Даниел Митов: Само с въздушни удари срещу ИД няма да стане

Създаването на широка коалиция за борба срещу ИД е възможно, но само с въздушни удари няма да стане. Големият проблем е кой ще влезе там, заяви Даниел Митов.

Обратно в новината

Коментари - Даниел Митов: Само с въздушни удари срещу ИД няма да стане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

митов, ти кой беше бе момче? за какво отговаряш в държавата, че дрънчиш не повикан?? айде марш в кошарата!!

...Млък бе охлюв....

Големия проблем е Митов да не влезе там че ще оплеска работите. То и Обонго не е добре дошъл. Ясно е какво е правил досга -- ЦРУ са обучавали превратаджии.

Като го гледам,не е ходил войник,но знае.

Ти само кажи, че искаш да покажеш как ще стане. И с амтомат ще те уредим, само върви там!

Ако това е военен министър аз саъм космонавт!

Кога ще излиташ....!?!

Плям па ло

Ииии! Много умен министър сме имали! Он знаел да дума, като работещ в Пентагона!

Щом разбра че е умен, значи и ти треба да си такъв, може би.....!

....къде беше преди година-две да се "изцепиш" пред твойте господари да не си хабят бомбите срещу ИДИЛ, а сега плезиш-език самонадеян недоучен послушник. Да си събираш парцалите с г-о командващия (без армия) и тракториста военното недоразумение да ходите направо в ИДИЛ да ги съветвате-да си оправдаете парите за послушанието. Но ония рязаните веднага ще ви набият на кол празните глави.

Този, с обратната ориентация отново снесе един запъртък. Какво да го правиш - не се ориентира правилно човекът и това си е.

Теоретик!

Мъжкарче, защо не се запишеш доброволец в Сирия срещу ИДИЛ, а? Или срещу Башар Асад? Много умни мисли рониш по разни форуми или от кабинета. И ти, като и президентО. Обаждаш се, ама не те питат. Трай си, взимай си голямата заплата, обикаляй света и толкоз. Голямта политика не е за вашта малка уста.

Как няма да стане е ясно! Въпросът е, как ще стане, г-н Митов ? Да Ви дам ли жокер ...? Всяка работа става по два начина, а именно лесен и правилен. Обикновено се действа и в тази последователност, т.к. не се правят поуки от грешките.

Абе, Пудел, поне едно име можеш ли да цитираш на т.н. "демократична опозиция" за която говориш? Не можеш! Щото си само една уста и нищо повече!

Алооо MitOFF, Бил ли си в казарма? Май не. Тогава защо даваш мнение.На всичко отгоре и си много смел. Ми стягай мешката и заминава да се биеш. Това едно. Има и друго .Когато твоите работодатели "нанасяха" удари по ИД си мълчеше и не се обаждаше с компетентно мнение.Сега когато има някакъв шанс да се ликвидира тази чума, се обаждаш. Защо бе? MitOFFFFFFFF!!!!!

N. S.

Господин Митов, не те знам кой си и не ме интересуваш. Само мога да ти кажа, че доста на сериозно си се взел ??!! Понятие обаче нямаш колко си незначителен ? Доста по значителни състезатели на световната сцена се мъчат да измислят как точно да стане фокуса и не могат ......ти от къде се пръкна - не знам. Твието мнение има тяжест точно колкото и моето (в махленската кръчма).

*Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име Какво правим обаче, ако лицето вече няма добро име, какъвто е случая с агент Митов?

И със ибрикчийство става,да знаеш!

А с плесница зад вратът ти ще стане ли?

И по какво се различава умерения чалмар от неумерения - неумерения реже глави и изнасилва, а умерения само стреля на месо и души с ръце. НЕ само умерване в десетката за всяка чалма с оръжие в ръка. За умерените политици дето искат умерването да подмине умерените чалми - умерване в кафявата точка от умерен чалмар.

Да му купуват бронежилетка и каска на министъра и да ходи да спасява положението.

"Големият"специалист-послушник на САЩ,се произнесе.

Западът обвинява Русия в нанасяне на въздушни удари по "умерената опозиция" в Сирия, липсата на която беше призната още преди няколко седмици. "ВВС на Русия влетяха във въздушното пространство на западните фантазии", пише кореспондентът на Independent Робърт Фиск. Т.нар Свободна сирийската армия (ССА) по същество се разпадна, а "умерените бунтовници" дезертираха в терористичните групировки "Фронт на Ал Нуср" или "Ислямска държава", продавайки им американско оръжие.

Видясе, че Русия ще помете ИД и американските протежета вСирия и вече започнаХА ДА СЕ КАТЕРЯТ ПО КЛОНА И ДРУГИ МАЙМУНКИ по като помагачи.Като забравят, че Сирия има армия, която ще обходи опустелите раиони да доизчисти артисалите джихадисти!

Как да разделим на "умерена" и неумерена" опозиция на българския народ типове като Плевньо,Боко,ЦвЦв,Митов, Паси, Ненчев,Кънев и ...Обяснете ми,за да знам как да бия- умерено или не- когато ми паднат; надявам се -скоро!

Това човече ще застане срeщу руснаците с наведен гръб и поглед на запад , но със свалени гащи. При него българи няма да има.

А, Дани Митов е най-великия военен стратег и тактик! Да му се поклоним - ниско!

гого

този сега ли се сети да го каже това? защо не го каза на сащ ? дето от 1 година бомбандират там. Направо кръв серат американците , вият като бити кучета ....

Абе как точно ще стане да срещу ИДИЛ, но не срещу ''умерената'' опозиция.Този американски мушмурок въобще не се различава от дезинформационната агенция ЦРУ. То бива,бива американски интереси,но това вече не граничи с нормален разсъдък.Капчица морал не остана в ''западния'' свят.

Абе как точно ще стане да срещу ИДИЛ, но не срещу ''умерената'' опозиция.Този американски мушмурок въобще не се различава от дезинформационната агенция ЦРУ. То бива,бива американски интереси,но това вече не граничи с нормален разсъдък.Капчица морал не остана в ''западния'' свят.

За умерената въоръжена опозиция - умерени бомби!

Умерени или не, в скоро време всички ще бъдат "умерени". Фанатикът трябва да бъде умерен, за да стане по-умерен.

Лапай Уйо моухи, Само "умереният" джахид и добър джахид.

САЩ са доста притеснени. Руската авиация стъпа и ще остане. Очаквам след няколко години да разположат и тактическо ядрено оръжие което няма да е насочено срещу Израел. Оголва се южното командване на НАТО и се парират тактическите ядрени оръжия на САЩ в ЕС и Турция.

По-голяма карикатура от този не съм виждал. Логопат с американски акцент, който освен клиширани фрази не умее нищо друго.

Това е Надка Михайловна в мъжки образ - говори като мелница и нищо не казва :)

Чудя се не чете ли псевдо министъра сводки? Не му ли стана ясно, че САА, Иран, Хизбула, Иракските милиции и Ливанските отряди за самоотбрана ще проведат наземните операции. Само, че няма как да оставят умерените от Ал Нусра, Ислам АлКавказ и прочие да оперират в тила на Сирийската Армия. Просто е фронта ще се изнася постепенно на изток докато не се ликвидират въоръжените формирования.

тоя продажник и военен експерт ли стана? какво да се прави - трябва да озвучава всичко което му спуснат от Вашингтон... Иначе е прав напълно, без бомбардировки на Вашингтон и само с бомбардировки на ИДИЛ няма да стане...

Митов ти не можеш да мислиш нямаш с какво просто чети написаното от други затова ти плащат.

Оставете Русия да си свърши работата и не и пречете, видяхме колко ефективни са коалициите, както и колко хубава е измислената ви демокрация. И баба Ванга го е казала, уважавайте Русия.

Митов, Митов пълен си с идеи и накрая нищо. Направи нещо конкретно. И престани да се изявяваш като министър на друга държава, а не на България. Ние искаме да се говори на български, а не българообразно. Толкова сте ни досадили, че не ви и слушаме.

все "умни" неща ръси. И преди писах, че не е адекватен, но то важи за всичките от ББ правителствата. Нали не искаха да пропускат руските самолети-сега искат да се качат на тях?! И пак за наша сметка, и пак без никаква полза и смисъл. Кой му каза, че като са българи нашите момчета могат да са пушечно месо за американци и руснаци-идиот!

кой те б,ъсне за нещо пич ходи тъ,ка.яи аспи,ини

този мишок кой го пита какво мисли като не знае на коя планета е:)

"Умерена опозиция"- това е Протестна мрежа в сирийски вариант!

Г-н Митов, какво е "умерена опозиция".То и в България СДС беше опозиция, ама срина икономиката на държавата чрез престъпна приватизация!Щом е опозиция тя иска да срине всичко изградено до този момент!!!Г-н Митов, от кога съществува ИД и кой я създаде, с каква цел, и кой я поддържа до днес?Ако Русия поддържа Б.Асад, САЩ поддържа опозицията, кой поддържа ИД? Какво прави нашата дипломация в борбата й срещу ИД?В Сирия се нарушават основни човешки права-отнема се правото на живот.Как се защитава това право?Кой "подпали" войната в тази държава и вие къде бяхте като дипломат или политик?

Ти пък от кога започна да разбираш от военни действия???

Разбира таратанци, плямпа каквото му продиктуват.

Митов да си пусне брада и да стане опълченец и се присъедини към руснаците,пардон към ИИ, в уса сигурно е учил и арабски.

да вземе да ги нападнем по суша с танкът?какво ще кажеш?

Споко соросоидчо, ти докато го умуваш това, Русия, Сирия, Иран и Ирак вече си имат Армия и са в НАПАДЕНИЕ ! Айде пак при чичо сам да ти свери часовника на камбанарията ! (и не се навеждай нарочно за сапуна)

Усилено вървят разяснения, за това, кои ще са правилните хора, които да провеждат наземната операция. Изглежда това е умерената опозиция. Стига да я намерим. Понеже вече се вижда кои ще я провеждат. Обаче те са неправилните.

Еми АКО знаеш от коя страна се държи автомата - Взимай и заминавай да се бориш ! Като те гледам обаче - много се съмнявм ! Да плямпате сте силни ама други да се бият - пък ако нещо се обърка си от първите дето ще се скриете !!