Кандидат-депутат се оттегли заради принадлежност към ДС

Кандидат-депутат на Реформаторския блок се оттегли заради принадлежност към Държавна сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Кандидат-депутат се оттегли заради принадлежност към ДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

lu4ka

Аби какво ми ги делят на части. Всички са БКП(ДС).

Герб - 1. Само един, но пък баш главатарят. :)

За Бсп, Дпс, Абв, Ббц и останалите е нормално, но "Патриотичен фронт" да си променят името на "Партиен фронт", както и "Нова алтернатива" на "Почти нова". :)

Избраха ме заради качествата ми, аз не се натисках. Работих за държавата, а не за жителство, жилище, кола и пр. Държавата не прокопса, но без нас щеше да е по-зле. В момента не се сещам как, но все едно. Каквото съм изкярил, заслужавам го. На когото съм навредил, той и без това е мръсник. Който ме мрази, това е от завист. Работя срещу вас, защото не мога друго.

Не знам народа до кога ще ги търпи тези които се пазят с ограда и полиция от народната любов.Те нямат съвест.Достатъчни са репликите преди години"да дойдат танковете" и да си припомним когато гръмна Чернобил руските мекерета спестиха истината и обрекоха на ракови заболявания хиляди българи.Те ли са били разузнавачите?

3анимаваш ни с глупости,стари плочи за отклоняване,че нещо не ти отърва!!Kазал или не за танкове, танкове нямаше,а и младенов по този повод подаде оставка и реално нищо не се е случило!Kолкото до чернобил,може да провериш графиката на разпространение на радиацията в Eвропа от която се вижда,че радиоционното замърсяване вече в по разреден вид идва доста по късно в бг,като първо засяга по сериозно северна и западна европа!тук информацията е съобщена наврeme!

Вярно е, че радиацията в България е била по-малко, но заболеваемостта от рак на щитовидната жлеза е бил и останал по-висок и дори се намира статистическа връзка в пика на 10 годишния период. Също така, поради информационната завеса, която е била и оправдават, за да не изпаднело населението в паника. (Което се оказа нож с две остриета.) Много бременни жени са абортирали, именно поради това, че на слухове се е вярвало повече, при което около тази година не са се родили 10 000 българчета. Оттогава е и вица. Какво е това, което го няма, но постоянно намалява. Отговор: Чернобилската радиация. По-съвременен- Фукошимската.

човека с псевдоним щерев е определено тролски агент внедрен да занимава аудиторията извън темата и с определена партийна окраска за да си личи,че е тиквеняк!

Уверявам те че до сега не съм гласувал нито един път.Защото рано рано прозрях сценария за подмяната.Демокрацията в България дойде частично.Това за мен ...но ти си личи че си доносник.Такива като теб дангосваха и определяха хората които не ви са удобни"- врагове на народа".Такива като теб пращаха невинни в Белене.

много се набляга на картончета,без да се проверява имало ли е дейност! защо в принадлежността към дс не се провеяват реалните бивши щатни офицери и служители,професионалистите,а се набляга само на вербуваните и притиснати за сътрудници!бившите служби живот си живеят,никой не ги закача,а ни занимават с картончета,като и между тях може да има агенти,но основните играчи се отбягват и започна да прилича на заблуда за отбиване на номера!

Именно поради това се създаде комисия, която да провери за "принадлежност" към тайните служби именно ДС. Ама историята за комисиите го знаеш предполагам... То да ти кажа, към края са се усетили да запишат и доста народ, който хал хабер си няма. Също като бродягите дето се оказа, че им се водят няколко фирми и дължат милиони невнесено ДДС.

Тази мафиотска държава нема ли най-накрая да забрани на Агенти на ДС да заемат държавна длъжност???

Никога няма да стане.Следваме руския модел, за превръщане на политическата власт в икономическа.Прочетете "Фермата",Дж.Оруел

big_uncle@dir.bg

Следваме руския модел, ама играем по американска свирка и с американски треньори в отбора. А ползата - никаква. Поне за нас.

Дайте списъците с агентите на ЦРУ!

ЦРУ-няма агенти!! Още повече-доносници!! Тия работят само с "борци за демокрация"!! Когато има дефицит на сили,се включват и "борците за свобода",или "борците за справедливост"според нуждите.....

Защо не и на КГБ?!

Цялото политическо ръководство на ПП ГРОБ.

В България има двойно повече агенти на Цру, на Мосад, на Бнд, на Сорос, на турското разузнаване МИТ и т.н., в сравнение с броя на агентите на ДС! Защо никой не публикува списъка на чуждите агенти, а преди избори се занимавате само с българските агенти?

Де да беше тъй, но за огромно съжаление не е !!!

Издателство Изток-Запад издаде сензационна книга на Велизар Енчев за българското разузнаване в Македония и Сърбия За първи път на книжния пазар у нас се появява мемоaрна книга на офицер от Националната разузнавателна служба (НРС), в която на CD и в книжен вариант е поместено пълното му работно дело зад граница. Благодарение на издателство Изток-Запад читателят може да види уникални документи от кухнята на българското разузнаване, което в лицето на Велизар Енчев извършва активна шпионска дейност в Сърбия, Македония, Косово, Босна и Херцеговина. Особен интерес предизвикват шифрограмите с информация от наши сътрудници в Югославия, разкриващи задкулисните политически, етнически и верски процеси в СФРЮ, както и обезбългаряването на Македония и Западните покрайнини. Читателската аудитория за първи път ще се запознае с автентични документи за извършени активни мероприятия на балканското ни разузнаване на югославска територия, чиято крайна цел е да интернационализират въпроса за правата на българите в югославската федерация. Между стотиците шифрограми, изпратени от Белградската резидентура на ПГУ-ДС и НРС, се открояват тези, които информират за придобити по агентурен път секретни информации от най-близкото обкръжение на сръбския президент Слободан Милошевич и на македонското ръководство, много от които имат пряко отношение към България. От 1987 до 1993 година капитан Велизар Енчев работи в резидентурата на НРС в Социалистическа федеративна република Югославия (СФРЮ), на прикритието кореспондент на БНТ и вестниците Отечествен фронт и Отечествен вестник. През 1996 г. капитан Велизар Енчев е уволнен от НРС, след личното настояване на премиера Жан Виденов, който е засегнат от негов журналистически коментар, критикуващ балканската му политика.

Лидерите на БСП и агенти доносници на ДС Румен Гечев и Таско Ерменков да кажат. Вземали ли са комисиони от проекта АЕЦ Белене. Имат ли пари в ошфорки. За България или за Русия работят.

А другарят Бойко Борисов да каже колко е пък неговата комисионна от другарката Клинтън, за да спре проекта АЕЦ Белене? И какви още обещания от кукловодите си е получил в замяна?

А колко ли означава "както и ГЕРБ", един ли е, петима ли са, този в списъка ли е: "През 1987 година Цветанов постъпва на работа като сержант в системата на МВР и е назначен за щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност"? Май с него трябва да са шест.

Лицето Цветан Генчев Цветанов вече попада и в графата "осъждани".

Май ли беше, юни ли беше ... Ако знае нещо - кажи го, а не да "майкаш"!

Кандидат на РБ - доносник на ДС. Тиквата - убеден антикомунист. Такава жалка и смешна държавичка сме, че чак срам ме хваща.

Д.С.,СИК,Офшорковци,"посредници"за европейските програми,заменкОВЦИ..... Ако ги подхване законът всички,ще има дефицит от политици,следващите 50 години!! П.П. Само да не забравяме,че въпреки всичко,освен доносниците,в такива структури(като Д.С.)има и една част професионалисти,работещи за родината си....Те,не се интересуват от факта кой управлява-и си вършат съвестно работата...В случая,не знам дали са били много или малко,но със сигурност ги е имало!!

Чети по-долу коментара на Великия Иречек, та белким спреш да постваш глупости ???

Нали го четох?? Че и коментар направих,и плюсче ти сложих!!!!!

1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! Гласувай със бюлетина Номер-->11 Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

Коалиция Десните

Станахте смешни с тези картончета . Минахте границата на нормалното. На този принцип пръв трябва да се оттегли Б.Б.

8901

Един се оттегли, но 96 останаха...

Ами как се дефинира работата на ББ Цв.Цв и още други от герб или тяхните досиета са без картончета или със "сини" картончета.

Танчето Дончева възкресява габрофско-севлиефския партизански отрЕд, нал пацо маркоф е от сефлиефо ?

За нея някой днес по радиото каза, че е единственият мъж между българските политици. Доста се замислих...но се съгласих, човекът имаше право!

ВЕЛИКА ДИВОТИЯ е тази история с принадлежността към бившата ДС!!! Типично по идиотски тази тема здраво се експлоатира от всички и за всичко! Темата стана ВУЛГАРНА и абсолютно БЕЗСМИСЛЕНА в момента, в който РАЗУЗНАВАЧИТЕ бяха приравнени с гнусните ДОНОСНИЦИ.............................. От тук нататък темата е само за малоумни и................................................... българи / за ужасно мое съжаление/!!!!!!!

Скиф к'фо, т.н. "разузнавачи" са се занимавали бая и с "доносническа" дейност, кат са участвали много яко в полически репресии по сфета и у нас, документи излезнаха бол, но нема кой да чете. На секи требе да е ясно, че т.н. "разузнавачи", "контраразузнавачи" и сичките му там "...знавачи" се били слуги на член 1 от конституцията, т.е. ръководната роля на партията, та опитите за "разграничаването" им от "доносниците" е жалка и празна работа, "доносниците" са рекрутирани от дс офицерите и заедно с тех са служили верно и коленопреклонно на партийния елит.

Не мога да повярвам!! Четири плюсчета,и нито един минус!! Айде и от мен едно плюсче,да има какво да разказваш на внуците.....

а някой сеща ли се, защо мама му и прасе толкова години не написаха и дума по адрес на синдикалният псевдолидер - подмолен слуга на доносническите служби и деен участник в Подмяната на прехода !?

Сигур мноооооооого е ценен и нема с коги другигу да гу сменат ???

Каква е разликата между агент Буда и агент "Якимов"? И двамата са били убедени, че ще работят за страната. Кафа от убедени разузнавачи

и двамата не са имали толкова омазан шеф като твоят - шефът на дудуците

След 25г демокрация се доказа че от комуняги и руски агенти демокрация не се гради.ФАКТ!Нашите родители градиха социализама а технит руководители станаха най -големите капитарлисти като разграбиха техните пари и творено от ръцете им.Промяната(Подмяната) беше извършена по сценарии на ДС.Това е тумора на България.Сега техните деца учат на запад и ще ни се поднесат като новите управляващи.А за хората разграбили държавата и съсипали хиляди човешки съдби преди 89г няма възмездие.Измамиха ни 89г.

И аз така мисля.Сега "демокрация" се гради саамо с агенти на цру,мосад,ми5,6 ....и .тн.Че каква е разликата и за какво толокова раздуваме въпроса.Всеки е нечий агент.Стига да не си с тези,които са на власт.Ще ти спретнат такова досие,че ще си по добър и от бин ладен

Каква е разликата между сопола и агент "Якимов"? И двамата са били убедени, че ще работят за страната. Кафа от убедени разузнавачи!

знаета за кои да не гласувате само да видя бсп с водещ глас или атака или ббц

Е-е-е...че то останаха само комунистите и физкултурниците от Герб...единият осира, вторият лъже, третият маже...та за тях ли да гласувам? Цъц...и никогиш!

Да вземат пример другите партии от РБ,докато не изгоним комунисти и ДС -ри и депесари, БГ няма да се оправи.

Да ги бяхте изгонили когато трябваше. И власт ви дадохме, и доверие, и международната обствановка беше подходяща. Изтървахте питомото, сега вдигате само пушилка. Трайте си, поне, нали за европейски ценности говорим, как така се хвалите, че дискриминирате хора ?!?

Ми бяхме ги подхванали,ама нали излъгаха народа с мадридския мошеник

Не мога да разбера нещо с тия хора от ДС Бившата охрана на Тато в лицето на г-н Борисов..................Тои от кои ли е бил........

Интересно е, че при Реформаторския блок ченгето доносник е само едно, на последно място в листа, вече отзовано.Но това е водещата новина.Честното АБВ и още по-честното ДПС, имат мъничко повече доносници на ДС.Ама там какви мерки да се вземат, като шефовете на партии са самите те куки......За БСП- няма лошо, там всичко е ясно.Все пак интересна интерпретация на казуса от страна на медиите.

Абе тези мръсници от бившата ДС извират ли. То се знаеше, зе ръководствата на БСП, ДПС и АБВ са доносници или офицери на доносници. Най скандално е ,че партията ББЦ на Бареков е пълна с доносници.Вижте кой иска да е министърпредседател.

ама тия са и в РБ - ОТВРАТИТЕЛНО! Няма отърване! Не зная до кога?

- Убедили са го, че ще работи за сигурността на България, защитавайки интересите на страната и спорта", коментира Дончева. - Ейй, все едно съм на партиен пленум ;))

За нас най-важна от всичко е борбата срещу комунизма и руското влияние в България!

За теб, може би, но за лидерите ви не е така. Те са шмекери. Вие сте с доказано ниска имунна защита срещу шмекери. Провалихте целия преход с вашата наивност.

Какви разузнавачи са тези охлюви от ДС?Това са най-долните хора от нашето общество.Застилат пътеки с трупове за да минат през тях за кариера и някой привилегии с които се ползваха преди 89г....а някой и сега.Тези хора са за затвора защото хиляди човешки съдби са съсипали с недоказани доноси в служба на чужда държава-СССР.

си българин, ясно е че не си демократ, научи се как се пише на български език(ако вдяваш някои = ли е на някой). Писна ми от неграмотни всезнайковци. Липсата на първите седем години е очевидна, но липсата на елементарна култура е ОЧЕВАДНА, за съжаление!

Никой не може да ми отговори на въпроса, до кога ще ни управляват и проповядват демокрация бивши членове на БКП, ДС и потомци на същите? Защо не влезе във властта някой на който не е бил или мама, тати, баба, дедо не са били свързани с тези служби? И тея хора ще оправят България?? 25 г. виждаме колко я оправят. Изглежда са пълен срам бившите комунисти и потомци сложили вратовръзки на демократи. Най-добре да си се върне стария модел, та може да се оправим...

докато има заблудени хора, които да слушат опорните точки на комунистите, докато разбиват дясното пространство с дребни сметки вместо да се подкрепи силно дясно управление начело с герб - това има в момента това трябва да ползваме. освен това герб се справи добре. видя ли миков искаше да реже лента на откриването на изборна палатка в кюстендил защото нищо друго не са открили, рб са шепа хора с гръмки изказвания, които не мислят с кого ще правят коалиция или кого ще подкрепят и плюят ли плюят герб. докато има хора които не гласуват и така си подаряват гласа на дпс и бсп с техния твърд електорат. докато не разширим мирогледа си и спрем да се взираме с тъга в миналото и не изправим поглед в бъдещето и както е казал буров - докато не започнем да си плащаме това което ползваме, няма да се оправим. а това занчи да спазваме ясни правила за да няма място за двусмислици, манипулации и популизъм, а деиствия водени от ясен християнски морал.

magit@abv.bg

Това го говори на някой който не знае, че всички гербери са свързани с БКП и ДС.

Като те питат от кой отбор си модно беше да си от ЦСКА или Левски. Сега е същото. Всеки иска да е от победителите, нищо че криворазбрано. Все пак наистина преди бяхме по-добре. Устите затворени, стомасите пълни, по Коледа с банани. Не като днес. Най-вярно е сега за пенсионерите. Надеждите са им в партията столетница, това е достатъчно, за да се задава още дълго въпроса докога?!

Немците след Втората световна война, запазиха всички кадри на хитлеровото разузнаване и контраразузнаване, на дипломатите и чиновниците в държавния апарат до края на 70-те години! След сливането на двете Германии оставиха на работа служителите от сигурността на ГДР и някои от тях още работят и то у нас!!! А нашите предатели, и то главно от кохортата на Станишев, гласуваха един антидържавен закон за досиетата, с който сатанизираха защитниците на държавната сигурност. Не го направиха Ф. Димитров, Костов, Царя и Доган!!!! Направи го Сер Гей, който ни остави приятеля си Кристиян Вигений да си чупиме главите с него!!!

Нали требеше да оглави ПЕСОГЛАВНИЦИТЕ Изпълнителен е все пак

Едно е да ги държат на работа, а друго е да ги слагат в управлението на страната и да са най-богатите хора

но според по-долния пост - щази са разчистени. явно германците са имали повече доверие на хора от времето на хитлер и съвсем са нямали доверие на хора от социализъмъ

Този Таско Ерменков сутринта се изказва като експерт по енергетика, а в същото време е бил щатен разузнавач. Абе големи специалисти и експерти в Парламента. Де го чукаш - де се пука?

Важното е да се спазват Опорните Точлета Другото не е интересно.

Останалите са настоящи сътрудници?!

Поляците, направиха брутална лустрация, Източна Германия разкриха всички агенти от ЩАЗИ с истинсктие им имена, категорично им забрани всякакви държавни длъжности и ги остави на минимална пенсия. Румъния, дори се отърва по-малко по-брутален начин от комунистическото си минало (знаем за Чаушеску). България - 25 години по-късно в парламента е ЦК на БКП. Чакате, оправия ли, демокртични избори ли, демократично управление от недемократични хора? Успех, дано дочакате...

Всички който управляват са или агенти на ДС или са деца на ДС и стари комунисти!

Ти не си ли от тех ???

И какво като са били сътрудници на ДС ? Ами същото и каквото е било за Дж.Буш -страши , който е бил не сътрудник , а... топ шеф на американската ДС. Ала -бала , портукала? Мисля, че всичката тази шумотевица се поддържа изкуствено от около стотина души паразити, блюдолизци и некадърници да си намерят работа , членове на комисията по досиетата, със заплати най-малко депутатски и огромни разходи за администриране, които живеят десетилетия на гърба на данъкоплатеца. А иначе нещата са много прости: 1/ Качват се имената на всички сътрудници на ДС, съгласно приетите закони, в Интернет , така че всеки желаещ да има свободен достъп до тях. А ако трябва , законът много лесно се променя козметично. 2/ Разпуска се веднага тази паразитна паплач наречена Комисия по досиетата и т.н. с което се пестят милиони левове от бюджета и тези пари се дават на здравната каса или болниците директно или за старчески и детски домове. 3. Осигурява се работа на уволнената паплач - в МВР или прокуратурата, за да се понаучат тези тарикати как се върши реална работа с пот на чело , и да се научат да гонят бандити , от които бъка цялата страна с десетилетия.

Добре де, той нали си е знаел. Значи сега какво? Изловихаме - отказвам се. Ако не бяха ме изловили, нямаше да се откажа.

Всички останали са с миналото на ЦК на БКП (ДС)

Ето това са големите демократи от БСП И ДПС.......ТАКИВА като Румен Гечев и този Таско Ерменков, които ни облъчват от екрана на всевъзможни телевизии се оказват бивши ченгета.....

Лиляна Павлова произхожда от един от най-кървавочервените родове, в които няма нито един, който да не е бил в ЦК на БКП. Нейният дядо е най-дългогодишният член на ЦК на БКП цели 32 години! пиууу

фиууу майката на Лили Павлова, която е рускиня, дълги години работи в БНТ. ... внучка на партиен член и ДС

Не виждам какво са виновни децата заради родителите си! Тъпо, тъпо, та чак глупаво!

ЕЙ ЗАТОВА, ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА ГЛАСУВАТ,ЗАЩОТО ЛИСТИТЕ СА ПЪЛНИ С БКП-Д.С. А НА ЛЮБЕН ОТ 16:13,ЩЕ КАЖА,ЧЕ БЪЛГАРСКАТА Д.С. ЗАТРИ ХИЛЯДИ ЧОВЕШКИ СЪДБИ ДРУГАРЮЮЮЮ!!!

А защо мълчите за тези,които преди 9.09.44 избиваха без съд и присъда,гавреха се и не подбираха жени ,деца,стари млади.Но те са били от чия държавна сигурност и от кого са получавали доноси за това.Може да са от ваши близки,роднини,бащи дядовци и сега е време да врещите да си разчиствате сметките

А другите 97 сътрудници коги? Ще се опразни лявата и централната част на скамейките в Парламенто.

Местаня пък какво е бачкал за ДС?! Този не е ли трябвало да бъде из лагерите по време на комунизма?!

Ами той затова е бачкал за ДС за да не бъде в лагерите. А какво - не е трудно да се сетим.

Още 20 години и проблема ще бъде решен!

В цял Свят ценят и уважават хората, които работят за държавата и нейната сигурност!!!Само у нас, нали са обратни нашите управници, това е позорно! Та кой сега и в бъдеще ще работи за сигурността на тази държава???И кому е изгодно това???-На враговете ни и на предателите- управници!

не са работели за държавата, ами за партията срещу народа пумпал такъв.

любене, недолюбенеееее.....????? И ти ли имаш право на глас ?