Датската полиция уби извършителя на две нападения

Втора атака имаше през нощта в Копенхаген-стрелба край синагога. Убит е евреин. Има ранени полицаи. По-късно полицията застреля извършителя на двете атаки.

Обратно в новината

Коментари - Датската полиция уби извършителя на две нападения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не вярва на театрото ви.Да бяхте заловили поне един "терорист"?Еврейски евтини филми.

Защо се получава винаги така, че въпросните нападатели ги ликвидират преди някой да може да ги разпита? А? Нещо много гнило има в датската държава....

Проблемът ни нас европейците е религията ни-тя е мирно насочена-не настъпателна.Не трябва да забравяме,че в Библията пише-"Око за око,зъб за зъб".

толкова ли е сложно да преведете, 4е тоя се бил на страната на "мирните" араби в Сирия и Ирак!!! Дания през последните години се стана фуул с такива... Отиват на гости при родата си и носят... тоалетна хартия!!! Егати интеграцията! Поредната златна оби4ка за западняците!!!

Така ще е докато има зомбита, вярващи в колективни халюцинации като нации, религии, държави...

Зомбито и то нещастно, си ти! Добре са ти промили соросоидите мозъка, щом отричаш съществуването на нации и държави. Без държавата си лесно управляем г-н Никой. Това е и целта на сороската пропаганда, за която се трошат луди пари!

защо не се споменава кой е атентатора,съмнявам се да е датчанин!

Не четеш внимателно. Написано е, че първо е застрелян, а след това ще се прави разследване кой е, защо и как е убивал и въобще раждал ли се е някога.

Хаха! Прав сте, колкото по-малко инфо се дава за такива случки, толкова повече хората ще се питат реални ли са.

Бил между 25-30 години? Нали го гръмнаха, той ли да си каже всичко?

А посолството на терористите уведомено ли е?

Никой не трябва да се подиграва с Всевишния!

За кой всевишен говориш?! Щото едният нищо общо няма с другия... и тъкмо там е мъката на мнозина, които не могат да приемат истината и вършат сатанински дела. Впрочем в Св. Писание е казано: По делата им ще ги познаете и Истината ще ви направи свободни.

Е сега вече разбрах в действителност, че има Господ...той бави , но не забравя!

Богатите общества си мислеха, че са недосегаеми!

никога богатите общества не са мислили така

Е сега вече няма да мислят така

Всичко на този свят се връща..рано или късно!

Изградили своите добри общества и са достатъчно "наивни", за да мислят, че и останалите човеци би трябвало да са като тях, и подхождайки с това разбиране правят грешката като това да приемат в своите общества подобни безсъзнателни примитиви, които вместо да оценят отношението към себе си, са изпълнени със завист и озлобление от факта, че са аутсйдерите на човечеството и с нищо не м,огат да променят това.

тоюно обратното - от времето на британската империя винаги са си го мислели....колонизират, изнасят революции, войни, а те винаги са мислели, че при тях това няма да стане. е, бъркат. на англосаксите им предстоят нови тъмни векове, каквито са били след падането на Рим.

''железопътната гара Ньорепорт, в работническия квартал Ньоребор'' към дир.бг - става въпрос за метростанция Ньорепорт, а квартала, където живеят предимно чужденци, се казва Ньоребро..

Богатите също плачат!

По често трябва да плачат, за да се научат на съчувствие към ближния!

Къде има такова нещо...бедните да мрат, а богатите само да живеят...нека и те се докоснат до нашата действителност!

Запада нека да види какво е стрес, иначе те си живуркат и не знаят какво ни е на нас...той стреса при нас е навсякъде!

Правилно, няма само нас да ни стресирват, нека усетят болката те!

Както е тръгнало тази година ще има много съболезнования да изпращаме

България осъди атаките в Дания "България категорично осъжда стрелбите в Копенхаген, отнели човешки живот и ранили невинни граждани. Те и ЦЦ осъдиха ама пандела йок!

Няма проблеми. Ще преборят проблема като внесат още мюсюлмани - блюстители на мира, цивилизацията и европейските ценности от Просвещението до наши дни. Най-вероятно ще построят и джамия на мира и толерантността, до която след 5-10 години ще изникне център за екзекуции на неверници. Чудя се какви са родителите на датските деца, които канят изродите в държавата си и обричат децата си да живеят като роби в срах и потисничество. Разбира се, ако ги пипитате обаче главния им проблем са българите и румънците.

Ох, отдъхнах си. Щом България е осъдила актовете на насилие и изпратила съболезнования, всичко е наред. Спете спокойно деца!

мило тъпанарче, от дека си?

Ама естествено!

Лъжат, че са го убили, за да няма паника. Кой атентатор ще хване такси после да се прибира вкъщи? Гръмнали са някое дилърче и сега се чудят какво да правят. Европа е във война.

Така ли всезнайко?

Къде инфото за килъра? Първоначално съобщиха за няколко стрелеца.

С благодарност от признателния афгански народ.

Какво означава" България осъди....." и т.н.

Протоколно изказване.(Въздух под налягане)

Светът трябва да обедини сили и да изкорени явлението ИД (Ислямска държава). Трябват силни радикални действия за този тумор за да се отстрани!

говориш от името на б. обама ли , или само си мечтаеш,преди да заспинкаш ??хаиде приятни сънища !!!

в един сирийски вестник пишат,4е голяма от джихадистите в исламяската държава в северна сирия (град алеп-турска граница)избягаха от организацията в различни посоки ,а познайте дали има посока турция а после европа.

много глупаво написано.ликвидираният мюсюлманин ли е пак?

Време е датските толерасти да направят манифестация "Нападай с мен"! И поканете още няколко милиона безмозъчни ислямски тарамбуки да ви дойдат за постоянно на гости и скоро ще ходите обрязани всички!

Първо е убит един ЕВРЕИН, след това един човек и двама полицаи!? Евреинът не е ли човек? Или може това, че един от убитите е евреин придава някакъв по-особен смисъл на събитието!?

Другите просто са гои - т.е. (говеда) според психопатския им наръчник талмуда! И освен това ще има нова доза храна за насъскване на хазарите, че ги преследват и ще разпали "антисемитизма".

Освен че атентаторът е живял до гарата, не разбрах нищо друго друго за него от написаното.

Има нещо гнило в Дания.

гнилото е в цяла Европа

Ами ето аз какво ви казах, че Дания е една бедна нищо и никаква държава, която понеже не е могла да си намери място се е пльоснала баш на върха на Германия, защото оная територия никой не иска да я използва за каквото и да било! Много ясно, че ще има и престрелки и убийства! Аз не знам кой нормален човек все още живее и ходи в Дания?!? Никога не съм бил там и съм много горд с това нещо!

omg чебурашка стой си в катуна и не дращи по форумите ,че ставаш за смях

Харесва ми иронията ти. :)

Още снощи те четох съм доста изненадан от твърдението ти: може да не си чел Киркегор, ама Андерсен не може да не са ти чели. Ами най-добрите перки в света пак в Дания се произвеждат. Най-високият стандарт в Европа пак те имат. Отделно са класирани като най-щастливата европейска нация.

Бе най-щастливата с най-много самоубийства и най-висок процент депресирани. Безумна скъпотия, вкл. и за местните, половин година без слънце с произтичащото от това скупчване на стадото, страшен алкохолизъм. Мноо са щастливи.

Идиот ли си или се правиш на интересен?????

Демокрацията иска промяна - "Убий атентатора". Инак попада в "лапите" на правосъдието, започва едно дъвчене с хиляди изписани страници. След 15-20г. греховете са изкупени и съшияте на свобода, дори герой - вж. Атентатът над Локърби link

Мога да ви информирам, че атентарорът е поискал да се предаде, в случай че по делото дали е виновен се произнесе българския съд. След като разбрали какво иска, датските полицаи предпочели.......да го застрелят.

асаси вулеву куше Шарлии. Айде на знаменцата - 5 € бройката, айде на плакатите 5 € бройката, всички оФце на площада да викаме аз съм шарли, аз съм шарли !!

хаиде на маикати в детеродният орган

като те гледам колко си неграмотен, явно твоята майка е от южна Италия, по-точно Максуда, а баща ти е турси тир-аджия. Срещнали са се по време на работа (около Дунав мост)

Щом в Дания се случи , чакайте и тука да се появят , искат да сменят ръководството на ДАНС с тази цел че службите да си затварят очите на ислямисти минаващи и влизащи от ИДИЛ ! Искат Шенген но не вардят границите , ще направят ДАНС на каишка и ще наводнят държавата с нелегални имигранти !

Много добре, че са го гръмнали. Един дебил по-малко! Сега да го заровят в свинска кожа и готово.

Идват нови. На тълпи. Ще има за всички.

Европа има много добре изградена система за вътрешна сигурност което се вижда като се има в предвид колко малко атентатори успяват да направят нещо и то обикновенно става дума за единици хора превъртяли в един момент .... Много по трудно е да наблюдаваш и предодвратяваш атентати отколкото да вкараш превантивно всички в зандана....

Защо има толкова умраза към евреите

Защото има неграмотни като теб.

Просто бедните мразят богатите!

прочети извадки от най-човеконенавистническата книга "талмуд" и си помисли - можеш ли да обичаш носител на верските идеи описани в нея! Радикалният ислям може да ти се стори като галещ с пухено перце! А това, че евреите у нас почти всички са с "български документи" но с талмудистко съзнание - не те ли побиват тръпки? Знаеш ли кой стои зад гърба ти?

Хората не мразят евреите, а ционизма.

защото, те не се спират пред нищо , само пред техният господ "$"и наи- голямото им "качество "е лицемерието ..................

Значи много лошо е да си злобен човек мразещ света защото живее по добре от ти в твоята страна и във връзка с темата разбира се някои умишлено не правят разлика когато се скараш с някого и превъртиш и го убиеш и когато умишлено отмъщаваш на някои или го наказваш в името на Мохамед или Ал кайда или Куклус клан

преди една седмица един амриканец убива трима души зареди религията им(мюсюлмани са)а световните медии не разпространиха новината,а това дело в дания може би е отмъщение,знам ли може да е така.

Ще има много религиозни правокатори от типа на шарлитата. Искат да повишат реакциите между двете основни религии с цел да унищожат християнството, което пречи на беззакониците да вършат беззаконие в общество с християнски ценности. Комунизма и фашизма не срещат подкрепа в християнското Тези опити не са от вчера, а от самото начало на битието.

Това дело е заради норвежки карикатурист, който е нарисувал пророка им като куче.

Дания е друга бира там на ислямистките псета просто им правят 9 мм. отверстие в тила и въпроса е приключен!!!

Европа ще продължи да страда.Всички ние-от всички партии знаем добре от къде идват терористите.кой дълги години обучаваше техните лидери .само че САЩ са далече а ние сме в Европа

Чемодан, вокзал, Сибир - благодат!

Мечтай си! За благодатът позна, но ще е за "братският китайски народ". За нас дед..вия! ХА. ХА. ХА!

Това е бъдещето на европейския халифат. Сами си го създадохте. Допуснахте да се напълните с тарамбуки. Сега си ги отглеждайте. Нека да ви обогатяват генетично. Автомати, бомби, екзекуции. Това ще стане ежедневие.

Чемодан, вокзал, Сибир - комунизъм!

Всеки случай, какво става в развитите демокрации- всеки има права, но в момента, в който почнеш да създаваш неприятности за обществото, т.е застрашаваш здравето на околните, те отстрелват като куче. А при нас, онея дето винаги са имали само права и дето мародерстват по селата - убиват, крадат и насилват, никой нищо не им казва или най-много да се отърват с условна присъда. Е какво излиза, че БГ е някаква хипер демокрация от най-напреднал тип слободия. Докато е възмоzhно престъпление без наказание, ще стоим на това ниво.

предлагам BG да кандидаcтва за наградата"наи- добродушен народ", какво друго ни остава?

Я направо си го кажи: най-робски (ако не броим руския).

Да толерираш беззаконието не е е добродушие а безоотговорно отношение към себе си и обществото и по сила еднакво с всяко престъпление.

ЕС да спре навлизането на имигранти от Арабските страни и Африка!Тези главорези си влизат преспокойно през нашата граница и никой не ги спира! До,като нашата южна граница е разграден двор,ще страда останалата част от ЕС,лошото е,че и ние може да пострадаме... Затегнете контрола на границата и не допускайте всякаква паплач да навлиза в България!

демокрацията се основава и на неприкосвеност на частна собственост и на пропорционални данъци..... то демо няма, с хипер си тръгнал да го кичиш.

ace ( нерегистриран ) 15.02.2015 10:49 Извинете.

Само ,мого ,алка част (10-20.000 на година) влизат през България. Основната част - около 300-400.000 на година - влизат нелегално през Италия, Испания и Гърция, основно островите. След като италианската брегова охрана започна да спсява бедстващи кораби, бтошт се увеличи тройно. Оше около 500.000 обаче влизат легално, всеки арабин, афганистанец, нискообразован турчин и т.н. се жени или омъжва за човек от своята страна, много често за втори или даже първи братовчеди...

Няма нормален човек, който разполага със средства, за да си позволи пътуване по Света, и да е против ЕС. Противници на ЕС са само клошарите от Атака защото никога не са напускали България. А би им се искало, но нямат средства! Най - много да са ходили на някоя задгранична командировка до Тетово или Калафат!

е не си прав.....ей го Волен нали беше в Куба....сега е в Крим....недей така, пътуват хората. Обличат се добре......по парижки рестиранти, хотели. Виж, техния електорат, кучета ги яли.

Ислямисти и руснаци са отрепките на световната сцена в момента, а и в миналото. Даже и в България - вечната дружба между Д(П)С и БКП процъфтява. Ако искате даже, и в Руско-Турски ПАток. А в Турция навлиза религиозното вероучение в училищата.

Уникално тъпо парче си. Пръкнал си се заради неуспешен аборт, знам аз.

откога ,,евреите,, станахте ,,европеици,,??? или да попитам кунева-пръмова ???

Ако не допускахте неканени навлеци на ваша територия, сега нямаше да имате подобни проблеми!Така че действайте докато не се е обърнала каруцата!Няма време - размножават се в геометрична прогресия.

шаренията е нормално битие. може и богатство да е. особенно при одъртяването ни. ненормално е и опасно е противопостяването и изолирането в гета, били те в региони, религии, боя или в главите. ..защо да съм против сирийски лекар или работник от който имаме нужда, и ни е дошъл без избор на крака тук... де са 10-20 хиляди, де са 7 милиона. така и така ще идват отвякъде, поне да подбираме според нуждите ни.

бегай в НПО-то да ти дадат доларчето за хитрия пост! Тъпако, пожелавам ти такава "шарения" от ислямисти и джихадисти да се настани директно в "нормалното ти битие" - в къщата ти, та като одъртееш, да те подпомогнат с каквото могат - куршум в тила, подкъсяване с една тиква - твоята или взрив, който да те помете.

Какво занимавате българи с датската полиция?? Тук малко проблеми ли има? Пишете за тях.

NELUMPEN ABE TI ZASHTO NE SI SPRESH INTERNETA I NE SE VARNESH V KOMUNIZMA, TAPANAR???