Коментари - Дания и още 10 държави искат без бензин и дизел в ЕС от 2040 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въглеродните месии ахаха

Как ще пътува турският гастарбайтер от Европа до родата и обратно?

На датчаните им е лесно - равно е, могат и с велосипеди. При нас не става - баир до баир.

Същото иска и Валентин Златев. Той обаче се фокусира върху 2040 година и си прави сметката за по няколко милиона всяка година...

Налудничава работа.

подкрепям. времето на месиите отдавна е отминало. особено на въглеродните.

Да, и ако може да се изнесат мръсните производства в трети страни от третия свят, като БГ, където да дават по 500 лв заплата и тук никой никога да не може да си купи нова кола. Ей хитреци.

Мечтата на идиота.Яя да попитат германците и французите.

Тези съвсме изперкаха. Имахме едни такива комунисти преди 30 години да ни дават наклон!! Аман от евроидиотии и евро идиоти!!!

Ми да си искат

Педразка нация прави педразки номера.

Предлагам на всичките страни от ЕС, дето са на директна предавка, (не като нас на задна, със завит докрай надясно волан), да вземат да спрат да дишат. То толкоз СО2 бива ли за едното дишане? Мислим, щото да е най-адекватната мярка за такива супер загрижени , дето се размотват на кафе с поне 8 цилиндъра под капака, и главите им са кухи като футболни топки.

Правилно! Даже, мисля че 2030 е по-добър вариант. Купувате си по едно колело или кола на батерии! Браво на датчаните!

"На Литва, Латвия, Словения, България и няколко други страни беше препоръчано да направят повече, за да спрат "изтичането на въглерод" посредством продаваните от Западна Европа автомобили втора употреба в посока Източна Европа." Западняците СЕ ГАВРЯТ с И. Европа БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО: Източиха българските мозъци; Превърнаха територията България в автомобилното гробище на Европа; Внесоха дрехите втора употреба; Внасят си боклука - над 50 бълг. фирми внасят боклука на Европа; Забраняват износа на отработено ядрено гориво в Русия/държави извън ЕС... А борбата срещу климатичните промени в 90% от случаите е като борбата срещу изгрева на Слънцето и срещу въртенето на Земята...

Набутаха турците с нов мръсен завод.

Че кой ли им пречи??? 2040 ей я де е... Да си завъждат магарета, хамили, слонове, якове, бизони.. Па да си спрат автомобилите..

от ОКЕАНИТЕ? Дето е с 10 - 12 пъти повече от човешката дейност? Него как ще го спрат? И що ли озоновата дупка се е смалила два пъти.. А никой не са фали, че е в резултат на спирането на дезодорантите.. А ЗА НЯКАКВА СИ ЦИКЛИЧНОСТ заговори НАСА.. Апропо НАСА е държавна служба дет плаши света, а Тръмп и САЩ отказват да подпишат споразумението за климата? Що ли?

А как ще се придвижват

Велосипедите са за градско движение.

С камили. Нали се напълниха с камилари.

Дано ЕС задължи нашите политици да поемат по този път

Малоумник!

Тях не ги мисли, малоумнико.

Да го ДУХА Дания и още десет държави !!!!!!!!

забрана!!!! стига с тия боклуци. всички дизелови и бензинови коли на скраб!

Аз давам над 1000 лв и никой не иска да работи и то не за тежък физ. труд.

Кой си? Къде си?

С ел.автомобили.. Дания направи много в това отношение. Цената е досра прилична, има по4ти навсякъде условия за зареждане: на паркингите има месра за ел.коли със зарядни. За момента хибридите са по- популярни от електрическите, но писледните напредват. То няма как да не е така, ако не искаш да плащаш високи данъци за стари коли.

Това е резулт от многото соя. Европа и да изчезне от картата, САЩ и Китай ще замърсяват и за нас.

Рада е предложила да се яде повече боб слага се маркуч оформен като пенис у гъза и докато караш подскачаш нагоре надолу - хем се кефят хем газ подават за двигателя

Пари за електромобили нямаме , трябва само велосипеди ли да караме? Снабдяването на магазините как ще става според теб , с рикши или каруци а ще орем с волове и коне , зърното ще събираме на ръка със сърпове и т.н.. На брутално тъпи идиоти като теб искам само да кажа - внимавай какво си пожелаваш.

Дерзай!

Браво

то убаво, ама в раша ко шъ ручат тогава??

PEYTSCH

ВДания сасоциалисти на власт. Който иска да им вярва на до 2040 ще е пълно с мигранти и то със много стари коли...

За България първата мярка за борба с газовите емисии е да се забранят най-големите замърсители - Фолксваген Груп. Никога Фолксваген!

Те Датчаните са с широки пръсти, При тях средната работна надница е 40 ЕВРО на ЧАС

Недоносче, имаш ли идея колко СО2 се изхвърля при производството на батерии за ел-мобили. Колко "мръсна" химия е нужана и откъде толкова електричество. Прав си нямаш никаква идея999 видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак.