Арестуваха шефа на ловешката здравна каса

Директорът на Районната здравноосигурителна каса /РЗОК/ в Ловеч Антонио Маринов е бил задържан за срок от 24 часа днес по обяд при акция на ДАНС и полицията.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха шефа на ловешката здравна каса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ловеч е град който умира, в държава, която скоро ще спре да съществува. Хората в Ловеч и в голяма част от България(не навсякъде) са проклети и не заслужават да имат бъдеще. Лоши и долни хора. Срам ме е, че съм се родил българин. Слава Богу, че успях да поправя това преди много години и се махнах от този болен град.

Роден и израстнал съм в Ловеч, но изключително много са ми противни 90% от хората и най- вече тези, които управляват града. Благодаря на Бог, че преди 25 години напуснах този отвратителен град и тази отвратителна държава, като изключвам природа, история и т.н.

ТОЗИ ГРАД Е МНОГО ПОРОЧЕН. КАТО ЗАПОЧНЕШ ОТ КМЕТИЦАТА/ДЕТО Е ВСЕ ФИРКАНА/ И СТИГНЕШ ДО КЪДЕТО СИ ПОИСКАШ В АДМИНИСТРАЦИИТЕ.ВСИЧКИ ШЕФОВЕ СА ЕДНИ СЕЛЯЦИ... БАС ДЪРЖА,ЧЕ НИЩО НЯМА ДА МУ НА ПРАВЯТ НА ТОЗИ

Споко гриша ганчев ще го спаси

Осъдени , ЙОК!

да бъде,това е само усещане за корупция.

някой от администрацията на герб КОЙТО НЕ КРАДЕ?А тя е само от гербаджии за пари и,, вярност" към вожда.

които крадат от парите за здравето на хората, присъдите трябва да бъдат тройни!

Защо утре ? На мен още днес ми е ясно,че ще го пуснат.

Правилно, но все пак в София хиляда пъти повече се източва!!!

трябва да се въведе друго платежно средство , да се махнат парите, иначе няма управия, целия свят се е вторачил в тези пари и граби ли граби ненаситни и ненаяли се ..отврат...няма никога да се спре в Бг корупцията докато има пари....парите да се махнат, да се въведе отново натуралната размяна ...

Жените сте лесни - носите си средството за натурална размяна със себе си,

и аз мъжкарите има пазар, дори е по-добре платен, що не се пробваш?