Орешарски номинира Писанчев за шеф на ДАНС

Парламентът отложи планирания за сутринта избор на председател на ДАНС, тъй като нямаше постъпило предложение от премиера Пламен Орешарски. В 11.30 ч. такова беше внесено - за Владимир Писанчев. Гласуването обаче остана за петък, защото днес премиерът е в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски номинира Писанчев за шеф на ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"ГЛАСУВАШ ЗА БСП ПОЛУЧАВАШ ДПС" - КАТО БОНУС. Винаги са били ЗАЕДНО /с малки изключения/.Това е истината. Това са ДВЕТЕ партии създадени от ДС, които съществуват от началото на прехода всички други вече ги няма. Те единствените имат интерес по-малко хора да гласуват и разчитат на своето твърдо ядро - пенсионери цигани и мюсулмани и така ТЕ имат НЕСЪРАЗМЕРНА ВЛАСТ въпреки своето незначително ВЛИЯНИЕ. За това ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ИЗБОРИ, за да минимизираме влиянието на БСП И ДПС. Половината мажоритарно избрани.

Записка от тефтера на Орешарски: 18.07.2013: Да назнача Писанчо P.S. дано тоя път мине....

Прекратете поредната си глупост,докато е време и се извинете на Българския народ......ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ?????

Този,най ценен кадър,ще получи трети подпис,за назначение от Олигархски.Назначен на 30.05.под 350,назначен на 20.06.под 371 и сега.Когато избраха Пеевски на 14.06.този не е бил освободен.Целият кабинет и всичките им назначения са такава смрад,че за един месец овоняха България.Как ли вижда нещата Европа и европартньорите?Нашият парламент и премиер са слепи,глухи и неадекватни. ДА ЖИВЕЕ НАРОДА!ДОЙДЕ ВИДОВДЕН!

Първо избра Мецанчо за тоя пост и народът е вече 35 дни на улицата. Сега пък е номинирал Писанчо. Утре и в други ден ,ще номинира и Лисанчо (Салито) за да конторлира енергетиката. Смях,смях......и сълзи ,господа и другари.

Ами все някой трябва да върши черната работа нека се подслишват нека се следят да ома екшън важно е да има България и българи ама май ще затрият всичко

тои оршарски може и в лудницата да е вече, с този луд станишев само до там ще стигне.

Та кой всъщност номинира Писанчев?! Депесарски или Бесепарски, който се крие зад Орешарски?

Който номерира и Пеевски!

Преди 2 дена имаше изслушване на кандидатите пред съответната комисия в НС. Това означава че след това трябва да се гласува в зала и за двете кандитатури и който вземе повече гласове е новия шеф на ДАНС. Сега изведнъж Орешарски си избрал Писанчев. По-голям цирк не може да има.

Даа беее, даа бее! Овощарски си хареса котенцето-писенцето! Как не се сетих!?

Пак по смотания начин.

Следва "Бат'Сали - шеф на ДКЕВР"!

Че к'во му е на бат' Сали - 10 години е крал ток и определено има повече натрупан "професионален" опит в сферата от министЕра на енергетиката , например;о) Ма бат'Сали е определен за "законотворец" и не знам дали ще може да ги съвместява и двете длъжности;о)

Еее,ама вие съвсем се отплеснахте.Вие знаете ли Недялков като малък какви ги е дробил2...Напикавал се е и се е нааквал,бе говеда псевдоинтелигентни!

Дръж се корупцио,Писанчо ще те разбива!

И на тия хляб съм давал,ама знае ли човек...Да не вземе Писанчо да опапа заедно със Цвъцко и мене?

Премиера си гледа работата,не е медийна звезда тип Борисов.

Знаем още, че Писанчев е завършил педагогика. Хубаво, но не го избираме за директор на селско училище, а на ДАНС. Както и да е, да не се заяждам. Работил е в контраразузнаването. Кариерата му продължава 21 години. Най-известният момент в нея обаче не е схватка с чужди шпиони, а участието му в мракобесната разработка Галерия, по която бяха подслушвани политици и журналисти. Публичният мотив е евентуална заплаха за националната сигурност. Истинският: някои медии публикували нелицеприятни факти за държавни мъже, политици и служители на самата ДАНС. Разбира се никаква национална сигурност не е била заплашвана. В докладните по разработката от агенти на службата дори се признава, че изнесените информации са верни. Ето ви баш причината за слухтенето. Познайте дали президентът и премиерът по онова време Георги Първанов и Сергей Станишев са знаели за разработката? Познахте. Тия работи у нас без санкция отгоре не се правят.

Петък,петък, време е вече да го изберете ,та да започне да ги вкарва където им е мястото-в дранголника.

Не може да очаквате драстични разлики между нас", каза след изслушването в парламента единият от кандидатите. Ето това е проблемът, че нямаме съмнение в еднаквостта им. Че двамата вече са се разбрали - единият става шеф, а другият - заместник, по приятелска линия. Че вече N-та година поред липсва каквато и да е прозрачност за работата на тази институция, а за подвизите й разбираме само от периодично избухващите скандали. Това обаче малко вълнува управляващите. С публичното изслушване, което симулираха, тъй като журналистите не чуха концепциите, с предварително зададените клиширани въпроси и с липсата на въпроса за най-същественото - кой поръча експресното издаване на допуска на Пеевски, депутатите показаха, че омертата продължава да се спазва и невидимият кадровик на сегашната коалиция си действа по старому.

След броени часове вероятно новият шеф на агенцията ще бъде факт, като кандидатите, по техните думи, са двама приятели с еднакви виждания и концепции за бъдещето. Общото между Владимир Писанчев - и.д. шеф на агенцията, и Недялко Недялков, ръководител на Дирекция "Класифицирана информация", е, че виждат корупцията и икономическата престъпност като основна заплаха за националната сигурност. Общото е и че услужливо издадоха за броени дни допуск до най-високото ниво на секретна информация на "специалиста по национална сигурност" Пеевски, за чието номиниране уж никой не знаел предварително. Как наричат те това - добри услуги? Корупция? Или изпълняване на противоправна заповед?

Недялков е бил "Бек-офис" в брокерска къща "Хеджър", в едни "бурни времена"......

Мяуууууууууууууу,може и да не ме изберат в петък ,ако нашите сдадат властта...

Аха, значи на мода пак ще излезат флашките и патрашките, а СРС-та временно ще ги свалим от употреба. Какво ли е мнението на Писанчев за тефтерите и записките от ареста в стила Вальо Топлото?

Галерия- Събирана е информация за лица, фирми и медии. Проверявана е фирмената регистрация на журналисти и издатели, искани са (повечето случаи немотивирано) разпечатки на телефонните им номера, както и разпечатки на телефонните номера на депутати" Сергей Станишев по аналогичен повод преди няколко месеца: "Ако тази информация се окаже вярна, това ще означава чудовищен, разстърсващ скандал, който ще излезе извън границите на страната, ще означава безскрупулна злоупотреба с власт от най-приближения министър на Борисов, ще означава "български Уотъргейт", коментира Сергей Станишев. СЛОВА КОИТО СТАНИШЕВ ТРЯБВАШЕ ДА ИЗРЕЧЕ АКО имаше микрограм ЧЕСТ и ДОБЛЕСТ и БЕШЕ ЧЕСТЕН!

Кутев вместо да си мълчи, пак ръси бисери! Била прозрачна процедурата, т.е. направено е това което трябва, за което им се плаща. А за световния рекорд за най-бързо избиране на шеф на ДАНС който поставиха с Пеевски нещо няма ли да каже г-н Кутев

Писанчев, който подслушваше журналисти по делото "Галерия", поема ДАНС Събирана е информация за лица, фирми и медии. Проверявана е фирмената регистрация на журналисти и издатели, искани са (повечето случаи немотивирано) разпечатки на телефонните им номера, както и разпечатки на телефонните номера на депутати" Hа Цветан Цветанов е повдигнато обвинение на 12 юни за БЕЗДЕЙСТВИЕ, с което е допуснал негови подчинени от СДОТО да извършват длъжностни престъпления при използване на СРС-та. ПОДСЛУШВАЧЪТ Писанчев от БКП е директор на ДАНС! Обвиненият за БЕЗДЕЙСТВИЕ по СЛУХОВЕ за подслушванe Цветанов от опозицията е ПОДСЪДИМ! МАФИЯ Ако ми позволите да перефразирам думите на един велик и изключително честен мислител като Цацаров: Радостно е да извървиш пътя от подсъдим до директор на ДАНС

"Ако беше направена такава процедура при избора на главния секретар на МВР, Бойко Борисов нямаше сега да е политик!" Това е същността на новината, това трябваше и да е заглавието на статията!

Но сега ио БСП нямаше да я има. Евентуални ДПС, а парламента може би отдавна да е сринат.

Този тип от средата на 90 -те е с мафията.

орешко е просто една кукла на конци с изкуствена усмивка

кутев кутев... толкова е прозрачно че чак липсва

"Станишев обясни, че..." Абе, тоя Станишев нещо като говорител на Орешарски ли се явява? Или смотльото наречен министър председател и този път няма идея кого предлага, за какво и кой го е предложил. Имал неотложна работа в Бургас, баси мишока смотан.

Радостно е, че най-после си имаме премиер, който не се изживява като говорител по всички телевизии, а си работи без да се натрапва.

Радостен си от собствената си глупост?

Писанчев е човек с опит. Освен това не може да бъде обвинен като Цветанов, че НЕ е подслушвал, защото има категорични доказателства в противното!

След предходната номинация, трявбаше вече да му е отнето правото да номинира. Министър е все пак, не лъжливо овчарче, и няма защо да го чакаме да ни излъже три пъти. Пък и предната лъжа спокойно може да се брои за три.

Я кажи какво каза преди 6-7 месеца по въпроса за Хизбула бе, лицемер...

--ПАРТИЙНО НАЗНАЧЕНИЕ --,ПОСЛУШКОТО !

Стига с това "номинира"! Предлага се казва на български! Един глупак незнаещ български го употребил и всички като овце повтарят!

На колко ракии номинира Котарашки, а г-н Орехов? И колко раверанса(чупки в кръста) направи на Доганя и Станишката, м?

няма ли да си ходиш нагла комунистическа свиня

.Името говори за човека.

K'во ни пука кой е ? Възмутителното е,че избора е подмолен, каквато е практиката навсякъде. Трябва да ги спрем-ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДА.Още малко и полицаите ще се включат в протеста. Трябва само още един посланик да ги нарита и "Олигарите" ще вдигнат белия байрак!

Вива ла революсион. Венсеремос или насеремос!

ТОЗИ Е ДОКАЗАЛ ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНЯВА ПАРТИНИ ПОРЪЧКИ(ГАЛЕРИЯ)

Този не подслушваше ли журналисти и политици?

Не бе,той подслушвал Татяна Дончева,а пък журналистите говорили с нея.Стара схема.

пис пис пис мац

Орешарски нямал предложение ама парламента излушал 2-ма кандидати : )Абе изобщо за кво ни е тоя Орешарки ? В момента действащия премиер на България е Доган. Орешарски е само за хвърляне на прах в очите на хората. Нищо не ависи от него, Доган не му разрешава да мисли а само да изпълнява.

Махайте го този "Галерист". Тия пак ни вземат за мезе! ОСТАВКА

ако не е Котаранчев, ще е Писанчев! Писна ми!

Дебелянчо до дебелянчо!!! Цяло правителство от ДЕБЕЛЯНЧОВЦИ, преживяли КАТАРЗИС!-А бе МОНИКА, Станишко що спи и нищо не преживява?Само инат за 100(СТО)магарета показва.

Народе!!!

Съгласна съм. Но в името на Апостола ще напиша цитата дословно: "Народе ???".

Кой народ бе? Ние сме от село:)

Това означава ли, че не знаеш дали си човек или овца?

Каквото и да ви говорят, както и да го говорят, става дума за пари, освен ако не е секс за пари...

Закон за декомунизация,лустрация и конфискация на имуществото и авоарите на червената мафия и държавна сигурност!

Към всички пишещи по темата.... Господа Офицери, свободно! За поооочест! Господин Олигарски ще приеме парада!

нещастници, дъбов ще ви прави оценка???????