Държавният департамент на САЩ вече има специална служба за технологии, които променят света

Призована е да допринесе за допълнителен експертен опит в областта на технологичната политика

Обратно в новината

Коментари - Държавният департамент на САЩ вече има специална служба за технологии, които променят света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Която държава се сдружи със сащ ,пропада главоломно..Пример Осраина..Без ток ,вода ,газ ,пристанища ,.Без летища..И така ,ще е дълго време ,казват от Сащ..Ахахаха..

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Вот как пашет свиноферма кремлеботов - нацистов и проститутов : https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2

Разберете, че сред парламентарнопредставените партии, няма как да има комунистически. Просто системите са взаимоизключващи. Марк Твен: Ако от изборите зависеше нещо, нямаше да са разрешени ... Правете си изводите и мислете със свойте глави, а не да слушате "главите" от медиите !!!

Имат едни цигански номера и лъжи .Манипулация и кражба..Сащ са световния отпадък..Правят и други такива подобни отрепки..

Засега ползват технологии за смяна на правителства и затриване на държави.

Ще има свръханалогови вибратори за тролове на сайта. Ще си ,починем от тях за известно време. Майора, Павел, инфо, и тн...Ще си бъркат по дупките от щастие.

Ще има много малко свобода за разни самовлюбени шизофренни параноиди по цял свят

Това е координационно бюро за разпределяне овладяването и вграждането на задни вратички за пълен достъп и контрол на новите технологии. Подобно на Intel Management Engine или AMD Platform Security Processor, които са компютър в компътъра ви с операционна система, която им дава пълен достъп и контрол или Van Eck phreaking за пълен визуален достъп, заедно с действащи напълно активни разработки за пълен достъп и контрол чрез електрическата мрежа, подобно на лан мрежа.

върху примитивните впиянчени мозъци на радетелите за многополюсен свят със един къс диктатор във бункер

зеленски е къс диктатор в бункер.

Зеленски ходи на фронта,ходи във САЩ.Подкрепя го цял свят.А бункерният юнак прави ,,показухи” с едни и същи статисти

Блинкън-а е УНГАРСКИ евреин...

Дядо му е роден в Русия. :) ЕНИЧАР!

Пък твоя прапрара...дядо в африка - еничар.

Да не би сащисаните да нямат специална служба за ШПИОНАЖ и БИО ЛАБОРАТОРИИ?!?!?!

Явно ще ги правят открити, че да получават държавни пари, разбира се, всичко ще е секретно. Черният бюджет им намаля след напускането на някои превзети страни и хващането на доста дрога напоследък, затова ще се опитат, да оплекат в законни дрешки престъпленията, които вършат на тъмно...

Да разбираме че с едно натискане на бутона Блинкен може да накара кюлчетата на БББ да изчезнат или Ленка Общата да откаже на Киро Промененият? Натиска още един бутон и хАмериканците получават здравна система? Следващият бутон и дългът на Америка е изплатен? Последният бутон трябва да е когато Путин идва и му дава Руско гражданство.

Да разбираме ли ,че с едно натискане на бутона и се изстрелва ,,наако” което търси ,намира и ликвидира всеки диктатол с мания за величие и параноя

САЩ с много напред с технологиите. ДАРПА са разработили шесто поколение спайси чикън макнъгитс, на които никой не може да устои.

тея изроди светьт скоро ще ги промени

Како стана с многополюсния свят?Де гу

Превод: 5-то поколение война.

Мечтая за деня в който американския народ ще се вдигне и ще изчисти всдички тези глобалисти и политически изроди, и ФЕД ще бъде отново държавен..

Тия един хладилник не мое произведат, фундаментални технологии щели да развиват

щом идва от Блинкен не е добре