Писанчев първи човек в ДАНС, Недялков - втори

Премиерът Пламен Орешарски предложи Недялко Недялков за заместник-председател на ДАНС.

Обратно в новината

Коментари - Писанчев първи човек в ДАНС, Недялков - втори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега кой ще лови мишлетатаа? Писанчеееев ще лови мишлетаа.

Повечето от тия са мръсни копелета! Зная , бях им партиен секретар!

"Врабча",пич "Врабча"!

страхуваха ли ви ГЕРБ, страхуваха ли ви.....

Ти се провокатор- кой се вълнува от ГЕРБ?! Не го показват!

prijateli2003

да точно те провокирам да мислиш със собствената си глава! ти ли сложи червените боклуци пак в ДАНС?

вапрос; тя двамата назначени за шефове на данс недялков идругя по добри ли са от пеевски ???? отговорете ми ? благодаря.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а бе някой,ще ми обясни ли,каква е разликата между Беевски и Писанчев!!!

народе, народе... 500г. турско робство, и 60 комунистическо, и сега си избра комунисти и турци да ти бият каймака. Чудесен избор, така става като не гласувате! Избраха КоМуниСти+ТуРци да ги оправляват: Цигани, мюсолмани и малоумни бабички и тук там някой млад глупак (самите червени паразити и (уж)турските паразити не ги броя). България в най-голямата криза, построи обекти които 40г. ги чакахме за 3-4г. - Магистрала ТРАКИЯ, ДУНАВ мост 2, Детелината в Бургас и адски много други неща. Не искам да ми обяснявате, че асфалт не се яде! Нали срещу пари се построиха, много, много заплати са се взели иначе пак щеще да има само ров. Другите ползи ще ги видите сами, Бойко и да го няма - изброените обекти остават, глупаци!

Напишете в гугъл :Тайно "тефтерче" на "частната ГДБОП" указва как ТВ7 да удря президента?

мъчно ми е за странта и хората кожто познавам. това е един отрвратителн ужас кожто се случва в политиката на българия. дано хората да започнат да си отстояват интересите след тези изцепки на политиците че инъче ще ни затварят. мъчно ми е

Трябва да назначиш Пеевски! Съвсем сериозно!!!! Имаше и сила и воля да преобрази ДАНС! Пък и щяхме да гледаме втора серия на "ти си абсолютен престъпник", в четири часа сутринта! Нечии три дъщери щяха да заекват!!!

ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС КЪМ ПИШЕЩИТЕ ТУК ..... КОЙ ДА ДОЙДЕ СЛЕД ЕВЕНТУАЛНО ПОДАВАНЕ НА ОСТАВКАТА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ,ЗАЩОТО ТРЯБВА КОНСТРУКТИВНО МИСЛЕНЕ И АДЕКВАТНА АЛТЕРНАТИВА ИНАЧЕ ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ЕВТИН ПОЛИТИЧЕСКИ ПОПУЛИЗЪМ ,ЗАЩОТО ГОВОРЕНЕТО ВИ ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО /МРАЗИМЕ ПО ПРИНЦИП И СМЕ ПЛАТЕНИ .СМЕШНО И ЖАЛКО Е

костов, или Борисов! Един от двамата!

Костов почва да ми се вижда като херувимче в сравнение с Олигарски....

Като всяка миска, и тази явно е доста куха!

Кой ли? Не знам. Но като дойде, ще го познаем и няма да искаме оставка.

Г-н Орешарски трябва да вземе едно .............от протестите и да го направи някакъв шеф та да види какво е. Тези боклуци които по цял ден се чудят какво да правят и си правят плаж на площада. За тях май няма свестен човек. Четири години ни управляват хората на ВИС ли СИК ли , но никой тогава не се сети, сега се чудят за какво да се хванат.

Този човек от площада ще бъде изгонен на втория ден. Не за друго, а защото не спазва партйната линия на БСП - дупедавството и сребролюбието.

Не знам дали, съм безпрекословно точен, но гербаджийски мутраци, оттук нататък за каквата и да е оставка забравете, лумпени! Надявам се да съм точен в изказа! :))

Пожелавам ти цял живот да си останеш в мизерията, да чакаш подаяние за няколко скалъпени изречения! Злобата, която излъчваш - да ти се връща неколкократно!

Аз не съм сигурен в моя, дали ще го вдигна, че си е при мене! А ти тъпунгере, от колко фактора зависи истинността на писанията ти?

И без оставка пак ще си получавам 4-5 хил заплата. А ти? Само ще ми е кофти като знам за какво ми се харчат данъците.

ПО ЗАПОВЕД НА СУЛТАН- А.ДОГАН: ---ДА СЕ СЪБЕРАТ .

"Сигурно няма да успеем на 100%, но ще следя стриктно степента, в която се подобрява събираемостта на данъците, и след няколко месеци ще дам изводи за работата на ДАНС", каза премиерът.:!!!!!!!: Тея ВЪОБЩЕ НЕ МИСЛЯТ за ОСТАВКА! А хората по улиците!

Каква оставка, бе нещастник? Пълен мандат!!!

Йес, ти си Кретеноид! Връщай се в Централата за Хонорара! И не ме апострофирай

Това изказване на "премиера"е толкова дебилно,че на бизнеса му настръхша кожата!После да не питат защо няма инвеститори.Трябва да си невероятен идиот да вмениш на ДАНС подобрение на приходната част на бюджета.С това даваш заявка за репресии от силовите министерства в/у бизнеса.Задълженията в/у събираемостта на приходите са ЕДИНСТВЕНО в ресора на НАП и митниците!

Писанчев , мън , мън...:) Какво става с доклада на ДФК - за стотиците милиони за АЕЦ- а ???? Писанчев, на първо място са ГОЛЕМИТЕ мафиоти - след това всичко друго.. Писанчев , ИМА ли ТИМ в България ?? Как мислиш ?? :)))))) А има ли и златев и ЛУК- някъде ТАМ , на българския бряг - БЕЗ контрол от нашата държава ??? А на Камчия, почивния дом за КГБ агенти - ЗАЩО плажът е САМО за тях ??? Писанчев , колко руски агенти пребивават в България ?? Може да почнеш с Р.Овч. ,и гейчето, и Южния поток , и АЕЦ- а...) ПОНЕ ЕДИН , спомени , бе ....НИТО ЕДИН ли няма ??? :)) С руски паспорт:))!!??? Или даден му от Гоце - български ??? А членове на руската МАФИЯ ?? НИТО един ли няма ??? Писанчев , чакаме . .Нали си бил в "системата"..)

ВИЖДА СЕ, ЧЕ САМО ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ МОЖЕ ДА СВАЛИ ТАЯ СВОЛОЧ!

Каза руския възпитаник - комунистическа сволоч. Такава дума на български няма мръсен руски възпитаник! Газ за сволоча!

ВТОРИЯТ ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ ЩЕ Е АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ.

Бахти лайната назначиха тез за 2 месеца ....гербавите калинки ми изглеждат като детска игра вече

мърльо мърльо писанче със червено герданче

ivo10

Да не е Свинчо, а да е Писанчо. Все тая. И Писанчо ще трябва да изпълнява поръчките на господарите си. Така, че в ДАНС нещо ново.

ОРЕШАРСКИ И ВСИЧКАТА ЩАБНА СВОЛАЧ , ВЪРВЕТЕ СИ ! НЯМА РАЗУМЕН ЧОВЕК В ТАЗИ СТРАНА , КОЙТО ДА ВИ ИСКА И ДА ВЪЗЛАГА НАДЕЖДИ , ЧЕ МОЖЕ И ДА СЪТВОРИТЕ НЕЩО ДОБРО. ИДЕТЕ СИ С ДОБРО ИЛИ СЕ ПРОДЪНЕТЕ В АДА!

АБЕ ХОРА,какво става? Напълниха парламвнта с курви,гейове,турци и цигани.И твзи хора ще ни упавляват, и тези хора чакаме да ни ,,оправят,,.ДОКОГА БЕ,БРАТЯ БЪЛГАРИ?ИЛИ КАТО В МИНАЛОТО СЛЕД 500 ГОДИНИ???

проба

.....и след това катарзис!

урешарски втебе ни е надеждата.... даваи всъштия дух... стреляи бес страх по протистиращтите елементи.... ние всички интелегентни и работешти в нашта родина българия те поткрепяме.... някой хора немогат да си намерат място от страх......

и за да не меразбере някои погрешно.... имам предвит Урешарски да стреля с думи и дела!!!!!!!! Ас сам прутивни,к на всякткво насилие......

Бат' Сали ти ли си , бе?

Орешарски, да пращам ли танковете?

СерГей ЯКОВ, Насуф Насуф и Бат Сали Клецат (Управляват) Задунайската Славяно Мангалска РАЯ. Бъди Българин ЛИКВИДИРАЙ Незаконния 135 годишен Руско-Турски КЕНЕФ, управляван от Незаконна 69 годишна Комунистическа власт. Тази "държава" не е Българска, тя не е създадена от Българи и никога не се е управлявала от Българи. Това е Фалшива държава, с измислена история и култура която трябва да бъде заличена от лицето на земята. БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА НАСЕЛЕНА С БЪЛГАРИ И УПРАВЛЯВАНА ОТ БЪЛГАРИ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ Е ИМАЛО ПРЕДИ 650 ГОДИНИ. ТАЗИ ФАЛШИВА "ДЪРЖАВА": РУСКИ КОПЕЛЕТА Я СЪЗДАДОХА. РУСКИ КОПЕЛЕТА Я УПРАВЛЯВАТ. РУСКИ КОПЕЛЕТА Я ПАЗЯТ. РУСКИ КОПЕЛЕТА И ПИСАХА ИСТОРИЯТА И ЛИТЕРАТУРАТА. РУСКИ КОПЕЛЕТА И СТРОЯХА ПАМЕТНИЦИТЕ. РУСКИ КОПЕЛЕТА И КРЪЩАВАХА УЛИЦИТЕ. НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ Я ЛИКВИДИРАМЕ. АКО СИ БЪЛГАРИН: НЕ ГЛАСУВАЙ. НЕ РАБОТИ. НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ. ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА, ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА. ДА СЕ ЛИКВИДИРА !!! КАЗАХ !!!

по скоро си с доста психични проблеми, Бог не е имал бич, тази както и всички комбинации от бекви и слова в написаното е израз на простотия.

Бич Божи е наречен Атила. Много отдавна неграмотна и проста гербаджийска мутро! Прости и неграмотни сте, за нищо не ставате калинки и мутраци. Не знам дали го осъзнавате, но сте на бунището на историята, както казваше нашият любим президент Рейгън. :) Пуснете водата, българи!

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ, Това вече не е България! С вашите назначения, вече е жалка ПАРОДИЯ! Подайте си оставката ВЕДНАГА!!!!!!!!!!

Не съм и допускал,че може да се появи по голям катил от Боко,но тоя безличник,Орехаров ме приземи.

Не съм учуден. Защо ли?

Г-н Орешарски - кой още трябва да ви каже, че не живеете сам със Станишев в тая държава? То не бяха посланици, еврокомисари...

Те не говорят на него. Това са критики срещу ГЕРБ, Костов, царя, ланския сняг, цунамито в Япония и т.н.

шоуто Олигарски става все по-брутално.....ужас!

Ще има ли катарзис другари?Или директно ще вадим танковете?

Танкове не останаха, за съжаление, другарко.

Пеевски - ПРЕЗИДЕНТ! Бат Сали - МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ!

А Бат Бойко ще им е бодигард!

Недялко Недялков не беше ли участник в Биг Брадър???

Не, онзи беше ямболски НИдялко :-)

А т.н. Бат Сали не беше , ли? :) Всичко е проза пичове и пи.... в България. Гадно ми е, че служите или се връзвате на мутрите и олигархията! Това мога да ви кажа, слеблизо 23эгодини борба за смяна на комунистическата система. А тези от ГРОб в момента са най-големите комунисти. Народе Български!О33лигархията!

Тайно "тефтерче" на "частната ГДБОП" указва как ТВ7 да удря президента? Фалстарт на новия политик Николай Бареков, изобличен в ефира на собствената си медия Николай Бареков. Снимка: БГНЕС Редовният гост на сутрешния блок на ТВ7 Григор Здравков от Легия "Антимафия" постави телевизията в изключително конфузна ситуация, след като разкри в собствения й ефир нейната роля в изпълнението на политически поръчки, манипулации и шантаж, осъществявани от разследваната Комисия за конфликт на интереси. Гостът е поканен да обясни каква е връзката между тефтерчето на Филип Златанов (отстранен преди ден от съда като шеф на комисията) и Искра Фидосова (фигурира в тефтерчето като поръчител на "директивите" с инициали "И.Ф.) от една страна, а от друга - с т.нар. "частна ГДБОП", ръководена според легия "Антимафия", от Румен Николов-Пашата и Димитър Стефанов Каратиста (считани за авери на бившия премиер Бойко Борисов). Разговорът обаче отива в странна посока. Григор Здравков се позовава на "тефтерче", взето от "частната ГДБОП" и започва да говори за събраната информация за ролята на ТВ7 при оклеветяването на политици, в случая за президента Росен Плевнелиев, издателя Иво Прокопиев и лидера на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева. Миналата година ТВ7 проведе масирана кампания от "разследвания" за "Каолин" (тогава все още собственост на Прокопиев). Конфузът за телевизията и нейния изпълнителен директор Николай Бареков бе още по-голям, защото след разговора Бареков трябваше да оповести влизането си в политиката. Той се обяви за единствения чист човек и досущ влезе в по-долу описаната схема

А сега гризачите, мишоците и Съсела щали ще треперят от Писанчев? :-)

Орешарски,ти Е*А МАЙКАТА НА БЪЛГАРИЯ!!

И как разбра за това бе , а гербаджията

Тоя нема стигане. Нагъл, кух, пълно нищожество. Нека перифразирам: .бах ти държавата сме, щом тоя ни е премиер.

Aз мисля, че Европейския съд трябва да се намеси в България ! На всички богаташи да им се направи ревизия как спечелиха толкова много пари, да им се проверят парите в чуждите банки, да се проверят всички постройки, като хотели и къщи , има много честни хора, които си имат честен бизнес, но да се хванат всички мафиоти, които ни ограбиха !!! Това са милиарди левове , които трябва да се върнат на България и така ще се управим и ще тръгнем напред !

Малко хора си дават сметка колко важна е тази победа за Партията, наречена ДАНС. Няма по-мощна структура в страната, а с последните промени в закона за службите, които прие Партията и Мандатокрепителите, герберите вече ще изчезват в ДАНС като кокошки в птицекланница - влиза гербер, излиза консерви с кучешка храна. А на който му е смешно ще кажа, че не се случва за пръв път, просто преди й викахме ДС.

Цензура, Бате, иначе даже не те и напсувах, но тоя капут, дето ме цензурира ми е лична бройка! :) Нали знаеш, ..... ьо?:) Жадувам да те .... !

"Хитът на сезона - източването на ДДС от хазната с празни тирове за Гърция и Италия, набира скорост. Схемата се използва предимно за зърно, плодове и зеленчуци. Това лято тя се превърна в най-актуалния номер на дедесарите." Кажи ми сега, др. Орешарски, Писанчев като вр.и.д. шеф на ДАНС от един месец пазеше "статуквото" или от тук нататък - вече като шеф на ДАНС, ще го пази? ОбъркАх се вече, бе премиере...

Тоя хит Пипи, мойто момиче, ако си такова, се върти от 20 години. Надявам се да не си толкова наивна, освен ако не си пиарка на Гроб.

Е, да де! Ама Станишка имаше план за спиране на контрабандата от м. януари, че и бюджета с това щяха да пълнят! А сега изведнъж се оказва, че старите схеми си продължават, а бюджета щели д аго "напълнят" с нов заем от 1 млд. лева!

E нали дойдохме с обещание да го премахнем този хит.

Цитирам ти другарите предизборно: Въпрос: "От къде ще дойдат парите ( за пенсии, детски и т.н.) Отговор: От спирането на контрабандата. - виждаме колко са я спрели; От ограничаване на държавните разходи - ограничиха ги като си запазиха субсидиите; и т.н. - пълно е с подобни "бисери". От

Другарю, А този който си предложил познаваш ли го? Или него Станишев ти го бутна под формата на СМС?

Жив и здрав бъди.намери си Жена.

Ako искахме запазване на статуквото Пеевски- Цв.Василев-Йовчевци, Писанчевци и сие, щяхме да си преизберем Боко и Цоко и нямаше да сме на площада! Протести до дупка!!

Пич, моите уважения, но може ли, човешки да ми кажете, какво точно искате, и може и да се съглася с вас?

По-точно от това няма: Промяна на статуквото!!! - и то не от бившите комунисти, които го наложиха, а от теб, мен, всички нас! Това е много сложен процес и изисква много вяра и постоянство. Ти разглеждаш нещата черно-бяло, искаш готови отговори. Няма такива- ние всички сме участници в тази промяна.

Аз лично искам комунистите да се изриват от България, защото през всичките десетилетия когато са били на власт са правели само погром и са връщали държавата векове назад в развитието й! Единствено могат да вземат заеми и да смучат народа като едни най-долни пиявици! И за да няма излишен сантимент по соц. времето: Включително 45-те години когато е имало безплатно образование и медицински услуги, понеже държавата е работела на загуба и ако е са били нашите родители и техните родители да полагат безплатен младежки труд, нямаше да има нито градове, нито пътища, нито безплатни училища и болници. И вместо да дърпаме напред, сме правили третокачествени консверти за Северна Русия, където червен домат са виждали само на черно-бяла снимка. а да и заводи като Кремиковци - работещ на загуба. и стотици други примери.... Така че one more time Аз лично искам комунистите никога повече да не управляват държавата.

Ето какво - когато някой сгафи яко - веднага си отива. Когато някой има проблеми с правосъдието - маха се от политиката. Когато нямаш морал, имаш наглост в излишък и си доказал, че работиш срещу народа си - махаш се. Оставката на тези е наложителна главно за назидание на следващите. Които и да са. Така и партиите могат да се позамислят кого издигат.

Мишок, мишок, ама ви разказа играта. Дай, Боже всекиму, да е такъв, мишок!

Плувай, плувай, не е риба! Отговорът на въпроса "Брато, какво ми влезе отзад, докато си плвах"!

Политиката има свои закони.Тя не търпи интелигентните на трона си.Та иска полуинтелигентни.Полудипломати,полуполитици.Тя иска сурови мъже/не п....и/,с тежки юмруци.В политиката важна е маскировката, а не същността.Кой ти ебава днес същността!Света го движат не политиците,а парите.Политиците са били само щурманите на параходите.Параход без платна, без вятър,без пара,без бензин не върви.Това са парите. Хората, които трябва да осъществяват хубавата идея,се покваряват само за половин година.И най-хубавата идея може да се провали, когата няма кой да носи знамето.Знаменосец става не човекът, който крои дълбоки планове и МЪНКА,когата говори,а които решава бързо,смело и говори сладко.

Вие преценете кой ви трябва за знаменосец,за да реши проблема БСП+ДПС+Юруш

По-голям смешник за премиер не сме имали никога! На този Станишев и магаре да му посочи и него ще предложи за важен пост

Браво -ТЪПЧО .... толкова си проЗд ,че чак дрънчиш УЖАС

стига се повтаряй, платений юроде!

научи се да пишеш правилно и тогава обиждай, граматиката ти е на ниво 2 клас, освен ако не си ром, тогава ще те разбера! ;)

Цитирай коректно - това с магарето са думи на Б. Борисов по повод избирането на Р. Плевнелиев за президент. :)

цитат се пише в кавички, къде видя да цитирам? казвам си мнението, кво ме интересува бойко кво е казвал

Тази п-ка щеше да е смешна ако не е толкова жалка.

Ааа, не е Станишев. На Станишев яко му опъват орехчетата. (Той топки си няма.) И свежда чуждите (на ДПС) решения за гласуване от групата на БСП.