Кабинетът предложи Димитър Георгиев за председател на ДАНС

Правителството предлага на президента да издаде указ за назначаване на Димитър Георгиев за председател на Държавната агенция „Национална сигурност”.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът предложи Димитър Георгиев за председател на ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей тия атакисти, който не е човек на Пеевски, не става, не е професионалист, не е разузнавач! Мъкаааа, мъка! Но да си го кажем честно, не пречат на никой! Кучето си лае, па нека лае, какво друго да прави!

Интересно-съветвал е гл. секретар Илиев.Него го направиха на маймуна- генерал в ареста,обиски,дело... и след това гл. прокурор се извини на Илиев,че било грешка.Илиев бе изритан от системата, а съветника стана зам. министър , а сега и на данс.Интересно!

Кабинетът предложи Димитър Георгиев за председател на ДАНС Възможно е и да е професионалист. В България вече всичко е възможно, дори да сложат и професионалисти на някои възлови места.

Времето ще покаже на кого работи ! Имам съмнения в това че е предложен от Пръмовица , тя е поставила некачествен Външен Министър и Военен Министър , все пак за всичко е виновен Боко Умното ! Не е завършил Библиотекарско Магнаурския Университет !

пръмовица разбира само от ЯЕЦ.

Е този ще работи най-после смело както в Румъния може би?! Няма да има зависимости от никого!

Интересен е факта,че Георгиев е получи званието Кавалер на Националния орден за заслуги към Франция.....Чужди държави да награждават наш разузнавач е странен факт.

По интересно е как от някакъв мижав "инспектор" можеш с един скок да се превърнеш в "комисар" , и то на длъжност,която заобикаля конкурса. Тия номера ги правеше плевенският шарлатанин.

Ти чуваш ли се какво говориш ве.Как Франция ще е чужда държава.Ами нали ако Русия нападне България Франция като страна член на НАТО ще ни помогне

има значение вече кой ще е щеф на ДАНС.Той отива на работа едва ли не.

Чети по-нататък: вижда се, че е специализирал на поднохдящите места.

До издаването на указ от президента, работодатели на този георгиев са чуждестранни лица.Това е твърде озадачаващо за системата на националната сигурност.

Ама това звучи като виц -разузнавач "Завършил е ВВТУ Тодор Каблешков, а по-късно и ЮЗУ Неофит Рилски! И какво е разузнавал, движението на влаковете, за които никой не знаеше кога ще пристигнат ако изобщо тръгнат???

Чети по-нататък: вижда се, че е специализирал на поднохдящите места.

По-далече бягай от забравата. Да те няма и зад хоризонта Бягай и през дупката озонова. Бягай през заразите със здравето. И помни: забравата е смърт. Забрави забравата дори, нека да се самоумори. Слънцето космическият кърт също бяга. В мрака търси изход. Няма изход. И ще изгори. Но забравата ще покори Бягай До забравата е близко

това да не е пеевски та да го харесват червените тъпунгери. тои хавард ли беше завършил. верно, не е звъшил школата в русия. това е добре, иначе съвсем ще сме 1ш република, каквато сме си. затова младите бягат. ще си останете стари комуня и циганя.

ПЖИ бе батка, ПЖИ....... Командира на вагона.

И югозападния ПУЦ. Когато някой не може да влезе с конкурс в нормален ВУЗ, записва там. Май и Пеевски получи диплома от югозападния. Но за да си управляващ днес, трябва да си такъв. А после уж страдаме, че кадърните оставали на запад.

АБЕ, КЪДЕ Е ПЕТКО СЕРТОВ? А, ЕТО ГО НОВИЯ ПЕТКО СЕРТОВ. А за останалите там, тролове, спамаджии, гумаджии и автомонтьори. Който не знае, той е най-убеден.

И ТОЙ И БАЩА МУ СА БИВШИ КОМУНИСТИ И КАДРОВИЦИ. ТОЙ Е ДВОЕН ИГРАЧ. БЕШЕ ДИРЕКТОР НА ДМОПС ПО ВРЕМЕТО НА БСП..... ВИЕ СИ ПИШЕТЕ. НЕ ПРЕЧИТЕ НА НИКОЙ. ПИШЕТЕ СИ КАКВОТО СИ ИСКАТЕ.

щом плюят комунетата, значи изборът е перфектен. браво и успех.

Аbe, много си примитивен в оценката.

Айде-е-е-е,падна мандалото.Кой коментирал, коментирал.Дотук!

Прав си, кучетата си лаят, а кервана си върви.

Министър председател - мафиот, шеф на парламентарна група и шеф на педизборен щаб - осъден на две инстанции, шеф на ДАНС - осъден на първа инстанция. Въпросът не е КОЙ, а е ЗАЩО ни управляват такива лица и до кога народа ще се пави на глухи сляп.

Ако е бил осъждан на 1 инстанция означава,че му е било повдигнато обвинение преди това.Бил е обвиняем по наказателно дело.По закон всички обвиняеми трябва да имат криминалистическа регистрация-снимки,отпечатъци и т.н.Ама тогава не могат да му дада достъп до класифицирана информация и не може да стане не само председател на данс, но и служител.Изглежда пак някой е направил нещо фашливо.

Толково ли нема някой Борачев или друг комуняга, бе ?

Браво. Интелигентно и опитно момче изглежда и най-важното, не е някое дърто червено ченге.

Само с квалификации няма да стане - интелигентно, опитно, пък и младо...дай опорните точки или ги забрави?!

Е,след,като опряхме до него за националната ни сигурност,значи нещата вървят добре.Едно време в Парламента разглеждаха ролята на братя Галеви за приемането ни в ЕС.Така,че дерзайте!

Егати калинкатга-малинка. Първо ПЖИ, после ЮЗУ Бил обаче с Тиквона.

ДОБРО МОМЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВИ, ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ !

НАЙ ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ СЪТВОРЕНА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА ДА СИ ИЗМИВАТ РЪЦЕТЕ С ПОСТАВЕНИ КАЛИНКИ

Щом иде от Кунева, не вярвам да не е добро - около нея са все млади напористи кърлежи като Митов, Тома Биков и пр., и пр.

идва от кукунева, но е лично предложение на борисоф

Всъщност, сега като казваш, Митов беше по-добра кандидатура от Георгиев :) А Костов щеше да осере от кеффф......

защо забравяте яне янев

Руските тролове се побъркаха от злоба. Хайде скоро закон и всички предатели на ЕС ,НАТО и България да влизат в затвора.

На прав път си със сигурност да влезеш в психиатрична клиника , защо до сега не са те прибрали малоумнико

А,бе да го повиши румето петков с 5 длъжности нагоре, без някакви служебни успехи си е доста ...... поне е впечатляващо.Дадено назаем брашно, тъпкано се връща.

ТЕ са на крив път, а ти си само техен платен клакьор...

-Един за всички и всеки за себе си!

Господ да стане шеф на ДАНС пак ще го оплюете!!Не ви ли свърши плюнката!!Не народ а мърша сме!!Млади момчета и момичета бягайте от България!!!! Тук всички са облъчени от злоба мерзост мръсотия завист нищо хубаво не ви чака!!!!

Господ не е бил осъждан!

Как да не е бил осъждан, бе?! Даже присъдата е изпълнена - смърт чрез разпъване...

Онзи е бил Христос,бе!Защо се обаждаш от коневръза.

интересно ми е и пеевски като го предлагаха ли беше така настроен?

Пеевски направо го назначиха!!Ти не си АЗ тиси никой кръгла нула!!!

Защото плюнката им никога няма да е достатъчна, за да бъдат заплюти измекярите, които ни уплавляваха и разсипаха Бг. А младите - да, трябва да бягат...

И какво, като е осъден на първа инстанция за далавера със "Сименс", има още две! То, Сименс бяха хванати в много държави с огромни далавери. Всякъде делата за наказване далавераджиите отдавна приключиха! Ама, у нас, те са от фенове на ГЕРБ, а САЩ сега ценят тези на ДСБ повече, това значи хора на ГЕРБ и ДСБ са недосегаеми!

Митко съветника на главния секретар ,успя твърде ефектно да провали работата по организиран канал за проститутки и наркотици.Да ни е честит и за сигурността!

щом се наложи!

Новият шеф на ДАНС ще работи за България а не за Русия и ще навре в миша дупка руските агенти резиденти и българските им слуги.Ай ся да видя кой ши цвъка минуси

За съжаление грешите . Ще работи само за комисион :))) Българските интереси не са в приоритетите му. Поредния усарски пудел с лек дъх на синьо сирене.....

"Да сигурно е , че ще работи за България" точно толкова , колкото и смешника президент Плевнелиев , премиера Борисов и останалата измет в парламента

През 2006 г. Р.Петков го повиши от инспектор в комисар.Най точният критерии за неподкупността на висш служител е да се погледне къде отива на работа след,като напусне МВР.Тогава си проличава кой на кого е служил.

Изглежда по-добре от Пеевски. Предполагам, че това е бил основният критерий. А какъв добър директор на БДЖ става от него - но не би . Всеки стига до нивото си на (не)компетентност в един момент.

A защо никой не споменава, че до вчера беше осъден на 1ва инстанция? Къде е "новият морал" за който бяха протестите против пеевски?

Само мракобесниците от БСП съдят като теб . България има закони. ние не сме като в аграрната посткомунистическа Русия.

комплексите ти от Русия не ме вълнуват. Това, че някой руснак е злоупотребявал с теб също. Осъден е от Български съд, през 2014.

Пълен ташак е тая наша шибана държава. Същият тоя хубавец, който беше подсъдим и осъден на първа инстанция по скандалната МВР афера Сименс сега го правят шеф на ДАНС. Междувременно, така наречения справедлив съд, вече му оформил статута на свидетел, за да може любимия ви вожд Тиквата да го назначи и да го държи за топките.

Влязла ли е в сила присъдата!

Директор на водопад. Всичко в българия приключи. Няма индустрия, няма армия, няма ред , няма пари само едно по-американчено стадо и марионетно правителство.

Т.н. деформатори , за които са гласували едно метро хора , пак пробутаха поредния шамшал .... По съвет на самата другарка пръмова-париба. Ако не се лъжа оня талибан , неуспялото адвокатче с прекратени права , понастоящем правен министър ,пак е от техния катун. Защо изобщо се трошат милиони за избори , след като едва пропълзелите в нс , завзеха властта. Пълен фарс . Изцяло за наша сметка ....

Щом ще работи за НАТО и ЕС, значи работи за България.

Щом ще подгъзурква на НАТО и ЕС, значи ще работи против народа на България! А между другото, осъден е на първа инстанция, много е добър....

работи в ЕС и САЩ бе селчо. В Русия не работи никой. За това казвам,че работи за България, щом работи за НАТО и ЕС.

Важно е да работи за България и да лови проруските навлеци антибългари.

Коко

Сега ще ни подслушват най-официално : )

Пеевски е най-добрата кандидатура? Чак ще се разплача от умиление, кат гледам какви образовани и опитни хора ще ни пазят.

Димитър Георгиев е бивш зам на осъдения на две инстанции Цветан Цветанов , самия той е осъден на първа инстанция за престъпления по служба , лично предложение на мафиота Борисов..........Е , това ако не е цинизъм здраве му кажи изобщо чудя се в , каква държава живеем ???

Фасулчо,държават не е вече комуноидана а ти още се чуди......всички шестаци и ка ге бейци трябва да се изхвърлят от всички държавни служби колкото и да е късно вече

Имаш да чакаш, чичовото. Не мож ни изхвърли!

Ветрове се веят из празната ти кратуна - ЦЦ, ББ и кохортата няма как да изгонят шестаци, кг-бейци и пр., защото не си го и поставят за цел, драги...

Атака спечели 4% от гласувалите! Това е интелектуалният елит на нацията!

я се понаведи малко да не ти фръкне главата.

Послушен е! Какво да се прави!?

Абе защо всичките герберски и риформаторски калинки все са завършили разни измислени "университети"? Няма ли нормални хора, които да са учили в софийските университети магистратури или да са учили в престижни западни университети и колежи? Или Боко Тъпото и с-ие ги избират на принципа да не са по-умни от тях?

Защото всички стойностни хора в България са обвързани с Атака! Само Калинките останаха извън Атака!

Отдавна знаем,че си тъп,грозен и явно много дърт като пишеш тия тъпотии но селски глупак,ние вече не живеем в лагера наречен "социалистически" и всеки може да учи по цял свят а вие освен за памперсите и хапчетата за друго не мислете

Дебил, нали точно това казвам! Защо трябва да се назначават хора учили в Свищов, Благоевград или Варна, когато има българи, които вече са учили в Харвард, Оксфорд, Йейл и т.н. Докога на важни експертни постове, изискващи знания и професионализъм ще се назначават удобни субекти и личности по шуро-баджанашка и партийна линия. Министър на вътрешните работи - социоложка!!! Ха!

А къде в биографията на този индивид имаше данни за опит в сферата на ДАНС ? Първо е завършил ЖП, после Благоевградският с икономика - и сега шеф на ДАНС ? За това правителство е нормално - трябват им послушни, а не можещи и знаещи ! Колкото статистичката бъчварова разбира от МВР, докторицата десислава атанасова от финанси и яне янев от корупция - толкова и железничар-икономист зарбира от ДАНС ! Още едно копче на GSM-а на мутрата от Банкя и ДАНС е под контрол ! Лично аз се учудих, че не е фидосова !

Национална сигурност? Има ли такова чудо в България като имам предвид как си влизат и излизат всякакви и през границата и през ГКПП? Дали под национална сигурност нашите политици си мислят, че това е опазване на техните национални тикви от народната любов?

Точно така мислят политиците. Имайки впревид, че Кунева е първа дружка на американската посланичка, става ясно кой го е предложил.

Е`ба си държавата1 При 3 боеспособни самолета има 5-6 генерала. Сега и във флота имаме бригаден генерал при наличие на 1 голям кораб. Много интересно като на първия кораб командва адмирал, а на последния - контраадмирал, к`во правим. Сигурно от фрегатата "Дръзки" влачат гумена лодка с контраадмирала

..някак си след Пеевски всички кандидатури ми бледнеят! Едни такива.. недохранени изглеждат, без сила да се борят с престъпността!

Хм, удобно забрави фидосова - тя също много се бори с престъпността с тефтерчета ... Доволна ли си от яне янев ? А от корман исмаилов ? А десито атанасова ще помогне ли за финансите ? А бъчварова с нейният огромен опит в МВР ? Ех колко си влюбена до уши в мутрата от Банкя и пълзиш смирено в краката му, без да имаш сили да посочиш грешките ... Така сте робите - изпълнявате и сляпо подкрепяте ! Ако можеше да е вечен нали ...

комуноидно лузерче,ако не ти прочета тъпотиите просто деня не ми е пълен......работи копейкаджийче,че трудни времена идват за вас и вашата шайка

Кухарке, толкова ли си куха, че не разбра дето мантрата с Дебелян Беевски се изтри, като изтривалка пред чалготека?

Ето това е попадение - разузнавач-железничар - водил сигурността в телекомуникационна компания.Здрав опит!

Защо не предложихте Пеевски, нали сте подложната чинийка на турското кафе, изпито с мустан?