ДАНС прибра десетки нелегални имигранти в София

Акция на ДАНС срещу нелегалните имигранти се проведе в района на Лъвов мост, бул. „Мария Луиза” и прилежащите квартални улици в София.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС прибра десетки нелегални имигранти в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е да се случва нещо и да се предприемат действия, а особено добре да се действа превантивно. Иначе дейтвията на ДАНС трябваше да се последват и от спящите НАП, които да проверят всички тези хостели и хотели дали регистрират пребваващите и дали плащат данъците си. Крайно време е малко по-мащабно мислене от скъпите ни държавни институции

Епохално! Тези 60 бройки, са вероятно не повече от 1% от пребиваващите само в София.Сега какво ще ги правят?А,дядовците и бабичките по селата ядат бой,като за световното.

Това е резултат от разбиването на МВР. На времето имахме ушенца, нищо не можеше да се случи без да стигне до оперативния по направление. Някои ги пускахме умишлено останалите си ги работехме и всичко беше под контрол. Сега, само вижте кой е министър на вътрешните работи и за друго не питайте.

Почти безсмислена работа. Има ли някаква проследимост? Колко са заловени? Колко са депортирани? И къде са изпратени заловените?Какви наказания са наложени? Ваксинирани ли са? Каква е общата численост на нашествениците? Намалява ли или се увеличава? Какви мерки са взети за недопускане преминаването на границата?

Да им сложат гривни с предаватели за проследяване. Щом са мигриращи видове инст." Макс Планк" (Германия) има решение. Ще ги следят от космоса.Е инфото от МКС ще отива първо в Москва после в Брюксел, България ще бъде уведомена последна за нашествие

пзрво-не ги спират взобще на границата,пък сега ги ловят-само ни харчат парите и Бзлгария я ъатриват УМИШЛЕНО и непрекзснато

Да се разшири периметъра и през вечер проверки на всички хостели - хотелчета - "квартирки" и заведения за бързо хранене!

Страхотна новина, още по-страхотно заглавие! Че то е можело и филм да се заснеме, та дори и Холивуд да ни завиди...Истина ви казвам - вЕрвайте ми! Но има питане от коректните български данъкоплатци, които никой не попита дали са съгласни тези чужди индивиди да бъдат на издръжка на истинските данъкоплатци???? Какво ще последва оттук насетне? А за повечето нормални данъкоплатци(не гласоподаватели!) е ясно - идат избори, та трябва и подгряване, нали? За пред публиката, разбира се - но оная, която се нарича гласоподаватели - да се знае, нали?! И как тогава ония неуравновесените от Атака, няма да имат гласоподаватели, за да се перчат отново и отново, но от трибуната на НС...И защото комай те единствени възроптаха, та дори и казаха някои истини за тези бежанци, имигранти и пр. Дали и това не част от сценария да се разтвори ветрилото, за да влезнат в Парламента и да си имат т.нар. твърд електорат????Да сте чули от две години Сидеров да е изрекъл лоша дума за Местан/Павел, за гл. кукловод Доган/Сава и за ДПС като цяло? Няма и да чуете...Но дано истинските данъкоплатци направят това, което е нужно, за да излезем от тези глухи балкански коловози...И да не храним повече чужди индивиди, това да правят богатите държави и най-вече САЩ, и да се опитаме да спрем и кранчето на лъжливите и крадливи наши политици...

Какво правят нелегални емигранти в центъра на София? Нямаме ли Грнична полиция? Бъчварова ОСТАВКА?

Пратете ги при Кривата Уста- Куневица и при мис Пиги- те ще да ги интергрират.

ИНТЕРЕСНО ДАНС КЪДЕ ЩЕ БЪДАТ ОТВЕДЕНИ НЕЛЕГАЛНИТЕ ЕМИГРАНТИ - ОТ ЕДИНИЯ ДЖОБ В ДРУГИЯ ЕДНА БЕЗМИСЛЕННА И НЕЕФЕКТИВНА ОПЕРАЦИЯ.

ти какво предлагаш, да не ги закачат или във вас да ги откарат? или както винаги, не знаеш какво да се прави ама искаш да поплюваш. ех българи, българи наистина проблемът маи е в материала - такива като теб, драги.

Ясно е какво трябва да се направи. Бусовете, границата и кой от където е дошъл! При това всичките!

Обезпаразитяват ги и ги пускат в друг квартал :-)

А, мигрантите...Пфу...Евтин популизъм и събиране на точки, отклоняване на вниманието на плащливия, малодушен и наивен българин от действителните му проблеми. С белезници трябва да бъдат отведени тези, които допуснаха на територията на България тази сирийска, афганистанска и не знам си каква паплач. И не само те, а и всички комуно-мутро-капиталисти, до вчера- агенти на ДС и върли комунисти, днес- заклети капиталисти-тези, които окрадоха богатствата на страната и я докараха до разруха, а народа- до просешка тояга.

малкото уточнение е, че хората било то сирийци, афганистанци, либийци и т.н.не са паплач, иначе ти също си част от паплачта. Особено в очите на т.нар. цивилизовани общества.

Още едно уточнение. За кои цивилизовани общества става дума? За тези, в които министър-председателите сключват гей-бракове ли? Дааа, много цивилизовани общества- премиерът лапа патлака на приятеля си и го поема на задна прашка....Да, за тях сме паплач, но и паплач сме и за министър-председателят ни- който ни определи като калпав матрял-демек-паплач.

Депортация на всичките! Отдавна трябваше да е така и тук и в Хасково и в Бургас и къде ли не!

"Бяха разположени водоноски в случай на необходимост." Ма ша ги къпят ли или само ша ги подмиват?

Това трябва да стане преди 3 години и не в центъра на София , а на границата с турция и трябваше не да ги арестуват, а да ги принужданат да правят обратен завой или такъв към гърция.

Apollony

Прибрали 60 от 60000? Егати акцията.

От известно време не бях минавал около Лъвов. Миналата седмица минах и се уплаших! Имах чувството, че съм в близкия изток, а не в София. Някой въобще следи ли ги тези хора какви са, от къде са. Сигурно повечето наистина са избягали от държавите си от страх, но дали всички?

Имам питане?До кога?

Има ли засилено полицейско присъствие ,значи нищо няма да се прави.Започнаха поне да използват точните терминологии.

Като не си плащат следват наказания !

20? Че то има поне 2-3.000 там в района. И те са нелегални колкото Бай Тошо по партизанско време: той се крие, а никой не го търси. Сега като ги заловят ще ги регистрират и изпратят в бежански центрове за получаване на документи за посточнно пребиваване по хуманитарни причини. Така ще се спази Дъблинската конвенция: имигрантите ще останат в първата държава от ЕС, в която са пристигнали. Така ще изпълнем задълженията си към нашите европейски партньори

Я, те от 20 вече станали на 60. И то само от района. Ами ако се порастърсят и другаде? Сигирно не може да с преброят.

"...Властите погнаха нелегални имигранти в района на Лъвов мост..." След като бяха задържани, бяха им издадени документи за постоянно пребиваване и полагащите им се месечни помощи. Скоро техните смейства и роднини ще се присъединят към тях...

КОГА ЩЕ ИМА АКЦИЯ В РОМСКИТЕ МАХАЛИ?!?!?!? ТАМ ГЪМЖИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!

След изборите....може би.

Apollony

Гласувайте за АТАКА и ще видите!

Да не би Бялата Златка да ги заведе със себе си на Варадеро?

Браво Бъчварова , показно мероприятие ! На есен пак !

Защо въобще ги прибирате, освен цигании друго от тях не се очаква.

Само 20? Ако всеки ден хващат по 20 , може и да кажем , че има новина .

Защо навсякъде покрай чисто новия "Женски пазар" мирише на градска тоалетна от комунизма?

Е как бе - миризмата на новото е това.

Тази паплач там отдавна трябваше да бъде изрината в канала, но държавата дреме.

И какво от това!!! След два дена копторите, наречени хотели, отново ще бъдат пълни. Преди имигрантите бяха пълни с цигани и проститутки. Правят хайки два пъти в годината и това е като безплатен цирк за хората.На никой и през ум не му минава, че трябва да затворят хотелите. Под носа на нарочно разсеяните полицаи на пазара продават цигари, това в родната полиция се знае и какво от това. Тази част в центъра на София е в това състояние от пълното безхаберие на институциите.

Не знам дали същия сценарии е възможен, тъй като нашите граници се пазят зорко. Но нали при безредиците в Македония пишеше, че група от коло 70 въоръжени мъже е влязла нелегално от Косово. Дали подобно нещо може да се случи и тук?

Да ги връщат всички нелегални както прави запада с българите .

Как са минали границата и стигнали до центъра на София без да ги отрази някоя от институциите? Ако някой реши да прекара цяла малка армия през България няма да има никакъв проблем. Сега да ги закарат при Кунева да ги интегрира.

Наистина ли питаш? Преди няколко месеца на два пъти хващаха някакви групи по около 50-70 човека май. И двата пъти сигналите бяха подавани от граждани. Веднъж в центъра, веднъж в някакъв квартал.

В понеделник в кв.Красна поляна, стовариха два пътнически автобуса имигранти от африкански произход в близост до виатнамските общежития. Имаше много патрулни коли и една на жандармерията. Нека сме точни, в красна поляна няма бежански лагер, освен това нямапе дори един репортер дори човек с камера.

Няма нищо против имигрантите, стига да са мирни и да си изкарват хляба честно, ама нещо изведнъж станаха май доста. В описаните райони, особено по-малките улички, се е превърнало в имигрантски полуостров. На всеки ъгъл се чува само странна реч, може би арабска. Повечето магазини също са на хора от подобен произход. Трудно се различава кой кой е. Имам някакво съмнение, че и в някой квартали също има.

сетихса сьс закьснение или си мият очите.

Тези емигранти обикалят по цял ден София и искат пари. Преди седмица дадох на един арабин 10 лева, че децата му били гладни. След това вече 5-6 негри също ми искаха пари, но ги отрязах, щото и аз ще остана гладен...

Този, който ти е цъкнал минус изповядва идеологията колективизъм. Според него ти си национален предател - щом си дал пари на арабин, а не на българин в нужда.

ами не е ли ? Разбира се че винаги трябва да помогнем първо на своите близки хора и по народност, дори и на цигани и чак след това ако има нещо останало на емигранти като този...Просто и ясно - ако е гладен да си е стоял в страната от която е и да копа пустинята ! Преди няколко дни 2 забулени овце си бяха докарали чаветата /общо 6 на възраст до 4 години чудя се как са успели по 3 за 4 години/ на местната детска площадка и заради тях нашето детенце не можеше да се дореди до пързалката.. Нагли и нахални викайки на арабски през цялото време...И това става в 'елитен' квартал на Сф...Тежко и на България...

още малко като огладнеят и като се усетят за липсата на държава и вече няма да молят за пари а ще започнат да си ги взимат с нож в ръка

Сирийците пречат на търговията с безбандеролни цигари. Предизвикват подобни акции и свалят оборотя!