Дания сложи край на имунизацията с "АстраЗенека"

Решението идва след становището на ЕМА, че има потенциална връзка между тромбозите и препарата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Епа стига толко.

аре спрете се малко с тези ваксини!

Пускат вируса от лабораторията и ти дават 2 опции....

К'во разбират тия. Да питат Хирурга на Републиката!

агенция... дето не омжеда излезне с едно кратко и ясно становище - и другите да си решавали... аба абдалите са европейските данъкоплатци и там колко агенции и синекурие има... ние сме смешни в България с нашата раздута админстрация пред тия...

Биха могли да сложат и край на движението с лични коли за да няма убити от катастрофи - процента е горе долу същия.

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/gen-mutafchiyski-samo-v-balgariya-ima-spor-koya-vaksina-e-po-dobrata Ген. Мутафчийски: Само в България има полемика коя ваксина е по-добра "Само в България има такава полемика - коя ваксина е по-добра, такова нещо не съществува в цивилизования свят в момента" - това заяви ръководителят на Националния оперативен щаб (НОЩ) и директор на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски пред журналисти. Питам се защо мисирките не държат НОЩ-ниците и гащниците отговорни за техните изказвания и не им припомнят какви глупости са говорили само допреди месец-два, например.

Много по -нисък , 1 случай на 1 милион ваксинирани. И връзката не е доказана.Дневно хиляди неваксинирани получават тромбози.

Те ще се пробват да го направят под друг претекст. Ще агитират колко е добре за природата човек да се откаже от личния си автомобил. Някъде вече планират да дават пари на тези, които се откажат. Всички ще се движат със смарт таксита, без шофьор, извикани от смартфона, няма да притежават нищо и ще са по-щастливи от всякога. Поне това пропагандират от Световния икономически форум и това е визията им 2030.

Браво на братята датчани!

Най-добрата ваксина е тази, която е поставена. В цивилизования свят няма полемика коя ваксина е по-добра. Мухахахахахахахах.

Колко са случаите на тромбози и от колко милиона поставени ваксини? Четах статистика наскоро колко са случаите на тромбози при жени, които взимат хапчета против забременяване. Случаите също не бяха хич малко, но не са спряни тези хапчета. Според мен тук се води фармацефтична война за пари и нищо повече.

Също така не се казва при 20 милиона заболели с Ковид, колко ще починат и при 20 милиона ваксинирани, колко ще получат тромбози. Накрая ще се окаже, че при ваксинираните има по-малък риск от колкото при разболяване от Ковид.

Ох, и господин Бойко ще сложи край на "АстраЗенека". ПОДАРЪЦИ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ - при поръчани над 4.5 МЛН. ваксини от АЗ, поне 4 МЛН. подаръка ще има... ... Евтиното излиза НАЙ-СКЪПО....

в Германия не може да се намери никаква друга ваксина освен Астра-Зенека и то не навсякъде. Пълен провал с ваксинирането. Аз съм на 40 и поне до Септември няма да стигне ваксината до мен. Не съм очаквал никога, че в страна като Германия може да се провалят така.

Не при един процент, а при един промил шанс се случи на теб, за теб са си 100 %.

Няма лошо ...

От 12 "старци" на възраст 65-68 години, наши приятели и роднини ваксинирани с Астра Зенека - няма никакви оплаквания ! Някои от тях са с "първа игла" , други - и с втора поставена ! Според мен "сатанизирането" на АЗ е с повече комерсиална цел отколкото с нейното медицинско приложение !

Ами то от наши приятели и роднини прекарали вируса също няма никакви оплаквания ! Според мен "сатанизирането" на вируса е с повече комерсиална цел отколкото с нейното медицинско приложение !

Къде е Дания, къде е България, няма да ги стигнем и след 100 години.

Астра Тромбека - ВаксЗаври-си-я да си я ползват английските уроди!!! При 30 милиона ваксинирани там на острова, кой знае колко смъртни случая са прикрили!!!

От "българче" до "българче" : на шеговитият Ви и може би ехиден тон отговарям, че поне 4 от "старците" са със съпътстващи заболявания, а аз самия съм в "ремисия" от 16 години след онкозаболяване и хирургът ми, вече мой приятел и "брат" завинаги докрая, човек медицински наясно с този вирус ми препоръча да се ваксинирам и АЗ според него е подходяща за целта. Да, може би сте млад човек и не Ви "пука" за този вирус, но ако сте на моите години, вероятно ще разсъждавате по друг начин. Просто искам още няколко години да ме има и се порадвам на внуците си. А другото е, че досега НИКОГА не съм приемал ваксина за грип, даже и през последните 16 години!

КОЙ ти дава право да наричаш англичаните "уроди" ? И защо мислиш, че там обществените отношения

са извратени както тук и подчинени на медийно замазване и лъжа ! Прегледай се , приятел, нещо не си добре в гнева и яда си !

От "българче" до "българче" : на емоционалният ви и може би наставнически тон отговарям, че всеки има своите страхове и своите притеснения. Но не приемам изказвания от рода на "Не познавам някой с този проблем, затова проблема не съществува". Това е късогледно и субективно изказване, което има единствено манипулативна стойност. Аз също искам да остарея и аз също искам да имам внуци. В последната 1 година, бъдещето ми беще откраднато и в момента се намирам в един кошмар от тежки лични, финансови и семейни проблеми. И не - вируса не е проблема. Бъдещето ми беше откраднато от късогледи политици и егоистични индивиди. Не приемам, когато се изисква аз да се откажа от бъдещето си и от живота си, за да могат други "още няколко годинки" да се порадват на настоящето си. Това е експлоатация. Това е кражба. Това е убийство.

Обаче срещу председателката на фармацевтичния съюз заведоха дело, загдето предупреди за недостига на лекарства!

не поиска да се откаже от бъдещето си, отказа се от бъдещето на жена си. Когато вземате решение, мислете как то ще удари по любимите ви хора - ако ги имате. Не веднага, но след месец, след година - това, че сте ги изложили на опасност, може да им съсипе живота.

не важи за индивидите, а за политиците. В Италия за 3 дни 3 починали млади след ваксина на малка площ. И ваксината се слага от 4 месеца, а има дестки случаи известни, колко неизвестни не се знае. А след година приложение? Ще са стотици. Скоро наказаха със солидни глоби френско лекарство за диабет, което е причинило смъртта на стотици хора. В някои страни е било изтеглено 9 години след изтеглянето му в други страни при известна опасност за смъртни случаи.

Имат една агенция - SIRI - Агенция за международно набиране на хора и интеграция, която прави всичко възможно да си плащаш данъците. Да работиш и да си плащаш данъците и да ти е по-добре отколкото с ниските данъци в България. Доста българи са в Дания. Защото са щастливи при по-високи данъци и без хвърляне на пари от джипка.

остави Радев. На теб хрумва ли ти че мерките не веднага, но след месец, след година ще съсипят живота ти и този на близките ти, както вече съсипаха моят? Не?

Абе мрънкачи, допреди 100г човешките свободи не са съществували и хората буквално не са знаели дали утре ще ги има. Мухльото се оплаква, че една година му откраднали. Благодари се на съдбата си, полумъж такъв, че си се родил в най-доброто време за човечеството.

Урааа, ще я докарат тук!

Ами сигурно тяхната същност и прояви?!

В същото време ресорният регулатор на ЕС подчерта, че рискът от смърт от COVID-19 е "много по-голям" от този да се почине от редките странични ефекти на препарата. Това изречение е олицетворение на гнусното ниво, в които се намира светът в момента. Може до умрете от лекарството, но иначе болестта много по-опасна - нещо, което в зависимост от възрастта и здравното състояние на човека е тотална лъжа. И някой здрав и без други сериозни проблеми ще си я бие и за едното чудо ще си замине от "страничен ефект". Но стига да не е задължителна, всеки си има глава на раменете, да си решава.

А нашия Ботокс ни увещаваше, че всички трябвало да се минем с нея, че и по два пъти, Ботокса. И нощни кабинети беше направил за идеята си.

Ами то това е истинския живот. Полезното на тази пандемия е, че накара доста хора да мислят наистина с главите си - дали в правилна или грешна посока е въпрос на редица фактори, но все пак в някаква насока.

С удоволствие бих ти забил една отверка в окото, боклук такъв !!!!

Е това е пост!!!!

има нещо гнило в ДАНИЯ!

Е как така? Нали всичко беше сигурно и проверено по най-високите стандарти на науката?

Че българските мъжленца ще се изпотрепят и с това ще ликвидират тази държава напълно. Помияр си ти!

Организмът ти да излезе от ремисия и ще убиеш себе си с тази ваксина