Максимум 10 хил. лв. дарение за изборите

Дарението за една партия не може да надхвърля повече от 10 000 лева за една календарна година.

Обратно в новината

Коментари - Максимум 10 хил. лв. дарение за изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ЗА ИЗБОРИ . САМО ДАРЕНИЯ .

ТАЗИ ГОСПОЖА СЕ Е УПЛАШИЛА ОТ 10400 -ТЕ ЛЕВА КТО ДАРЕНИЕ ЗА КАМПАНИЯТА НА Г-ЖА КУНЕВА. НО ТЕЗИ ПОРИ НЕ СА ПОДАРЕНИ ОТ ЕДИН ИЗТОЧНИК. ПО УВИСНАЛАТА И ШИЯ РАЗИРАМ, ЧЕ Е ЗЛЕ С АРИТМЕТИКАТА И ЩЕ И ПОМОГНА: 10000+450000000=ЦИК+ГЕРБ

Ц,ц,ц. Тоя молион който го приготвих да даря "партията любима", ко шъ го пряя ся. Пак шъ си паля зимзтз кюмбето със столевки.

И как бихме могли да сме сигурни, че като го каже някой, който си чеше държавния з..к по цял ден това ще е истина? Нищо не пречи на никоя партия да похарчи, колкото си ще и никой да не разбере - единственото ограничение е кой би дал.

Лелята говори за дарения кеш, брой, на ръка. Останалите оферти са бордове, консултантски, спонсорство, а в българският вариант - кръчма за цяла вечер за да се освините, семинар с презентация на телефон за 6,000 лева, който се раздава на присъстващите, представяне и раздаване на апартаменти в закрит комплекс, но не вземайте повече от 6, че да се не сърди шефа... Боклуци - защо трябва да си хабя лексиката за парцали и наглеци?