Обиск и арест в АПИ заради тунела на АМ ”Струма”

ДАНС влезе за обиск в офиса на АПИ, заради спирането на проекта за тунел на АМ "Струма". Арестуван е висш служител на агенцията.

Обратно в новината

Коментари - Обиск и арест в АПИ заради тунела на АМ ”Струма” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

все мошеници сте се събрали на върха.....

Не подвеждайте хората! Главен секретар на дирекция НЯМА ТАКАВА ДЛЪЖНОСТ. Поне като се.ете си проверявайте достоверността на информацията.

комисионната е опапана и сега , ако не се случи обществената поръчка, на тая ще й стопят сланината на бавен огън...буквално. Просто се вижда колко е пристрастна към един участник в процедурата.

НА СНИМКАТА ВИЖДАМЕ ДВЕ КАЛИНКИ НА ГЕРБ.

Тия Калинки 100% си носят папките в къщи, но тях никой не ги закача.

малииии шопар

Тази защо не прави хубавото на Тиквата, а пак ръси мозъци. Ей приличаш на магистралка спри да ни искаш при за всичко и да ни казваш на промоция е!!!!!!!!!!!!

Малийййй, тази още малко няма да може да влиза през вратите. Няма ли в къщи огледало? Ама да вземе да живее два месеца с минимална работна заплата, ще заприлича на всички работещи българки с доходи, определени от нейната банда.

Тази гимнастичката да я питате за тези велики творения пътища към Марс, но тя е от ГЕРБЕРАСИТЕ нея закон не я лови само Тиквата я лови. Разкажи за дупките по пътищата за винетките и защо АПИ краде там са ГЕРБЕРАСИ от висшия ешелон. Тези небивалици сме ги слушали като деца в приказките, нима вярваш, че има някой да ти се върже на безумните ти приказки. Един път човек вярва на пропаднал ГЕРБРАС, втори път няма как да му повярва пътищата са като след война, кражба и огромни кратери все едно сме Марсианци.

на дедо партизанската унука ква тушка е заформила... тиквомутрата добре ги угоява значи червените прасета

"От АПИ обясниха, че спират търга заради дребни нарушения ." Естествено - при големите обществени поръчки нарушенията винаги са дребни. Но кражбите са мноооого големи - десетки и стотици милиони лева от джоба на данъкоплатците.-

Taя Лиляна Павлова как се е наклала като Котуошу, направо е страховита.А колкото до търга, търгове ще има докато парите не отидат във фирма на другарите от ГЕРБ.Не знам защо изобщо се коментира, явно че правилният кандидат нещо е объркал и сега трябва втори шанс.Гарантирано от ГЕРБ.

До като из клатят целия Български народ. Но не че тази не я клатят но защо и нас ни клатят?

Крадеца вика, дръжте крадеца. измамна власт=измамни избиратели и вайс верса

Ненавиждам "великата" "строителна" министЕрка ! За баланс да кажа, че ненавиждам и "водачката" на "червената" партия. Абе какво толкова съм ги забалансирал, ненавиждам всички айдуци !!!!

Ей че крадливо племе, откраднаха тунела преди да бъде построен дори, вече "крадат на зелено".

червените комуняги са факири на краденето

още от времето на тройната коалиция нашата политическа мафия ползва едни и същи мошеници - Стефчовци да ни крадат и същите особено се активират когато на власт за червените комуняги

Тая като я видя, си представям един картоф с 5 забити клечки за заъби

Я се снимай, да видим ти колко си красив? Тук става дума за едни много крадливи хора, а не за това кой как изглежда.

Истината много боли

за КТБ откраднати пладнешки със съдействието на БНБ 5 милиарда живи пари тия играчи от ДАНС и прокуратурата никой не посмяха да арестуват та дори мазника Искров си получаваше и бонуси от нашите откраднати пари ......сега за неосъществен търг където парите още не са приведени и усвоени тия същите полудяха !? Значи пари в каш вече не останаха за крадене и борбата вече се води как да се откраднат парите от бъдещите плащания

Ами Лилето ,кога ще стане клиент на прокуратурата ?

За тунела ,,Железница" са виновни Костов,Царя Симеон,Тройната коалиция ,Орешарски и съответно КГБ ,ДС,ЦРУ,Мосад и МИ5.Герб ,,гради" Лилето строи и санира.Партията Герб и Бойко са прави и когато съгрешат дори.Затова бастуните Сидеров,Симеонов и Каракачанов са готови да подпират Бойчето.

abasador

айде, сега и вие, що за номера и дребнавост бе господа, то бива бива ама бивол за мезе не бива, та за някакви си 10 - 15 милиона толкоз шум, че отгоре на това и проекта да се спира? Това са си направо дребни пари за някой "... обясниха, че спират търга заради дребни..." Лек ден.

ГЕРБ гради БСП краде

"След разследване, ДАНС стига до Стефан Гайтанджиев, който е външен оценител на участниците в търга. Той е бил главен секретар на дирекция в АПИ по времето на управлението на тройната коалиция. Стефан Гайтанджиев е арестуван за 24 часа, след като в дома му е намерена изчезналата папка, а заради опорочената процедура търгът е спрян." Червени боклуци ! Замириса ви на власт и за два месеца управление, бомби гърмят отвсякъде. Рушителите на съвременна България .

.... човек на тройната коалиция, дето сега се е събрала да управлява се накиснал до шия, айде още едно кофти точка в биографията на льотчика...

виж там, кой ще уволняваш, някой сътрудник да намериш на гьоме, че пак са ти сра*ли в гащите.

И се притеснявам, че тази не само е по-дебела от Шефа Шиши, но е напът и да "усвоява" средства повече от него.

Ма може ли този оценител верно да е толкова тъп да си вземе офертата в къщи да си оценява на спокойствие? Вярно, че е редовна практика, ама се взимат сканирани копия, оригиналите стоят под ключ...

дебелото момиче, арестуваха ли го?

Герджиков яко е засегнал интересите на Прасетка Павлова, щом тя се пени тук в 16.30ч по Радиото ! Там парите не са малко искала да направи един голям удар и да се измъкне от Политиката на почивка някъде на Бахама , ама ядец! Тези от Герб са си чисто ОПГ !

Лазаре къде си ? Върни се моля те ограбиха НАШИТЕ пари

Друслана Павлова до кага ще пълнеее. Егати охраненаната шопарка

Ето това са "борците за промяна", които ни пробута льотчик Радев под диктовката на Ниновата и Йотовата. Когато за техен ужас стана ясно, че герджиците няма да останат на власт, започнаха съвсем брутално да действат в останалите им 2-3 седмици на власт.

Ти като пишеш нещо,замисляш ли се че е пълна глупост или плюеш ей така,просто зареди самото плюене?!

d4

250 милиона не са малко пари... какво тук значи някаква си папка, след като по селата убиват за 5-10 лв??? поне да беше изнесъл цялата документация!! Балък!

Мога да ви науча, как да загубите папката.

Правителството да бърза ,защото като дойде ...зависимият човек ,блатото ще се успокои и алигаторите ще си живуркат необезпокоявано !!!!!!!!!!!

Егати и глупостите. Щото сега са най-независимите. Щом опряха и да крадат документация... Трай си, не се излагай.

Колко десетки милиона отидоха на коня в ряката само Лилито и Бойко знаят. И за какъв чеп ви е този тунел, или ЕС го иска защото е техни пари.По добре направете една магистралка от кюстендил до Скопие нали ще присъединяваме макетата, а жп линията до там е още не готово от времето на цар Борис3. Ами защо за тунела под Шипка- най-стратегиски за Б е все в глуха линия.

Много си прав ,но не мога да разбера ,кои са тези глупаци ,които слагат минуси ,истината май ги дразни !!!!

Какво искаш от ограничен политик ,без стратегическо мислене ,не може да излезе бабаита още от ...махалата !!!!!!!

Колкото и да съм с леви убеждения и колкото да ми се иска да имаме истинска западна лява партия, то БСП за кой ли път доказва, че са най-големите некадърници в България и най-големите крадци. Как да кажеш на черното - бяло ?

Питай Нинова и Йончева те щети кажат.

Коя е Йончева????

долна крадлива свиня, сега се уплаши за комисионата си не наяло се прасе

По времето на БСП,такива инцинировки нямаше,не не!!! А тук едни тефтери на златанов,едни документи на Пиги изчезнали,уличаващи кражби явно,как става така а?? Лиляно на кой плати да ги прибере тези документи а??

... то си го пише в статията... чети, бре; въпросът е... колко му плати?

Къв вълк, кви 5 лева?

Като видях дебелото Лили на снимката под статията си помислих, че са я арестували и си помислих, че справедливостта тържествува в БГ-то, ама се оказа, че някой БУШОН е изгърмял.

Бушон, ама не на Лилито, а от Радевите бушони!

Ти вярваш ли си на това, което си писал?

Най-странното е защо Павлова е наела външен оценител, който е човек на БСП.

Странно е, никога не би го направила. Затова БСП са го наели, не тя. Ама това е незначителна подробност, да не я обсъждаме ;))

Не говори от нейно име. За 30% комисионна, не се знае какво прави.

"между 2003 и 2007 година Спас Попниколов е експерт в Дирекция "Благоустройство, инженерна инфраструктура и ландшафт""

А кога ще арестуват МУТРАТА от Банкя??

Тиквата не дава на другите да крадат.Краде само той!

Президентът ни един номер, на който звъниш с поръчките. Защо да арестуваме келнера, като може да е поръчителя?

А КОГА ЩЕ АРЕСТУВАТ МУТРАТА ОТ БАНКЯ?

точно десет дни след като изгуби изборите през 2037г! тогава герджиков и радев вече ще са излежали присъдите си за противодържавна дейност!

А със Тефтерчето на Златанов какво стана,и какви бяха тези иницияли вътре във него. И.И Цв Цв Б.Б/И.Ф Ц.Ч,и други,къде се изгуби,сигурно където и тези документи,Герберастите сами се правят на ущетени,те са си откраднали сами документите,и сега обвиняват други,както Цецо направи на времето със Подслучването,всичко беше по негово нареждане,но обвиниха съвсем други,и даже някой записи бяха унищожени от служител със отверка,дал на късо на машината която е съхранявала записите.Народа всичко помнни,помни също и за опраскването на двете каки,едната която каза че не му била пуснала на Борисов,и друго помним че Борисов купил на Любовницата си имение във Барцелона на стойност 1.5млд евро.та докато се избият тези пари,не това и парното ще ви вдигат постоянно,но и за въздуха ще си плащате скоро където дишате на Герб Овчи Заспал Български народ,за да не види какво ни чака от тези мутри работещи за интересите на Сащ,и Е.С,и ризите от гърбовете ще ви съдерат.

Сред пишещите по темата сигурно няма и един, на когото да му е ясно какво е станало. Но пък всички имат мнение и са готови да го отстояват до последна капка кръв. А най-вероятно става дума за размяна на удари между престъпните кланове, които ни управляват. То затова и нищо не става ясно от тази дъъълга новина. Щото никой няма изгода ВСИЧКО да се разкрие и подхвърлят само трохички за наивната публика - тук папчица, там нарушенийце.

Може би първата точка на новото правителство ще е да отмени всики решения и назначения на служенбото и да ги прати на прокоратурата.

И след една година като Боце пак фърли оставката, следващото служебно отменя всички негови и .........

Ало Ало Ваньо?какво стана? Мишо Мишо Бирата,какво стана?а?

стана, че вальо и мишо се наакаха , но незнайно защо акото е в на герджиков и радев в гащичките!