Коментари - Дания и още 10 държави искат без бензин и дизел в ЕС от 2040 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те Датчаните са с широки пръсти, При тях средната работна надница е 40 ЕВРО на ЧАС

За България първата мярка за борба с газовите емисии е да се забранят най-големите замърсители - Фолксваген Груп. Никога Фолксваген!

PEYTSCH

ВДания сасоциалисти на власт. Който иска да им вярва на до 2040 ще е пълно с мигранти и то със много стари коли...

то убаво, ама в раша ко шъ ручат тогава??

Рада е предложила да се яде повече боб слага се маркуч оформен като пенис у гъза и докато караш подскачаш нагоре надолу - хем се кефят хем газ подават за двигателя

Това е резулт от многото соя. Европа и да изчезне от картата, САЩ и Китай ще замърсяват и за нас.

забрана!!!! стига с тия боклуци. всички дизелови и бензинови коли на скраб!

Да го ДУХА Дания и още десет държави !!!!!!!!

Браво

Дано ЕС задължи нашите политици да поемат по този път

Пари за електромобили нямаме , трябва само велосипеди ли да караме? Снабдяването на магазините как ще става според теб , с рикши или каруци а ще орем с волове и коне , зърното ще събираме на ръка със сърпове и т.н.. На брутално тъпи идиоти като теб искам само да кажа - внимавай какво си пожелаваш.

А как ще се придвижват

С камили. Нали се напълниха с камилари.

Тях не ги мисли, малоумнико.

С ел.автомобили.. Дания направи много в това отношение. Цената е досра прилична, има по4ти навсякъде условия за зареждане: на паркингите има месра за ел.коли със зарядни. За момента хибридите са по- популярни от електрическите, но писледните напредват. То няма как да не е така, ако не искаш да плащаш високи данъци за стари коли.

Че кой ли им пречи??? 2040 ей я де е... Да си завъждат магарета, хамили, слонове, якове, бизони.. Па да си спрат автомобилите..

Набутаха турците с нов мръсен завод.

"На Литва, Латвия, Словения, България и няколко други страни беше препоръчано да направят повече, за да спрат "изтичането на въглерод" посредством продаваните от Западна Европа автомобили втора употреба в посока Източна Европа." Западняците СЕ ГАВРЯТ с И. Европа БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО: Източиха българските мозъци; Превърнаха територията България в автомобилното гробище на Европа; Внесоха дрехите втора употреба; Внасят си боклука - над 50 бълг. фирми внасят боклука на Европа; Забраняват износа на отработено ядрено гориво в Русия/държави извън ЕС... А борбата срещу климатичните промени в 90% от случаите е като борбата срещу изгрева на Слънцето и срещу въртенето на Земята...

Правилно! Даже, мисля че 2030 е по-добър вариант. Купувате си по едно колело или кола на батерии! Браво на датчаните!

Дерзай!

Недоносче, имаш ли идея колко СО2 се изхвърля при производството на батерии за ел-мобили. Колко "мръсна" химия е нужана и откъде толкова електричество. Прав си нямаш никаква идея999 видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак.

Предлагам на всичките страни от ЕС, дето са на директна предавка, (не като нас на задна, със завит докрай надясно волан), да вземат да спрат да дишат. То толкоз СО2 бива ли за едното дишане? Мислим, щото да е най-адекватната мярка за такива супер загрижени , дето се размотват на кафе с поне 8 цилиндъра под капака, и главите им са кухи като футболни топки.

от ОКЕАНИТЕ? Дето е с 10 - 12 пъти повече от човешката дейност? Него как ще го спрат? И що ли озоновата дупка се е смалила два пъти.. А никой не са фали, че е в резултат на спирането на дезодорантите.. А ЗА НЯКАКВА СИ ЦИКЛИЧНОСТ заговори НАСА.. Апропо НАСА е държавна служба дет плаши света, а Тръмп и САЩ отказват да подпишат споразумението за климата? Що ли?

Педразка нация прави педразки номера.

Ми да си искат

Тези съвсме изперкаха. Имахме едни такива комунисти преди 30 години да ни дават наклон!! Аман от евроидиотии и евро идиоти!!!

Мечтата на идиота.Яя да попитат германците и французите.

Да, и ако може да се изнесат мръсните производства в трети страни от третия свят, като БГ, където да дават по 500 лв заплата и тук никой никога да не може да си купи нова кола. Ей хитреци.

Аз давам над 1000 лв и никой не иска да работи и то не за тежък физ. труд.

Кой си? Къде си?

подкрепям. времето на месиите отдавна е отминало. особено на въглеродните.

Малоумник!

Налудничава работа.

Същото иска и Валентин Златев. Той обаче се фокусира върху 2040 година и си прави сметката за по няколко милиона всяка година...

На датчаните им е лесно - равно е, могат и с велосипеди. При нас не става - баир до баир.

Велосипедите са за градско движение.

Как ще пътува турският гастарбайтер от Европа до родата и обратно?

Въглеродните месии ахаха