Коментари - ЕК изиска по-добър синхрон между прокуратурата, МВР, ДАНС и НАП | dnes.dir.bg
назад

ЕК изиска по-добър синхрон между прокуратурата, МВР, ДАНС и НАП

До 15 март ще бъде изработена инструкция за взаимодействие между прокуратурата, МВР, ДАНС и НАП, за да може да се създаде работещ механизъм и да отпаднат пречките пред съвместната ни работа.

Обратно в новината

Коментари - ЕК изиска по-добър синхрон между прокуратурата, МВР, ДАНС и НАП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не зная какво ще изготвяте до 15 март, но ако дотогава Цветанов не бъде уволнен ГЕРБ наистина ще загубят изборите. Досега подкрепях това правителство, но ако Борисов продължава да толерира този паразит, ще гласувам различно през юли. Цветанов толкова пъти се дъни, че вече е опротивял на всички в БГ и извън нея.

Защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш? Лицемерецо, извади първом гредата от окото си, и тогава ще видиш как да извадиш сламката от окото на брата си?" (Мат. 7:3, 5)

Разбрах , че започвали с далаверите в Вик Русе.....

Озлобените комунисти не могат да простят на министър Цветанов, че само за няколко години успя да изкорени престъпността в България и че българите вече живеят в спокойствие и сигурност! Затова като долна комунистическа предизборна провокация бяха организирани и инсценировките на обири и покушения напоследък!

ЩЕГИЧКА НЯКАКВА ЛИ ПУСКАШ?!?

ще си останеш само с надеждата

Срещата била РУТИННА... Ей, Цветанов ако написаното в статията е вярно излиза че смяташ за рутинно да ти се скарат от ЕК че няма взаимодействие междуразличните правоохранителни и правоприлагащи органи у нас. И ако проблемът е само една инструкцийка къде бля досега че трябва пак рутинно да напомнят този ти пропуск.

ТОВА Е ПОРЕДНАТА ТЪПНЯ НА ЦВИНОКИО.ТОЙ С ТОВА ОБЕЩАНИЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ПРЕДИ 4 ГОДИНИ-ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ РАБОТЕЩИ МВР И ДАНС,ПУСНАХА СЕ ИНСТРУКЦИИ ЗА ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ И Т.Н. СЕГА ПОЧВА ОТНАЧАЛО,С НАДЕЖДАТА ,ЧЕ ХОРАТА СА ЗАБРАВИЛИ КАКВИ ГИ Е ПРЕЩИЛ В НАЧАЛОТО НА МАНДАТА. ПЪЛНО БЕЗСИЛИЕ НА МВР,ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА В РЕДИЦА СЛУЧАЙ-КАТО СЕ ХВАНЕ ОБИРА НА ИНКАСОТО В СЕВЛИЕВСКО,ДЕТО НИЩО НЕ СЕ КОМЕНТИРА, ЦЯЛ АТЕНТАТ В БУРГАС,ОПИТ ЗА ПОКУШЕНИЕ СРЕЩУ ДОГАН,ОБИРИТЕ НА БАНКИ СА НЕЩО МЕЖДУ ДРУГОТО,ПРОСТО ТАКА ЗА РАЗНООБРАЗИЕ. ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ!

Те и сега много добре си взаимодействат! Не е необходима дапълнителна инструкция.

Срещата била "рутинна и работна", твърдят в един глас тримцата! Ох, как ли "рутинно и работно" са ви нашокали канчетата от ЕС...

Положението става все по- овладяно- лятото се взривяват бомби по летища, зимата се гърми на поразия в центъра на София. В Япония за по- малко министрите си правят харакири, тук продължават да дават акъл, от който имат остра нужда още от раждането си.

И какви точно са пречките пред съвместната работа на гореспоменатите структури , на които всички ние плащаме ?! Членове са на различни престъпни групировки и не могат да си делнат кинтите , а : ))) Полицайте вардят наркотрафикантите , да не ги притесни някой , нападжийте знаят перфектните схеми за източване на бюджета / справка : мургина / , а с тия прокурори на олигарсите не им трябват даже адвокати. Всеки с ресора си. И как точно да громят престъпността т.е. колегите ?!

До 15 март ще бъде изработена инструкция за взаимодействие между прокуратурата, МВР, ДАНС и НАП, за да може да се създаде работещ механизъм... И кой ще я изработи инструкцията? Я за по-сигурно оная кака от ЕС да се заеме със задачката, че като ви гледам "дългата скамейк аот кадри"...

РЕШЕНИЕ 16464 София, 20.12.2012 ....... ОСЪЖДА Дирекция Обжалване и управление на изпълнението гр. Пловдив при Централно управление на Национална агенция по приходите да заплати на Електролукс Табаков и синове ООД, притежаващо ЕИК 115812097, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, ул. "Седянка", 9 сумата от 44 400 лв.( четиридесет и четири хиляди и четиристотин лева), представляващи разноски за касационното производство. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване. Предлагам да се инициира подписка за промяна в законите, според която съответният инспектор, след отмяна на акта от последна съдебна инстанция да носи административна, имуществена отговорност за своите дейсвия. Освен, че получават заплати и дмс инспектора със своите незаконосъбразни действия ощетява бюджета. Не може един счетоводител, който не подаде в срок дадена декларация, веднага да бъде санкциониран, а инспектора по приходите в случая с един свой незаконосъобразен акт ощетява бюджета с 44 000.00 лв. Подписката, предлагам да бъде адресирана лично да г-жа Менда Стоянова.

А защо наистина бат Бойко не каже с каква сума зле работещата държавна администрация след последни решения на ВАС е ощетила бюджета? И защо не им се търси отговорност?