Дани Каназирева става областен управител на Пловдив

Едно от първите ми действия ще е съживяването на летище "Пловдив", заяви класиралата се трета на изборите за кмет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази би по скорост на обръщане на палачинката дори и Бареков! Ха-ха-ха - да име честита новата ГЕРБ-ерка на майничките! Такива професионални ренегати са много по-усърдни от редовните членове на ГЕРБ. Антон Тодоров и Тома Биков са достатъчно ярки примери за това. Ся, очакваме в европейската столица на културата - Филибето, да има нова забележителност. Ще ви направят още едно типье - по-високо от останалите. А отгоре му ще има каменна статуя на Борисов - с благ поглед на изток, с разперени ръце като Христос Спасителя в Рио де Жанейро - едната му ръка ще сочи Москва, а другата - Анкара. Густо-о-о-о!

Тая руска палякиня ли е. Много вакличка, става,, 979 г

Тази щом е човек на адвокат често е палякиня от балкана хаха. Бойко може би не знае, но по живково е имало бате един паляк и така в системата.. И заповед да не ги наричат паля и, а франгаджии. Отивам на доктор и на адвоката.. Тя мед сестра е палякиня, отивам при мед сестрата..., то те са паля и.. От новите, иди ги разбери, а наш близък и той паляк,, страм ги е да казват че са паля и, а и той паляк.. Много са намахани на бб и цц и там секретар паяците.. Хамбарите ни са пълни и равни и затова харесваме дъпъсърто

Май единственият прецакан ще се окаже Славчо Атанасов!

Срам ме е!

И от кого или от какво ?

Много "почтена и независима" жена, не си спомням термина ама започваше с К. Айде вярвайте пак на т.н. десни пък и гласувайте за тях. Толкова и ще работи за Пловдив. Хайде честито!

Сега остава Министерски съвет да избере Корнелия Нинова за областен на София и да си осигури мнозинство в общински съвет и в парламента.

Гергов е най-доволен,защото и кметът и областният са негови верни хора.

Учете се ,....... хиляда години може да се седи на власт. Меташ малко кокали от торбата и цели партии ти стават ибрикчии

Страшно е. Отделно, че този крадлив некадърник мутрата връща култа към личността. И то в 21 век. Случайно гледах записи от онези времена, ами думите и подхода е същия.

Четеш ли Дани, четеш ли какво пишат хората за теб? Само не знам как ще се изправиш утре пред тях като до вчера си била на колене пред същите тези!!!

Стигнахме дъното,щом тази ще е областен управител на Пловдив.Една ко.ва да пробие в ГРОБ,където бяха уж само" калинки"Не следнва ли да се откаже от поста ,за това ,че хората и повярваха.?няма как корвата си е корва.

Както се казва, гласуваш за ЗдравкО, получаваш ЗдравкА!!!

Обратно, гласуваш за Здравка, получаваш Здравко!

Ако правилно съм прочел, Дани-то е била Здравка. Била е сервитьорка в заведение на Ванко 1 и баща му и е била любовница на последния. Като добавим че Ванко 1 и баща му бяха съдени за трафик на жени с цел проституция, се питам до колко морал има Дани-то? Явно е овладяла принципа на пирона, а той е "За да вървиш напред трябва да те ЧУКАТ!"

В Пловдив такива , като тази ги наричат шантонерки. Но в някои коментари се споменава идруга дума сука.

Kenn1111

Друго си е да си член на определени фондации ......Явно помага жалко за хората които се излъгаха и гласуваха за нея!

Тая прилича малко на оная русата от Господин робот.

Не прилича, фотошопа е много. Само ако я видиш в действителност.............

от тази професионалистка... знаете в коя област :) къде ли не пробваха да я набутат - е не става. Но когато си правил услуги без ръце на най-големия масон в БГ - П. Стоянов - Коня, всичко ти се нарежда...и те нареждат на държавната хранилка :)

Като чета коментарите си спомням за една българска народно приказка, където предложили на един българин да си пожелае каквото иска и то ще бъде изпълнено, като за съседа ще бъде в двоен размер. Нашият човек поискал да чу извадят едното око. Много показателно за българската народопсихология. Докато сме подвласни на подобна психология ще има да чакаме бързи промени. Крайно време е да настъпи промяна в мисленето ни, в противен случай не ни чака нищо добро.

Ха-ха-ха! "Решението е взето на днешното заседание на Министерски съвет, без да присъства като точка в предварително обявената програма." Абе какво искате, погледнете мацето, каква предварителна програма, какъв ти министерски съвет и какво жълто такси - на челото и е написано, че е родена да управлява!

.. тшк? :О

С този кокъл ще се задави!

Тая на снимката не се ли казваше Здравка?

казва Здравка, поне по паспорт.

В Пловдив областния управител е следващия кмет. Тотев, Зико.

Не , не мога да повярвам !!!

Тази винаги е работила за ГРОБ, стойте и гледайте!

Приказката за стълбата в Пловдивски вариант.... Ха сега, пак вярвайте на популистки изцепки.

Гласуваш за ГЕРБ - получаваш Дани Каназирева.

не, гласуваш за Дани, получаваш ГЕРБ

политическата кариера и на критиките срещу управляващите!!! Не може да си назначен лично от премиера на политически пост и да хулиш властта...Елегантно е затворена устата на едно кречетало. На другото - ММ, също дадоха добър пост, но то пък продължи да кряка и се докряка...Дали ще му затворят и на него устата по съответния начин или ще игнорират крякането му?

Да живее пазарната икономика ! Бате Бойко преди и след избори все пазари.

Аз не гласувам. Сигурно е ясно защо.

"Назначението ми за областен управител на Пловдив е знак за нова политика на диалог и уважение и баланс във властта." Е, на това му се вика фурнаджийска лопата.

Има такава държава.

Пловдив е с реална корекция във властта - което е добре и за Пловдив и за властта

Стига с тая политическа проституция!Не се прави така !

Малииии..... Честни сини очи.

Тази овца знае ли как се съживява летище , тази работа не е като онази работа , дето се прави с джуки и език. Аман от шаврантии.

"Укротяване на опърничавата",български вариант!Със службичка!

Тази женичка малко несериозно изглежда за тази длъжност.

Че кой ти каза, че ще бъде използвана за това ?

И после що хората не гласуват? Всички са еднакви, всички са боклуци, всички са продажни! Ами да си се избират сами, защо въобще е това пилеене на пари за избори, като те не променят нищо? Да си управляват там по 10-20 или колкото си искат години, да си крадат, да си мърсуват и да не се занимават с избори. Правят избори само да имат повод да дадат по 300 лв на циганите да им гласуат.

Гъз глава затрива:)

Всичко се купува,всичко се продава.Важно е да дадеш правилната цена.А това със службички е най-сладката търговия.Евала,джамбазин Бойко!

Ето тази госпожа печели ,а не другарето дето си честитят менте победи .

Какво знаеш за нея, което не е различно от ДРУГАРЕТЕ? Защо се отказа преди години с гръм и трясък от ГЕРБ?

"През 2014-та година специализира в САЩ по програмата "Младите лидери на България" на фондация "Америка за България", припомня Радио-Пловдив. Да бяхте почнали с туй, че да не четем излишни глупости.

ПрИмоция. Две св. за пет лева.

Пуста завист...

Изписана си като чалгаджийка! Очевидно ще управляваш с визия и (женски) приказки!

Човек на Гергов, който сега има главна задача да направи политически проект начело с Мая Откачалката и да разцепят БСП. С радост ще им помага АБВ-то на Жорката Първанов и Румен Фонтана, които имат 0,5 процента обществена подкрепа. Българска му работа!

Уф, как се гледаш в огледалото, много си прост, ама много..И не кради чужди никове, или нямаш акъл даже и за едно име да си измислиш.

Дани, избърши си устата, че много свириш шафрантио!

Дани си купи работно място.

Продажно, жалко и алчно цървулско племе сме. Боко й се надсмя, подхвърляйки и морков, а тя пък се изплю в лицето на избирателите си, мислейки, че като ги залива със зализани кухи фрази, ще си измие калта, с която се покри. Мислете бе, мислете, такива хитри далавераджии и келепираджии като започнат да ви разтягат локуми и обещания, те работят само на ползу джобу. Особено тази мазна тарикатка, има и още една, която се облизва и й се връзват глупците, - Ц.Кирилова. Чеше комплексите на страдалците колко сме велики, ама колко сме велики и недооценени. И на нея взеха да й подхвърлят захарчета и стана неузнаваема с "трактатите си".

И тази ли се продаде? И тази ли...........

Честито много се радвам пожелавам ви успех госпожа Каназирева