Коментари - ДАНС проверява изтичане на тайна информация за Бокова | dnes.dir.bg
назад

ДАНС проверява изтичане на тайна информация за Бокова

Министърът на външните работи е сезирал ДАНС заради изтичане в медиите на класифицирана информация, свързана с номинацията на Ирина Бокова за шеф на ООН.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС проверява изтичане на тайна информация за Бокова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Престанете вече да ни натрапвате тази досадница....българите не желаят подобна червена креатура да ги представлява в ООН!!!!!

Дано правителството ни спаси света от този урод и да си мълчи, докато изберат друг кандидат. Дай Боже другият да е свестен. Ако ще да е свястна Кристалина, тя да е. Ако ще е друг - той да е. Но Бокова да я изчистят от международната сцена, че откъм ЮНЕСКО вече мирише и стотици хора копнеят да се маха оттам. Да опазят ООН от такава уродлива личност на дребнотемие, подмолни игрички и корупционни наклоности. Ако една нация не опази света от пошлярите си, не знам кой. Ако една нация не разбере, че най-важното е качеството на човека, а не националния произход, то не знам каква нация ще е. Вероятно дребна и губеща. Ако се надява на пошляри да ги уреди с това-онова, ознчава, че нацията е на дъното на ценностите и на разрухата. Бих се радвал България да се държи достойно и да опази света от пошлостта на комунизма.

Щом ти казваш какво копнее ЮНЕСКО, сигурно е така. Щото самото ЮНЕСКО пита "Ще я избирате ли вие или да си я преизберем за трети мандат"

инфото не само е изтекло, а и леееко се е изкривило в полза на Бокова.

Стига сте пробутвали тази Кристалина бе. Тя нищо не направи за България!

Ама що работа свърши за държавния департамент и олигархичната им икономическа групировка...

Уважаеми хора, които сте писали до момента и коментирали избора на Ирина Бокова, защо пишете глупости?Кой срина икономиката на България-не са комунистите, както ги наричате, защото те изградиха икономическата база на страната ни, която "демократичното СДС" я разруши с помощта на американските служби.Ко срина образованието ни-пак това СДС, което започна с промените.Я прочетете първата реч на покойния Жельо Желев за 3-ти март на вр.Шипка, в която реч не се съдържа нито една дума за турско робство.От вчера пък започнаха "промените" в учебниците на децата ни, и на Вашите деца, които ще участ не за турско робство, а за съвместно съжителство в Османската империя.Я се вземете в ръце и се замислете какво става в нашата страна.Появи се и друг умник, който иска да заличим химна на страната ни?!Полудяхте ли? И сега да се върнем на г-жа Бокова-ами тя е достатъчно грамотна и образована жена и показа на света, че може да ръководи дейност на голяма структура като Юнеско.Какво значение има от коя партия е била някога или в момента, нали е българка и то голяма българка!!Защо една българка да не застане начело на ООН? Каква вина има тя за действията на племенника й? Малко ли бандити има в страната ни, които са деца на бивши и настоящи големци?Малко ли политици продадоха интересите на България, но тях не ги хулите и неясно защо не го правите?!

"Кой срина икономиката на България-не са комунистите, както ги наричате,..." Неуважаема "опорна точка" Крис, много глупава и остарела и окончателно амортизирана и компроментирана теза и лъжа, защото дори и комунистите, които "приемат вината само с мезетата" още на 10 неовмри си признаха, макар и с половин уста, че ПАК СА ДОВЕЛИ БЪЛГАРИЯ ДО КАТАСТРОФА, ако човек помни повече от 1 ден и си припомни например признанията на комунистите, писмата на Петър Младенов и Огнян Дойнов, думите на Тодор Живков (че социализмът се е оказал едно недоносче) и др. Точно т.н. коммунистически вельможи и ръководителите на комнистическите служби, които половин век преследваха и репресираха всичко свободолюбиво, читаво и ненаведено в България СЪЗДАДОХА И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ СЛЕД 1898 Г,. КОЯТО ПО-КЪСНО ПРЕРАСТНА В МАФИЯ И ПЛАНОМЕРНО РАЗГРАБВАШЕ И УНИЩОЖАВАШЕ България, проведе политика всестранна криза, геноцид и демографска катастрофа, прогони над 2.5 милион българи във дълогодишната си война срещу Род и Родина. Другите фактори, вкл. и превзетата отвътре с ДС офицери и донодниси опозиция, за да могат да си мият ръцете с нея когато окончателно се засерат, са просто подробности...

България я сринаха тези, които я управляват! А всичките ни управляващи от вече 26 години се управляват от американското посолство! Дори оттам се и назначават!

как се обръщаше Велко Вълканов към Желю Желев?! Помниш ли му думите как по телевизията пред целия народ го приканваше да си признае че е веселиновски фес /турчино то село Веселиново, Шуменско/?!

Икономиката на странта ни не само я сринаха комунистите, ами и сами спряха похода към разрухата, като махнаха бездарниците си. България беше разрушена и се крепеше на заеми, които икономиката на комунизма не можеше вече да плаща. За това дойде промяната, която сами си я промениха комунистите. Ако вървяха нещата, нямаше да пипнат режима! Да не са луди?! Пошли да, но луди не. След това започна ремонтът на държавата, който обаче се оказа невъзможне без ремонт в главите на хората. И понеже това става бавно и трудно, а за някои невъзможно, за това сме на това дередже днес. 90% от активното население днес е възпитано в комунизъм. Как може да се очаква да просперираме, като в главите на хората има страх и пошлости? ГЕРБ са първите, които градят държава в посткомунизма. И те не стват, но поне напредва държавата с тях. Комунистите, освен че фалираха държавата след 45 години уродливост, вече 4 пъти я фалират при всяко управление, до което се докопат: Луканов - глад; Виденов - 1000% инфлация и фунаментални икономиески грешки; Станишев - позор, започнал начлаото на 2008 година и продължил до края на мандата - икономически спад, скрит с лъжи по телевизията. Но бюджетут показва неумолимо лъжите на този психопат; Орешарски - махнаме го навреме, иначе сега вместо излишъци в бюджета отново щяхме да сме в криза. Вместо това имаме заработени пари за добавки на пенсионерите. Заемите на държавата намаляват за пръв път от много години! Връщат се кредити, печели се повече, отколкото се вземат заеми. Това прилича на почти истинска икономика, а след комунизъм си е направо гениално!

Високата активност на евтините центаджии тук само доказва факта, че от Белия дом с Черния президент отново имат други планове - България не може да е така силно представена в ООН, както неможеше да имаме икономика, ядрена енергетика, транзит и евтин природен газ и суверинитет като цяло! Каката го каза отново - Майната ви!

Не ООН, а забвение заслужава тази ....... Не се ли срамува от това, което е причинил баща й на невинни хора?! Комунистическа гнила ябълка... Не могат да възпитат собствените си деца- нейният племенник- автокрадец и не го озаптиха в затвора, затова загина по пътищата... Жалко за България. Нямаме държава, а само територия...

класифицирана информация е тази информация, която не е за разправяне пред обшществото. Всички гадости са все тайни. Дяволът работи на тъмно.

Първанов стана президент с турските гласове на ДПС от Турция--бокова --с руски натиск -в Юнеско? Резил! Предатели !!!

Крадеца вика дръжте крадеца.Лекето Митов 333еееееее.

Как може въобще да се коментира Бокова.Тя е един бетонен комунист от семейство на убийци.

То и Сталин казва че децата не отговарят за бащите си, ама кой да чуе. Нейсе,какво ще кажете за семейство дето кръщава дъщеря си "Сталина"?

Намерили кой да е кандидат, ха-ха-ха.Баш нашата Бокова.Светът не е наред.

Бокова е атеист, безбожник,комунист,хиперинфлатор, работила е против собствения си народ, платен от Русия кандидат.Още да изреждам ли....

Путин си лансира хора подводници, за да срине световните организации.Такива да Бокова и Станишев.Това са платени хора на Русия.

Член на БКП,хиперинфлатор,произхожда от семейство на комунистически убийци,няма едно положително качество.А забравих това че е кандидатура на Путин....

Министър при Виденов когато България е на колене с непозната дотогава хиперинфлация, фалити на банки,кражби и корупция.Как може въобще да става дума за такива номинации, света се е смахнал май.

България не подкрепя Бокова, нека да е ясно.

Боков значи сатрап айде стига с тия Бокови червени комунистически убийци.

Тая скумрия е толкова смешна, как може да се стреми към такава длъжност ха-ха-ха!

Данс е филиал на кгб. Източват бюджета и клатят крака. И прикриват банките-пирамиди.

Ворбс иска Бокова в ООН, а той на нейното място

Не мога да разбера Бокова защо си докарва такива главоболия със тази длъжност?Ако стане шеф на ООН може да и се наложи да взима много неприятни и непопулярни решения в предвид световната обстановка.

В ООН няма божии хора. Само окултисти и комунистите. Бокова просто ще си падне намястото. Обезродяващите образователни програми в целият свят се спускат точно от ООН глобалистите. Духовните гурута на сатанизма са там.

Естествено, че е комунистка, каква друга да е дъщерята на Георги Боков и сестрата на Филип Боков?!

Аз прочетох много внимателно текста и ми се ще да разбера наистина И КОЕ ТОЧНО Е СЕКРЕТНОТО В ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ И ГРАМА: Съдържанието на публикацията е написано на основата на засекретена грама, която получихме от Париж. Тя касае неформално заседание на Изпълнителния съвет на ЮНЕСКО (организация, ръководена от Бокова - б.р.). Това е класифицирана информация и е подадена в министерството като такава, но е напуснала министерството неправомерно и ние трябва да сезираме нужните органи, уточни говорителят." Още един път: "Преди два дни в. "24 часа" съобщи, позовавайки се на източници от МВнР, че Микаел Ворбс, посланик на Германия и председател на Изпълнителния съвет на ЮНЕСКО, "на заседание на посланиците на ЕС в ЮНЕСКО" предупредил, че забавената позиция на България да посочи коя от двете кандидатки - Ирина Бокова и Кристалина Георгиева, ще подкрепи за генерален секретар на ООН, може да попречи на нормалното функциониране на ЮНЕСКО според грама, получена в българското външно министерство в края на миналата седмица... Посланикът поставил остро въпроса за избирането на нов генерален директор на ЮНЕСКО. Изборът предстои догодина, но според него, предвид този в ООН, може да се наложи да бъде направен по-скоро. Ворбс коментирал още, че много държави са изненадани от липсата на ясна позиция на българското правителство..."

Е, и? Кое точно е толкова секретного като информация, и въпросът ми е много по-сериозен, отколкото вероятно изглежда, защото при настоящата огромна бъркотия в Европа и света и ПРИ ОЧЕВАДНАТА НЕАДЕКВАТНОСТ НА РЕДИЦА ДЪРЖАВНИ РЪКОВОДИТЕЛИ, ОРГАНИЗАЦИИ И СЛУЖБИ, ВСЕ ПО-ЯСНО СТАВА, ЧЕ АКО ИМАШЕ ПОВЕЧЕ ПУБЛИЧНОСТ ПО ДЕЙСТВИЯТА, РЕШЕНИЯТА, ЦЕЛИТЕ И ПОДГОТОВКАТА ИМ ОТ ТЕЗИ ЛИЦА И ИНАСТИТУЦИИ, ТОЕСТ - да обясня и така - ПО-МАЛКО СЕКРЕТНОСТ, е повече от ясно, ЧЕ НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧАТ МНОГО ЛОШИ НЕЩА ЗА ХОРАТА! Със сигурност! С абсолщтна сигурност! Тогава, господин Даниел Миров и господа и госпожи от външно министерство? Някаква шпиономания ли ви гони, или просто (а) неадекватност и недооценка НА ПРИОРИТЕТИТЕ ВИ, СЪОБРАЗЕНИ С РЕАЛНОСТТА?

Аз мога донякъде да разбера желанието на външния министър Даниел Митов да локализира и идентифицира къртиците в министерстовото му, но категорично не разбирам защо това трябваше да се обяви публично, защото очевдидно не изпраща добро послание към хората, за българите. Първо - искането ДАНС да разследва публикацията на една засекретена грама, чието съдържание не е наистина кой знае каква тайна или особено важно (имам предвид БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ, ПУБЛИКАТА - защото точно това се разследва - ПУБЛИКУВАНЕТО НА ТАЗИ ГРАМА) говори най-малкото за откъснатост и известна неадекватност на министъра и взелите това решение. Цялата Мара втасала, ДАНС решиха кой открадна 4-те милиарда от КТБ и целите информационни системи от МВР, има ли или няма предаване на националните ни интереси от разни лица и групи, като Местан, Доган и ДПС например, прословутото непрекъснато "клатене на държавата" и "войните всеки ден в нея", за които говори многократно премиера, ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СЕ ТРЕСЕ И ХОРАТА СА НАСТРЪХНАЛИ ОТ РАЗВИЛНЕЛАТА СЕ И ЗАМОЗАБРАВИЛА МАФИЯ, ОРГАНИЗИРАНА И БИТОВА ПРЕСТЪПНОСТ... този решил да ангажира службите и с изтичането на една грама, И ДЪРЖИ ДА СЕ ЗНАЕ ПУБЛИЧНО! Второ - ако има министерство, в което се наблюдава огромна концентрация на лица - офицери, служители и сътрудници от ПРЕСТЪПНАТА И РЕЦИДИВИСТИЧНА ОРГАНИЗИРАНА ГРУПА, НАРЕКЛА СЕ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ПО ТРАДИЦИЯ, ТО ВСЕИЗВЕСТНО Е, ЧЕ ТОВА Е ТОЧНО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО!

Трето - евентуалното номиниране на кандидатурата на Бокова Е НОВ КАТЕГОРИЧЕН И ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВАДЕН ПОВОД ЗА НОВО РАЗДЕЛЕНИЕ НА ОБЩЕСТВОТО И СТРАСТИТЕ - кой каквото иска може да си разправя, и колкото си искат ранзи гоцета и комунисти могат да словославят тази щерка на татко си и сестра на брат си, и леля на племенника си, НО НЕЙНАТА КАНДИДАТУРА В БЪЛГАРИЯ Е РАЗДЕЛИТЕЛНА, СПОРНА, СКАНДАЛНА, и това е повече от очевадно! Децата не могат да бъдат държани отговорни за престъпленията на родителите си, или на братята си, или племенниците си, и простотиите им, НО ЗА ТОЗИ ПОСТ СЕ ИЗИСКВА БЕЗСПОРНО ОСВЕН ДРУГОТО И ВИСОКИ МОРАЛНИ КАЧЕСТВА, А ЕДИН НЕ ВИСОКО МОРАЛЕН, А НОРМАЛЕН ЧОВЕК БИ СЕ РАЗГРАНИЧИЛ ПОНЕ, АКО НЕ И ИЗВИНИЛ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА НЕГОВИ НАЙ-БЛИЗКИ РОДНИНИ, ЗА ЧЛЕНОВЕ ОТ СЕМЕЙСТВОТО МУ - НАСТОЯЩИ И МИНАЛИ! Може още да се продължат разсъжденията в тази посока, но остава въпросът - добре бе, разследвайте си, НО ЗАЩО ГО АФИШИРАТЕ, ЗА ДА СЪБЕРЕТЕ ПСУВНИТЕ НА ХОРАТА ЛИ? Или дори и това не разбирате?

Кво разбирам от текста. ДАНС следи за врагове на Бокова. Правителството я знае що за стока е и въпреки това ще я издига , но ще го направи по стар комунистически обичай в последния момент , за да не се обсъзда и да и лъсне оцапания дирник. Времето друго, пък имам чувството , че решението се взима в ЦК под натиска на спминалия се масов убиец Георги Боков. Страшна мафия комунделска мафия с прпретенция да се въдвори в ООН. Пази се земьо , какво семе иска да те гази.

Тая фалира Юнеско един път. Пази боже ООН. Кандидатурата ни се представя като завера все едно всички българи сме в няква далавера , от която ще кярим , че ще оглавява ООН наш човек. Част от местното човек се връзва, без да зная кяра и да пита къв кяр имаше като тая беше в Юнеско. Важното е родното комунист да се вреди и навреди нещо в ООН

"На 80г. съм и още работам".

Българският ад няма нужда от пазачи.

"касае неформално заседание" "Това е класифицирана информация" А корабче в оченцето да плава? Що не засекретите каква тоалетна хартия се ползва в НС? После лилипутчик бил корумпиран.

А явната и добре известна информация е, че това е една комунистическа отрепка, която работи за престъпния левитски интернационал!

Хохо! Като чуя класицифирина инхормация в БГ ми става много смешно. 500000 българи имат достъп до такава, а Станишката не могат да му вкарат делото за теч на такава 5 години.... смях

"Издание на десницата в САЩ нарече Бокова комунистка" Има ли съмнения и има ли други на отговорни постове в БГ?

Бокова ще гледа поста през крив макарон. Даже България да загуби, ние трябва да изпълним волята на САЩ.

Бокова стана шеф на Юнеско с изнасилване на общественото мнение от Русия и с комунистически приьом-- "от врата на врата" с подарък в ръка беше наложена на Юнеско! Нещо да е разбрала България,че българка е шефка? Резил Първанов--тоя иска ,както той се наложи с турските гласове да е президент--сега ние потърпевшите от комунистическия терор--да я препоръчаме за ООН??! РЕЗИЛ?

Бокова, както всеки друг комуняга, когото познавам и за чеп за зеле не става. За нищо не става. Това е истината!

Бокова не е за пред смъртни - достойна е само за Тангра! Явно от хилядолетия сме такива, нищо не се е променило.

На тази мумия Бокова нали сина и беше престъпник кво стана с него

Кво или какво ?Кое ли е по-правилно.Правилно е да се знае, че не синът на Бокова е престъпник, а синът на брат и Филип беше дребен далавераджия.Беше, защото вече не е на този свят.Решихте да блеснете с неистова злоба, но сгрешихте.

Комундетата са си престъпници по дифолт! Справка - историята от началото на 20-ти век досега!

Който и да номинират, все тая. На постът генерален секретар на ООН и ескимос или абориген да сложат няма никакво значение - просто една марионетка. Ако се заблуждавате, че ООН значи нещо и може нещо, заблудата си е за ваша сметка. Истинското ООН се събира в Давос и по разни други световни курорти, а вие си мислете, че живеете в демократичен свят :)))

ша земе некоя по бедна страна от нашата да арчи парите на краварите..по света. ми ако стане по богата, случайно..?

Браво,на всички българи и правителство Българско!!! Някога,Калистрат Янука отвори Портите на ВеликТърнов град/и турците нахлуха и го превзеха/,а сега направете пак същото предателство и не подкрепяйте най-достойната избираема кандидатура на България за Генерален секретар на ООН и задоволете нищчия си нрав, и не допускайте България да бъде на върха!Дерзайте!!!

колкото са по горе, толкоз пропада целия народ. скачени сме животи..с дробна черта.

ГОЦЕ ПЪК ЗАПЛАШВА И ПЛАШИ ГАРГИТЕ!!! КАТО Я ГЛЕДАМ ТАЗИ, И КАТО И ЗНАМ ПРОИЗХОДА, С ГОЦЕ СА КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА. И НА ДВАМАТА АЛАБРОСИТЕ ЗАПОЧВАТ ОТ ВЕЖДИТЕ. ЕДИН ОТ ДОКАЗАНИТЕ ПРИЗНАЦИ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ!!!!

за вице да си земе некой от северната корея. чекайте да сме нормални европейци с такава.....нагла.

хихихи бегай народе бегай надалеч от вутювщината