ДАНС, СЕМ и КРС проверяват БНР за спирането на сигнала

Ръководството на националното радио излезе с позиция за случая със Силвия Великова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

idio

онзи хакера е! спрял е сигнала и го е качил на някой торент

Крайно време беше да се намеси и новата семка, аграрната икономичка от СЕМ, завършила с успех 3,89! Хвала на такЪви наблюдатели на медиите!

Дългата ръка на "шпионите" и "хакерите" е виновна!!

Гешевизацията убива не стана ли ясно

Ау,значи и това влизало в националната сигурност

Толкова бисери тези дни , че хванах мускулна треска на корема от смях

Аман от циркове за овце !!! Аман ! Толкова прост и тъп народ ли сме , че да ни занимават нонстоп със скалъпени смехории , които не са от никакво значение за нормалния гражданин/ ако са останали такива/ !!! Аман от медийни циркове по смехотворно глупави сценарийчета !!!

Това е част от преврата, за който сигнализираха Петното и синът му Бонев! във дъното са протестиращите срещу Гешефт!

Мдааа, пък избора на Гешев е стратегически избор за ориентацията на страната към олигархизъм от унгарски тип. Затова и той е въпрос на национална сигурност.

Ония хаква само поливни маркучи, в извънредни случаи и дребна домакинска техника- миксери, пасатори, тостери, сешоари ... не се занимава с други глупости !

Ха-ха-ха-ха-ха, другия път вожда като уволни някого, няма да смеят да спират сигнала, слагат и друг и продължават, а а не да трябва да връщат уволнения!

Но явно пак предизборната ситуация я спасява

смея да Го цитирам - пунта мара

Сичките тия беа се скрили у растите около стадионо и чекаха вождо от банкя да даде знак за атака. Верно он малко се забави сос знако оти го не беше още съгласувал с ония от сарая оти пак он не беше още изтрезнел от снощи, абе, от сутрината.

Така и така проверяват, специалистите от ДАНС, СЕМ и КРС да поразширят проверките и да надникнат малко по-дълбоко в дебрите на нашето Национално Радио. И ако не е класифицирана информация, молим, да направите нуждното за информиране на българското общество.

Има цензура както по времето на социализма. ГЕРБ налагат диктатура.

толкова много хора са били уволнявани. справедливо или не. и никой не е вдигал стачка или спирал радио или телевизия. цели заводи са били изпъждани. и сега заради един журналист. изпъдете цялото бнр. и без това само стари муцуни вътре.

"Проверката е възложена на ДАНС, СЕМ и КРС и се извършва под прякото ръководство на зам.-главния прокурор Иван Гешев. " Гешеф от понеделник до неделя, Гешеф от първи петли до късни доби... ще рече човек, че на тази територия други прокурори няма;) Боже! Дай ми сили докато най-накрая си го назначат и си седне на ... през следващите 7 години!;)

Може ли аз да съм ко-водещ до Волгин за плурализъм?

В БНР по традиция работят хора с топки...

На 25.10 мощно срещу мутрите

Дирльовци вие що не протестирахте рамо до рамо с колегите си от БНР. Не ми отгорваряйте на риторичния въпрос, просто ме изтрийте.

Или назначаваме Гешеф или правителството пада!

данс, сем, крс да проверяват кой трие свободни мнения и спира свободното слово на данъкоплатците!!!

Нали? "Днес е денят!" ... :)

Ама вие сериозно ли? “Крадеца вика; дръжте крадеца” със следната информация: “Възложена на ДАНС, СЕМ и КРС и се извършва под прякото ръководство на зам.-главния прокурор Иван Гешев

"по още един журналист" хахахаха а плуразлизъм ще се гарантира, като този още един журналист преди това е целунал гз едновременно на Баце, Шиши, Цацо и новия Фантомас

Сега нядялко и пиклювците ще бъдат инсталирани във всяко студио и предаване във БНР и БНТ, за да следят за политкоректност. Пардон...плурализъм... или бойковизъм беше?

значи има 2 истини една комунистическа и една просто истина, като преди

Щом Гешев ръководи проверката нищо няма да открият. Та нали спряха БНР, за да не пуснат в ефир журналистката, която е против неговите методи!

работят хора с връзки и в телевизията и по радиата, а това е чудо

" След издигането на власт на нацистите през 1933 г., министерството на пропагандата на Гьобелс бързо печели и упражнява контрол над надзора над медиите, изкуствата и информацията в Германия. Той е особено умел да използва сравнително новите медии на радиото и филмите за пропагандни цели" Това го прочетох във википедията.

Гешефт ще разследва защо са уволнили журналистка, която призовава да се протестира против избора му? Защо шефовете на Националното радио решиха да заглушат всички други журналисти, които подкрепиха колежката си. На това му се казва независимо раследване!

Раята си мълчи

Ментора на ББ, др. Тодор Живков казваше: "По някои теми дори и във времето на плурализма, две мнения не може да има" Сега неговият ученик г-н Борисов прилага в действие наученото. Сваля от ефир, изключва микрофони, плаши с готен срещу него преврат.....всички които във времето на плурализма имат лошо мнение за властта и правителството и се осмеляват да го критикуват!!!

За да бъде наклонен правилно феса, Пиг да стане национално радио!!!

Да закриват, пък ако се наложи спешно за нещо да информират спящия летен/зимен сън суверен, може да ползват просто фейсбук или инстаграм...

А Монитор и Телеграф да се слеят в Държавен Вестник!

Да! "Историята се повтаря - първо като трагедия, после като фарс";))

В скапана държава живеем, всеки прави квото си иска......

Изобщо - БНТ, БНР, БТА да се обединят като ПА и да приключваме с тази мъка!

Явно някой много го е страх, че може да загубят тези избори...

Това е таен план за държавен преврат - искат да задействат пръскачките пред радиото, като опръскат тогата на Бъдещия глаДен, по този начин да му причинят болки и страдания, нечувани унижения и да провалят изслушването и избора. Предписание - да се ииземат всички гребенчета на гражданите като превантива мярка.

Щом Гешеф, Чампоев и аграрната икономичка от СЕМ проверяват, значи всичко ще бъде на ред!

Пуснаха пръскачките и радиото заглъхна.

Колко мъчителни обяснения...

така започват превратите. И на 09.09 беше същото. Сега ще

Какво му проверяват. Петък 13 пълнолуние. Всичко се случва. Поздрав от мен към всички вас с песента на НЛО-петък 13 е.

така започват превратите. И на 09.09 беше същото. Сега ще кажат, че руските шпиони са виновни.

"За да бъде осигурен плурализъм на всички гледни точки, УС препоръчва на г-н Кръстев да бъде определен по още един журналист във всеки ресор с цел да се гарантира неприкосновеността на обществения интерес." Това сме го гледали преди няколко години пак по БНР. Имаше едно много интересно предаване, което слушах с удоволствие. И не беше тенденциозно, но се различаваше от масовата продукция. И по едно време му сложиха балансиращо предаване. Разделиха ефирното време на две и т.н и т.н. Слушаемоста на казионното "балансиращо" предаване явно е била слаба, защото един донър ден поизчезнаха и двете. Журналистът от "балансиращото предаване сега поработва в една телевизия. Пробутва подобна тематика. Пак не го слушам, но от време навреме си прослушвам записите от основното предаване, които го спираха на няколко пъти.