС, нека да покаже един факт, заяви преди няколко дни по повод скандала лидерът на партията Лютви Местан. Г-н Местан, Павле, как някой да обвърже тази битност, като вие сте царе на нелегалните срещи и нереггаментирани договорки изучени в структурите на ДС.

Pesh0

2000 договора в земеделието са под риск. че колко са всичките договори ? това колко процента са ? 100 или само 95?

... то не е ясно кой управлява държавата(ако въобще има държава), те за фонд "Земеделие" се притесняват ...

Как кой? Турците управляват..

Тези крадливи идиоти - комунисти и турци катастрофираха държавата тотално. Но и народ, който си избира таквиз хубостници, точно това заслужава!

Всички политици - управляващи, опозиция, са си изгубили ума!!! Как може да се допускат такива огромни провали във важни институции като ДФ "Земеделие", а също и НЗОК? Пълен абсурд!

Къде бяхте миналото лято ! Нали ние софиянци бяхме гамени и лентяй , който протестирахме за пари срещу доброто управление ! А сега ревете ! Късно либе за китка и вие ще дохате супата !

Всъщност, не и те, а те ше духат супата. В София заплатите не са паданли, нищо ще липсва земеделска продукция (има си внос, който ще запълни евентуални дупки). Но те остават без субидии, а това ги прави неконкурентно способни. Дет се вика, оставете Орешарски да работи!!! Той им аоще какво да покаже.

Изрод

да, ти си прав , може някоя софтуерна фирма която не зависи от престъпното правителство да вземе провалената субсидия !

гнойната коалиция разсипа страната

ДПС

ДПС.

Оставете правителството да работи бе. То има още какво да покаже...