Датска партия поиска забрана за имиграцията на мюсюлмани

Дания да забрани за няколко години имиграцията от мюсюлмански страни – за такова искане на националисти в страната съобщиха Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Датска партия поиска забрана за имиграцията на мюсюлмани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в нас "големия националист" Сидеров се покри и нито дума за мигрантите. Егати и националиста.Не е никакъв националист,а руско мекере-да лае срещу американците.Да сте го чували да каже нещо за Турция и Ердоган???

Защо мюслимите не ядят свинско? Май "някой" им е казъл, че свинята е мръсно животно! Същият някой им е казъл да режат гушите на "другите" у , че колкото повече гуши отрежеш толкова повече ще "ебеш" в отвъдния свят!!! Е, ако това не е малоумие - какво е!

Ривахте срещу източноевропейците, ама сега май, като златни кокошки ще ви се сторят. Иначе ги разбирам де!

Туй "умерен мюсюлманин", е нещо като "дървено желязо", нали?

РЕЛИГИЯТА Е ШИТ!

Такова животно умерен мисюлманин и полудивак нема , това книжовно го измислиха евролиберастите да оправдаят притокът на тъмните към Европа. Много скоро не само датчаните а и много Европейски партии ще го приемат това но 1-во меркел трябва да бъде изгонена позорно и линчувана.

Според Кенет Кларк , мюсюлманите не могат да живеят между Християни , първо трябва няколко пъти на ден да лягат на земята да се молят ,което е невъзможно ! Месото разрешено за ясене е между забранено свинско , изкушение колбаси салами , които имат свинско и много неща пречещи на нормалния живот на Мюсюлманите !

Разни социалдемократически помияри против и протестират - Брейвик за тях !

..."други критици на предложението заявиха, че то погрешно поставя под един знаменател умерените мюсюлмани и ислямските екстремисти." Само дето досега не сме чули т.нар. "умерени мюсюлмани" ясно, категорично и безкомпромисно да заявят на ВИСОК глас по всички възможни медии, че те твърдо осъждат изродските изпълнения на "братята си - ислямски екстремисти"!!! Искам т.нар. "критици" да ни отговорят с дати, часове и изявления на организации на "умерени мюсюлмани" , че е ДИВАШКО и ИЗРОДСКО да хапеш ръката, която ти е протегната за помощ! И още по-дивашко и още по-изродско е да взривяваш, мачкаш и колиш невинни хора, сред които деца, монахини и 84 г. свещеници! И докато тези призиви на "умерените мюсюлмани" не залеят медиите, аз лично ще считам, че позицията на "крайните" е абсолютно правилна и единствено възможна!

Умереният мюслим се отличава с това ,че не му стиска да ти отреже главата,но тайно или явно празнува, когато не толкова умерен, я резне !

Точно, умерените не режат глави, а застрелват от разстояние, по възможност в гръб. Нагледен пример - умерената опозиция в Сирия

Именно това имах предвид - когато някой посерко джихадист, турил си етикет "воин на аллах", направи поредното гнусно клане, цялата му рода до 9-то коляно празнува и го брои за герой! Значи те са съучастници на престъплението! И значи - в затвора за съучастие или бърза екстрадиция в пустинята, от която са изпълзели! Каквото повикало, такова се обадило!

всеки, който не иска да работи и да се интегрира, а това включва и външния вид трябва да си върви

Първо Меркел в затвора и тогава разни искания.

ИСТОРИЯТА Е ДОКАЗАЛА ЧЕ НАСТАНИЛИТЕ СЕ МЮСЮЛМАНИ В ГОЛЯМА СТЕПЕН В ДРУГИ ОБЩЕСТВА НЕ СА СЪГЛАСНИ С ТЯХНИТЕ ПОРЯДКИ И ЗАКОНИ.РАНО ИЛИ КЪСНО ТЕХНИЯТ БАЛАНС ИЗБИВА.ЕТО ЗАЩО РАЗБИРАНИЯТА ЗА НЯКАКВА ИНТЕГРАЦИЯ СА ПОГРЕШНИ СПОРЕД МЕН.ВСЯКА СТРАНА ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ИМА НУЖДА ОТ СВОЯ ШАРЛ ДЕ ГОЛ ЗА ДА ПОДМЛАДИ СВОЯТА ДЪРЖАВА ЧРЕЗ КОРЕННОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ А НЕ ЧРЕЗ ВНОС!

правилно искане

Ха дано някой повлече крак и после да го приемат в цяла Европа! Защото така може да се постигне нещо. И тогава няма да има такива идиотски анкети" Опасно ли е говоренето срещу м=с=лманите' , каквато провежда дира, защото това ще бъде държавна политика и няма да бъде обсъждано.

Няма такова животно като умерени мюсулматюни. Звучи като умерени терористи. Днешния "умерен" може още утре да реши, че нещо живота му не го кефи и да последва малоумните писания, приписани на мохамед, които казват "неверниците" да бъдат избивани. Също толкова смешни са ми и призивите за покръстване на арабите. Алооооооооооооооооооо, като мнозинството от ромите се пишат християни и носят български имена, това да не би нещо да е променило. Интегрираха ли се, а? Света е пълен с глупаци.

А кое ми гарантира на 100%, че дори и умерени мюсюлмани, заселени, с работа и т.н., след 20-30 г. тяхното вече пораснало мюсюлманче, родено там, учило там, запознато напълно с ценностната с-ма на страната в която живее, няма да реши да стреля или да се взривява в един момент. НЯКОЙ може ли да го гарантира това! Ами НИКОЙ, останалото са алабализми.

"Опозиционните социалдемократи и други критици на предложението заявиха, че то погрешно поставя под един знаменател умерените мюсюлмани и ислямските екстремисти." "Умерените" ще те гръмнат бързо и безболезнено, изобщо няма да те мъчат и да се гаврят с теб! Като се замисля - и аз май съм "умерен".

Ако искате да узнаете, каква е най добрата програма за управление на една държава, направете си труда да прочетете "25-те точки на нацистката програма". В нея няма да намерите никакъв фашизъм и нищо против интересите на народа. Обърнете внимание по точно на т. 4, която регламентира положението на чужденците. Тя гласи-чужденеца си е чужденец. А Германия е на германците. Което е абсолютно правилно.

Погледнах я. Оказа се че си е руски фашизъм....или това е невъзможно имало само немецки според руската пропаганда.

Щерев ли си или албанско мекере , Фашизъм и Германия , е все едно манджа с грозде , прочети за фашизъм и тогава се опитвай да пише на Български език ! Ебем ти усрайната !

Датски националисти искат спиране на пришълците,а тези,които ги пускат терористи ли са? Като гледам тези,които ги пускат са агенти на ИД.

Ангола е първата страна в света забранила исляма и влизането на мюслита в страната..........ефекта е много добър. Да последваме Ангола.

това тъпа шега ли е? на някож безумец?

Анголиан, сподели как го правиш този номер. Досега ти сложих 3 минуса, а нямаш нито един. Много , много странно за честността и обективността на мненията тук.

По-добре да покръстват принудително всеки заловен мигрант. ;) И да ги черпят с по една свинска пържола. Или я изяжда или си тръгва. Ще се изгради много добра слава на държавата.

Не знам дали да ти сложа + или -. Толкова е тъпо това, което"предлагаш

Мюсюлмани да влизат в съответните Християнски Държави само като туристи , ако иска да живее в тази страна веднага да си покръсти в Християнска религия ! Ако не иска да се връща в страната от която е дошел ! Всички мюсюлмани идват с мисия да убиват Християни по най-жесток начин !

Браво, така трябва.Кажете го и на Меркел.

НА новоговор наричате това "ксенофобия", "език на омразата", "екстермизъм". В медицината то се нарича "имунитет". На новоговор говорите за "толерантност", "глобализъм" и "либерална демокрация", за "права", в медицината това се нарича "Синдром на придобита имунна недостатъчност". Засега природата винаги побеждава. Дерзайте, може пък да сте първите, които да я победите.

На новоговор продажниците, егоистите, нихилистите, не знаещите историята, нехаещите за България се наричат " новите българи" - младите, на които принадлежи бъдещето. Само дето ще бъде без да я има бЪлгария

Само за сведение - ДНП спечели на последните избори 21% от гласовете и е в управляващата коалиция. Това може да означава, че искането им ще бъде чуто.

много се чудя на тези мюсюлмани които не знаят арабски,корана е на арабски,има различи преводи ама на някои стихове от него.дори много турци и включително и мелиха не знаят че в корана е написано да бъдат убити и заклани хора от друга вяра,и да им грабиш имотещството и да им изнасилиш жените,,как може един човек да приема това за нормално,така че не само мюсюлманите трябва да им бъде забранено да влизат в християнски или съвременни страни,а трябва да бъде изкорен ислама от основи,,това е борбата между злото и доброто.

Сирия, Алепо. Градът е обкръжен. Руснаците са предложили на мирното население да го напусне. За това са предвидени три коридора. Четвърти коридор за терористи които решат да се предадат. След това ще мине валяка и ще омачка боклука.

хубава пропаганда ама, как с 1000 души в сирия руснаците сбте превземат двумилионен град? за берлин им трябваха два многомилионни фронта и милион жертви. може ли да ми обясните генялната стратегия на модерния руски жуков?

По твоя правопис личи, че обяснения няма да те помогнат. Най -добре да се започне с лоботомия.

БРЦК

Килим от бомби и след това минава спецназ и прочиства ако има некой шалвар останал да диша.

Правилно!!! Останалите со кротце со благо и со малце кютек да ги връщат по родните им места.

Браво едни трезвомислещи хора. Евала! Не като меркелчето - елате ми повечееее ... Ама бабоооо, поне като ги викаш да беше подгряла пещите в Аушвиц

Кak да ги подгрее, като е еврейка? Все пак самоуважение...

Виновни са ръководители на ЕС и на Европа. Същите тия ръководители казват на мигрантите идвайте, а народа казва не не ги искаме. В добавка и трансатлантическото спорозумение което е секретно, а уж има гласност и демокрация накаря сещате ли се какво става? Иде нов строй!

И мигрантите са виновни. Ако се държат като хора... знаеш нататък

Добро утро, сетиха се !:)

Има развод между "Джабхат ан-Нусра" и "Ал-Каида".

Умерено режат глави. В Корана има над 200 призива да се убиват "неверници" - айде да не си затваряме очите!

с 2 ръце за ...да си стоят в мюсюлманските държави и чез това интеграцията им сред христяните е почти невъзможна ронеже двете религии се различават по доста неща в ежедневието и бита

Браво, дано повече хора започнат да мислят като тези националисти.

Дания по конституция не е християнска държава, а сега не иска да приема мюсюлмани. И езикът им е смес между германски и тюркски наречия. Впрочем и немският е наполовина тюркски, германците са възприели от турците буквите ü, ö и ä! Г-жа Меркел много добре знае това и неслучайно заяви, че ислямът е част от Германия. Тук мирише на възродителен процес в датски вариант. Останалите партии в Дания трябва да осъдят това брутално искане. Не на ксенофобията, сегрегацията и национализма! Да на толерантността!

По-скоро турците са взели буквите от германците, след писмената реформа през 20те год на миналия век. До тогава в Турция са писали на арабски.

Мисля, че "Мелиха" е псевдоним на някой тур чин с обратни наклонности, който тук си начесва крастата да бъде жена. Силно неграмотен, необразован, но нагъл и провокатор. От коя партия ли е?

и японците не са християни но я виж как законно са забранили на мюслитата да се разпореждат в япония . освен това коментара ти е доказателство , че исляма трябва да се забрани в европа . защо намесваш каква е религията на датчаните ? няма значение какви са , те просто искат да се защитят от вас които винаги избивате на религия !!

От няколко дни някакви необразовано-неграмотни невежи разпространяват гнусната опорна точка-лъжа, че Япония е забранила исляма! КОй ви ги говори тези врели-некипели? И ако искаш да знаеш, Будизма, който изповядват японците е в "пъти" по-близък до исляма, отколкото до неясните послания на хилядите християнски църквички и течения. А японските йероглифи са взаимствани от азбуката на османската империя, която Ататюрк е премахнал в началото на 20 век. Значи и тук японците са назад с материала. Моля ви, наврели сте се в една дупка и мислите, че знаете всичко.

хаха.по-смешно и глупаво изказване от бая време не е имало. нито си наясно е дацката конституция, нито пък ди имаш понятие от лингвистика. ат отиваи да си стискаш гноините пъпки и вземи да преговори историята до 9-ти клас че може и да не изкласиш догодина.

Мелиха, в една мюсюлманска страна щяха да ти отрежат главата защото писането на политически теми от жена е харам, гюнах( грях). Ти трябва да раждаш деца, да готвиш и да доставяш удоволствие на мъжа си. Иначе подлежиш на " убийство на честта" от баща ти и братята ти защото ги позориш с мъжки занимания.

Да,Европа има нужда от ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС, време е да се действа. Много приказки на пазара.

нали! турската нация единствената нация на аллах. това германци, българи, руснаци са все неосъзняли се турци и мюссюлмани и историческата задача на турция е да ги турцизира и ислиямизира и после кеф до небесата... до аллах де!!! 1000 години мохаммед акбар! верно ли си вярваш, тролл?

Отдавна имам подозрения /най-вече заради груби грешки и незнание на елементарни неща/, че под името Мелиха тук се подвизава провокатор, който със сигурност не е турчин или туркиня. Няма турчин, който да не знае, че латинската азбука е възприета след учредяването на Република Турция. Още по-набиващо се на очи е твърдението /от лъжетурчин или лъжетуркиня/ за съществуване в турския език на буква а с две точки /нямам я на клавиатурата за да я изпиша/.

Баш си е турчин. И това какво знаел или незнаел няма нищо общо с това, което пише тук. Целта му е лъжи, очевидни, обиди и провокации.

Хафъзче, искрено ме разсмя невежеството ти! Турският език е смесица от арабски, персийски и др. думи, тюрлюгювеч, както се казва, един от най-младите езици в света. Няма начин немският език да е припознал някои от звуците на тюрлюгювеча, който обожествяваш.

Сега в Дания а после и у нас.

Прави са. Така трябва и у нас.