Бивш шеф в ДАНС: В агенцията има корупция

Служител на ДАНС, който е бил уличен във финансови злоупотреби и е работил за чуждо разузнаване, е бил възстановен на служба след връщането на Цветлин Йовчев в ДАНС.

Обратно в новината

Коментари - Бивш шеф в ДАНС: В агенцията има корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добро утро ! В ДАНС е пълно с корумпирани и алчни ченгета, в парламента е пълно с безскрупулни лъжци и крадци, а по улиците е пълно с мързеливи, необразовани и кисели хора - добре дошли в България !

Kato che li TOCHNO TOVA E NESCHTO N O V O!? Ama VAOBSCHTE ne se ochudvam!!! A me boli,boli za VSEKI kojto e zestoko izmamen! Gospodi, mnozina zagubiha vjarata si v TEBE, zatova li stava taka!? POMOGNI NI DA OPRAVIM ZIVOTA SI,KOJTO E MNOGO KRATAK!

Някой от форума да чел някъде обява за конкурс за свободни работни места в ДАНС?

Га ядоха кифтетата не риваха...

Какво падение на службите. Не мога да повярвам че се случва. Преди и при най-малко съмнение,че някой от тези хора има нещо общо с чужди служби/даже и негов роднина/ и си аут за винаги . А тук продължава човека да служи ???!!! Боже,боже каво доживяхме ! Няма ли край тази трагедия в държавата. Преди такива хора неможеха и портиери да са в тези служби.

Това просто създание Тиквата назначи продажника Цветлин Йовчев, защото от американското посолство изразиха недоволство от това, че е бил уволнен от ДАНС по времето на Станишев.

Бивш шеф в ДАНС: В агенцията има корупция - брей, наистина ли? Ние не знаехме! Мали,мали..... Сега се успокоих след тази публична вест и мога да спя спокойно...

И още нещо - тоя Янев е такъв помияр и лъжец , че ако го опънем на детектора 99 на 100 ще се счупи писеца още на първия въпрос.

ЗАЩО ТЕЗИ ВИСШИ СЛУЖИТЕЛИ НА ДАНС НЕ СА ПОДАЛИ СИГНАЛ ЗА СЪЩЕСТВУВАЩАТА КОРУПЦИЯ ДОКАТО БЯХА НА РАБОТА, А ГО ПРАВЯТ СЕГА - СЛЕД ОСВОБОЖДАВАНЕТО ИМ ? ЗАЩО НЯМАШЕ РЕЗУЛТАТ ОТ РАБОТАТА НА ДАНС ЗА ИЗМИНАЛОТО ВРЕМЕ ?

Къкъв КГБ бе тъпанар! Отдавна всички щатни работници на ДАНС са закопани да работят за ЦРУ. България отдавна не е репупулика на СССР/Русия а 53 американски щат в Европа! Приказките за кгб ги говоре СДСарията, като няма как по друг начин да отнесе вниманието от себе си като първи и най прилежен агент на ЦРУ в Българиа!

Е,едно време в ДС (старото а не новото) нямаше агенти на чуждите специални служби!

Не е ли крайно време тази целево медиатизирана вакханалия с базови за България неща да бъде прекратена !?!

Нашата връзка КГБ - ДС винаги е била близка и топла. Дори и сега ще пием вода от извора, нашият човек е на комисията за ДАНС народен председател.... Ама не знам защо тея се жалват на Янето, а пренебрегват нашият човек комисионният председател!! Дали пък не са го разкрили, че е двоен агент??????

От комисията за ДАНС сите на дедектора!! Сто по сто ще излезе некой заек!!! Аз знам поне един председател!!!

Нашата връзка КГБ - ДС винаги е била близка и топла. Дори и сега ще пием вода от извора, нашият човек е на комисията за ДАНС народен председател.... Ама не знам защо тея се жалват на Янето, а пренебрегват нашият човек комисионният председател!! Дали пък не са го разкрили, че е двоен агент??????

Щом ще ги проверяват с детектора на лъжата, истината е ясна.

Na vaprosa - Imate li nereglamentirani dohodi? se okazalo, che DANS ostanala bez kadri. Samo 4ma minali test-a, zashtoto ne razbrali dumata nereglamentirani

Щом агенти на чуждото разузнаване са проникнали в ДАНС, какво може да се говори за другите държавни институции като Президенство, министерства, агенции и пр. Мале, малеееее! Оплескаме я!

На тоя на лицето му е изписано мръсник и мазник и нагаждач...А и като му чух интервюто по новините...просто се чудя какви работят в тези служби...Що е мълчал до сега? Къде е бил? И къде отива, след като така мъжкарски напуска службите? Да не би да отива на борсата? Хора, ние не ядеме доматите с колците...

a vie dosega kato rabotihte za probalgarski interesi i nai ve4e turski i ciganski otkade imate o4i da govoprite za drugite be prodajnici mrasni

Абе писна ми от простатии!!!!!!! Винаги имало корупция и ще бъде ! В куя държава няма корупция ??????????????????

NASCHATA DIREKTORKA OT XYMANITARNA VARNA NI SABRA 6BONA ZA PRAZNIKA NA GIM AMA NE ZNAEM ZASCHTO I 3BONA PREDI 2GOD ZA EL DNEVNIK AMA NEGO GO NEMAAAA I 50 BONA ZA FANELI OT PAN-DALAVERA A EDIN OT ZAM. DIR. E BIFSCHIA PORTIER NAD 70GOD ABE CIRKA E PALEN-

Със стари курви нов бардак не става.

Хайдееее, чорапът почна да се разплита. Какво излиза - че Бойко назначава нови хора от ДАНС, които са закриляли мафиотите, а някои са служили и на чужди интереси. Това се нарича предателство и по-рано се наказваше със смърт. Хайде, да ви видим сега!

Сигурно в ДАНС има свестни хора....????? Но Сталин би казал....ИМА ДАНС ....ИМА КОРУПЦИЯ......НЯМА ДАНС НЯМА КОРУПЦИЯ....оСТАВА ПО ДРУГИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТА. А ТЕ СА МНОГОООООО....

Яне и Волен,къде се изгубихте?Дане би да сте на море? Хайде връщайте се вече,че няма кой да ни казва кои са корумпираните.

АБЕ КВИ СА ТИЯ КЛОУНИ БЕ ... АКО ТАКИВА БАСТУНИ НИ ПАЗЯТ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, ЖАЛНА НИ МАЙКА ... А ЗЕМАТ ПО 3500 ЛВ. ЗАПЛАТИ ...

ПОПРАВКА-НЕ КОРУПЦИЯ , А УЖАСНА КОРУПЦИЯ !

Заяков, нали си бил директор на контраразузнаването! Защо мълча докрай за корупцията в ДАНС? Кой сега ще ти вярва изобщо за нещо, трябва да е някой идиот!!

Мутрите - вън от политиката !!

Мафията най -много обича, МИТНИЦА, БОКЛУКА и ГДБОП. Това е баш далаверата!!!! От тук можеш да цицаш, да цицаш,да цицаш и да се забравиш, а и с ГДБОП да прикриваш, да прикриваш и да забравиме..... В коя държава мафията не обича тези неща....???? Блазя му на боклукчията.....

Зайков се е сетил да бори корупцията след като го изхвърлиха и хилядите заплата безвъзвратно отлетяха! Подкрепям мнението на мен.

Не думай! Само не ми казвайте, че и в Парламента има корупция?!

Къде ли няма, другарю Щирлиц?

Абе вие много сте интересни? Не знаете ли, че ДАНС се е превърнал в клуб по интереси от олигархичните кръгове на БСП, СДС ДПДНДСВ и сега ГЕРБ-партиите които родиха олигархия и работят за нея и изпълнява техните политически противници срещу статуквото установено от тези партии през целите 20 години?

Предлагам в ДАНС да не вземат заплати! Кой каквото там си заработи да си е за него, барем да не ни е яд че тежат на държавния бюджет. Щото сега по 2-3 хил. лв 13-14-15 пъти в годината ги взимат....

В службите и съдебната система може да се влезе и излезе. Никога връщане назад. Като излязат какво правят - работят срещу системата. Да им са чисти гъзовете. Като се осеръ, да събират дърва и да копат.

Otvrat!Znachi i tam imalo bokluci!Abe to kadeto ima bivshi bokluci ot represivnata i mrusna DS niama nachin da ima pochtenost!Otvratite e tezi koito triabva da goniat banditite da sa korumpirani bokluci!

Otvrat!Znachi i tam imalo bokluci!Abe to kadeto ima bivshi bokluci ot represivnata i mrusna DS niama nachin da ima pochtenost!Otvratite e tezi koito triabva da goniat banditite da sa korumpirani bokluci!

Невероятно!Гледам и не вярвам на ушите си, както би казал професор Вучков.

Само като се види кой е адресатът на сведенията, е ясно че ще има само димки без гърмежи.

Вероятно повечето наистина са добри професионалисти ,но работят за различни господа и това е причината за противопоставянето им ,а не идеализма и честността им./за огромно съжаление/

А ГУТЕН МОРГЕН бих казал. Ма сигурно ли е , че има корупция? Айде бе!!! Не мое да бъде!!! Аз си мислех , че само в ДАНС няма корупциа , пък то какво излезе. Имаше един лаф - жива да не бях ....

Хайде стига, хората са безработни и гладни, кво ни интересува корупцията с настоящата ДС?

Гъз - глава затрива!

Vsichki znaqt, che ima korupciq. Stiga bezsmisleni konstatacii. Vreme e za deistviq.

тоя дедектор е голяма беля ,новите модели свялят лични данни и защити и позволяват дори изключване в движение на пострадалия от тях...

И децата знаят кой субсидира РЗС , кой ...дава... информацията на Янев...изобщо всичко е много пошло...

Ами тези танцуващи комунисчета са родени доносници.