Дариткова: Бюджетът на НЗОК е гарантиран, готови сме за преговори с БЛС

Изготвен е нов механизъм за скъпите лекарства: дава се възможност за прозрачно харчене на парите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и снимка сте подбрали. Новата "фронтменка" на ГЕРБ. Смело напред, с волно развети коси, към светлото бъдеще в здравеопазването...

Какво ми ги снимате тези калинки в такива забързани пози. За къде бързатв калинки, много работа да свършите, едва ли?

А този механизъм включва ли най-важното - скъпите да станат...евтини и достъпни? Когато го сторите, тогава пишете и вдигайте шум.Когато Титаник потъва, позитивната новина била, че има достатъчно вода за всички, та я по.-ведро, вижте каква свежа заледена сутрин е, погледнато през прозореца..

е това на снимката е мистрес :) сако, прическа, вятър повял косите .... дъх на катерица, ителект на две ...

Най-социалното правителство е предвидило в бюджета 200 000 000 лв. за безплатна евтаназия за всеки достигнал пенсионна възраст.

Senator1

какво толкова много им цепят басма на тези хиени от БЛС.щели да преговарят. Преди три дни професор и кандидат за член-кореспондент на БАН имаше на опашка пред кабинета в болница "Света Марина"-Плевен над 20 човека.По сто и 15 лева за консултация, а сега изчислявайте с какви ще договарят от ГЕРБ. Иначе е виден касапин в републиката ни. Но да ти даде гаранция, че са те излекували правлно или че няма да има рецидив- когато цъфнат налъмите. Ама гушка ли гушка финикийските хартийки като слаба ракия и топъл хляб.

Ти гаранция за нещо даваш ли бе? Господ ли си? Някой да те кара да ходиш на лекар? Ходи на врачка

500 млн осигурени за лекарства, а " Видатокс" върви само с лични пари -195 лв едно шишенце от 30 млг, две шишенца за месец на онкоболни им струват 400лв. месечно.Кошмар!

Е ако очакваш осигуровките да покриват всички шарлатании и безсмислици, хомеопатии, телепатии и подобни отиваш доста далече в очакванията си.

Поне веднъж няма ли една статия да напишете ясно и на разбираем език? Що за бълнувания? Кой може да разбере какво искате да кажете с тази статия? Елементарна логика, елементарна структура на мисълта и речта ви липсва? Каква е тази журналистика?

Така говореше министъра,за да скрие че учениците не разбират и осмислят това което четат. С други думи-функционално неграмотни.

Много ясно , че ако си със скромен умствен потенциал и си зависим от всички , заради престъпно минало , ще се обграждаш само с ментални инвалиди .... продажни и послушни антиБълагрски бангии. Ама що трябва да са и толкова грозни .. опс .. визуално неприемливи , да речем ;)))

Пишат, бришат.. и накрая ходих да си купувам лекарство за рак в Одрин.

Кое лекарство не ти дадоха тук та си ходил в Одрин.

Кладрибин за трихолевкоза

Ако не можеш да станеш доктор, ставаш политик и вече никой не може да ти излекува множествените тикове.