Даниел Митов връчи медали на американски партньори

Министърът на външните работи Даниел Митов връчи медали на американски партньори за приноса им за присъединяването на България към НАТО.

Обратно в новината

Коментари - Даниел Митов връчи медали на американски партньори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.е. разменихме си медали във формата на пергел. Самите участници бяха препасани с престилки и обрязани по Второзаконие.

Ето това е млад, способен, модерен и достоен политик, който представя България по подобаващ начин. Браво!

Като прясно леке.

Митов , тия са ни партньори колкото акулата е партньор на тюлена.

А честит да ни е, машала!

Повтарям за модераторите - Министър - шибано келнерче!

Аферим! Ашколсун!Машала!Те това се казва българска външна политика. СРАМ! Хак да му е на този,който е гласувал за това недоразумение!

Г-н Митов залудо си е давал баща Ви парите да Ви учи щом виждате заплаха в Русия, не в настъпващите орди ислямисти към милата ни родина. Никаква заплаха ли не виждате в агерсора на света Америка, та нали те предизвикаха, финансират и подкрепят войната в Украйна, те създаоха и въоръжиха ИДИЛ. И защо не ги награждавате само от Ваше име ние за скъпия ток от Мариците ли да ги наградим, за изгонените руски туристи или за загубените пазари. Слагч е отгледал баща ти момче и неграмотник.

Дядка, ти си неграмотен и оглупял. Дори и с 4-и клас трябваше да знаеш правописа. Гледай си кокошките и не давай съвети на по-интелигентни хора.

грубо обиждаш и нараняваш достойнството на Човека-Българин, който посочва факти в подкрепа на своята Истина?!Къде са твойте "интелитентни" аргументи/факти за оборване? И от кога "американските подлоги" се смятат за всесилни и интелигентни, а неинтелигентно нагло обиждат и безпардонно се разпореждат:кой какво да прави? Айде бе...

г-н Митов вие питахте ли нещастният гласоподавател, данъкоплатец, дето сега ще плаща и вересията на Гърция и Украйна, дето пътува визово до САЩ, дали иска от негово име да раздавате награди?! Какво ще ви дадат на вас лично в замяна на наградите някое преподавателско местенце или друга облага за наша сметка?!

Да. Питаха бълг. гласоподавател. И той гласува за прозападна политика. Рубладжиите от Атака и БСП са извън властта.На следващите избори ще са още по-далече, докато излязат от НС.

Няма нормален българин, който да вярва в това, че изборите не се манипулират и предрешават.

Не се оправдавай ами си кажи какво ти обещаха за медалчетата?

какво си мъж ,жена ,травестит

Ако меркел е жена, тая явно е момиченце. Има много чувствени черти. Но външността при жените крие много страшни тайни, така че...

Вие двамата идиоти, да не си мислите, че сте в селска кръчма сред пияни простаци като вас?!

Това човеченце чува ли се какви ги приказва? Русия заплаха, а енергийната ни политика - успех нечуван. Този наистина живее в паралелна реалност. Що не си остане там и въобще не се връща. Ще си пасне там идеално... Такива историята или ги съди жестоко или ги забравя.

помияр е този Митов, предател и продажник!

Отвращение !!! Да не се връща у нас този служитела на чужда , далечна и враждебна на България страна.

Американските агенти носят много на подигравки.

Където минат, трева не никне!

Колеги, не може така... само аз ли днес ще защитавам евро американските ценности? А към пишещите... Какво не му харесвате на човека? Това, че казва истината? Знаете ли, че пияните руски туристи само чакат команда и са ни завладели? Те знаят къде има скрити оръжия. Танкове миномети и т.н. Та много добре е направил човека. А и само Американците могат да сложат край на ограбването на хората от руските атомни централи

Дани Митов - президент!

И сега си го имаме такъв.

Министърът на външните работи Даниел Митов връчи медали на американски партньори за приноса им за присъединяването на България към НАТО. - егати глупостта, може ли заграбването на чужда държава за свои интереси и купуването на политиците й да се смята за "принос"?!!!

С две шепи са ни заграбили - направо няма от-грабване, само дето не са САЩ! Сигурно са заграбили и КТБ и Лукойл и Винпром Пещера и Октопод, създадоха СИК, Мултигруп, ТИМ ?

Изброил си инструментите им, но има още. Ако се постараеш...

Кога и ние ще имаме свестен външен министър? Май никога като гледам как вървят нещата. Но все пак има конкуренти по глупост във властта в лицето на военния министър и разбира се Пастирката. Сякаш тримата са излезли от комикса на Доньо Донев.

Американското агентче Митов връчи медали на партньорите си :) Че каква пък новина е това......

Защо Митов не открие отдел "Медали" в М-во на външните работи? Обещавам, че ако ме назначи шеф на отдела, първите пет медала ще са за него, а останалите към 180 милиона ще са за американците.

Има различни хора тук. ДИР е посещавано място. Някои четат между редовете, други имат основно образование и четат добре прав текст, трети четат само заглавията и пишат препоръки. Статията е за дипломат. Втората и третата категория да напуснат форума. А от белите полета на пирвите им настръхва косата!

"Поведението на Русия в настоящия момент представлява сериозна заплаха за нашата сигурност..." НИМА?!?

.....като "ПЕНДЕЛ"...махало, откъдето духне натам се клати. ...всички политици се люшкат и клатят простолюдието......жалка държава.... Като няма прокуратура-има предатели. Стадиони много и все празни. ...къде си ПИНОЧЕТ да ги озаптиш тези некадърни празноглави мекерета....

До кога агенти на чужди държави ще ни управляват?

"Даниел Митов лизна по дупето американски партньори"

ПРЕДАТЕЛ!!!

Поредният български предател! Не казвам политик, защото това не се отнася за такъв продажник!

Родоотстъпник сте Вие г-н Митов, Какви глупости говрите Енергетиката ни била тръгнала добре благодарение на американците, и как по-точно със скъпя ток на Мариците ли????? та пък и медал за агресора и убиеца на света.

Открит агент, предател и продажник който съвсем очевидно работи за чужди интереси и дори не се опитва да се скрие!

Г-н Митов, запомнете: Русия не е заплаха за България. Българския бизнес и страната ни пострадаха сериозно от санкциите срещу Русия, ясно е, че за вас с Президентчето е по-важно да се докарата на американските господари, но на нас ни е необходим хляб и бизнес, за да живеем, какво ли си мислите "какви са пък тези" важни са господарите.

Искаме си Вагинин, дето не успя да стани евродепотутк и да се гешка заедно с СерГейчо, той знаеше как се назначават ДС кадри за посланици и истиски обича ПУТинката

И за такива словоблудства и безсмислици ли Ви плащат центове?... Ако зависеше от мен, щях да ви глобя и да ви принудя да тролите безплатно поне един месец...!!! :::)))

тъпанар и неграмотник си голям .

Колко грамотно да Ви напиша, че виете като койоти, само за да Ви чуе някой? Колко грамотно да Ви пиша, че сте продажници, а аз пиша само защото Ви мразя, заедно с БСП, АБВ, ДПС, СССР и ДС ? Ако това не разбирате, значи не е важно колко ясно се изразявам.

НАТО ПРАВЯТ УЧЕНИЯ С НЕОЧАКВАН КРАЙ В ЕГЕЙСКО МОРЕ. ТАМ ТУРЦИТЕ СА НАРУШИЛИ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ГЪРЦИЯ, ПРИ КОЕТО СА СЕ ПОСТРЕЛЯЛИ ПО НАТОВСКИ ИЛИ КАК ДА ГО КАЖЕМ "ПРИЯТЕЛСКИ"ОГЪН. НАТО ЛИ? АЛА БАЛА! ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА В БУКВАЛЕН СМИСЪЛ

Е, па това не е новина... те Гърция и Турция, и без учения, само миналата година над 1000 пъти си устройваха дружеско нарушаване на границите къде със самолети, къде с кораби.

Нашият страж със световен опит в смутовете и размириците? А нас ще ни пази ли, като дойдат турците от юг? Или като в Кипър?

През последните 100 г. не сме имали толкова слаби политици. Оставете прехода и т.н., тези вече удариха дъното. Митов когато се изказваш има ли и 10 % от народа да споделя мнението ти, а ти говориш от името на цяла държава.

Срам ме е от това американско мекере!!!

Тия работи не ги ли връчва президента?

Този що не вземе да се Омъжи в Сащ

По-безроден плазмодий от тоя г...олизач няма в цялата история на България.

За какво ги награждава? За това ли, че ни превърнаха в разграден двор и ни съсипват като народ. Но какво да очакваш от родоотстъпник.

Вчера на съветските другари, днес на американските партньори ......... напред към "промяната"!

е, стига на съвецките другари

Ха ха, да за равновесие, лошото е, че на нас медали не ни връчват....., явно позата ни е пасивна, както винаги :)!

На визита или на инструктаж?

Нищо неестествено !Че на кого да връчи награди, освен на скъпите ни американски другари , нищо , че те вместо план тип "Маршал" , прилагат спрямо нас, другия план тип "Мърша"!Е , да е жива и здрава нашата американска подлога , върви по стъпките на бандюгите Бойко и Цвъки!

Този в крайна сметка за кого работи?

Откакто Данито стана министър, министерството на вътрешните работи се е превърнало в истинско гей свърталище.

Казваш , крайно време е да им организираме един парад от вътре на вън.

ревеш че не си там ли?

"Единственият начин да стигнеш до върха е да преодоляваш стъпало след стъпало, едно по едно. И в процеса на това изкачване ти внезапно придобиваш всички качества, навици и умения, необходими за постигане на успеха, които преди не си имал."Маргарет Тачър! Колко от прасетата с вратовръзки дето ни управляват са издигнали по този начин?Искров ли?Добрев?Кой?Посочете ми поне един!Затова и са без качества!

Мазна физиономийка , свински очета - що е то ? На Митов ми прилича.

гледаш собствената си снимка.

А НА ТЕБ МАЙ ТИ ДОПАДА ПОДЛОГА ДА ТЕ ПРЕДСТАВЯ ПО СВЕТА. Ще поясня-Подлогата, известна още с наименованията подлога за лежащо болни или тоалетна подлога, е преносимо помощно медико-санитарно средство. Представлява малка тоалетна, която се използва за уриниране и дефекация при обслужване в болнична или домашна обстановка на лежащо болни

Присмял се хърбел на щърбел:))))))

Оставка!

Що за сигнали дава родното правителство - Борисов ги говори едни пред ТАСС, а министъра на външните работи - дори му изглеждали малко санкциите. А дали бюджета на МВНР не му изглежда раздут и неговата заплата също и дали, когато много български фирми страдат от анкциите не е редно и министъра да се присъедини и си намали разходите. И без друго е видно, че големи успехи в международните отношения нямаме, нито някой ни зачита и брои за нещо си до степен, че е готов да преговаря и даде нещо на опърпана България.

Някой пусна една муха,че в САЩ не само ще разрешат еднополовите бракове,ами ще разрешат и полигамията в тях/по подобие на мормоните,само че с пълен "караманьол"/Любопитен съм,защото при създадените условия Митов може да стане напр-втора съпруга на съпруга на американския посланик или втори съпруг на незнам кой?Ще се сродим с американците ,няма мърдане!

ми то и в Атака общата жена най-после забременя.

Интересно изказване! Ако е правилно предадено излиза, че няма НИТО ЕДНО ВЯРНО УМОЗАКЛЮЧЕНИЕ. Изобщо президента, външния и военния министър са в сериозен спор кой е по-прост

Имах желание да коментирам, но вече го видях написано. Споделям напълно казаното.