ДАНС разследва премиерски съветник за шпионаж в полза на Скопие

Въпросното лице е подавало информация на македонски гражданин и се опитало да изтрие следите от компютъра си, каза шефът на спецслужбата

Обратно в новината

Коментари - ДАНС разследва премиерски съветник за шпионаж в полза на Скопие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вън слугите на САЩ и продажниците на майка България от Народното Събрание.

видя се , че главните предатели и родоотстъпници на България са от партия Бъзраждане. за това : забрана за партията и съд за ръководството!!!

Какво става?Цялата държава е корумпирана

Съд, затвор за държавна измяна, абе нещо в този ред трябва...

Тази умнокрасива соросоидка!

Ленчето мустакатото сомче и тя изгоря, че е предавала документи с гриф Секретно... Цялата пасмина ПП и ДБ са за Белене. Национални предатели !

Тези, явно откриха топлата вода. Каракачанов когато говореше, че Чернева работи за чужди държави и НПО- та срещу България, ИТН и ПП не съществуваха. ДБ не беше в този вид, а Възраждане не бяха в парламента. И е обществена тайна, че Чернева е от котилото на Прокопа, каквито са и ПП- ДБ, но затова никой не говори.

Информацията за позицията на МВнР на България за РСМ е подадена от СЪВЕТНИЧКАТА както на Македонците така и на Французите за да ни изработи Макрон подобаващо. СЪВЕТНИЧКАТА е за дългогодишен затвор. Другата СЪВЕТНИЧКА и тя заради предоставяне на класифицирана информация на медии. Началника им Киро Канадския Лъжец не само е за затвор, там в затвора трябва и да го бият и е..т всеки ден. А ИЦО ХАЗАРТА трябва да им изнася ежеседмични концерти в затворническата столова. Толкоз за ППДБ - коалиция от извратеняци, агенти за чуждо влияние, шпионки и предатели.

И да изкажа почитта си към ръководителите на службите днес след изявленията им в НС. Казвам го като обикновен българин. Има много проблеми за оправяне, много трески за дялане, много въпроси за последните 34 години все още чакащи отговори, но днес господа, вие ми възвърнахте доверието към службите за сигурност. Дълъг път ни чака, но вече гледам с очакване към него!

Шило

Май детето на Лена Бориславова ще си вади свидетелство за съдимост в Сливен?

Чакам с голямо задоволство социологическите проучвания да видя дали някой ще гласува за ПП и ДБ, много правилно стана че те изгърмяха като бушони покрай Радослав Василев. В момента ПП и ДБ са по-токсични за съюз и от ГЕРБ.

Уви, има идиоти, които ще гласуват за тия...

И те хич не са малко... много от тях и техните семейства зависят от НПО-тата на "ПосолствотО"...

Леле става все по-интересно!!! Знаех си, че ще омаскарят едни други, но надминава очакванията ми! Ах че хубаво хахахаха

Ха,ха,ха, ядосаха Гешев и започва да става интересно. А пък, този Хамид Кромид, кво се праи, че знае кой е ръководителя. Ми, само за протокола, не е Кирчо, Херо Мустафа се казва.

Весела Чернева и Лена Бориславова

Ги гледайте не в лицата, а по-надолу

И Геновева червенакова

Това си мсилех по-рано "красивите" като Лена Бориславова и "умните" като Кирил Петков, стига толкова, не искам такива в българската политика повече.

Щом ДАНС са ги хванали тия са егати аматьорите. Виж ако гавариш за Доган, Пеевски, Станишеф и Баце е друга работа! Последните 20 години как ни закопаха и разпродадоха държавата не е истина.... тия сегашните са мухльовци, за 6 месеца нищо не откраднаха, даже и гьола на границата не можаха да спрат. Аз викам най-добре да върнем професионалистите в краденето и предателството за още 20 години, ко чакаме?

Борисов е мутра и крадец и трябва да лежи ефективно в затвора обаче, не е национален предател. На една крачка е да стсне обаче ако не удържи натиска на Козяк и се вземе с тия шарлатан предатели.

Да дадеш милиарди на Русия, да не търсиш пари от Лукойл, да дадеш милиарди за чертежи или просто да крадеш не е национално предателство? Въпреки признанието че по два пъти на ден ходи на Козяк? За ДПС хич няма да коментирам. Интересно на че ултрапатриотите от Възраждане и ИТН , ППДБ са им по-голям проблем и от ДПС. Русия явно не е чужда държава за тях.

абсолютен предател е, да ти кажа. Всичко беше разпродадено на руската мафия и КГБ. И е една от главните причини за войната в Украйна - без турски паток онзи лешпер нямаше да има алтернативно трасе за ГЪЗЪ си и нямаше да посмее да си отреже трасето през украйна.

Човек иска да се самоубива от срам...

Руско копеленце, първо се научи да говориш български, а след това се опитвай да пишеш. Далбоеб!

Който НЕ Е от ПП-ДБ е "Руско копеленце" - Просто да си знаете го казвам...

Радев налага руските интереси в България. Иска да живеем и работим по руските опорки от посолството на Митра. И затова е виновен корумпирания Бойко. И Хитлер идва на власт с антикорупционна риторика. Като радев. Ако ГЕРБ не бе така корумпирам , сега нямаше да сме толкова под влияние на руските тролове.

Призовахте избиртаелите си да гласуват за Радев, че ви бепе удобно. Сега го клеветите, че бил руски агент, щото ви е удобнои да се гушнете с ГЕРБ. Само че ,знате ли какво? Да отстояваш принципи не винаги е удобно!

Ако, мако..! Ако цапа и мирише...

Абе пич, що не мислиш, а бръщолевиш, кой краде е ясно, мини по Хемус близо до София, какво е това, магистрала? Колко е отпуснато за нея и колко е вложено, Радев ли прави това??? Колко големи чужди фирми инвестираха у нас последните 10 години, Радев ли е виновен, че няма такива??? и т. н. До утре мога да давам примери....Отиди до Румъния и виж...

Стига, не може вече да плюете по Бойко, че коалиция ви трябва и почвате да плюете по президента... а Бойко ще го пазите...

Аз пък се питам, щом Радев е "Русофил", то какви са Кирил и Асен който същия Радев ги "презентира" в БГ политиката като ги направи служебни министри ???

Печерският районен съд в Киев е наредил на украинското Държавно бюро за разследване да образува наказателно производство за държавна измяна срещу президента на Украйна Володимир Зеленски и други представители на властта. Това съобщи депутатът Гео Лерос, който е подал сигнала, предава Vesti.ua.

Вторият човек е Лена Парапеткова

Вие сте в цирк. Обичате сеирлък. Досега гърците да са помели парламентъорите.

Не разбирам защо Македония да не е в ЕС. Нека да е. Тези, които имат интерес са сърбите, заради Русия. Така че Радев да каже за кого работи. Интригант и архаичен интернационалист.

За какво ти е Македония, кояти влиза в ЕС като абсолютен и заклет български враг? При това не го крие , а непрекъснато си избира комплексите с провокации! Гърция 20 години за Сърбия ли работи или си защити нейния интерес?

И кой ти каза, че са ни врагове македонците? Аз не знам. Руснаците ли ти казаха, че са ни врагове ватенка.

По всеки възможен начин с повод и без повод! махни си лепенките от очите и тапите от ушите! нали им предложихме елементарни и дребни условия, но вие и тях махнахте, че да е пълно унижението с ветото....

Който не е българин трябва да бъде убиван! Македония ще стане българска или ще стане на пепел! Всеки мръсен небългарин там ще стане на тор за нивите ни!

"По делата им ще ги познаете!"

Още желаещи да правят правителство с мръсните кучки на САЩ... ППДБ? Или с другите кучки на САЩ... Герб..

Националните предатели трябва веднага да бъдат арестувани

Първо да бъдат огласени, за да не допусне обществото пак да вземат власт! Може от другата седмица отново да започнат да"преговарят" от името на България?

гавариш за Доган, Пеевски, Станишеф и Баце ли? Последните 20 години как ни закопаха и продадоха не е истина.... тия сегашните са аматьори. И аз викам най-добре да върнем професионалистите в краденето и предателството, ко ша каиш?

Интересно, Христо Иванов е чест гост на едно посолство.Сега да си не помислите, че е правнук на Кириак Стефчов. Няма такива работи!Той ходи да го черпят едно уиски.

Огромна част от коментарите напомнят за стария виц, в който Вуте казва: "Бе по улаво от жена нема - ти го Е-еш, оно те целива. Мен некой да иска да ме Е-е, че му откинем главата, ама тва жената - не. Целива." Та така, мили ми смехурковци, застанали на амбразурата да браните с гърдите си (или с други части, щото са по-широки) своите Кирчо/Асенчовци, забелязвате ли някаква прилика? Ми те ви онождат бе, хайвани. А вие ги целивате. Ми честито!

Ма те немаа време да ни отпочнат теа бе. Питам те тебе оти целиваш теа дето те онождат от 10 и повеке годин преди таа десетка? Щото ко не са теа че са онеа. Пак.

Ето това е типичният пример за интелектуалното състояние на популацията във вашия резерват. Един вид: "Ми ти па да не си ного убаф". Затова сте на това дередже. А за мен не бери грижа. Аз вече близо 37 години не притежавам български лични документи и гражданство. Но се интересувам. И понякога се смея. Предимно

ГЕРБ ще постъпят национално отговорно и ще оставят властта на Радев и държавата без бюджет за трети път ! хахахахахахахахахаах

Да се гласува Бюджет? И какъв е проблемът да продължи Служебния кабинет? Последния има по-висок рейтинг от трите ви кабинета до тук. А за безпринципната коалиция ,която готвите, да не говорим. Тя ще удари дуното по необдобрение и ще миуне 90%. Собствените ви избиратели няма да я искат.... По-добре се осъзнайте, ако сте независими и имате поне по 2 неврона в кофите!

уникален е служебния кабинет, и твърдо зад путин, как да не го хареса човек

Това само ти го мислиш така. НБито Путин, нито Нинова, нито партньорите ни го мислят. Правете разлика между опорки и реланост. Пък ако целта е просто да вземете временно власт, не се хабете, това не ни интересува.

Хей, журналяги, ко сЪ прайте на ощипани моми и не им кажете имената на тия "неизвестни" предатели извършили държавна измяна и предателство към народ и родина??????? В сайта "Афера" им пише вече имената - това са Киртака с пробиотиците от друсани зюмбюли и курвата му Хищната хиена! И още нещо - вчера в телевизия "Евроком" имаше предаване с участието на проф. Иво Христов. Същият, който преди 5-6 години каза горчивата истина - в България 80% са дебили. Вчера проф. Иво Христов отново го каза брутално ясно: " На тази територия има едно много просто, елементарно и примитивно общество". Край на цитата!

Разстрел за националните предатели!

Хубжаво, иззели й на Генчовска функциите. А тя като е такава некадърна министърка, че да й изземват функциите, защо я номинирате? Сега ДАНС да разплете целият случай и да осветли кой/коя/кои са работили за РСМ! Ясно е, че има нещо гнило в тази работа и не случайнои северо-южните селяци ни гледаха подигравателно през цялото време!

ДАНС? И после може би на прокурор? Под надзора на Гешев? Това преди или след като решат делата за Барселона и кюлчетата? След като разследват путински поток? КТБ? Липсващия асвалт? Пеевски? Доган? А Гешев или заместника му ще оцелее в битката между тях?

Кой вдинга ветото и клекна на РСМ? Не може да е смао от простотия. Ако има недвусмислени фкати, да ни ги предоставят публично. "По делата ще ги познаете!"

Кое ти е по-голям проблем? Македония или всичката управия дето наредиха в държавата? Или всички милиарди дето окрадоха, раздадоха и на изток традиционно и на запад? Мен ако питаш това са дела.

Само един чужденец може да ми зададе този въпрос.

ГЕРБ, ДПС, БСП и техните служби, както и президента имат интерес да не се разпличква блатото. Интересно, че и Възраждане явно имат сходен интерес. За ИТН не е толкова интересно, понеже се знаеше. Не мога по друг начин да си обясня координираната атака срещу ППДБ. Освен може би, че ППДБ са най-голямата пречка за всички изброени. Което пак говори страшно много.

Егати промяната, скапхте държавата......прост народ

Всичко е с цел господа, влезнем ли в ЕЗ и Шенген ще лъснат всичките далавери на крадците и корумпетата. Защото записи има навсякъде и се следи изкъсо, Ганьо обаче не желае защото видиш ли били всички лоши .... ще ядете скоро дървото с една хиперинфлация, диктатура и фалит ! Всички ни чака това ... който е разбрал, разбрал

Разрешихте всички проблеми на България, та сега се ровите какво трябва да се случва със съседни държави хахахахахаа, МАЛОУМНИЦИ

и как точно сега решихте, че ще го огласите това, и то като разбрахте , че искат да ви сменят? преди една година къде бяхте точно? А къде беше ДАНС като разпродадоха Бг на руските олигарси, Камчия е пълна сантени на КГБ, турски паток потънаха 3 милиарда, АЕЦ 2 милиарда гьол, Меси от банкя подаряваше кученца на Путьо Маринкин? А къде бяхте, когато овладях прокуратурата? къде бяхте като фалираха КТБ? Къде бяхте като разпродадоха БТК за безценица? Къде сте като подариха пловдиския панаир на Гергов? Къде бяхте, когато границата беше приватизирана от частна мафия, маскирана като лаборатория? Къде бяхте като откраднаха завода за асансьори и аферата седемте джуджета? Какво изобщо работите като една престъпна политическа групировка не сте докоснали? Мейли изтрити четем дето глупости и общи приказки най-вероятно! Аа, бай дъ уей, кво стана с онеци 3000 биткойна дего конфискувахте, това са 81 милиарда долара по днешни цени, питам за един приятел?

България беше денацифицирана 1944-та. Тук няма нация. Тук има някакви хомо сапиенси с неопределена самоличност - не знаят, какви са турци ли са, сърби ли са, руснаци ли са...

Но какъвто и да е поводът, нека разберем истината! Кой си позволява да предава страната?!

Колко сте опрустели, егати

И какво точно са правили ДАНС повече от 2 години, след като са установили престъпленията? Няма нито дело, нито обвиняеми, нито арестувани, нито осъдени, т.е. няма никакви резултати от високоплатената им дейност! Че за какво ни е тогава подобна нищоправеща организация?

Добре де, за какво ги разкарват така по Институциите, и им пречат за преговорите. Не е ли умишлено. Мафия! Всичко са измислили . Мунчо, проклет да си! Не с еучудвам, че рекламираше филмите на Максим Генчев!

Егати боклуците и предатели които искат пак да са във властта и да закрият българия

Изтеглиш ли една бримка, плетката започва да се разплита. И още сигурно ще излезе на бял свят. Умнокрасивите най добре да започнат да си подготвят куфарчетата с най-необходимото. При бай Ставри едва ли има лавки за всичко. Обществото очаква истината.

Интересно защо ДАНС не разследва Възраждане за всичките им нарушения до този момент подбуда към насилие, подбуда към геноцид към другомислещите в обществото, хулиганство, съгласуване с Мутрофанова, про-Руска политика и т.н.

Няма указание от посолството.

Мероприятие! Отчаяни мууунчави ходове

Всякакви тролове жално плачат за България. България с демографската криза и катастрофално намаляващо население, особено от български етнос, България без армия и самолети, кораби и какво ли още не, България без здравеопазване, България без съдебна система, България без работещи служби /освен ако не пазят някой велможа или друго подобно национално богатство/... Но пък България системно ограбвана, поругавана, лъгана и унижавана... И от кога е така? Едни тролове казват от 80 години, други от 30... При всички положения не заради ПП е така не мислите ли? И изведнъж политическите сили отговорни за дереджето ни в едно с едни нови дето ще направят рай понеже ще направят всичко различно от старите решиха дружно и единодушно, че ПП им е най-големия проблем въпреки всички престъпления, предателства и излагации в миналото пък и сега, съвсем скоро. Че и на баш най-големите и правителство няма да се наложи да правят и отговорност да носят, пък и това на президента явно идеално ги устройва, въпреки онези работи с липсващия асвалт.

Айдеее...

Първата копка за новия затвор е направена. Г-н Крум Зарков, кога ще е готов ,понеже има много предатели в държавата.

Ченгесарите се активираха.

Тончев каза, че Лена Бориславова в качеството си на шеф на кабинета на бившия премиер Кирил Петков, е взела документ с гриф "Секретно", свързан с "Турски поток", надраскала е насоки по него и го е предала на журналиста от "Бърд" Атанас Чобанов. Информацията била филтрирана така, че да съдържа материали само за лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и за президента Румен Радев.

Кириля и Асена са невероятни! Имаме бъдеще!

Бе мамичката му предателска на Киро.

България е единствената, която има интерес от членство на Македония в ЕС. Самите македоинци не искат, защото това ще ги отдаличи от Сърбия, която е единствената им любоф!