Замразени доходи и нов външен дълг в Бюджет 2011

Замразяването на доходите през следващата година, предвидените емисии на нов дълг и прекалено розовите прогнози за БВП са главните критики към проектобюджета за 2011 г.

Обратно в новината

Коментари - Замразени доходи и нов външен дълг в Бюджет 2011 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А - ха гусин Дянков, сега ще увеличим външния дълг, може би по доброто решиние беше, да освободи от редиците на НАП комунистическото недоразумение другаря Стефанов и да започне най-сетне реформа в НАП.

Спомнете си кой изпрати Дянков тук и не се изненадвайте защо ще се увеличават дълговете ни.

Не може да няма дълг. Ако няма дългове, ще изчезнат парите от системата за обръщение. Парите са изражение на дълга. Това е същността на монетарната политика. И понеже банките правят пари от нищото, затова дългът нараства. Когато правителството има нужда от пари, става същото. Как мислите ще се строят тези нови магистрали? Гледайте Zeitgeist филмчето. Потърсете го чрез Google, ако още не сте го гледали.

Интересно, как може някои хора от форума да приемат положително, с добро и меко сърце, с мило и топло отношение "новината", че гробаджиите от анти-българската партия ГЕРБ ще им/ни трупнат нов огромен дълг, който ТЕ ще изхарчат, а НИЕ ще връщаме, и тия хора да продължават да "подкрепят" гробарите ни?!? Що за малоумие и нихилизъм тресе заблудената част от бълг.народ - хакват им дълг, а те мрат от кеф!? Що за малоумни журналисти, "подкрепящи" действията на това геноцидно правителство? Що за лумпени са тия от ГЕРБ, воглаве с вожда им? Що ни наказа така, Господи, защо??

МНОГО негативизъм, много негативно мислене на Много от НЕВЯРВАЩИТЕ. С такова мислене се стига само МНОГО По-надълбоко от дъното и няма излизане. Трябва само светъл лъч и позитивно мислене за изплуване НАГОРЕ. Затова ВЯРВАМ на Дянков и Борисов и че ТОВА е верния път заНАГОРЕ!!!

Точно така, нагоре е пътя, към отвъдното, мнозина пенсионери поеха по този път, сега благодарение на любимите ти водачи сигурно и нас това ни чака, заради такива като теб, поставили на власт най-некъдърното правителство през последните години.....

Блаженни са вярващите,тяхно е царството небесно...

Как ще ги изметеш като мазохистите са мнозинство?

Партия ГРОБ строго изпълнява предизборните си обещания - обещала е на Големия бял баща (понастоящем черен :-) във Вашингтон да ни загроби и го прави!

Да, на големия черен или там какъвто е, едничката цел в живота му е била да затрие България и българите, за които доскоро едва ли е бил чувал. И защо? Ами, и той вероятно не знае....

Така управляваше точно Бай Тошо. Цялата информация, която народът получаваше беше строго контролирана и подменяна.

Нови избори , иначе лошо ни си пише !!! При най некъдрните управляващи не е било така както при тези боклуци ГЕРБ !!!

"...Този дефицит ще се финансира за сметка на увеличаване на дълга, като е предвидено страната да вземе нови външни заеми за 1 млрд. лв...". Точно така,нали това беше целта на занятието с назначаването на Дянков от страна на Световната банка - бавно и сигурно ставаме нейни вечни клиенти,поколения българи наред...

Спрете за момент хулите към правителството и си върнете филмчето назад за изминалите 20 год. И ако имате разум и все още сте нормални ще видите, че при всяко правителство нещата си остават същите - може би само опаковката и костюмите на артистите търпят някаква промяна. Това би трябвало да ви светне лампата за какво иде реч и какво трябва да очаквате...и най-вече защо се случва всичко това!

Да, лошо става и по-лошо ще става, докато ни управляват некадърници. И лъжат народа от нагло, по-нагло. Да ги изметем!

Отново сме подложени на тотален геноцид! Докога! Докога ще търпим това?!

Защо, защо, защо.......?! Драскане из форумите, задаване на въпроси и оплаквания. С това всичко приключва. А ако знаете колко са страхливи? Но трябва да сте много.

Много моля Симеон Дянков да ми обясни, като как аджеба след 10 години хората в България щели да примират от щастие едва ли не че живеят и работят тук, а тези които са в чужбина щели да ни завиждат и всички щели да се натискат да се връщат обратно, а същевременно искат да ни замразяват заплатите догодина и да увеличават цената на парното, където ни отиват вече почти всичките доходи??? Още малко и няма да имаме какво да ядем! Аз ли съм тъп и не разбирам, или министър Дянков е изкукуригал?

Разковничето в бюджета се крие във съкращаването на поне 50% от държ.служители,но никой не смей да ги бутне,е това е въпроса!

ГЕРБ ДА ЖИВЕЙ!!ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ ,АКО ОЦЕЛЕЯ!!

Тоя Дянков ептен през просото го удари ... ще е по-голям бюджета ама с ония 4 милиарда кредит дето ще ги иска от световната банка - ето че си пролича защото са го пратили тука ... заради това да се нагуши банката с лихвите дето ние ще ги плащаме ... а той и любовницата ме кой знае къде ще духнат .... а ние ще ... духаме

А А А, данъците били ниски,само дето един обикновен търговец като го обложат както трябва в тез времена му остават 500-700лв.то се губи смъсъла на частната търговия,за тез пари ще работя на друг и няма да ме интересува нищо.А сега отговорност пред всички институций а пари няма,време лично няма,нерви няма ЗА КАКВО ПИТАМ??? Да умра преди пенсия дето съм давал цял живот.Ей това е реалноста и ако не я знаят онези овчи глави ще играем на котка и мишка винаги -Колкото повече данъци скрия по добре за мен.Направете ДДС 10% и тогава да видим как ще е.

Какво ще е решението на Премиера-слънце, Великия кормчия на гербаджиите?Ще престане ли да говори простотии и да ми се обижда като ощипана мома на зададените въпроси към него, а недоразумението-председател на НС Цецка партийния секретар на БКП ще спре ли да го пази от всички неудобни въпроси? Най-бедната държава в ЕС си остава най-бедна, а нашия вездесъщ премиер се развява по света и изпада в еуфория, че с Барак Обама си приличали? Разликата между тях двамата е от земята до небето-нашия е избран от 100 гербаджии-гешефтари, а той от половината население на САЩ, сигурно и икономиката, доходите а може би любимите на нашия разбиращ от всичко Пожарникар магистрали и асфалти са като нашите? Тези нещастници, които избраха гербаджиите, ще ни доведат до просешка тояга! Борисов, озапти си недоразумението Дянков да не ни плещи врели-некипели за пици, а той на държавни разноски да се разхожда из Китай с любовницата си! Е, с какво сте по-различни от БКП и триглавата ламя, не Ви ли е неудобно,че излъгахте избирателите си!!!!

Догока все така, сигурно трябва да си внесем правителство отвън, политически борд освен валутния борд, та да видим тогава дали някои държавни служители ще имат по 50 дни платен годишен отпуск, 13 заплата, 20 заплати при пенсиониране и т.н и всичко това от малкото работещи българи, а данъците били най ниски, най ниски са преките данъци, а колко е ДДС, особено на лекарствата защо не сравните с останалите страни, а кой плаща най-много лекарства бедните пенсионери.

Най-вероятно това и ще стане, г-жо Петрова .

ами така е , като този прост чалгарски народ си избра герб ....сега му сърбайте попарата ... никой не ви е карал да гласувате за тиквата ...прост народ - слаба държава... избирателите на тиквата- чалгарки- парцалки , фризьорки , маникюристки ,барманки , сервитьорки ...яжте му к.. на вашия мускулен комплексиран и самовлюбен идол....изразявам се така , защото избирателите на боко са предимно от нежния пол..

НЕ Е НУЖНО ДА СИ ИКОНОМИСТ И МАТЕМАТИК, ЗА ДА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ НА ТЕБ" БЪЛГАРИНО " ТИ ПРЕДСТОЯТ ЗАМРАЗЯВАНИЯ НА ДОХОДИ И ПЕНСИИ. ТОВ Е РАВНО НА ЗАЕМИ, ГЛАД, МИЗЕРИЯ, ГРОБ И ГОЛО САМОЧВСТВИЕ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ, НО ЗА КРАТКО!

Честито ! , както се казва, замразяване на доходите, увеличаване на данъчните оценки от там местните данъци и такси, е как ще си доплащат хората в болниците, ако една операция струва 5000 лв и здравната каса плаща 3000 лв. как пенсионера ще доплати разликата от 2000 лв. със 170 лв. пенсия, е това, ако не е ГЕНОЦИД в 21 век здраве му кажи, а защо здравните ни вноски стоят в резерва, след като гражданите, които са ги внасяли никой не ги е питал.

Време е да ометем това правителство. И ще си изберем някой, има хора в България. Да ги ометем!

Изпиха ни кръвчицата,мръсниците.Хиляди проклятия нека се стоварят върху тях.

Дяца да знаете че комунистите тая власт са я взели с кръв и само с кръв ще я дадат. Новия лозунг на червената сган вече е "Смърт на народа , свобода на комуниста"

Айде още 1 милиард към външния дълг! Сигурно вече е разпределен по наши хора, където да потъне! Абе тия дългове правнуците ни ли ще ги плащат?

Държавният дълг е неморален поради факта, че държавата има силови способи за събирането му. И в крайна сметка всяко решение за емитиране на дълг трябва да се взема с референдум, доколкото засяга всички граждани.

Нов дълг - някой щв обясни ли колко е той сега и кой го е вземал.

и отново слушайте Дянков, че до края на тая или следващата година България плавно излиза от кризата...

Време е да се излезе на улицата с голямата метла!!!

чалгария излиза с бодро вдигната глава от кризата....и влиза в още по-голяма:)

На тея ще им сърбаме попарата години наред. Имам впредвид на тея които гласуваха за ГЕРБ.

А за кого да гласуват? ДПС ? БСП ? Царя ? СДС ? или некоя друга измишльотина? кой не е крал от тия!!!

При бюджетите на СД народа е обречен да ги пълни като бърка в джоба си за плащане на всякакви данъци, глоби, лицензи и още и още . Затова и тази прихода част е завишена за да има какво да харчат за себе си властимащите.

Зависи на кого са, моите 100 лева (понеже имам само 100) ги изяде за три години напред.

А защо цените на продукти и услуги не отговарят на заплатите, които получаваме?!?!!? Не може да се замразяват заплати след като ежедневно всичко поскъпва!!! и така ще е докато картелите определят цените!!!

А ДОХОДИТЕ, ГЛУПАКО??