Погнаха 105 тузари с бентлита

Националната агенция за приходите (НАП) започва проверки на 105 българи, които притежават или са закупили на лизинг луксозни автомобили "Бентли", съобщиха от агенцията.

Обратно в новината

Коментари - Погнаха 105 тузари с бентлита | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

продавам бентли !!!

Ех колко сме хитри това комунистите. Ще им вземем париците на тези с Бентлитата, на онези с мерцедесите, на богатите вилите и на реститутите къщите. Такива данъци ще им наложим, може и някой честен да изгори, то покрай сухото... нали знаете. А след това какво ще стане с париците, дето ще им ги приберем ли ни питате? Няма да ви кажем, партийна тайна е това. Никаква Мургина не познаваме, нито птк онзи, топлия с Р. Овч, в комбина, нито другите знайни и незнайни герои на социалистическия хайдутлук (пардон, ТРУД). А, и на бабите ви пенсийките ще вдигнем с 50 стотинки на месец, на някои и левче ще дадем, щом пак гласуват за нас. А на дребните душици, които пледират по форумите за нас, лозунг сме им измислили: ЗАЩОТО СМЕ СОЦИАЛИСТИ!!!!

Прав си Pikar. Костов е виновен!

moeto e v serviza za smqna na dizelova pompa....

Можеше ли да е по-простичко, по ленински, както казваше един мой познат? Погнете тези, чиито коли са над 70,000 лева. Е, сега да правя реклама на Мазератитата? Или Порше Кайен Магнум? Тук-там някоя карера Джи-Ти-ит.н. Че ги няма в БГ? Или на самоковски ферарита еле и ламборджинитата? Честно казано, евала на Тоз, който продава в БГ Бентлита - нека му се вдига оборота! какво стана с проверката на имотите по Драгалевции, Боянааа... еле па, защо някой не мине и през Чепинциии... Мъкккаа! И прах в ушите.

повечето бентлита се карат от крадци близки до бсп-та не се плашете това е кьорфишек за заблуда на народа,а ние знаем че един 25 годишен младеж не може да си купи бентли ако не се скъсва да работи като продава дрога.защо само хора с бентли,а не с мерцедеси Sкласа,

това бсп то е голяма работа криза имало , а те на всички пенсионери ще дигнат пенсийте , сега и лошите ще приберат, нямаше нужда вие дигнете пенсийте с 3 % и сте спечелили пак

Завистливци,до кога ще сте толкова тесногръди и ще гледате в канчето на другите,запретнете ръкави и работете !!!

Е, хайде да почват вече нещо, само четем, че се канят да ги почнат, и нищо - ни един разобличен, разследван, осъден, конфискуван... Само ги предупреждават, та да си вземат мерки хората, да не се изненадат случайно!

А тея с мераците за летящи чинии ще ги погнете ли ? А бивши секретари на МВР които са покривали показните разтрели в България ще ги погнете ли ?А бивши министри които са се срещали тайно с мутри не само Петков и други умници има . Какви майбахове какви 5 лева правите една справка с кога са говорили всички политици и ги пускате на НАП по азбучен ред а после ще гласуваме за този чиито причтелчета са крали най-малко.

кво в това бентли, щото и аз карам неква кола ама не знам каква е, пак почва името с Б (на англ.) пише на нея ВАЗ - дали ще ми я вземат, а ?

Бентли за Майбах

Не комунизмът, а логиката и реалностите, които наблюдаваме, показват, че не е възможно, тръгвайки от нищо, да станеш с пот на чело и по честен начин богаташ, който може да си позволи най-скъпите коли в света, жилища като на холивудска звезда и милионни сметки в известни и неизвестни банки по цял свят. Зарежете баснята за забогателите с честен труд хора. Въпросът е как и защо се появиха тези тузари, които са си просто престъпници, обрали обществото за нула време и обрекли на бедност огромната част от него. Този, който им се радва и ги защитава е или един от тях, или е купен от тях, или просто е идиот.

Да бе, на някой не му ли хрумна че сигурно има и хора, които се скъсват от работа за да си изкарат мангизите, които чинно са си платили данъците и сега могат да си се кефят и на къщата и на колата, която карат... Какъв е тоя див комунизъм дето залъха от коментарите на българите, каква е тази злоба ...

ченгетата събират парици за лятото ;) и почивка... е сега е момента да бутнат нещо тея с бентлитата ;) после хамърите и поршетата и мазератитата... ще изкарат някак до есента

Много такива акции имаше вече ,за да вярвам в нещо-всичко е пушилка! В лайнарска държава,владяна от престъпници!

ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА БЯХА 108, КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ТРИТЕ?

ЗАЩО САМО НЯКОИ ОТ ТЯХ, ЗАЩО САМО АВТОМОБИЛИТЕ? КОЙ ЩЕ ПРОВЕРЯВА ЗАМЪЦИТЕЕЕЕ

Докога все ще почвате бе?!?!! Изборите дойдоха. Вече трябваше да сте свършили и да сте подписали и връчили наказателните актове за държавни вземания. Другото правителство ще ви чака ли да се подмятате?!

А тези с бентлитата така се стреснаха, че си го прехвърлиха от единият крачол в другия.

абе защо не проверите и тия дето ходят с охрана и с по 2-3 коли.Нищо не искат да проверяват-това е проблема.Защото са част от играта.Ако е само Масларова с мед да я намажеш.А наглите ченгета около нея кой ще провери?А кои ще провери така наречените пътни строители?Замисляли ли сте се защо са лоши пътищата?Ами просто е - много се краде.Но да е казано с кого се дели? И кои са хората? Няма да научите-това е една от строго пазените тайни на държавата.

Никакви бентлита, мерцедеси и ферарита!! КАПРИЗИ!!! Ние на 9 септ. се возехме с победи, след това 45 г. с москвичи и заски и си живеехме добре!

А ако са юридически лица-фирми?

Същите проверки уж бяха правени и на хора с яхти и луксозни имения. Резултата е нулев. Сега отново започват проверки , които никога не завършват. Демагогията е 100%.

Да бяха проверява ли по-рано

А какво стана с проверката на закупените жилища от по 500 000 - май същото ще стане и сега - НИЩО. Нямало как да се разбере - Нотариуси справки да правят на всички сделки и тем подобни глупости - Пушилка в очите за пореден път.

И аз взимам 500 лв- дайте ми и на мене!!

Познат сценарий. Проверка както при Софиянски, Симо Крадливий, Гергов, Милен Велчев и другите. След проверката излизат абсолютно чисти и им се поднасят извинения.

napisete im imenata i adresite i togava ste vi povjarvame.

Комунистическо безобразие! Да викнем мощно: Всеки българин с Бентли! Враговете на бентлитата - в Сибир!

ПО-ДОБРЕ ДА БЯХТЕ ГИ ОПАНДИЗИЛИ, ПЪК ТОГАВА ДА СЕ ХВАЛИТЕ. СЕГА ПРОСТО ГИ ПРЕДУПРЕЖДАВАТЕ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ...

Оставете на мира НАРОДЪТ да живее и да забогатява бе,завистнци нейдни. Като не разбират от лукс да си купуватБентлита. пък съм си купил ЗИС-супер лукс.

ще им помогнат така НАП-аджии да си купят тези 105-мата по обще едно BENTLEY

А летящите чинии кога ще ги проверяват?

.... darjavata niama li si rabota...sme6ki!!!

...Богат е, казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи. И на обществен тоя мъчител и поп, и черква с вяра слугуват; нему се кланя дивак учител, и с вестникарин зайдно мъдруват, че страх от бога било начало на сяка мъдрост... Туй е казало стадо от вълци във овчи кожи, камък основен за да положи на лъжи святи, а ум човешки да скове навек в окови тежки!... Хр. Ботев

А кандидата за летяща чиния Доган ага? Него кога?

Малко късно ги погват. Още при покупката трябва да се известяват данъчните , погледат им се декларациите и ако поучават по-малко от 30 000 намесец направо Бентлитата стават държавни а за закупилите ги - безплатен пълен пансион.

и сега какво? ще ловиме Ал Капоне за неплатени данъци?... това ако се случи наистина... обещавам, че никога няма да отида да живея в друга държава...

ХЕХЕХЕ АБРЕ ТЕЯ ОТ кООлицията се чудят как да наваксат пари за купуване на гласове на идващите избори, НИЕ ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕМ ПАРИТЕ КАТО ТОЛКОВА ИСКАТ ДА НИ ГИ ДАДАТ И ПАК ДА СИ ГЛАСУВАМЕ ЗА ЕДИННА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!

Поредните глупости.В тая територия /вече не е държава/ никога нищо няма да се оправи.Късно е за всичко.

Ухааааа. За държава с по-малко от 7млн жители - 105 щастливи честно забогатяли собственици на Бентли-та, 230-собственици на яхти, че и свободни пари заеми да дават... Пита се защо бюджетът на тази държава не е поне 200млрд евро?!

Това какво е? Официално предупреждение да се скрият ли? Досега какво чакахте да ги проверите!

Да проверят кой настоящ министър.. строи най-големия МОЛ в Стара Загора- това е нашата мила свежа и чиста като първи сняг министърка на социалното гладуване и фотосинтеза Масларова.

Леле мале Масларова изгоря! Как ли ще докаже доходите си за покупката, ами за цвета, ами за екстрите?!

Ha ha ha kato vi metnat po nekoq hilqdarka i she se skriete obratno v 4erupkite....ohliovc smotani :)