Горанов: Ще върнем данъка на бедните

В бюджета на страната има пари за възстановяване на данъка върху доходите на лицата с най-ниски доходи. За целта са заделени 150 млн. лв.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Ще върнем данъка на бедните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никво връщане, бах ги бедните кавали, червени мързеливци!!!

Кой данък бе , партал?!

Ще го върнеш, ама "друг път" (лаф от филма "Куче в чекмедже"). Защото и да искаш, няма на кого да го върнеш. Защото на тези, които го заслужат (връщането) или са измрели, или са се спасили през терминало. Малкото останали в БГ-то не знаят вече колко, кога и защо им го "връщат". Взетото от тях.

На бедните пари КЕШ - НЕ!!! Купони важащи за ток, парно и БЪЛГАРСКИ стоки. Даже и в САЩ е така. Иначе какво става? Уж безработен, уж на помощи, престарелите му родители го хранят и един ден - хоп айфонче. Парите за българските социално слаби - в американската икономика.

ще прахосат толкова милиони,а ниските пенсии-стандарт няна да подобрат,ами ще ни дадат по2 лв УВЕЛИЧЕНИЕ-ЧУДЕН ЖЕСТ-няма що-без думи за фалша

само не пипайте плоския данък, че това ще е последната капка за мен - ще се видим на терминал 2

Ще отидете там където никога не е имало и няма да има такъв ли?

ще отида там, където не ми крадат парите от данъци да си пълнят крадливите джобове шепа престъпници, както и да отглеждат безплатно нарастваща тълпа цигани

Ами ти отиваш точно при прогресивния данък бе човек,навсякъде е такъв!!

Да но там не отива за крадливи мангали и харантутници.

Идими, додими.Нее.

А ,ама нима има бедни в БГ!! ЕХ ГОРАНЕ ЕХ

Ех, Горанов, ако успеете да подквасите и Черно море, како плюскане ще падне...

Не зная дали трябва да вземете от богатите повече ,ама спрете да крадете от държава и от фондовете щото нашите деца няма да се наплатят до животно.Вземете повече от крадците.

"Горанов: Ще върнем данъка на бедните В бюджета на страната има пари за възстановяване на данъка върху доходите на лицата с най-ниски доходи. За целта са заделени 150 млн. лв. " СТИГА ЛЪГАХТЕ ГОРАНОВ!? КАКВО ЩЕ ВЪРНЕТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ?? СЪПРУГАТА МИ СЛЕД "УВЕЛИЧЕНИЕТО" ВИ ПОЛУЧАВА 168 лв.ПЕНСИЯ-А Е МАШИНЕН ИНЖЕНЕР. ТАКА ВСИЧКИ ВИШИСТИ ЩЕ СА ТЕРМИНАЛ 2 "ПОНИМАЕШ ТОВ.Горанов"? ? ВСИЧКИ НАЧЕЛО С МЕДИЦИТЕ ВСИЧКИ ГОРАНОВ,ВСИЧКИ!!

за първи път ебане ше се връща...... ама двойно ли?

я си напънете аспирина как да си вземете данъка от богатите!минимум з0%!

Господа, от противенето на БСП гражданите да не дават парите си на мафиоти и да ги прехвърлят в държавно гарантиран фонд, става ясно за кого мисли, кого обслужва и с кого е солидарна БСП. С мафията.

От милиардните заеми малко трохи и за бедните.Другото за тиквоиди.

Колкото имате да връщате на цяла бедна БЪЛГАРИЯ беддна ви е фантазията , ще повръщате и майчиното мляко! Няма да ви помогнат и центровете на НАТО . В очакване сме !++++++++++++++

сигурно,днес едно, утре на обратно. А после ме карат да се санирам ,да влизам в сдружения без да знам как ще се извъртите утре.

И преди и сега,най-антисоциалното управление от 25 год. преход е това на ГЕРБ. Жална ни майка ако ни управляват цял мандат!

Фесовете от АТАКА какво изквичаха по въпроса? ;)

Фесовете от хъба на простия ли?

Проста е майка ти, че те е родила такъв келеш

Е вие дясно или ляво правителство сте, значи даниците на високоплатените хора ще ги вдигаме, а на тези от сивата икономика ще им връщаме данъци, защото били бедни... И като за капак означава, че нямате добри икономически специалисти щом не можете да направите бюджета... бе боклуци какво да коментираме, до 5 - 10 години ще видиме кой ще остане в държавата, за да му крадете данъците и давате на търтеите и циганате...

Добрите икономически специалисти не работят за по 600 лева. А той иска от хора с такива заплати да му нарисуват икономическата картинка. Ще получи това, за което е платил....

Това недоразумение кой го сложи за финансов министър. Взема от работещите бедни, за да раздава на дембелиите в МВР и на фуражките. А ние вече седма година нямаме и лев увеличение на заплатите.

свободата на избор или свобода,или ГЕРБ!

КОЛКО СА МИЛИ гербаджиите, след продажбата на тръбата,слагат на воля минуси!

А кога ще махнат плоския данък и ще върнат подоходното облагане? Във всички бели страни (западна Европа, Скандинавието) имаме подоходно облагане. Колкото повече доходи получаваш, повече данъци плащаш. И така се пълни хазната. Така е справедлриво. А плоския данък облагодетелства мошениците и мутрите, тия с големите доходи, повечето по нечестен начин забогатяли, които стават още по богати тъй като плащат по малък данък. А от бедните се стриже много повече. И от всички хора които получават под 2600лв ако не се лъжа. Т.е. за нормалните хора до 1000 лв заплата - стригане голямо, а за мутрите и богаташите с големите доходи - няма - за тях плосък данък. Да не обеднеят милионерчетата. И после се чудим защо пропастта между бедни и богати се задълбочава? И защо средната ни класа намалява или вече направо изчезва?

Е да ама във всички бели страни, има работеща икономика, има работеща икономическа полиция, има работещи съд полиция и прокуратура, политиците на се бивши мутри и т.н.

Само две неща (за сега): - тези които получават повече пак плащат повече и при плоския данък. Справка 10% от 500 лв не е еднакво с 10% от 2000 лв. - пробвай го на калкулатора ти. Лично за мен плоския данък е по-справедлив от прогресивния. - другото нещо - едно е теоретическото постъпление в хазната, друго е събираемостта на практика. Статистиката показва, че колкото по-високи са данъците, толкова повече хората имат желание да ги укриват. Пак може да си направиш справка. А що се отнася до белите страни - сравнението ти е неуместно до като не може да сравняваш как работят институциите там и у нас.

Уважаеми, пав сте. Повечето от основоположниците на теорията на социализма ( Прудон, Фуриие идр.) са били противници на плоското облагане. При него използващите най-голям дял от националното богатство, плащат дялово наравно с тези, които позват нищожен дял. Социалистите още от началото на 20 век са се отказали и от социална справедливост, и от производителна дейност, и от основоположниците на учението си. Ето защо още от тогава са известни като "социални предатели" и "обществени паразити". Днешните им приказки доказват точността на тези им прозвища.

Стефанов, казва се прогресивно облагане / това което искаш да кажеш/.

Я първо държавата да да се научи да си събира 10-те процента, тогава да мисли за повече.

Как да не поискаш да те осигуряват под минималната заплата? Хем шефът доволен, хем и ти си връщаш готови парички! Много умна идея, няма що! В БСП само капацитети са събрани!

А, не ели по добре на тези хора да намерите по-добре платена работа.Или те са без образувание ,но са потензиални избиратели.

аз искам да науча правописа

Това е първият излишък в хазната от 2008-ма насам и Партията няма търпение да го върне на хората! Няма по-големи майстори на раздаването на пари, които не са изкарали, от Експертите.

Красная Кухая Лейка са експертите на ГЕРБ!