ДАНС: Няма опасност от терористичен акт у нас

От Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) уведомяват българската общественост, че към момента няма информация за пряка заплаха за населението от извършване на терористичен акт на територията на страната.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС: Няма опасност от терористичен акт у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Весели работи -журналисти надушили ,че службите са се раздвижили и пуснали мухата а после официално трябва да се твърдят неща дето никой не може да гарантира.Даже някой да се пошегува глупаво и могат да станат големи бели та какво остава ако има някаква връждебна организация или самотен фанатик -откачалка.

Sm3hurk0

Много смело изказване.... Ако тези дни на някой ненормалник му скимне да запали или взриви нещо, значи ли това, че ще има оставки на началника на службата ? То не се иска много акъл за да се сътвори злина.

"ГОЛЯМ ЗАЛЪК ЛАПНИ- ГОЛЯМА ДУМА НЕ КАЗВАЙ"-народна мъдрст.Та как да си обясним ,че допуснахте страната да се наводни със "сирийски" бежанци.Дори не можете да контролирате хулиганските им "изгъзици".ЗАЩО НЕ СА В ОБЩЕЖИТИЯ ЗАТВОРЕН ТИП,А СЕ МОТАЯТ НАВСЯКЪДЕ . КОГА ЩЕ ГИ ВЪРНЕТЕ НА ТУРЦИТЕ,КАКТО НИ ГИ ВРЪЩАТ РУМЪНЦИТЕ.ТА ВСИЧКИТЕ ВАШИ ОБЕЩАНИЯ СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ-РЕЗУЛТАТА ЩЕ ГО ВИДИТЕ НА ИЗБОРИТЕ.

че навлизащите араби и други са "наши" хора..

Доколкото си спомням така казваха и преди атентата в Сарафово...Служби като данс манс МеВеРе МеКеРе и пр. не могат да намерят и курва в публичен дом какво остава за терорист...

Да си наемат един добър учител по БЕЛ да им редактира съобщенията-правилно е да се каже,че в ДАНС не знаят да има опасност от терористичен акт,нямат информация,не са постъпили сигнали и т.н.Така звучи провокативно и мегаломанско-дори такива свръхслужби в САЩ след като проспаха Големия атентат вече се въздържат от подобна всезнаеща категоричност

Ами като няма опасност защо ни занимават? Вече трети ден повтарят това.

То ДАНС никога не се е занимавало с тероризъм, освен терор над българското население. Те до последно не бяха разбрали и, че турция ни готви голямата сирийска екскурзия, даже и след като джагалите заприиждаха. Основен приоритет им е следене на българските граждани с използване на СРС и ПО. Както и съдействие на МОСАД и други агентури за какви ли не експерименти с българският народ. Но ще дойде Видов ден, все някога...

От ТАНЦ не са получавали информация за терористичен акт от пресцентъра на никоя терористична групировка. За случката в Бургас не разбрали точно какво им съобщили, защото било на чужд език и за това имало "лек" пропуск.

Миналия път след подобно изказване месец и половина имаше атентат в Бургас???

Логично, комунягите са на власт, а само те и техните производни, като ислямските фундаменталисти, обучавани от КГБ, могат да сторят това... пп. или друга производна - някоя тъпа мутра да се самовзриви...

Спокойно,има дюнери на всеки ъгъл

Pesh0

И от къде имат информация , само на това кой ходи на протестите . Каква информация могат да имат за терористи, като нямат и идея кой влиза и излиза нелегално през страната

Съществуването на ДПС е терористичен акт срещу България.

Аз пък защо мисля, че в ДАНС, освен да танцуват, друго не умеят. Въпреки че и в танцуването им се съмнявам до колко го умеят. За разведряване ви препоръчам да си направите труда и напишете в гугъла ИНГРИД ТАНГО. Няма да съжалявате.

досега се чудих що Боко обикаля из Израел и Турция а той организирал група за терор.акт с/у правителсвото че властта му се изплъзва вече а студентите не помогнаха много

Ами нормално да няма опасност от терористичен акт у нас тъй като терористите тука ги обучават в занаята. Да не са луди да си развалят хабитата?

Д/юнер А/йде Н/асам С/игурност ;-)

Каква е тази снимка? Не прилича на сградата на ДАНС. ДИР-а, поставете нещо по-подходящо, от Сарафово, може би? Или това е мястото на следващият терористичен акт? Да знаем, да не ходим там?!?

При това ИМПОТЕНТНО Правителство, Парламент, Правосъдна система като ПРИБАВИМ И ИМПОТЕНТНОТО ДАНС, заплахата ни е сигурация !!! Народа е ОСТАВЕН КАТО САМ СРЕД ВЪЛЦИ, а горепосочените за тях наистина няма опасност, те се движат в БРОНИРАНИ коли и имат СКЪПА охрана, която им е ПЛАТЕНА ОТ този НЕЗАЩИТЕН НАРОД!!! Аз НЕ ИМ ВЯРВАМ на нито една изречена дума, НЕ ВЯРВАЙ и ти българино !!!

спокоиствие!!!имаме си дунерсистемсецурити!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Външното и вътрешно разузнаване бяха умишлено унищожени от нашите некадърни политици и ги превърнаха в слугинаж, който обслужва техните частни интереси! Политически интриги, компромати, подслушване и следене на политическите опоненти окончателно сринаха професионализма на тези служби и за това нямам никакво доверие! Дано не ни набележат отново за цел, защото нищо няма да ги спре!

Те са ни набелязали отдавна за съжаление...

Нема, нема току си ..... така минава ли цензурата? ;)

Един видял и патил човек някога казваше: "Най ме е страх от "не бой се" ...

Вече съм напълно спокоен. Щом ДАНС го съобщава по медиите всичко е ОК. Спете спокойно малки и големи...

Като тресне, сами ще чуете!

Х.А.А.Р.П.-харповете на "великите" сили, се съревновават с Господ, кой по-голям го вади. За сега, първенството, виждаме кой го държи и отстоява. След 180 дни днес празнуваме на 6 месеца на ДАНСwithME. През тези изминали месеци имаше какво ли не, но най-големият терористичен акт е в Националната агенция по приходите и митниците. Като излезе статистиката за 2013 година, ще разберем какъв е мащаба на "бюджетната дупка". СВАЛЯНЕТО НА ШАЛТЕРЪТ НА ДЪРЖАВАТА, ще стане чрез "събаряне" на валутният борд.

От текста се разбира, че има реална опастност от тероризъм и тъкмо затова ДАНС и полицията са се задействали. Само "умника", който в заглавието си е написал, че ДАНС казал, че няма опастност го прави за да привлече вниманието към собствените си умотворения и наистина с това заглавие дърпа дявола за опашката. . .

Прав си, SS, И аз се позачудих - ням а и грам информация за заплаха, но се появява статия която опровергава, че ще има такава

това на снимката не е ДАНС

наще некадърници дърпат дявола за опашката

Най-ме е страх от "няма страшно"!

Защо бе танцьорчета, да не са се увеличили продажбите на дюнери?

На изтърканите костюмчета трябва да раздадат и по един фес, за да са наистина в крак с реалностите. Да не дава господ ситуацията да опровергава такива изказвания.

като се случи нещо ще ви информираме !

kornjac

то и да има някой ще ни каже ли

Талибани, терористи и алахакбари има, пък опасност няма...

защо лъжете бре има и то големи шансове за това както с автобуса в Бургас а че ние не сме подготвени за това е факт с това изавление кого успокоявате вас или народа

Малеее, какъв прогрес! А пък днес Китайците са кацнали меко на луната, ставайки третата нация в света след Америка и Русия! А България кога ли ще се приземи на Земята? И колко не-софт ще бъде това? Дали ще оцелеем от тази национална катастрофа?!?

Споко... с Уестингхаус се цели цялостно закриване на ВВЕР технологията в Козлодуи, защото две различни технологии не могат да съществуват на обща площадка! А българия ще бъде осъдена от арбитража за Белене от РосАтом на 1 милиард евро през лятото, м. май 2014.... Да "живеят" ДПС, ГЕРБ, БСП, ДС, ДКЕВР, ЕРПтата и други...!

Няма опасност, вярно е! Щом алжирците не изкарват на мизерията и дори пари дават, за да се махнат от България, то всеки атентат ще е просто услуга и проява на милост и евтаназия към един измъчен народ.

Ами как няма да е повишена опасността, като напълнихте страната с талибани! Продажни гадове

ДАНС: Няма опасност от терористичен акт у нас Вярваме ви и спиме спокойно. Но все пак си мисля,че ако Пеевски беше останал шеф на ДАНС, СИГУРНОСТТА НА дОГАН ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ГАРАНТИРАНА НА 100%

Като гюфне /не дай си боже/ - тогава искам да видя наперените ви към днешна дата физиономии :(((((( Некадърни заплатаджии на народна издръжка!!

НИКАКЪВ! НАЙ-МНОГО 2-3! АМА НЯМА ДА СА В БЕЖАНСКИТЕ ЛАГЕРИ!